Les den offisielle beskrivelsen

granada

Universitetet Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas

Den Universitetet Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas, som ligger i den sentrale og typisk "granadino" distrikt "Realejo", holder til i det gamle palasset til Santa Cruz (16. århundre) som er spesielt restaurert for undervisningsformål.

den nye Centro de Lenguas Modernas Siden restaurering ble gjennomført i 1992, og tilbyr ikke bare sin nå berømte Spanskkurs for utlendinger (Hispanic Studies Course (CEH), spansk språk og kultur Course (CLCE), Intensive spansk Språkkurs (Cile), Intensiv spansk språk og kultur Kurs (CILYC), spansk som fremmedspråk Course (CELE) og valgfri januar Course (CCE) ), men også en rekke Moderne Språkkurs (Engelsk, fransk, italiensk, tysk, katalansk, arabisk, japansk, portugisisk, russisk og svensk).

Det er en kombinasjon av de to som gjør senteret slik original virksomhet; her utenlandske studenter kan dele sine daglige liv med de spanske studenter, og dermed stimulere en felles interesse i sine ulike språk og kulturer. Denne kontakten er styrket gjennom en språkveksling, noe som gir studentene mulighet til å praktisere sin spanske utenfor klasserommet, og av kulturelle besøk og aktiviteter.

granada

I tillegg til de nevnte kurs, Centro de Lenguas Modernas tilbyr også kurs i undervisning spansk, tysk, fransk, engelsk eller italiensk som fremmedspråk, eksamen for de som ønsker å sertifisere deres nivå av spansk (DELE - Diploma i spansk som fremmedspråk - organisert av Instituto Cervantes). Undervisning Forretnings spansk og andre typer språkkurs for spesielle formål, herunder de som er spesielt utviklet i samarbeid med ulike akademiske og profesjonelle institusjoner er også tilgjengelig.

Den Centro de Lenguas Modernas og Universitets de Granada gjør sitt beste for å gjøre studentenes opphold så hyggelig og fordelaktig som mulig: Språk Exchange Service, overnatting service, og organisering av kulturelle og sportslige aktiviteter er bare noen få eksempler.

På den faglige siden, den høyt kvalifiserte lærere er spesialisert i språkopplæringen, og er Universitetet i Granada professorer og forelesere. Senteret er fullt utstyrt med et bibliotek, de mest up-to-date audiovisuelle hjelpemidler både i klasserom og i språklaboratorier er satt opp for multimedia og audiovisuelle aktiviteter. Videre studenter har tilgang til elektronisk post.

Med en fast forpliktelse til kontinuerlig forbedring alltid i tankene, bærer Senter ut eksterne undersøkelser med jevne mellomrom, som vurderer undervisningspersonalet, innholdet i de ulike kursene som tilbys, og kvaliteten på senterets ledelse og infrastruktur.

CLM Mission Statement

Den Centro de Lenguas Modernas Hovedmålene er formidling av det spanske språk og kultur og integrering i bylivet av det flerkulturelle samfunnet som besøker Granada takket være den tillit de plasserer i vår institusjon. Vi jobber hver dag for å forbedre kvaliteten på undervisningen og tjenester vi tilbyr.

I fremmedspråk delen, er CLM viktigste objetive å gi kvalitet undervisning basert på en kommunikativ tilnærming og de riktige verktøyene for våre studenter til å tilegne seg den uvurderlige muligheten i dagens samfunn til å kommunisere på et annet språk på kortest mulig tid.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Hvis du ønsker å studere spansk i Granada, er Hispanic Studies Course rettet mot studenter og fagfolk som ønsker å tilegne seg en dypere kunnskap om spansk språk og kultu ... [+]

Selv formelt to forskjellige programmer Hispanic Studies Course (CEH) og Spansk språk og kultur Course (CLCE) opptre som en fordi de ikke er et spørsmål om valg, men en av faktiske nivået av spansk språk. Med andre ord, er kravet om å melde i CEH å ha og avansert beherskelse av språket, mens du bare trenger å være en mellomliggende spansk eleven til å bli akseptert i CLCE.

Hvis du ønsker å studere spansk i Granada, den Hispanic studier Course er rettet mot studenter og fagfolk som ønsker å tilegne seg en dypere kunnskap om spansk språk og kultur. Dette kurset tilbyr et bredt spekter av fag undervist av spesialister fra University of Granada.

Studentene må allerede ha en høy kommando av spansk å kunne følge disse fagene (dvs. har passert nivået B2.1 (CLM - 6 Avansert)). Av denne grunn, CLM anbefaler alltid studentene til å ta en Intensiv språkkurs (Cile) før du begynner Hispanic Studies Course. De CEH Course undervises i to perioder - fra oktober til desember (Fall) og fra februar til mai (vår). Studentene kan velge den første perioden, den andre perioden eller begge (Complete Hispanic Studies Course).... [-]

Spania Granada
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 måneder
Campus
Les mer på norsk
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Hvis du ønsker å studere spansk i Granada, er Intensive spansk Språkkurs (Cile) beregnet for de studentene som ønsker å begynne å lære eller forbedre sin spansk i løpet a ... [+]

Hvis du ønsker å studere spansk i Granada, er Intensive spansk Språkkurs (Cile) beregnet for de studentene som ønsker å begynne å lære eller forbedre sin spansk i løpet av et kort opphold i vårt land. En i det vesentlige kommuniserende tilnærming er fulgt i disse kurs sammen med bruk av den mest up-to-date audiovisuell teknologi. Gjennomsnittlig antall elever per gruppe er 12.

Den Intensiv Språkkurs (CILES) tilbys fra januar til desember; dagen før hvert kurs begynner, er det en nivåtest som betyr at alle som ankommer ved CLM i begynnelsen av et kurs, kan bli en Cile på deres tilsvarende nivå. For kurs som starter halvveis i måneden, kan vi bare garantere nivåer som er i gang, og anbefaler nybegynnere å starte i begynnelsen av måneden. Det er også mulig å følge disse kursene for et antall måneder med garanti for at en gruppe vil eksistere på hvert nivå A1 til C1 (CLM-1 Nybegynnere til CLM-8 Superior), så lenge det er minst ti elever per gruppe.... [-]

Spania Granada
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

The University of Granada Modern Languages ​​Senter (CLM) er en av de ledende institusjoner i Spania innen laguage læring. Det er en av et slag takket være høyt kvalifise ... [+]

Den University of Granada Modern Languages ​​Senter (CLM) er en av de ledende institusjoner i Spania innen laguage læring. Det er en av et slag takket være høyt kvalifiserte og spesialiserte faglærere. Ved hjelp av en kommunikativ tilnærming, er spesiell vekt gitt til samhandling i virkelige situasjoner.

Senterets installasjoner som er plassert i den gamle Realejo District, består av to hovedbygninger: den vakre 16. århundre Palace Santa Cruz og Huerta de los Angeles Mansion. Både kombinere skjønnheten og varmen av historiske bygninger med de mest moderne teknisk utstyr.

En annen attraksjon av CLM er dens enestående flerkulturell og flerspråklig atmosfære. Utenlandske studenter kan dele sine daglige liv med de spanske elevene lære ulike fremmedspråk, og dermed stimulere en felles interesse i sine ulike språk og kulturer.... [-]

Spania Granada
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación