Les den offisielle beskrivelsen

om oss

CampusFP gir størst pedagogiske tilbudet trening sykluser og høyere enn 20 grader i 7 forskjellige sentre til rimelige priser for alle budsjetter, fordi det viktigste er at du.

CampusFP født med en klar sosial kall, for å dignify fagopplærings og nærmere til alle innbyggerne i Madrid-regionen, på en praktisk måte, og understreker viktigheten av å lære å gjøre.

Oppkjøpet av ferdigheter basert på faglige og akademiske ferdigheter er et trygt pedagogisk engasjement i CampusFP forstå som "formación360", et nyskapende konsept som tillater oss å visualisere en modell av differensiering utdanning, som følge av en kombinasjon av nasjonale og internasjonale utdanningssystemer og som klarte å utvide screening av profesjonelle og faglig fremtiden for våre kandidater.

Hvordan gjør vi dette? Mens henvise til den spanske utdanningssystemet regulert yrkesopplæring og henviser faglige kvalifikasjoner opplæring for sysselsetting søke en symmetri grad med systemet for yrkesopplæring britisk gjennom ulike tildelings Bodies (offentlige myndigheter Kvalifikasjoner og Curriculum i Storbritannia ).

Dermed CampusFP ender med skilsmisse mellom faglige og yrkesrettet opplæring. I denne forbindelse, etter en lang erfaring i å finne praktiske og konkrete løsninger, har vi utviklet en egen filosofi og en unik trening som integrerer tre lærings formater:

  • Regulert yrkesopplæring (fagopplæring og høyere). Yrkesrettet utdanning.
  • Opplæring for sysselsetting (Professional sertifikater). Ditt vindu til verden av arbeidet.
  • Yrkesopplæring under britiske utdanningssystemet (Fagopplærings Diplomer nivå, 4 og 5 (UK). Internasjonal pass arbeid.

Vi liker å snakke om CampusFP som en "litt stor center", som vi brukte Madrid som en stor campus og gjennom våre sentre nærmer kvalifikasjoner mest etterspurt av arbeidsgivere avhengig av geografisk område kommunene gode forbindelser og hvis Tilgjengelighet studenter rask og enkel, for studieåret 2016-2017 har vi 7 sentre i Madrid, mer enn 40 grader yrkes og mer enn 250 profesjonelle sertifikater.

Helt siden vår mentalitet boost sysselsetting og sysselsetting har akademiske billigere priser i hele Madrid, mens en student på høyere nivå i en offentlig skole koster i gjennomsnitt 6.000 € i Madrid-regionen, CampusFP tilbyr sine kvalifikasjoner høyere nivå av treningsområder bilde og lyd og helse med € 4990 per studieår og € 4490 andre Øvre klasse og Midt klassetrinn til € 3990 per år. Alle med støtte fra CAM Stipend for høyere nivå trening sykluser som varierer mellom 2300 og 3500 € for det første året og MECD stipend.

Sist men ikke minst har vi sponser festivalen Music Hall - Berklee musikkfestival rettet mot ungdom i alderen 13 til 22 år i år, og takket være CampusFP inkluderer en ny modus, DJ. med den offisielle presentasjonen i Madrid av den nye tittelen på Middle Grade Fagopplærings "Video Technician, Disc Jockey og lyd" og profesjonell sertifikat nivå 2 "Animacion Musical Live og direkte.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Campus FP

Vi er i en teknologisk boom i alle områder og i økende grad krever at utviklerne å møte behovene i arbeidsmarkedet. Lær alt om business management programmer for prosesso ... [+]

Vi er i en teknologisk boom i alle områder og i økende grad krever at utviklerne å møte behovene i arbeidsmarkedet. Lær alt om business management programmer for prosessoptimalisering for å møte fritid trenger ... og også lære å gjøre det tilgjengelig fra hvor som helst på hvilken som helst enhet.

Mål

I denne syklusen av opplæringen vil du lære å utvikle, implementere, dokumentere og vedlikeholde søknader datamaskin for alle typer enheter: telefoner, tabletter, webOsv Du vil designe og vil programmere din egen apps.

kursprogram

Profesjonelle moduler First Year

Computer Systems (170H). Databaser (170h). Programmering (230h). Markup Language and Information Management Systems (120H). Utviklingsmiljøer (90H). Opplæring og veiledning (90H). ... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

Er du opptatt av verden av videospill? Nå kan du arbeide på hva du liker: animasjon, Virtual Reality og Augmented Reality, film, fjernsyn ... blomstrende teknologi og utv ... [+]

Er du opptatt av verden av videospill? Nå kan du arbeide på hva du liker: animasjon, Virtual Reality og Augmented Reality, film, fjernsyn ... blomstrende teknologi og utvikling med en lovende fremtid som krever dyktige teknikere for å skape endeløse virtuelle verdener. Lær hvordan du bruker de nyeste programmene for å oppnå fantastiske resultater. Fremtiden er i 3D!

