Les den offisielle beskrivelsen

På Barcelona Flight School, Ønsker vi å gi våre studenter med best kvalitet opplæring mulig, siden dette vil gjøre forskjellen mellom suksess og fiasko senere på sin karriere. Flyselskaper ser alltid etter de beste trente søkere, og vil teste og verds tyven faktiske kunnskaper og flyge standarder før du forplikter deg til en ny utleie.

Det er derfor vi tar din utdanning og opplæring på alvor, og vil forberede deg ikke bare å bestå eksamen og fly vurderinger, men å la deg å oppnå et fremragende nivå høyt nok til å sørge for at du har den maksimale muligheter når det gjelder å søke for en linje jobb.

vår opplæring Våre opplæringsprogrammer er sertifisert i henhold til European Aviation Safety Agency (EASA) Part-FCL-forskriften, og er utformet for å hjelpe våre student piloter for å oppnå de nødvendige læringsmål og Flight Experience i minimum tidsrom som trengs, samtidig maksimere sine jobbmuligheter med flyselskapene.

Barcelona Flight School er sertifisert av den spanske EASA representant, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), som en Aviation Training Organization (ATO) med nummeret E-ATO-037.

Våre Resources

Barcelona Flight School er den desidert største aktøren på Sabadell flyplass, Barcelonas naturlige Business and General Aviation flyplassen, og helt driver La Cerdanya Airport, administrasjon og gir effektiv flyplass tjenester for akademiet base, men også til et stort antall forbigående flyene som kommer å nyte det utrolige landskapet og naturen i stedet og regionen.

Med en stor flåte av flere av 40 fly, de fleste av dem er utstyrt med digitale Glass Cockpiten, og vår egen Vedlikehold og reparasjon butikk, hviler treningen trygg hos oss. Våre profesjonelle og erfarne Teoretisk og Flight instruktører vil alltid hjelpe deg å gå videre i utdanningsplanen.

Barcelona Flight School er også en del av Barcelona Aviation Center, der det er mulig å delta i andre luftfarts aktiviteter som Aerobatic Flight, Gliding og Ultraligths.

Vår beliggenhet Nyt bor i Barcelona, ​​en av de beste byene i verden, mens du lærer. Jobber hardt for å tjene din fremtidige karriere som pilot betyr ikke at du ikke kan ta en pause for å nyte strendene eller teatrene på den pulserende hovedstaden i Catalonia. Faktisk kan ingen annen by i verden har en slik kombinasjon av flygende forhold og bekvemmelighet for studenten:

Awesome weather - du vil fly flere dager God transport og kommunikasjon - for den internasjonale student Internasjonalt, global holdning - du vil føle deg hjemme Fin kultur, briller og gastronomi - for å ta en pause Over gjennomsnittet livskvalitet - fokusere på trening

Vår historie Barcelona Flight School, har vært en pioner pilot trening i Spania, noe som gir luftfart trening siden 1,953. Siden starten har vår skole trent mer enn 4.000 piloter og er aktive til enhver tid fremme av luftfart kurs alle slag, enten de er for ab-initio pilot trening eller for tilbakevendende og ferdighetstrening.

Vi er i dag anerkjent av EASA som en ATO (Aviation Training Organization) med nummeret E-ATO-037. Siden 15 september 2011 vår Aviation Academy er anerkjent av EASA som Training Organization for både Modular og integrert Airline Transport Pilot ATPL (A) kurs. Siden 14 juli 2011 er vi tillatelse til å trene fremtidige piloter mot Modular Commercial Pilot License CPL (A) Siden 13 august 2010 er vi tillatelse til å formidle Cabin Crew trening. Siden 10 desember 2009 er vi også TRTO-H (Type Rating Training Organisation) å godkjenne søkere mot Robinson helikoptre modell R22 og R44 typerettigheter. Siden 14 april 2009 har vi blitt godkjent som en Flight School og Flight Center for ultralights. Siden 07.11.2001 har vi også blitt anerkjent av EASA som en (Flight Training Organisation) FTO med antall E-FTO-020 er autorisert til å formidle bakken skole og flygetrening til lærekandidater mot PPL (A) lisenser og modulære kurs til innhente Instrument Rating IR (A) og Multiengine vurdering ME (A), i henhold til JAR-FCL 1.055 forskrifter. Siden 20 februar 1999 har vi blitt sertifisert som en Flight School og Flight Center for seilfly i basen vår på La Cerdanya Aerodrome. Siden nov 10, 1,953 er vi sertifisert av som et treningssenter for Aircraft Private Pilot (PPL-A) opplæring, helikopter Private Pilot (PPL-H) trening og Glider Pilot trening.

