Basque Culinary Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 2009 ble den baskiske Culinary Center Foundation opprettet takket være Mondragon Unibertsitatea, den baskiske kokkene og de ​​offentlige institusjonene. Den baskiske Culinary Center har som mål å garantere kontinuitet av mat som et senter for innovasjon i fremtiden, noe som også innebærer generering av høyt nivå kunnskap og opplæring av kvalifiserte fagfolk, fremme forskning og kunnskapsoverføring blant haute cuisine fagfolk og næringsliv sektorer og kunnskap knyttet direkte og indirekte til gastronomi, og for å oppnå internasjonal projeksjon. Styrking teknologioverføring og innovasjon i sektoren selskaper er en annen av senterets store mål, samt etablering av ny virksomhet initiativer og prosjekter. Senterets linjer av forskning og innovasjon i Mat og Gastronomi er utviklet rundt følgende: Mat utdanning og vaner. Mat samfunnsansvar. Mattrender. Innovasjon i business management i sektoren. Utvikling av tilhørende teknologier. Matlaging, presentasjon og bevaring. Den baskiske Culinary Center Foundation består av: Styret representert ved :: o Institusjoner o Ledende kokker o Nasjonal og internasjonal selskap International Advisory Council Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se kurs » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Course in Avant-Garde Culinary Techniques

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Spania San Sebastián

[+]

Avgifter / Tilskudd

Prisen inkluderer:

Uniform

Finansiering alternativer

Støttealternativer

Entre

Innlevering av søknader

[-]

Kurs I Ekspert Bartender Og Moderne Cocktail Forberedelse

Campus Heltidsstudier 2 måneder October 2018 Spania San Sebastián

Dette universitetet er et komplett program for å bli en moderne barman. Et intensivt program med en varighet på 2 måneder, som inkluderer studiebesøk, masterklasser av fremstående bartendere, et sluttprosjekt støttet av veiledere og arbeidserfaring i bransjen. En studieplan som gir deg en global visjon som gjør det mulig for deg å mestre alle de tekniske aspektene ved cocktailforberedelse og forstå virksomheten og cocktailbaren. [+]

Dette universitetet er et komplett program for å bli en moderne barman.

Mester moderne cocktailarbeid og de nyeste teknikkene av avant-guard-mat tilberedt på cocktailer.

Et intensivt program med en varighet på 2 måneder, som inkluderer studiebesøk, masterklasser av fremstående bartendere, et sluttprosjekt støttet av veiledere og arbeidserfaring i bransjen.

En studieplan som gir deg en global visjon som gjør det mulig for deg å mestre alle de tekniske aspektene ved cocktailforberedelse og forstå virksomheten og cocktailbaren.

Graden er tildelt i fellesskap av Mondragon University og Fakultet for gastronomiske vitenskap i Basker Culinary Center.

... [-]


Kurs I å Perfeksjonere Kulinariske Teknikker

Campus Heltidsstudier 5 uker May 2019 Spania San Sebastián

Har du studert matlaging og føler at du fortsatt har mye å lære? Har du lang erfaring som kokk, men har aldri blitt formelt trent? I løpet av fem uker med intensiv trening vil studentene, veiledet av veiledere fra Basker Culinary Center, perfeksjonere sine kulinariske teknikker; en reise gjennom alle håndterings- og bevaringsteknikker, matlagingsprosess, konditori og introduksjon til avant-guard-trender, som alle vil gjøre det mulig for deg å konsolidere kunnskapen din og få nye ferdigheter i forberedelse og presentasjon av retter. [+]

Har du studert matlaging og føler at du fortsatt har mye å lære? Har du lang erfaring som kokk, men har aldri blitt formelt trent?

I løpet av fem uker med intensiv trening vil studentene, veiledet av veiledere fra Basker Culinary Center, perfeksjonere sine kulinariske teknikker; en reise gjennom alle håndterings- og bevaringsteknikker, matlagingsprosess, konditori og introduksjon til avant-guard-trender, som alle vil gjøre det mulig for deg å konsolidere kunnskapen din og få nye ferdigheter i forberedelse og presentasjon av retter.

Program

Dette spesialiseringsprogrammet er rettet mot fagfolk i sektoren, med formell opplæring og / eller tidligere arbeidserfaring i feltet.... [-]