Mål

I denne opplæringen syklusen vil du utvikle personlige ferdigheter, faglig og ferdigheter som trengs i sektoren videospillden kino eller digitale og multimedia miljøer. Bedriftskommunikasjon, multimedia og film produksjonsselskaper som søker fagfolk kreativ for å hjelpe dem å skape noe nytt, i stand til å generere attraktive produkter ved å bruke de nyeste teknikker og mestre de mest avanserte 3D-programmer, animasjon og design.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

Hvis du elsker moteverdenen dette er ditt yrke. Styrer hele kreative prosessen for å gjøre samlinger, fra design plagg til valg av materialer og utførelser, organisere og ... [+]

Hvis du elsker moteverdenen dette er ditt yrke. Styrer hele kreative prosessen for å gjøre samlinger, fra design plagg til valg av materialer og utførelser, organisere og administrere ditt eget lag. Beste catwalken venter dine kreasjoner!

Mål

Forseggjorte mønstre og eskaleringer tilpasset utformingen av komponentene i artiklene og teknisk organisere og administrere produksjonsprosesser, alt i området av industriell produksjon, handler under regler for god praksis, samt yrkesmessig og miljømessig sikkerhet. Du kan utøve sin aktivitet i sektoren av industrialisert produksjon av tekstiler og lær og skotøy og lærvarer i små, mellomstore og store bedrifter, enten ansatt eller selvstendig utvikle ledelsesfunksjoner produksjon og utvikling av industrialisering mønstre for klær.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

I denne syklusen av opplæringen vil du lære å administrere og organisere produksjon og service i kjøkkenet, bestemme tilbud og ressurser, kontrollere aktivitetene til inn ... [+]

Mål

I denne syklusen av opplæringen vil du lære å administrere og organisere produksjon og service i kjøkkenet, bestemme tilbud og ressurser, kontrollere aktivitetene til innkjøp, produksjon og service, for å møte de økonomiske målene, etter protokoller etablert kvalitet og handle i henhold til standarder hygiene, yrkesmessig risiko forebygging og miljøvern.

kursprogram

Profesjonelle moduler First Year

Kontroll av tilførsel av råstoff (65h). Opplæring og veiledning (90H). Kvalitetsstyring og matsikkerhet og hygiene (95H). Kulinariske fremstillingsmetoder (265h). Norsk 2 (90H). Preprosessering og verneprosesser i kjøkken (265h).

Profesjonelle moduler Andre år ... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

Du ønsker å være i stand til å lede et selskap til et høyere nivå ved å utvide sine grenser? Lær å identifisere forretningsmuligheter i ulike markeder, styrer alle detalj ... [+]

Du ønsker å være i stand til å lede et selskap til et høyere nivå ved å utvide sine grenser? Lær å identifisere forretningsmuligheter i ulike markeder, styrer alle detaljene i eksport og import og skape vellykkede markedskampanjer i utlandet. Få at merkene er anerkjent!

Mål

Denne profesjonelle er aktiv i selskaper av enhver produktiv sektor og i hovedsak handle markedsføring og offentlige og private som utfører oppgaver for planlegging, organisering, ledelse og rådgivning av internasjonal handel aktiviteter.

kursprogram

Profesjonelle moduler First Year

Opplæring og veiledning (90H). administrativ ledelse av internasjonal handel (210H). økonomisk og finansiell styring av selskapet (210H). English (160h). Lagring logistikk (120h). International Freight (210H). ... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

I denne syklusen av trening vil forberede deg til å organisere og utføre administrasjon og forvaltning av personell, økonomiske og finansielle operasjoner og informasjon ... [+]

Mål

I denne syklusen av trening vil forberede deg til å organisere og utføre administrasjon og forvaltning av personell, økonomiske og finansielle operasjoner og informasjon og råd til kunder eller brukere, både i det offentlige, private, avhengig av størrelse og aktivitet selskapet og byrå, i henhold til de mål som er satt, interne regler og bestemmelser.