Ingen andre enkelt skole i Spania har den samme opplevelsen utdanne framtidige piloter enn Barcelona Flight School. Dette faktum, sammen med eksepsjonell vær og en utmerket flyflåte og instruktør team, gjør vår skole naturlig valg for den seriøse student.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Barcelona Flight School

The Flight Instructor (FI) Course er den første og enklere måte å legge flygeerfaring til din loggbok før bruk for et flyselskap. Etter å ha gjennomgått nødvendig opplæri ... [+]

The Flight Instructor (FI) Course er den første og enklere måte å legge flygeerfaring til din loggbok før bruk for et flyselskap.

Etter å ha gjennomgått nødvendig opplæring, vil Flight Instructor Rating tillate deg å fungere som en Flight Instructor, undervisning Groundschool og gi Flight opplæring til andre studenter.

Tar en jobb med Flight Instructor på en Flight School er en av de beste måtene mulig å bygge timer mens opplæring andre piloter, og konsolidere dine flyr ferdigheter i en oppføring jobb i luftfart som vil, på samme tid, gjør at du kan holde kontakten med flyselskapet Pilot arbeidsmarkedet.

Barcelona Flight School er en autorisert sentrum av Agencia Estatal de Seguridad Aérea EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 for å gi flygetrening, med over 60 års erfaring.... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Heltid studier
9 uker
Campus
Les mer på norsk
Barcelona Flight School

Den instrumentrettighet (IR) Kursmålet er å oppnå lærings requisites av bakken skole og flygeinstruksjon, kompetanse og erfaring som kreves for å få IR (A) klasserettighe ... [+]

Den instrumentrettighet (IR) Kursmålet er å oppnå lærings requisites av bakken skole og flygeinstruksjon, kompetanse og erfaring som kreves for å få IR (A) klasserettighet. Studenten må være innehaver av et PPL (A) eller CPL (A) lisens oppnådd i henhold til Part-FCL.

På slutten av kurset, må studenten demonstrere det nødvendige kunnskapsnivå til å utøve privilegiene som innvilges innehaveren av en IR (A), for eksempel fungere som PIC på et enmotors eller flermotors fly under IFR i IMC (Instrument meteorologiske forhold) ned til en beslutningshøyde på 200ft.

All bakke skole må ivaretas på stedet og studentene må delta på minimum 75% klasse økter av hvert fag for å kvalifisere for AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) eksamener.... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 uker
Campus
Les mer på norsk
Barcelona Flight School

Den integrerte ATPL (A) Program er et flyselskap Transport Pilot selvfølgelig avsluttet med en MCC i en Airbus A320 eller Beechcraft King Air B200, adressert til de som e ... [+]

Den integrerte ATPL (A) Program er et flyselskap Transport Pilot selvfølgelig avsluttet med en MCC i en Airbus A320 eller Beechcraft King Air B200, adressert til de som er virkelig alvorlig om å få et flyselskap jobb.

Dette programmet er en ab-initio kurs rettet til alle de fremtidige piloter som ønsker å få en CPL (Commercial Pilot License) med ME (Multi-motor) og IR (instrument) karakterer, sammen med den teoretiske kunnskapen som kreves mot en ATP License .

Også i programmet, vil studenten fullføre MCC (Multi-crew Coordination) opplæring som kreves for å fungere som en FO (First Officer) i multi-pilot transportkategori fly, avgjørende for å være ansatt i et flyselskap, på våre partner anlegg .... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Heltid studier
55 uker
Campus
Les mer på norsk
Barcelona Flight School

Dette ATPL programmet vil tillate deg å få en ATPL lisens trinnvis, i en modulær tilnærming gjennom en serie av individuelle kurs og lisenser som du kan ta i henhold til ... [+]

Dette ATPL programmet vil tillate deg å få en ATPL lisens trinnvis, i en modulær tilnærming gjennom en serie av individuelle kurs og lisenser som du kan ta i henhold til din egen timeplan og behov. Fordi du kan få kreditt for tidligere luftfarts opplevelse som du kan ha, vil dette programmet lar deg skreddersy din ATPL trening til faktiske situasjonen, drar nytte av en lisens kan du allerede har.

Fordi hver modul eller kurs er uavhengig av de andre, og vil gi deg en individuell lisens eller kvalifisering, trenger du ikke å ta dem alle på en gang. I stedet kan du sette tempoet som du vil gjennomføre hver modul og tilegne seg all den kunnskap og erfaring som kreves for å kvalifisere for ATPL lisens, som du vil få når du har fullført alle modulene. Underveis vil du også få alle de individuelle kvalifikasjoner som PPL, CPL, ME-IR og MCC, etter å ha fullført hver modul. Barcelona Flight School er en autorisert sentrum av Agencia Estatal de Seguridad Aérea EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 for å gi flygetrening, med over 60 års erfaring.... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk