Barcelona School of Creativity

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vær kreativ er en profesjon

Å være kreativ er ikke vittig, eller utadvendt, eller morsomme eller kule, eller håndteres med teknologi, selv har mange ideer. Vær kreativ -Arbeid så kreativ reklame-byrået er svært alvorlig. Det krever disiplin, innsats, hardt arbeid, rigor, lidenskap, utholdenhet og solid beslutning om å gjøre det bedre hver dag.

I Barcelona School of Creativity forstår vi kreativitet som en profesjonell disiplin. Fordi uten profesjonalitet vil du aldri bli en god kreativ. Og fordi uten disiplin er det ingen måte å arbeide på høyeste nivå. Så vi er en High Performance Center Creative.

For et helt år vil du leve for reklame, med like god eller bedre enn deg kolleger med kreative regissører og lærere, med internasjonale navn i kontaktene dine, med virkelige orienteringer virkelige produkter for fast jobb, med kreative byråer og Frontline.

Du vil tilbringe mange timer og mange nevroner i hver brikke. Du kommer til å svette, å blokkere deg, til å eksplodere, å søke og finne, vend, slutt og start på nytt tusen ganger, å lide, du kommer til å skrike med raseri og glede.

Alt dette og mer vanskelig å bli en profesjonell kreativitet.

Argumenter som gjør oss annerledes

1.ALTO PERFORMANCE

Begge fungerer, både du tror ikke vil lure deg: høy ytelse oppnås bare med høy innsats og høy etterspørsel. Dette er ikke et kurs, er ikke utdannet. Det er en reell trening som skal gå ut mellom oss. Du vil jobbe lenge og hardt. Men du vil lære, for å bli en ekte kreativ, for å gjøre en god bok, og hvis du jobber mer, og med vinne en premie.

2.LA PRAKSIS of Chaos

De har ingen nevroner hierarkier Ifølge kaosteori, kan små variasjoner i visse komplekse systemer bety store forskjeller i fremtidig atferd, utelukker langsiktig prognose. Du vil ikke finne bedre definisjon av arbeid i reklamebyrå.

Så, forbereder seg på å forlate deg både emner som vi behandle som kampanjene du gjør, vil de bli påvirket av praksisen of Chaos: blandinger, repetisjoner, endringer, prioriteringer ... Det er det beste for dine nervekoblinger. Det er best å nyte læring. Og fremfor alt, er det best for du blir vant til å jobbe i et byrå sannhet.

  1. MENTOR

Mentoring, en annen læring gjennom skolen, komme i kontakt med en fagperson med anerkjent ekspertise i verden av reklame-mest levende utenfor landet vårt som du kan kommunisere gjennom hele kurset. Hans synspunkter, råd, kommentarer eller meninger via skype, mail eller telefon vil være en annen læring som vil følge deg gjennom hele ditt yrkesaktive liv. Hvem vet om en dag selv skal jobbe for ham på den andre siden av verden.

4.AGENCIAS ASSOCIATES

Vi er partnere Hvis du er en student, du vet at vi har noen tilknyttede selskaper som vi utveksler ideer og læring: byråer, kunder, leverandører, media ... Noen ganger spør de oss ideer eller antyde på noen måte i sitt arbeid. Og andre viser oss førstehånds og de forklarer sine erfaringer med konkrete saker. Nesten som om vi var en del av din bedrift.

Hvis du er et byrå eller en bedrift eller en eller annen måte er en del av reklamebransjen kanskje du er interessert i å være vår partner. For oss ja, selvfølgelig. Hva tilbyr vi? Vi hjelper krise flom av ideer, meninger av unge mennesker ... Det vi spør? Du spør oss ting. Som av og til komme og fortelle oss noe. Og hvis du er på utkikk etter en ung kreativ du ta en titt inn i våre trenere. Du kan skrive til hola@barcelonaschoolofcreativity.com

5.METODOLOGÍA CASE

Hva ville du gjort?

Uttalelsen, debatt og beslutningsprosesser tilnærming basert på virkelige saker og situasjoner gir en rekke visninger og et sett av erfaringene som kan ha nytte betydelig. Hvordan beslutninger fattes i en kreativ partner Whose sted er :? Client, byrå, kreativ, filmskaper ... Er det tillatt for en kreativ nekter å jobbe for visse typer kunder? Rikdommen av saken metoden er at det ikke er noen objektiv eller vitenskapelig korrekt løsning. Som livet selv.

6.ACREDITACIÓN Blanquerna

akademisk prestisje Fakultet for kommunikasjon og International Relations Blanquerna, Universitat Ramon Llull, krediterer faglig nivå og rigor av opplæringen gis på Barcelona School of Creativity. Så Blanquerna segl garanterer den grad at du får på slutten av noen av programmene.

7.PREMIOS

Nourish din bok og ditt ego Tildelingene er viktig. De tjener til å demonstrere og bevise at du ikke var galt i å velge dette yrket. Så gjør deg klar til å gå på jakt. Drac Novell, smokk, The Sun, ADaspirant, JC Decaux, CdeC, D & AD og, hvorfor ikke, Young Lions. Hos oss vil du lære så snart som mulig å følge sporet av løver.

SKOLEN

Del plass med fiolinister, sopraner, jazzmusikere, fremtidige operaregissører og komponister av lydspor. Barcelona School of Kreativitet er fysisk plassert på Musikkonservatoriet i Liceu. En ekte tempel av kreativitet i en moderne bygning perfekt beliggenhet i hjertet av Raval, sammen med den legendariske Liceo de Barcelona.

Studenter har til rådighet rom og lydredigering video, satt for fotografering eller filming, bibliotek, kafeteria ... all nødvendig plass til å lære og nyte yrket.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Art direction (art direction) høy kreativ ytelse program

Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Spania Barcelona

Reklame kommer inn i øyet. Bilder, merker eller plakater er det første angrepet forbrukeren å få deres oppmerksomhet og fange deres interesse, selv før selve meldingen. Og de er i hendene på art director. [+]

Reklame kommer inn i øyet. Bilder, merker eller plakater er det første angrepet forbrukeren å få deres oppmerksomhet og fange deres interesse, selv før selve meldingen. Og de er i hendene på art director.

Bernbach sier at reklame er ikke en vitenskap, men en kunst. Og du kommer til å være regissør.

PROGRAM BESKRIVELSE

The art director er like ansvarlig for kreativitet som kopien. Derfor, i tillegg til å lære kreativitet, lære estetiske, grafisk design, redaksjonell design, illustrasjon, world of print, foto, film, mote, kreative trender, nye teknologier ... og vil utdype en portefølje å vise at du har lært.

Varigheten av programmet er ett studieår: tre fjerdedeler, fire timer om dagen mandag til torsdag, men sikkert, vil treningen din, boken din og din fremtid krever større engasjement timer.... [-]


Høy ytelse program kreativ copywriting

Campus Heltidsstudier 500 timer Åpen påmelding Spania Barcelona

De sier at ingen leser, at vi er midt i en visuell kultur eller bildet er det universelle språket. Likevel, ord, kreativ skriving og copywriting forbli sjelen av reklame og yrke. Er ordene som selger. [+]

De sier at ingen leser, at vi er midt i en visuell kultur eller bildet er det universelle språket. Likevel, ord, kreativ skriving og copywriting forbli sjelen av reklame og yrke. Er ordene som selger.

PROGRAM BESKRIVELSE

Du vil lære å vise at et ord er verdt tusen bilder, alt, absolutt alt, det kan bli solgt bare i ord. Du vil lære å fange forbrukernes oppmerksomhet, for å forføre ham, for å overbevise ham. Du vil lære å mestre teknikker, media og språk. Og du vil lage en bok, boken, for å vise alle at du er i stand til.

Programmet går over ett studieår: tre fjerdedeler, fire timer om dagen mandag til torsdag, men også arbeide i skolen er nødt til å vie mer tid til å få de beste resultatene. Er din trening, boken din og din fremtid som står på spill.... [-]


Høy ytelse program kreativ kreativt lederskap

Campus Deltid 6 måneder September 2018 Spania Barcelona

Det kommer en dag da du må betale en kreativ. Eller forhandle avgiften med en klient. Eller du ønsker å etablere deg på egen hånd. Eller du kan lage din egen etat. Den dagen vitne til. Du må lede kreative team, organisere og administrere prosjekter, administrere økonomiske ressurser, løse juridiske og administrative spørsmål ... er saker som har lite å gjøre med kreativitet, men tilstanden. Og du er bedre forberedt. [+]

Det kommer en dag da du må betale en kreativ. Eller forhandle avgiften med en klient. Eller du ønsker å etablere deg på egen hånd. Eller du kan lage din egen etat. Den dagen vitne til. Du må lede kreative team, organisere og administrere prosjekter, administrere økonomiske ressurser, løse juridiske og administrative spørsmål. Dette er problemer som har lite å gjøre med kreativitet, men tilstanden. Og du er bedre forberedt.

PROGRAM BESKRIVELSE

Du vil lære å gjøre det meste av den kreative under lading, den de fleste av kundene for hvem du jobber, det meste ut av avdelingen, ditt studium, byrået eller arbeidet som frilanser. Du vil lære å administrere og drive en bedrift, fordi dette er en virksomhet.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Barcelona School of Creativity
en el Conservatorio Superior de Música del Liceo.
Carrer Nou de la Rambla 88

Barcelona, Catalonia, 08001 ES