kursprogram

Profesjonelle moduler First Year

Kommunikasjon og kundeservice (200h). Forvaltning av juridiske og forretningsdokumenter (135H). English (160h). Kontor automatisering og informasjonsbehandling (200h). omfattende prosess av virksomheten (200h). menneskelige ressurser og samfunnsansvar (105h). ... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

Retter, desserter, bakverk, bakeri ... Vil du lage den mest utsøkte kombinasjon av smaker og emplatados mer originale? Starter ny matlaging erfaringer fra minutt ett av l ... [+]

Retter, desserter, bakverk, bakeri ... Vil du lage den mest utsøkte kombinasjon av smaker og emplatados mer originale? Starter ny matlaging erfaringer fra minutt ett av læring, kan du bli den mest etterspurte profesjonelle.

Mål

Kjør pre-prosessering aktiviteter, forberedelse, bevaring, ferdigstillelse / presentasjon og service av alle typer kulinariske innen produksjon kjøkken elaborations.

kursprogram

Profesjonelle moduler First Year

Næringsliv og entreprenørskap (65h) Preprosessering og konservering av mat (300 h) Grunnleggende prosesser for kaker og bakverk (270 h) Sikkerhet og hygiene i mat håndtering (65 timer) mat teknikker (300 h)

Profesjonelle moduler Andre år ... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Campus FP

Slipp løs din kreativitet til å skape trend design. Dominerer hele produksjonsprosessen, fra beskyttelse av klær til sin slutt, og dykke inn i den spennende verden av mot ... [+]

Slipp løs din kreativitet til å skape trend design. Dominerer hele produksjonsprosessen, fra beskyttelse av klær til sin slutt, og dykke inn i den spennende verden av mote.

Mål

Lag, både målt som industrielle, klær, tilbehør og andre tekstil elementer, møte kvalitetskrav, sikkerhet og miljøvern. Du kan utøve sin virksomhet i virksomheter og bransjer klær og mote, dedikert til utarbeidelse og skjæring av materialer, produksjon av klær, industriell etterbehandling av klær og tilbehør til klær tekstiler og lær og tekstiler til hjemmet, industri og sport. På samme måte kan du drive virksomhet opptatt av å gjøre kostymer som etablissementer.

kursprogram

Profesjonelle moduler First Year ... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

Alt går greit: konfigurert datamaskiner og nettverk programmer installert og oppdatert. Klar til å gå. Blitt en viktig faglig i IT-sektoren og kontrollerer alle elementen ... [+]

Alt går greit: konfigurert datamaskiner og nettverk programmer installert og oppdatert. Klar til å gå. Blitt en viktig faglig i IT-sektoren og kontrollerer alle elementene som er involvert for forsvarlig drift.

Mål

Installere, konfigurere og vedlikeholde mikrodatamaskin, isolerte eller nettverkssystemer og lokalnettverk i små miljøer, som sikrer deres funksjonalitet og implementering av protokoller for kvalitet, sikkerhet og respekt for miljøet etablert. Du kan utøve sin virksomhet hovedsakelig i selskaper i tjenestene engasjert i salg, montering og reparasjon av utstyr, nettverk og mikro-computing tjenester generelt, som en del av IT-støtte organisasjon eller organisasjoner i alle størrelser og sektor sektor produktiv bruke mikrodatamaskinsystemer og datanett for administrasjon.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Campus FP

DJing kan nå bli din profesjon og med offisielle sertifikat! Du kan aktivisere alle typer arrangementer og forestillinger. Du procesarás og være å blande noen musikalske ... [+]

DJing kan nå bli din profesjon og med offisielle sertifikat! Du kan aktivisere alle typer arrangementer og forestillinger. Du procesarás og være å blande noen musikalske stil, og du kan lage dine egne. Lærer mest romanen til å produsere musikk og visuelle projeksjoner tekniske økter, kan du jobbe i flere arrangementer. Din lidenskap for musikk og video har en fremtid!

Mål

Den Teknisk Video Disc jockey og lyd Det er aktiv i feltet av lyd filmproduksjoner, video, TV, multimedia, radio, musikkbransjen, viser lyd forsterkning og faste installasjoner og selskaper engasjert i produksjon av offentlige tjenester som musikk barer, nattklubber, konsertsaler og festivaler, samt ikke strengt musikalske arrangementer som moteshow, reklame presentasjoner, musikalske arrangementer etc.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

Campus FP

Campus FP

CampusFP
Address
Madrid, Community of Madrid, Spania
Nettsted
Telefon
+34 911 83 31 22