Asociación Profesional de Criminólogos de España

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For flere år, den profesjonelle kriminologer Forbund Spania, begynte sin marsj i hele Spania, med stor suksess både i sitt profesjonelle oppgaver, som for eksempel kurs og praktiske aktiviteter de utførte. På grunn av vertikal vekst har jeg hatt flere fagpersoner til å lage denne plattformen, selv om den er relatert, er den helt uavhengig.

Siden 2020 Professional 'Association of kriminologer i Spania ( ASPROCRIME har) avledet all sin trening blokkere vår organisasjon, som allerede hadde avtaler med andre enheter, og derfor tilby best mulig kvalitet studenter som er interessert i rettsmedisin. Kort sagt, de stoler på oss opplæringsavdelingen, men vi er et uavhengig selskap.

Takket være kontakter ASPROCRIME , og dets gode nasjonale forhold, men fremfor alt internasjonalt, kan det tilby praktiske seminarer og workshops med den høyeste teknologien som er tilgjengelig for oss.

I dag søker fagpersoner kurs der du virkelig lærer, og de kan gi deg bruk i karrieren din . Derfor er det større etterspørsel etter kurs som fører til egen tittel (både formell og ikke - formell opplæring), hvilke kurs som fører til offisielle grader (i mangel av spesialisering derav).

Steder

Madrid

Address
Calle del Alcalde Sáinz de Baranda,38
28009 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: