Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

granada

Universitetet Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas

Den Universitetet Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas, som ligger i den sentrale og typisk "granadino" distrikt "Realejo", holder til i det gamle palasset til Santa Cruz (16. århundre) som er spesielt restaurert for undervisningsformål.

den nye Centro de Lenguas Modernas Siden restaurering ble gjennomført i 1992, og tilbyr ikke bare sin nå berømte Spanskkurs for utlendinger (Hispanic Studies Course (CEH), spansk språk og kultur Course (CLCE), Intensive spansk Språkkurs (Cile), Intensiv spansk språk og kultur Kurs (CILYC), spansk som fremmedspråk Course (CELE) og valgfri januar Course (CCE) ), men også en rekke Moderne Språkkurs (Engelsk, fransk, italiensk, tysk, katalansk, arabisk, japansk, portugisisk, russisk og svensk).

Det er en kombinasjon av de to som gjør senteret slik original virksomhet; her utenlandske studenter kan dele sine daglige liv med de spanske studenter, og dermed stimulere en felles interesse i sine ulike språk og kulturer. Denne kontakten er styrket gjennom en språkveksling, noe som gir studentene mulighet til å praktisere sin spanske utenfor klasserommet, og av kulturelle besøk og aktiviteter.

granada

I tillegg til de nevnte kurs, Centro de Lenguas Modernas tilbyr også kurs i undervisning spansk, tysk, fransk, engelsk eller italiensk som fremmedspråk, eksamen for de som ønsker å sertifisere deres nivå av spansk (DELE - Diploma i spansk som fremmedspråk - organisert av Instituto Cervantes). Undervisning Forretnings spansk og andre typer språkkurs for spesielle formål, herunder de som er spesielt utviklet i samarbeid med ulike akademiske og profesjonelle institusjoner er også tilgjengelig.

Den Centro de Lenguas Modernas og Universitets de Granada gjør sitt beste for å gjøre studentenes opphold så hyggelig og fordelaktig som mulig: Språk Exchange Service, overnatting service, og organisering av kulturelle og sportslige aktiviteter er bare noen få eksempler.

På den faglige siden, den høyt kvalifiserte lærere er spesialisert i språkopplæringen, og er Universitetet i Granada professorer og forelesere. Senteret er fullt utstyrt med et bibliotek, de mest up-to-date audiovisuelle hjelpemidler både i klasserom og i språklaboratorier er satt opp for multimedia og audiovisuelle aktiviteter. Videre studenter har tilgang til elektronisk post.

Med en fast forpliktelse til kontinuerlig forbedring alltid i tankene, bærer Senter ut eksterne undersøkelser med jevne mellomrom, som vurderer undervisningspersonalet, innholdet i de ulike kursene som tilbys, og kvaliteten på senterets ledelse og infrastruktur.

CLM Mission Statement

Den Centro de Lenguas Modernas Hovedmålene er formidling av det spanske språk og kultur og integrering i bylivet av det flerkulturelle samfunnet som besøker Granada takket være den tillit de plasserer i vår institusjon. Vi jobber hver dag for å forbedre kvaliteten på undervisningen og tjenester vi tilbyr.

I fremmedspråk delen, er CLM viktigste objetive å gi kvalitet undervisning basert på en kommunikativ tilnærming og de riktige verktøyene for våre studenter til å tilegne seg den uvurderlige muligheten i dagens samfunn til å kommunisere på et annet språk på kortest mulig tid.

Steder

Granada

Address
Formación y Gestión de Granada, S.L.
Placeta del Hospicio Viejo s/n 18009 GRANADA (SPAIN)

Granada, Andalusia, Spania