Les den offisielle beskrivelsen

Culinary Institute of Barcelon a er designet slik at du har en unik og uopprettelig opplevelse basert på multikulturalisme, kreativitet og innovasjon.

Målet med skolen er å lære folk å bygge sin egen fremtid.

Et institutt designet for å omforme kjøkken

Dette er ideen med hvilke tre lærere i Barcelona begynte å designe det som nå er Culinary Institute of Barcelona , et pedagogisk prosjekt for å trene fagfolk som vil lede kjøkken og restauranter i det 21. århundre.

Ulike opplæring for profesjonelle som ikke vil være det samme

Vi er klar over at vi lever i en verden som er preget av et konstant paradigmeskifte, en verden som krever en ny type profesjonell som kan levere verdifulle løsninger og hvor teknologi, kreativitet og innovasjon er nøkkelen. Av denne grunn har vi tilpasset undervisningsmodellen som brukes i Silicon Valley, mekka av digital teknologi, til internasjonal gastronomi. Det gjør oss annerledes.

Syn

Vi er født av en forandring, og vi fortsetter å forandre uten opphør. Endring er synonym for evolusjonen. Og trening må også tjene for det: å vokse og utvikle seg.

I mange år har samfunnet en tendens til å være obsessiv for overvaluering av kunnskap. Det insisterer på frustrasjonen ved å sette press på unge i studiene uten å dyrke sine verdier, ferdigheter og holdninger. Og det er en stor feil.

I tradisjonelle opplæringssentre er studentene ikke verdsatt for det de virkelig liker, men for hva de forventes å vite. Ferdigheter som fantasi, kreativitet, veltalenhet og jevn intelligens blir straffet. De er ikke motiverte eller trent til å være innovatører, men de er utdannet fra fortiden til fortiden uten å tenke på fremtiden.

På CIB lærer vi å forbedre, å stille spørsmål, å forestille seg, å søke og finne nye muligheter ved hjelp av vårt intellekt, som ikke er akkurat veldig rasjonelt, men helt emosjonelt.

Vi lærer å gjøre ting mer enn å vite ting. Vi lærer å elske og overleve, og ikke å akseptere den etablerte. Fordi vi vet at det som er etablert er efemerkt og ofte til og med feil.

Vi er besatt av våre læringsprosedyrer, slik at våre unge kan overvinne scenariene for forandring, gjøre dem deres egne og vite hvordan de skal tilpasse seg de nye forholdene med absolutt naturlighet. Vi prøver å lære å sette, forfølge og oppnå mål, ikke vær redd for å gjøre feil. Fordi bare de som er villige til å gjøre feil, er i stand til å gjøre virkelig fantastiske ting.

Derfor skapte vi CIB. Å gjøre det.

Treningsmodell

Vi baserer vår metodikk på 6 akser som tillater dannelsen av ledere som er i stand til å lykkes med å møte utfordringene fra det 21. århundre.

Læring basert på utfordringer

En utdannelsesmodell som:

Det avslører studentene til virkelige problemer, favoriserer utviklingen av deres transformative lederskapskompetanse og gjør dem mer konkurransedyktige i dagens verden.

Genererer motivasjon og følelse av prestasjon.

Det forbinder studenten med miljøet, slik at det oppnås konkret verdi.

Det tilbyr utfordrende erfaringer som utvikler entreprenørskap og menneskelig fornuft.

Det er erfaring, samarbeid og kunnskapsintegrator.

fleksibilitet

Derfor er fleksibilitet et levende konsept, patent i alle våre anlegg. Undervisningsrom, aktiv og dynamisk der studenten er midtpunktet. Og så:

Våre klasserom endres. Med stoler som ikke bare stoler, men et mobilt personlig arbeidsrom som tilpasser seg egenskapene til hver student og hver klasse.

Alle våre studenter har et intelligent oversettelse PILOT-headsett, som gjør at de kan snakke og følge klassene på morsmålet. Uten kabler eller komplikasjoner.

Det er også tid for studenten og hans klassekamerater å jobbe i fritiden.

Inspirerende lærere

Vi vet at, selv om det er grunnen som lærer, læres det av følelser. Det er derfor hver av våre lærere:

Lev lidenskapelig den pedagogiske opplevelsen, og det viser.

Han er interessert i studenten, utfordrende, veileder og styrker sin utvikling.

Det skiller seg ut som en akademiker og leder i disiplinen, det er nyskapende og utnytter teknologien.

Han deltar aktivt og formelt i sitt faglige, forretningsmessige, faglige og sosiale miljø.

Det har en nær tilknytning til elevene, det er et godt eksempel, og det etterlater et merke på dem.

Minneverdig opplevelse

Våre studenter bruker minst ett år med oss, og i løpet av deres opplæring lever de:

Et globalt, mangfoldig og flerkulturelt læringssamfunn.

Faglig og profesjonell praksis på Campus og utenfor.

Studentutviklingsaktiviteter som gir mange utfordringer og oppmuntrer til kompetanseutvikling.

360º trening

Vi er ikke fornøyd med å være kunnskapsleverandører, alle våre studenter får 360º trening.

 • Kunnskap:
  Teknologisk, produkt og dets manipulasjon.
 • Ferdigheter:
  Å administrere forretninger, andre mennesker og seg selv.
 • holdninger:
  Ledelse, sosial og profesjonell.
 • muligheter:
  For anerkjennelse av miljøet og for seg selv.

Fordi det er når disse fire sirklene samler seg når suksess oppstår.

Tilgjengelighet og åpenhet

All kommunikasjon fra CIB, lærere og studenter er tilgjengelig og tilgjengelig 24 timer i døgnet gjennom året.

 • Personlig direktemeldinger, etter grupper og generelt.
 • Arkiv av videoer, lyd og dokumenter.
 • Video og lyd i sanntid.
 • Det er enkelt, det er Facebook Workplace.
Programmer gitt i:
 • Spansk
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Culinary Institute of Barcelona

Å skaffe CIBs Chef Diploma blir mye mer enn en profesjonell kokekurs. Dette diplomet garanterer at studenten er i stand til å innovere og skape, det vil si å forbedre det ... [+]

Å skaffe CIBs Chef Diploma blir mye mer enn en profesjonell kokekurs. Dette diplomet garanterer at studenten er i stand til å innovere og skape, det vil si å forbedre det som allerede eksisterer og å gjøre ting som ingen har gjort før. Dette kurset er en reise gjennom kunst og vitenskap om gastronomi som eventuelt kan utvides med en tidligere innvielsesmodul for de som ikke har noen faglig erfaring i matlaging.

Når eksamensbeviset er fullført, kan studenten velge noen av de seks kulinariske spesialiteter som er tilgjengelige for å bli spesialkokk eller velge kurset for å oppnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturell sameksistens med studenter fra hele verden innenfor rammen av byen Barcelona, ​​hvor du ikke bare vil lære matlagingsteknikker, men du vil leve en livserfaring som vil tjene deg for resten av livet ditt.... [-]

Spania Barcelona
Januar 2020
Spansk,Engelsk
Deltid
11 måneder
Campus
Les mer på norsk

Etterutdanning Sertifikat

Culinary Institute of Barcelona

Denne Postgraduate Executive Chef degree er et tre-måneders kurs designet spesielt for kokker som ønsker å gå et skritt lenger i sin akademiske opplæring, noe som gir det ... [+]

Postgraduate i FThe Food and Beverage and Executive Chef Diploma er et komplett program som tar sikte på å trene studenten i Executive Direction i kjøkken og FDette Executive Chef Diploma og F

ObjetivesAnskaffe visjonen og språket på kjøkkenet og om områdene med kundeservice.Innarbeide en holdning fra en leder som er i stand til å utforme, lede og styrke et komplekst og flerfaglig arbeidsteam.Tren i de økonomiske aspektene ved måling og økonomisk kontroll, fra levering av effektive og erfaringsmessige tjenester, for å maksimere lønnsomheten og være i samsvar med selskapets verdier og mål.Anskaffe kunnskap for styring av prosesser, planlegging, organisering, kontroll og tilsyn med prosessene som bestemmer generering av opplevelser og bidraget til lønnsomhet i alle typer tjenester eller restaurerings- og gjestfrihetsvirksomheter.... [-]
Spania Barcelona
September 2020
Spansk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

Den første modulen av Mastergrad i Restaurant Business Management - MRBM. ... [+]

Første modul av Mastergrad i Restaurant Business Management - MRBM

Å administrere en restaurant vellykket er en utfordring på grunn av sin kompleksitet. Den vellykkede ledelsen av en restaurant innebærer mer enn å tilby en balansert meny designet for å generere inntekter. En rekke faktorer spiller en rolle i ledelsen av en restaurant: evnen til å danne et forhold til kunder, prospektering for virksomhet i digitale medier, evnen til å reagere effektivt på etterspørsel, danne relasjoner basert på tillit og evne til å håndtere leverandører er faktorer som spiller en rolle i ledelsen av en restaurant.

Kontroll over disse faktorene er avgjørende for å kunne på en sikker og sammenhengende måte gjennomføre alt vi har diskutert og planlagt for vår virksomhet. Dette er en sektor i en tilstand av konstant forandring, hvor konkurransen er hard og hvor man må svare kundens forventninger. Som et resultat, nyhet og trender må være verktøy som hjelper oss med å forbedre og styre vår virksomhet på vei til suksess.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
15 uker
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

Å lære om og ha kontroll over vår virksomhet i dybden gir oss ro i sinnet og visjonen som trengs når vi foreslår endringer, tar nye farer og velger nye formater som tilfr ... [+]

Å lære om og ha kontroll over vår virksomhet i dybden gir oss ro i sinnet og visjonen som trengs når vi foreslår endringer, tar nye farer og velger nye formater som tilfredsstiller markedets behov. Evnen til å forutse forandring er av største betydning. For dette formål må vi være kjent med ressursene til disposisjon, slik at vi kan optimalisere dem uten overraskelser.

