Cambridge Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cambridge Institute er et privat pedagogisk senter som spesialiserer seg på språkopplæring, hovedsakelig engelsk, spansk, french og TyskMed dokumentert erfaring i bransjen og internasjonal dekning. Vår arbeidsmetodikk er garantert suksess for studentene som er forpliktet til våre treningsprogrammer, som vi tilbyr kvalitet, innovasjon og et undervisningsopplegg helt tilpasset deres behov.

Med denne filosofien, Cambridge Institute nå står i spissen av sektoren og jobber daglig med vilje til å okkupere denne posisjonen også i fremtiden, ved å tjene den tillit og respekt for våre studenter. Vi tilbyr en bred portefølje av tjenester for å forenkle språkopplæring, både for daglig bruk og for arbeid. Dessuten satser vi på en aktiv deltakelse av våre studenter og balansert utvikling av grunnleggende ferdigheter i alle språk: lytting, lesing og skriving.

Uansett kurs du velger, det viktigste målet med Cambridge Institute er å optimalisere potensialet i våre studenter med de beste ressursene. Vi er støttet av vår erfaring og internasjonal prestisje, som er resultat av mange års hardt arbeid.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

The Commonwealth of Nations

Tea drinking in the UK

The origins of Halloween