Les den offisielle beskrivelsen

Cambridge Institute er et privat utdanningssenter spesialisert på språkopplæring, hovedsakelig engelsk, spansk, fransk og tysk, med bevisst erfaring i sektoren og internasjonal dekning. Vår arbeidsmetodikk er garantert suksess for elevene som er forpliktet til våre treningsprogrammer, til hvem vi tilbyr kvalitet, innovasjon og en læreplan som er helt tilpasset deres behov. Med denne filosofien står Cambridge Institute nå i bransjens forkant og arbeider daglig med vilje til å okkupere denne stillingen selv i fremtiden ved å tjene tilliten til og respektere våre studenter. Vi tilbyr en bred portefølje av tjenester for å lette språklæring, både for daglig bruk og for arbeid. Videre satser vi på en aktiv deltakelse av våre studenter og en balansert utvikling av de grunnleggende ferdighetene til et hvilket som helst språk: lytting, lesing og skriving. Uansett hvilket kurs du velger, er hovedformålet med Cambridge Institute å optimalisere potensialet til våre studenter med de beste ressursene. Vi er støttet av vår erfaring og internasjonale prestisje, som er resultatet av mange års hardt arbeid.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Cambridge Institute

Hvis du ønsker å studere spansk mens du nyter en uforglemmelig ferie og oppdage landets kultur, er Cambridge Institute det du leter etter. I denne skolen tilbyr vi et bre ... [+]

INTENSIV SPANSK SPROGSKURS I MADRID

Har du ikke planlagt ferien? Cambridge Institute presenterer et tilbud du ikke kan nekte.

Hvis du ønsker å studere spansk mens du nyter en uforglemmelig ferie og oppdage landets kultur, er Cambridge Institute det du leter etter. I denne skolen tilbyr vi et bredt spekter av treningsprogrammer i henhold til dine behov i hjertet av den spanske kulturen: Madrid.

Benytt deg av denne muligheten! Kom og forbedre spansken i Madrid, møte mennesker fra hele verden, og nyt klimaet, maten og sjarmen til den spanske hovedstaden.

Hvor?

Cambridge Institute Spania, vår internasjonale skole, ligger i den berømte Plaza España i Madrid (Spania), en av de største turistattraksjonene i byen. Vi tilbyr spanskkurs for utlendinger på alle nivåer og for alle profiler.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk