Barcelona Flight School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Barcelona Flight School, Ønsker vi å gi våre studenter med best kvalitet opplæring mulig, siden dette vil gjøre forskjellen mellom suksess og fiasko senere på sin karriere. Flyselskaper ser alltid etter de beste trente søkere, og vil teste og verds tyven faktiske kunnskaper og flyge standarder før du forplikter deg til en ny utleie.

Det er derfor vi tar din utdanning og opplæring på alvor, og vil forberede deg ikke bare å bestå eksamen og fly vurderinger, men å la deg å oppnå et fremragende nivå høyt nok til å sørge for at du har den maksimale muligheter når det gjelder å søke for en linje jobb.

vår opplæring Våre opplæringsprogrammer er sertifisert i henhold til European Aviation Safety Agency (EASA) Part-FCL-forskriften, og er utformet for å hjelpe våre student piloter for å oppnå de nødvendige læringsmål og Flight Experience i minimum tidsrom som trengs, samtidig maksimere sine jobbmuligheter med flyselskapene.

Barcelona Flight School er sertifisert av den spanske EASA representant, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), som en Aviation Training Organization (ATO) med nummeret E-ATO-037.

Våre Resources

Barcelona Flight School er den desidert største aktøren på Sabadell flyplass, Barcelonas naturlige Business and General Aviation flyplassen, og helt driver La Cerdanya Airport, administrasjon og gir effektiv flyplass tjenester for akademiet base, men også til et stort antall forbigående flyene som kommer å nyte det utrolige landskapet og naturen i stedet og regionen.

Med en stor flåte av flere av 40 fly, de fleste av dem er utstyrt med digitale Glass Cockpiten, og vår egen Vedlikehold og reparasjon butikk, hviler treningen trygg hos oss. Våre profesjonelle og erfarne Teoretisk og Flight instruktører vil alltid hjelpe deg å gå videre i utdanningsplanen.

Barcelona Flight School er også en del av Barcelona Aviation Center, der det er mulig å delta i andre luftfarts aktiviteter som Aerobatic Flight, Gliding og Ultraligths.

Vår beliggenhet Nyt bor i Barcelona, ​​en av de beste byene i verden, mens du lærer. Jobber hardt for å tjene din fremtidige karriere som pilot betyr ikke at du ikke kan ta en pause for å nyte strendene eller teatrene på den pulserende hovedstaden i Catalonia. Faktisk kan ingen annen by i verden har en slik kombinasjon av flygende forhold og bekvemmelighet for studenten:

Awesome weather - du vil fly flere dager God transport og kommunikasjon - for den internasjonale student Internasjonalt, global holdning - du vil føle deg hjemme Fin kultur, briller og gastronomi - for å ta en pause Over gjennomsnittet livskvalitet - fokusere på trening

Vår historie Barcelona Flight School, har vært en pioner pilot trening i Spania, noe som gir luftfart trening siden 1,953. Siden starten har vår skole trent mer enn 4.000 piloter og er aktive til enhver tid fremme av luftfart kurs alle slag, enten de er for ab-initio pilot trening eller for tilbakevendende og ferdighetstrening.

Vi er i dag anerkjent av EASA som en ATO (Aviation Training Organization) med nummeret E-ATO-037. Siden 15 september 2011 vår Aviation Academy er anerkjent av EASA som Training Organization for både Modular og integrert Airline Transport Pilot ATPL (A) kurs. Siden 14 juli 2011 er vi tillatelse til å trene fremtidige piloter mot Modular Commercial Pilot License CPL (A) Siden 13 august 2010 er vi tillatelse til å formidle Cabin Crew trening. Siden 10 desember 2009 er vi også TRTO-H (Type Rating Training Organisation) å godkjenne søkere mot Robinson helikoptre modell R22 og R44 typerettigheter. Siden 14 april 2009 har vi blitt godkjent som en Flight School og Flight Center for ultralights. Siden 07.11.2001 har vi også blitt anerkjent av EASA som en (Flight Training Organisation) FTO med antall E-FTO-020 er autorisert til å formidle bakken skole og flygetrening til lærekandidater mot PPL (A) lisenser og modulære kurs til innhente Instrument Rating IR (A) og Multiengine vurdering ME (A), i henhold til JAR-FCL 1.055 forskrifter. Siden 20 februar 1999 har vi blitt sertifisert som en Flight School og Flight Center for seilfly i basen vår på La Cerdanya Aerodrome. Siden nov 10, 1,953 er vi sertifisert av som et treningssenter for Aircraft Private Pilot (PPL-A) opplæring, helikopter Private Pilot (PPL-H) trening og Glider Pilot trening.

Ingen andre enkelt skole i Spania har den samme opplevelsen utdanne framtidige piloter enn Barcelona Flight School. Dette faktum, sammen med eksepsjonell vær og en utmerket flyflåte og instruktør team, gjør vår skole naturlig valg for den seriøse student.

Steder

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Catalonia, Spania
Telefon
+34 935 32 38 58