The American College in Spain

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Åpning Dører til en lysere framtid

Start en universitetskarriere i Marbella, overføre til USA og få en grad fra et akkreditert amerikansk universitet.

Fordeler ved American University System

Start en universitetskarriere i Marbella, overføre til USA og få en grad fra et akkreditert amerikansk universitet

Delta på to år med graden din i Spania og avslutte i USA tjene en grad fra et amerikansk universitet

25 års erfaring og mer enn 12.000 studenter gir sin tilslutning til suksess for våre programmer.

Suksessen til den amerikanske University System

En grad fra et amerikansk universitet er en flott måte å få tilgang til arbeidsplassen. Det øker også mulighetene for å få et arbeid visum i USA, noe som gir universitetsutdannet muligheten til å kvalifisere for en arbeidsvisum i USA.

Fleksibilitet og Flyt

Universitetssystemet i USA er kjent for sin fleksibilitet i mange aspekter. En av de viktigste punktene er at det tillater elevene å fullføre de 2 første årene av studiene før de måtte erklære sin store. Dette systemet, kalt 2 + 2, er en særegen faglig element fordi det tillater elevene å begynne de to første årene av allmennutdanning kurs som gir dem tid til å bestemme sin karriere. The American College i Spania følger samme modell: elevene begynner sine første to år med studier i Marbella, og overføre til Nord-Amerika hvor de vil konsentrere seg i sitt område av spesialisering og få en grad. Denne prosessen har en ekstra fordel fordi det hjelper elevene gradvis tilpasse seg den amerikanske språk, stil av læring og kultur, men med en lavere økonomisk belastning for familiene.

The Prestige av en amerikansk Degree

The American College i Spania (ACS) er den første nordamerikanske University i Andalusia. American College i Spania Ligger i byen Marbella (Málaga), tilbyr en læreplan basert på Amerikanske universitetssystemet. Studenter kan begynne i Spania sine første to år med studier ved å fullføre sine allmennutdanning kurs som kreves av alle amerikanske universiteter. Etter ferdigstillelse av disse to årene, blir elevene overført til en nordamerikansk universitet (USA eller noe annet universitet i Europa som tilbyr den nordamerikanske universitetssystemet) der de kan fullføre utdannelsen sin: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration) eller BSc (Bachelor of Science).

  • Over 12 000 tidligere studenter fra nesten 40 ulike nasjonaliteter har stolt på vårt program.

I det nordamerikanske systemet, må elevene til å fullføre en rekke allmennutdanning kurs i løpet av de to første årene av studiene, i et bredt spekter av disipliner, før de bosette seg i sine definitive høyskole grad. USA Studieplanen er basert på et modulært system som kalles studiepoeng, og studentene evalueres gjennom et system av "Kontinuerlig evaluering," som tillater dem å vite hva deres faglige prestasjoner er til enhver tid.

Etter å ha fullført de to første årene (eller fire semestre) og tilhørende kreditter, vil studentene kunne overføre til et amerikansk universitet hvor de vil fullføre utdannelsen sin. Dette er kjent som Universitetet Transfer ProgramEller 2 + 2.

Prestisjen å ha studert ved et amerikansk universitet for å få tilgang til det internasjonale arbeidsmarkedet og mulighetene for innhente ytterligere arbeid visum i USA, er fordeler som stiger stadig blant internasjonale studenter noensinne dag. USA inntar topplasseringen som den valgte destinasjonen for studenter og de amerikanske universiteter er ansett for å være den beste i verden.

The American College i Spania forenkler tilgangen til det amerikanske universitetssystemet og sentre sine mål en å gi sine studenter med en utdanning på høyeste nivå i en setting som fremmer kritisk tenkning som en grunnleggende pilar i sitt fundament.

The Marbella Campus

fasilitetene av American College i Spania befinner seg i Marbella (Málaga) i boligsonen i Sierra Blanca, i hjertet av Milla de Oro på Costa del Sol. Marbella er kjent for å være en av de vakreste kosmopolitiske destinasjoner i Europa. Den ligger ved bredden av Middelhavet og ryggen opp langs fjellet, som garanterer at beboerne vil nyte et stabilt klima året rundt. Det ligger mindre enn en time unna jernbanestasjonen og fra Malaga flyplass, som gir beboere med tilgang til de fleste av de europeiske hovedsteder.

Vår campus har klasserom utstyrt med den nyeste teknologien, og er designet for mindre grupper, Slik at en personlig pedagogisk erfaring og konstant tilsyn for studentene ved fakultetet.

Hovedformålet med ACS er å gi sine studenter med den beste faglige, intellektuelle og sosiale forberedelser, slik at de kan integrere seg i det amerikanske universitetssystemet og ved å gjøre få sin ønskede grad. Dette i sin tur vil tillate dem å utvikle et fullverdig liv som kompetente og engasjerte medlemmer av det globale samfunnet.

Bolig

The American College i Spania hjelper sine studenter og deres familier til å arrangere ulike boliger alternativer, spesielt for de som ikke er bosatt på Costa del Sol. Administrasjonsavdelingen og studenten assistanse service av våre campus kan hjelpe i søket og leie av leiligheter, leie hjem fra familier i området, eller bor på hotell i regionen.

Sport og Aktiviteter

Takket være en avtale mellom ACS og Manolo Santana Racquets Club, kan elevene øve og spille en rekke ulike sportsaktiviteter, inkludert: tennis, kickboxing, generell fitness, svømming, og kampsport. Klubben, hvis grunnlegger er Manolo Santana, tidligere Wimbledon, US Open, og Rolland Garros-mester, har 6 tennisbaner, 4 racquetballbaner, et treningssenter, en gymsal, en aerobic arena, et basseng og en restaurant / kafé.

Steder

Marbella

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, Andalusia, Spania

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Florida, USA