Aula Creactiva

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om oss

Aula Creactiva er en privat skole med sin egen grad, som spesialiserer seg på kreativitet som tilbyr faglige programmer for folk som ønsker å være mer kreativ i både sine karrierer og sine liv. Våre akademiske programmer dekker fire områder: Grafisk design, webdesign, digital markedsføring og annonsering kreativitet. Aula Creactiva er nå et fellesskap av mer enn 6000 studenter fra mer enn 20 land. Det har signert med mer enn 600 selskaper internship avtaler og har trent fagfolk fra mer enn 500 selskaper.

Aula Creactiva er et prosjekt initiert i 2002 av Santiago de la Quintana, som har vært å legge til ulike fagfolk og lærere som gjør et team med lang erfaring og deler den samme visjonen.

utsikt

Bli den skolen referanse i kreativitet.

misjon

Tilbyr spesialiserte akademiske programmer i kreative mennesker som ønsker å være mer kreativ i begge sine karrierer og deres liv

verdier

proaktivitet

Vi tar ansvar for føre ting til å skje, og overføre denne filosofien til våre studenter. Vi passerte tiltak for å handle positivt til alle situasjoner vi står overfor hver dag. Å være proaktiv betyr å ta kontroll over vår atferd aktivt å ta initiativ til å gjennomføre kontinuerlige forbedringer i utviklingen av vår aktivitet.

SAMARBEID

Konfrontert med den rådende konkurransekraft i vårt samfunn, er vi forpliktet til samarbeid. Vi tror at å dele og samarbeide høyeste og mest edle mål er oppnådd.

endringene

Vår verden er i stadig endring. Fleksibilitet er nøkkelen til å tolke og innlemme endringer som oppstår i organisasjoner. Våre akademiske programmer blir kontinuerlig tilpasset de stadige endringene oppleves av en stadig mer digital og globalisert verden.

VEKST

Personlig vekst er et livsprosjekt. Vi tror at kunnskap må alltid være ledsaget av en livserfaring som utvider vår horisont og gjøre oss mer intakt, fyldigere og lykkeligere mennesker.

RESPEKT

Vi tror på gjensidig anerkjennelse. Vi tror på den enkelte og deres evne til å bestemme fritt om sin nåtid og sin fremtid. Vi føler en dyp respekt for alle levende vesener rundt oss og planeten som er vårt felles hjem.

PASSION

Vi liker å leve hvert øyeblikk som om det var den siste. Vi legger all vår entusiasme i hver handling vi tar. Vi tror at lidenskap er motoren som driver illusjoner og drømmer blir virkelighet.

TRANSPARENT

Foster en kultur for åpenhet det genererer oppriktige og varige relasjoner med våre studenter, våre trenere og våre partnere. Alle våre aktiviteter er basert på tillit og gjensidig respekt.

INNOVASJON

Vi er alltid på vakt for å integrere nye trender i våre agendaer og aktiviteter. Uten innovasjon er det ingen vekst, ingen fremtid. Alle våre kurs oppdateres årlig for å innlemme nye konsepter, ideer og teknikker.

Takknemlighet

Våre studenter er en uuttømmelig kilde til positive opplevelser. Vi setter pris på dine holdninger og handlinger fordi de alltid har en positiv innvirkning på våre liv. Vi tror at takknemlighet er en dyp og kraftig følelse som forenkler relasjoner med alle mennesker i vårt miljø.

ÆRLIGHET

Selvkritikk møter vi våre feil og søker de mest effektive måter å overvinne dem, forbedre alt som er nødvendig og som resulterer i økt tilfredshet for våre studenter, trenere og samarbeidspartnere.

ENGASJEMENT

Vi er klar over virkningen av våre aktiviteter på folk, vårt samfunn og planeten vi bor. Så vi prøver å tilføre verdi til samfunnet ved våre handlinger, spre verdier og respekt for miljøet.

metodikk

I Aula Creactiva ønsker vi å utdanne fagfolk og folk, fordi vi tror at en kvalifisert opplæring ikke bare basert på de kognitive aspekter, men også i utviklingen av holdninger, ferdigheter og evner som tillater oss å bedre forstå hverandre, bygge tillit og tør å søke ny måter å gjøre ting.

De akademiske programmene som tilbys på Aula Creactiva tilbyr følgende fordeler:

 • 100% praktiske klasser
 • Lærere med undervisningserfaring både som profesjonell
 • Teamarbeid og individuell
 • Råd om å gjøre porteføljen av arbeidet
 • Visning og analyse av eksisterende kampanjer
 • Tilgang til spesialiserte publikasjoner
 • Informasjon om konferanser, messer, festivaler og utstillinger
 • Informasjon om konkurranser for studenter
 • undervisningsmateriell
 • informativ blogg
 • personlig veiledning
 • Én datamaskin per elev
 • internet~~POS=TRUNC
 • anbefalt bibliografi
 • diplom
 • Bag levetid arbeid
 • Convention forretningspraksis
 • Kreative konferanser, art directors, filmskapere, musikere, fotografer ...

Steder

Madrid

Address
c/ Mejía Lequerica, 12 28004 Madrid España
28004 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Programmer

Denne skolen tilbyr også: