Read the Official Description

HVORFOR MARKED ACADEMY?

Markeder Academy oppstår fra erfaringen danner tradere gjennom årene for å OSTC, et multinasjonalt Prop-Trading, som spesialiserer seg i å investere egne midler i ulike markeder over hele verden.

Markets Academy som mål, form gjennom sitt eget system for alle som er interessert i finansmarkedene og handel, ingen magiske formler, basert på solid erfaring i bransjen.

"Vi er handelsfolk som vi TRADERS"

Våre lærere er profesjonelle tradere som har kombinert sin erfaring i markedet i ulike produkter og strategier, interesse for å undervise de som ønsker å lære, og tilbyr komplette treningsprogrammer, slik at du også kan bli en vellykket handelsmann.

HVA ER VÅR FILOSOFI?

Gjennom årene har vi utviklet vår egen utdanning system for å ansette nye kandidater for OSTC studenter. Vi tilbyr opplæring, både teoretisk og praktisk, i et bredt utvalg av internasjonale markeder gjennom våre "trading labs".

I tillegg til de tekniske aspektene, inkluderer vår opplæring hovedsakelig risikostyring og trading psykologi.

"FORMAMOS Traders, TE dannet for å YOU"

HVORFOR MARKETS ACADEMY forskjellige?

ADM er ikke et akademi mer. I vår modell legger vi vekt på psykologi trading og risikostyring som søyler av suksessen til våre handelsmenn, siden det er så viktig å lære å vinne og lære å håndtere og ta eventuelle tap.

Vårt brev er tilliten gitt av en internasjonal gruppe av handel for dannelsen av sine egne handelsmenn.

Vi tilbyr opplæring der studenten har å lære sikkerhet, og vi jobber i små grupper, med det meste praksis og tilpassede klasser og tilbyr garantert avkastning til å delta på et kurs hvis du tror det er nødvendig.

Husker tilbake for å delta DU KAN NOEN kurs der du har registrert deg så ofte som du * ingen kostnader.

* Med forbehold om tilgjengelighet.

"Vår forpliktelse er å lære i ditt eget tempo"

Programs taught in:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Academia de Mercados

I dette kurset vil du oppnå nivået av en profesjonell i tolkning og bruk av Chartist teknisk analyse. I samme vil du ha tilgang til en personlig trading plattform som du ... [+]

Introduksjon

I dette kurset vil du oppnå nivået av en profesjonell i tolkning og bruk av Chartist teknisk analyse. I samme vil du ha tilgang til en personlig trading plattform som du kan samhandle med markedet i sanntid, i vår handel med profesjonelle tradere.

Kursmålet

Emnet Målet er tilegne seg en bred kunnskap på driften av Chartist teknisk analyse, teorier, strategier, trendanalyse, endring eller kontinuitet tall og ledende indikator. Alt akkompagnert av praktiske øvelser i sanntid i våre handelsfasiliteter.

Til den det måtte angå?

Kurset er åpent for alle som ønsker få en grundig, faglig og praktisk teknisk analyse og kartlegging, ideelt for de som har en generell kunnskap om handel eller som ønsker å fordype deg i disse analyseverktøy.... [-]

Spania Madrid Spain Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Academia de Mercados

I dette kurset vil du lære å handle opsjonsmarkedet en helt praktisk måte. Starter med det grunnleggende, et nivå av kunnskap og bruk av finansielle alternativer som vil ... [+]

Introduksjon

I dette kurset vil du lære å handle opsjonsmarkedet på en måte fullt øve. Starter med det grunnleggende, et nivå av kunnskap og bruk av finansielle alternativer som vil vurdere mulighetene for at disse produktene tilbyr porteføljeforvaltning og handel operasjoner vil bli oppnådd.

I løpet av kurset vil du ha tilgang til en personlig trading plattform som du kan samhandle med markedet i sanntid, i vår handel med profesjonelle tradere.

Kursmålet

Kurset Målet er å tilby opplæring som tillater elevene nå en bred kunnskap Trading med alternativer, utdype både den teoretiske og praktiske aspektet. Alt ledsaget av praktiske øvelser i sanntid på våre handelsfasiliteter.... [-]

Spania Madrid Seville
Åpen påmelding
Deltid
10 dager
Campus
Les mer på norsk
Academia de Mercados

I dette kurset lærer du å operere i et helt praktisk. Starter med det grunnleggende, vil et kunnskapsnivå og bruk av handel instrumenter som skal utføre daglige operasjon ... [+]

Introduksjon

I dette kurset lærer du å operere på en måte fullt øve. Starter med det grunnleggende, vil et kunnskapsnivå og bruk av handel instrumenter som skal utføre daglige operasjoner med ulike produkter oppnås.

I løpet av kurset vil du ha tilgang til en personlig trading plattform som du kan samhandle med markedet i sanntid, i vår handel med profesjonelle tradere.

Kursmålet

Kurset Målet er å tilby en yrkesrettet og praktisk opplæring på drift, fagterminologi, teknisk analyse, bruk av trading programvare og trading psykologi, alt med fokus på futures-markedet og Forex.

Den teoretiske opplæringen vil bli ledsaget av praktiske øvelser i sanntid på våre handelsfasiliteter.... [-]

Spania Madrid Seville Spain Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk