Campus FP

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om oss

CampusFP gir størst pedagogiske tilbudet trening sykluser og høyere enn 20 grader i 7 forskjellige sentre til rimelige priser for alle budsjetter, fordi det viktigste er at du.

CampusFP født med en klar sosial kall, for å dignify fagopplærings og nærmere til alle innbyggerne i Madrid-regionen, på en praktisk måte, og understreker viktigheten av å lære å gjøre.

Oppkjøpet av ferdigheter basert på faglige og akademiske ferdigheter er et trygt pedagogisk engasjement i CampusFP forstå som "formación360", et nyskapende konsept som tillater oss å visualisere en modell av differensiering utdanning, som følge av en kombinasjon av nasjonale og internasjonale utdanningssystemer og som klarte å utvide screening av profesjonelle og faglig fremtiden for våre kandidater.

Hvordan gjør vi dette? Mens henvise til den spanske utdanningssystemet regulert yrkesopplæring og henviser faglige kvalifikasjoner opplæring for sysselsetting søke en symmetri grad med systemet for yrkesopplæring britisk gjennom ulike tildelings Bodies (offentlige myndigheter Kvalifikasjoner og Curriculum i Storbritannia ).

Dermed CampusFP ender med skilsmisse mellom faglige og yrkesrettet opplæring. I denne forbindelse, etter en lang erfaring i å finne praktiske og konkrete løsninger, har vi utviklet en egen filosofi og en unik trening som integrerer tre lærings formater:

  • Regulert yrkesopplæring (fagopplæring og høyere). Yrkesrettet utdanning.
  • Opplæring for sysselsetting (Professional sertifikater). Ditt vindu til verden av arbeidet.
  • Yrkesopplæring under britiske utdanningssystemet (Fagopplærings Diplomer nivå, 4 og 5 (UK). Internasjonal pass arbeid.

Vi liker å snakke om CampusFP som en "litt stor center", som vi brukte Madrid som en stor campus og gjennom våre sentre nærmer kvalifikasjoner mest etterspurt av arbeidsgivere avhengig av geografisk område kommunene gode forbindelser og hvis Tilgjengelighet studenter rask og enkel, for studieåret 2016-2017 har vi 7 sentre i Madrid, mer enn 40 grader yrkes og mer enn 250 profesjonelle sertifikater.

Helt siden vår mentalitet boost sysselsetting og sysselsetting har akademiske billigere priser i hele Madrid, mens en student på høyere nivå i en offentlig skole koster i gjennomsnitt 6.000 € i Madrid-regionen, CampusFP tilbyr sine kvalifikasjoner høyere nivå av treningsområder bilde og lyd og helse med € 4990 per studieår og € 4490 andre Øvre klasse og Midt klassetrinn til € 3990 per år. Alle med støtte fra CAM Stipend for høyere nivå trening sykluser som varierer mellom 2300 og 3500 € for det første året og MECD stipend.

Sist men ikke minst har vi sponser festivalen Music Hall - Berklee musikkfestival rettet mot ungdom i alderen 13 til 22 år i år, og takket være CampusFP inkluderer en ny modus, DJ. med den offisielle presentasjonen i Madrid av den nye tittelen på Middle Grade Fagopplærings "Video Technician, Disc Jockey og lyd" og profesjonell sertifikat nivå 2 "Animacion Musical Live og direkte.

Steder

Madrid

CampusFP

Address
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania
Telefon
+34 911 83 31 22