Castelldefels School of Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Castelldefels samfunnsvitenskapelige skole

Castelldefels samfunnsvitenskapelige skole gir betydelig tilskudd til samfunnet i forskning, utdanning, overtalelse og sammenheng.

Castelldefels samfunnsvitenskapelige skole er basert i middelhavs- og kosmopolitiske byen sammen med det største forretningsområdet i Barcelona. I CSSS; Vi kombinerer den beste blandingen av klasse, kultur og konflikt i Barcelona. Det er CSSSs mål å gi høykvalitetsutdannet og grunnskole- og utdanningsprogram for å forberede studenten til å møte arbeidsgivernes behov på ulike felt. Barcelona har en toppstilling i Europa som et sted å bo og jobbe. CSSS ligger i hjertet av Barcelona, ​​som er den mest populære byen i Europa. Vi leverer Global Management grad med mest moderne teknikker og teknologi. Vi har en entusiastisk gruppe vitenskapsmann som ikke bare er vellykket i sin faglige, men også i yrke.

Visjon og verdier

Strategi:

Vår strategi er svært forståelig: å lage et hjørne hvor de beste forskerne og de mest talentfulle elevene kan oppnå sitt fulle potensiale.

Mangfold:

Vi får et bredt spekter av handlinger for å sikre at alle aksepteres og har like sjanse når det gjelder utdanning og sysselsetting i skolen vår.

Internasjonalt engasjement:

Castelldefels samfunnsvitenskapelige fakultet driver aktiviteter i regioner over hele verden, skaper et globalt universitetsmiljø og bygger på sin sterke internasjonale profil.

CSSS arbeider aktivt med å fremme koblinger mellom land og øke tverrkulturell forståelse gjennom workshops, seminarer, utstillinger, kortkurs, arrangementer og messer, praksisplasser og lederskapsprogrammer.

Internasjonalt engasjement er et sentralt fokus for CSSS. Vi trekker verdens beste tenkning sammen for å løse globalt viktige problemer. Denne tverrfaglige døren fører til globalt viktige oppfinnelser som fortsetter å oppnå fordelene over hele verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Se Diplomer » Se Health Master » Se BBA'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se DBA » Se Bachelor » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


[+]

[-]

Diplom i turisme ledelse nivå 4

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2019 Spania Barcelona

Dette er et materiell styringsprogram som kombinerer praktiske karrierebaserte elementer med flere viktige underliggende ledelsesdisipliner som vil være uvurderlig etter hvert som individets karriere utvikler seg. Kurset er derfor et ideelt forberedelse for umiddelbar sysselsetting i sektoren, og som er villig til å bli med i gjestfrihetsbransjen. [+]

Dette er et materiell styringsprogram som kombinerer praktiske karrierebaserte elementer med flere viktige underliggende ledelsesdisipliner som vil være uvurderlig etter hvert som individets karriere utvikler seg. Kurset er derfor et ideelt forberedelse for umiddelbar sysselsetting i sektoren, og som er villig til å bli med i gjestfrihetsbransjen.

Mål

Diplom i Turisme Ledelse CTH tar sikte på å fokusere på treningsbehovet til nye aktører til gjestfrihet, reise og turistsektorer med internasjonale anerkjennelser. Det vil også utvide studentens sysselsettings- og karrieremuligheter.

Dette programmet hjelper elevene til å utvikle ferdighetene til å trygge levere autentiske urfolkserfaringer og andre turismeforetak lokalt, nasjonalt og globalt. I løpet av studietiden skal studentene utvikle en solid kunnskap om reiselivsvirksomhet med effektiv ledelse og ledelseskvalitet. Kurset dekker grunnleggende for turistsektoren, inkludert turismeoperasjon, kundeservice og bestemmelsesanalyse. ... [-]


Diplom i turisme ledelse nivå 5

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2019 Spania Barcelona

Kurset tar sikte på å gi studentene en forståelse av ledelses-, beslutningsprosess- og ledelsesaspekter av gjestfrihetsbransjen. I tillegg er det også designet for å utvikle uavhengige forsknings- og studiekompetanse som kreves når man jobber på toppledelse i bransjen. Det er derfor en god forberedelse for enten adgang til arbeidsplassen eller som et springbrett inn i siste års bachelornivå studie. [+]

Kurset tar sikte på å gi studentene en forståelse av ledelses-, beslutningsprosess- og ledelsesaspekter av gjestfrihetsbransjen. I tillegg er det også designet for å utvikle uavhengige forsknings- og studiekompetanse som kreves når man jobber på toppledelse i bransjen. Det er derfor en god forberedelse for enten adgang til arbeidsplassen eller som et springbrett inn i siste års bachelornivå studie.

Programmet består av 7 obligatoriske enheter og fører til totalt 175 studiepoeng. Vurderingen skjer via en kombinasjon av lukket skriftlig 3-timers eksamen eller oppgave. Alle vurderinger er merket eller moderert av CTH

Mål

Diplom i Turisme Ledelse CTH tar sikte på å fokusere på treningsbehovet til nye aktører til gjestfrihet, reise og turistsektorer med internasjonale anerkjennelser. Det vil også utvide studentens sysselsettings- og karrieremuligheter.... [-]


Diplom i turisme og gjestfrihet ledelse nivå 6

Campus Heltidsstudier 12 måneder June 2019 Spania Barcelona

Dette programmet er CTH ultimate lavere nivå award og har blitt uttrykkelig utformet for å gi tilsvarende læring til det som tilbys av en britisk universitet bachelorgrad program i gjestfrihet og turisme. [+]

Dette programmet er CTH ultimate lavere nivå award og har blitt uttrykkelig utformet for å gi tilsvarende læring til det som tilbys av en britisk universitet bachelorgrad program i gjestfrihet og turisme. Programmet er utformet som 140 kreditt kvalifisering i internasjonale gjestfrihet og turisme ledelse, som dekker alle de sentrale ledelse ferdigheter som kreves for en ledelse karriere i sektoren.

Mål

Diplom i Turisme og Hospitality Management CTH tar sikte på å fokusere på treningsbehovet til nye aktører til gjestfrihet, reise og turistsektorer med internasjonale anerkjennelser. Det vil også utvide studentens sysselsettings- og karrieremuligheter.

Utvikle ferdighetene til å håndtere medarbeidere og opprettholde de positive relasjonene med kunder og kolleger. Å planlegge markedsstrategier for produktivitet, lønnsomhet, forbedre og balansere forretningsmessig ytelse. Plan og utvikle strategier som forbedrer alle aspekter av en turismeoperasjon, inkludert Emerging Issues, Managing Events, Strategic Impact og Marketing Strategies. ... [-]


Kontakt

Castelldefels School of Social Sciences

Adresse, linje 1 Carrer de Balmes, 7
08007 Barcelona, Catalonia, Spania
HJemmeside http://www.csss.es/
Telefon 34 93 116 88 21