CESAE Business & Tourism School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Banner-BienvenidosBanner-Velkommen

CESAE Business & Tourism School.

Din handelshøyskole, turisme og gjestfrihet

The International Centre for høyere studier av administrasjon og ledelse, CESAE, er en nyskapende skole åpen, fleksibel, personlig og nært virksomheten, som ligger i Madrid, med en høy spesialisering i nettet og klasseromsundervisning.

Vårt senter er en pioner i turisme opplæring og er kjent for å ha trent gode fagfolk. Alle opplæringsprogrammer har en praksisplass at studentene utvikler i de beste kjedene og hotellgrupper. Våre studenter har tilgang direkte til vår jobb bank og har reelle muligheter for plassering. Vi har for tiden avtaler med Melia Hotels, Hilton, Room Mate, AC Hoteles, High Tech gruppe eller Silken Hotels, Blant andre.

Vi trener fagfolk i reiseliv og hotellbransjen over hele verden

I det siste tiåret har det gått gjennom våre opplæringsprogrammer mer enn 7500 studenter som de har studert formasjoner Turisme, Revenue Management og ledelse og hotelldrift. Foreløpig CESAE har spesialisert seg på andre områder som opplæring Gjestfrihet, kjøkken og Enology. Vi formidle matlagingskurs, workshops bakverk og sjokolade og har spesifikke programmer til vinkelnere og ønologi.

02fotos 02 bilder

Vi opprettholder institusjonelle relasjoner med høyt nivå spanske universiteter

Vi opprettholder et nært forhold til våre store institusjonelle kunder som tillater oss å hele tiden tilpasse vår undervisning til reelle markedet trenger innhold.

Samarbeid i våre programmer og kurs med høyere utdanningsinstitusjoner av prestisje og nivå Universitetet Francisco de Vitoria og Nebrija Business SchoolDet gir oss mulighet til å nå en høyt utdanningsnivå. Resultatene fra disse universitetene kvalifikasjoner egne titler som vil tjene elevene som den beste garanti og verdi når adentrase på arbeidsplassen.

tall CESAE

Ledere i Opplæring i Turisme og Hospitality

Velge et opplæringssenter er et problem som krever å ta en betydningsfull avgjørelse for det videre arbeidet med studenten. Fordi vi vet hvor viktig det er for dem denne beslutningen vi ønsker å tilby alt vi er og gjør. CESAE er godkjent på kvalitet og solid opplæring i disse mer enn 10 år. Så CESAE i figurene er som følger:

Mer enn 10 år opplæring i turisme og gjestfrihet

-Fra 2003 har mer enn 7500 studenter gått gjennom våre klasserom og online opplæringsprogrammer.

Landets største hotellkjeder er i vår jobb bank

Vi har over 150 selskaper og hotellkjeder som jobber med oss. Dette gir en stor pose og ansettelsespraksis for alle studenter som fullfører våre treningsprogrammer.

Studenter rundt om i verden er med oss

-En 30% av våre studenter kommer fra latinamerikanske land. Hvorfor gir vi dem alle mulige fasiliteter å kontakte lærere eller utfører arbeid for å mestre å bruke en virtuell kvalitet plattform. Multikulturalisme tillater elevene å utveksle informasjon og kompetanse om forhold i ulike land og kontinenter.

35.000 treningstimer per år

Vårt opplæringsprogram integrerer mestere, senior programmer, eksperter, spesialister i spesifikke kurs og revenue management, turisme, velvære og spa, osv.; og alle områder av turisme ledelse.

Gjennom året leverer vi mer enn 35.000 timer med trening hverandre og med mer enn tjue lærere som er aktive i ulike kapasiteter i turist etablissementer.

cesae-in-tall
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se Avanserte Diplomer » Se kurs » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Høyere revenue management program og elektronisk kommunikasjon

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 500 timer March 2019 Spania Madrid + 1 fler

Senior Program Revenue Management og online 2,0 Communication (PMRC) er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og raffinement, svært spesialisert i omsetning og i behandlingen av teknikker av sosiale nettverk, online kommunikasjon og digital markedsføring som et resultat av evolusjon og etterspørsel innenfor ansvaret til Revenue manager og hotellbransjen. I det siste tiåret har det gått gjennom dette treningsprogrammet CESAE Business & Tourism skole mer enn 4000 studenter. [+]

Høyere Revenue programledelse og kommunikasjon på nettet

Senior Program Revenue Management og online 2,0 Communication (PMRC) er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og raffinement, svært spesialisert i omsetning og i behandlingen av teknikker av sosiale nettverk, online kommunikasjon og digital markedsføring som et resultat av evolusjon og etterspørsel innenfor ansvaret til Revenue manager og hotellbransjen. I det siste tiåret har det gått gjennom dette treningsprogrammet CESAE Business & Tourism skole mer enn 4000 studenter.

Utformingen av PMRC ble lansert etter en grundig analyse av opplæringsprogrammer i Revenue Management tilbys av noen av de beste internasjonale universiteter i turisme utdanning. Dette er kombinert med omfattende yrkeserfaring av våre lærere og samarbeid inntekter ledere av store nasjonale og internasjonale prestisje.... [-]


Kurs

Avansert revenue management kurs, hotell lønnsomhet og oppsalg og kryssalg

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 120 timer March 2019 Spania Madrid + 1 fler

Kurset Advanced Revenue Management: Hotellet lønnsomhet, oppsalg og kryssalg (RMA) er et program primært rettet mot ledere, gitt deres høy kompetanse. Det er rettet primært for fagfolk som ønsker å utvide sine ferdigheter eller lære nye teknikker for hotell lønnsomhet. [+]

Revenue avansert lederkurs, hotell lønnsomhet og oppsalg og kryssalg

Kurset Advanced Revenue Management: Hotellet lønnsomhet, oppsalg og kryssalg (RMA) er et program primært rettet mot ledere, gitt deres høy kompetanse. Det er rettet primært for fagfolk som ønsker å utvide sine ferdigheter eller lære nye teknikker for hotell lønnsomhet.

Det er et kurs som er utviklet med opplevelsen av ti år med evolusjon og raffinement, veldig fokusert på omsetning og behandling teknikker markedsføring og salg resultat av evolusjon og etterspørsel innenfor ansvaret til Revenue Manager og hotellbransjen.

Programmet design ble lansert etter en grundig analyse av opplæringsprogrammer i Revenue Management tilbys av noen av de beste internasjonale universiteter i turisme trening, som vi har lagt yrkeserfaring av hverdagen av yrket, får integrere realiteten av vår hotellsektoren i klasserommet. Alt under veiledning og samarbeid med inntekter ledere prestisjefylte nasjonale og internasjonale (se vurderingene av våre veiledere og samarbeidspartnere).... [-]


Ekspert kurs på hotellet revenue management

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 375 timer March 2019 Spania Madrid + 1 fler

Kurset ekspert i revenue management HOTELIER (ERVH) er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og utvikling, høyt spesialisert i revenue management til et avansert nivå som et resultat av evolusjon og etterspørsel innenfor ansvaret til revenue manager og hotellbransjen. [+]

Inntekter Expert Course i Hotel Management

Kurset ekspert i revenue management HOTELIER (ERVH) er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og utvikling, høyt spesialisert i revenue management til et avansert nivå som et resultat av evolusjon og etterspørsel innenfor ansvaret til revenue manager og hotellbransjen.

Programmet design ble lansert etter en grundig analyse av opplæringsprogrammer på revenue management tilbys av noen av de beste internasjonale universiteter i turisme trening, som vi har lagt til yrkeserfaring av hverdagen av yrket, får integrere realiteten av vår hotellsektoren i klasserommet. Alt under veiledning og samarbeid med inntekter ledere prestisjefylte nasjonale og internasjonale (se vurderingene av våre veiledere og samarbeidspartnere).... [-]


Ekspert kurs på hotellet revenue management og kommunikasjon

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 375 timer March 2019 Spania Madrid + 1 fler

Kurset Expert i Revenue Management og kommunikasjon Hotelera 2.0 (ERCH) er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og raffinement, svært spesialisert i omsetning og i behandlingen av teknikker av sosiale medier og digital markedsføring som konsekvens av utviklingen og etterspørselen innenfor ansvaret til revenue manager og hotellbransjen. [+]

Expert Course i Hotel Revenue Management og kommunikasjon

Kurset Expert i Revenue Management og kommunikasjon Hotelera 2.0 (ERCH) er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og raffinement, svært spesialisert i omsetning og i behandlingen av teknikker av sosiale medier og digital markedsføring som konsekvens av utviklingen og etterspørselen innenfor ansvaret til revenue manager og hotellbransjen.

Programmet design ble lansert etter en grundig analyse av opplæringsprogrammer på revenue management tilbys av noen av de beste internasjonale universiteter i turisme trening, som vi har lagt til yrkeserfaring av hverdagen av yrket, får integrere realiteten av vår hotellsektoren i klasserommet. Alt under veiledning og samarbeid med inntekter ledere prestisjefylte nasjonale og internasjonale (se vurderingene av våre veiledere og samarbeidspartnere).... [-]


Revenue management kurs

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 120 timer March 2019 Spania Madrid + 1 fler

Revenue Management Course er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og utvikling, høyt spesialiserte i den operative forvaltningen av inntekter som følge av evolusjon og etterspørsel innenfor ansvaret til Revenue Manager og hotellbransjen. [+]

Ledelse Revenue kurs

Revenue Management Course er et treningsprogram med mer enn ti år med evolusjon og utvikling, høyt spesialiserte i den operative forvaltningen av inntekter som følge av evolusjon og etterspørsel innenfor ansvaret til Revenue Manager og hotellbransjen.

Utformingen av kurset ble lansert etter en grundig analyse av opplæringsprogrammer i Revenue Management tilbys av noen av de beste internasjonale universiteter i turisme trening, som vi har lagt yrkeserfaring av hverdagen av yrket, får integrere realiteten av vår hotellsektoren i klasserommet. Alt under veiledning og samarbeid med inntekter ledere prestisjefylte nasjonale og internasjonale (se vurderingene av våre veiledere og samarbeidspartnere).... [-]