Målene for forskerutdanningen i Executive Restaurant Management er:

Å lære elevene hvordan man får mest mulig ut av etableringen og personellet sitt.Å vite det i dybden og lede arbeidsteam.Å gi studentene en bred økonomisk visjon av virksomheten, for å utnytte den og maksimere ytelsen.20% av kurset tar sikte på å gi studentene de nødvendige ferdighetene i forhandlingsteknikker, intens kommunikasjon, verdiskontroll og krisestyring, med særlig vekt på og håndtering av de tre mest troverdige fremtidige forretningsmodellscenarier, inkludert tre 6 timers erfaringsbaserte besøk.... [-]
Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
15 uker
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

I dette postgraduate programmet vil du tilegne deg nøkkerkunnskapen som trengs for å utvikle en forretningsplan for å øke sjansene for suksess for nye virksomhetsinitiati ... [+]

For at et cateringfirma skal kunne utvikle seg, må det reagere på det ytre miljøet på en effektiv måte uten å miste synet av de tilgjengelige ressursene, dets egne evner og dets styrker. Av den grunn, uansett størrelsen på virksomheten, er det avgjørende å ha verktøy for analyse og planleggingsverktøy som gir oss den strategiske tilnærmingen som trengs for å bestemme situasjonen for vår virksomhet og miljøet. Bare på denne måten vil det være i stand til å velge og implementere de mest hensiktsmessige og konkurransedyktige strategiene for veksten.

I dette postgraduate programmet vil du tilegne deg nøkkerkunnskapen som trengs for å utvikle en forretningsplan for å øke sjansene for suksess for nye virksomhetsinitiativer eller, når det gjelder eksisterende virksomheter, nye tilnærminger. I begge tilfeller må gjennomføringen av forretningsplanen benytte metoder som letter prosjektering i et kontrollert miljø for å unngå overraskelser og uforutsette hendelser.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
15 uker
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

Betraktet gudens mat, etterlater sjokolade aldri noen uberørt. Det hever lidenskaper, og det er alltid plass til det. Mye mer enn en bar med sjokolade er kakao den levend ... [+]

Betraktet gudens mat, etterlater sjokolade aldri noen uberørt. Det hever lidenskaper, og det er alltid plass til det. Mye mer enn en bar med sjokolade er kakao den levende historien om sivilisasjonen og utviklingen av mange kulturer. Av denne grunn, på CIB vil vi at du skal oppdage lidenskapen for brunt gull i kjøkken- og konditorivarer.

Dette kurset er designet for kokker og profesjonelle konditori som ønsker å utdype sin kunnskap og få en bred visjon om mulighetene for denne etterspurte ingrediensen, fra sin opprinnelse til kulinariske forkant og transformasjonene som tilbys av kakao, gi studentene ny kunnskap og nye teknikker for å implementere i kjøkkenene sine.

Mål

1. Å trene fagfolk til å ha en solid spesialisering i sjokolade.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

Helsekost er i vogue. Nå mer enn noensinne. Men bortsett fra å være sunn, vil folk nå ha kjøkkenet til å være gastronomiske. ... [+]

Helsekost er i vogue. Nå mer enn noensinne. Men bortsett fra å være sunn, vil folk nå ha kjøkkenet til å være gastronomiske. Kokkene blir øko-kokker, grønne kokker, kokker som forsøker å forandre verden basert på sunne produkter, bærekraft og miljøet ...

Ernæring og diett er fulle av stigmas i et samfunn som søker etter trender, merker, navn, konsepter, raske dietter og fremfor alt mange mirakler. I denne høyere grad ønsker vi å åpne opp en ny dimensjon i sunn mat som fokus for matparadigmet og kulinarisk og gastronomisk tanke. Vi ønsker å rive ned konseptuelle barrierer av dietter og finne i seg selv en integrering mellom sunt å spise, livsstil og produkter og hvordan lage dem.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

Keramikk, skulptur, glass .... det er mange kunstneriske disipliner der brann spiller en avgjørende rolle. Kjøkken er en annen. ... [+]

Keramikk, skulptur, glass .... det er mange kunstneriske disipliner der brann spiller en avgjørende rolle. Kjøkken er en annen. Både direkte og indirekte, og siden eldgamle tider, har brann blitt brukt på kjøkkenet: det er hovedbestanddelen og samtidig den vanskeligste, en som til tider ikke blir gitt den betydning eller oppmerksomhet det fortjener. Det er ikke uten grunn at ovner er kjernen til noe kjøkken.

Klippen flammen, varmen av en åpen grill, matlagingen av en ovn-BBQ, friluftsovner og konvensjonen om røyking er forskjellige teknikker og metoder for å håndtere brannen som krever utsøkt læring. Men vakuumkoking og lave temperaturer åpner også en rekke muligheter for kjøkkenene våre. Flammen i en vedovn eller en dampovn, kraften til ovner eller til og med av en mikrobølgeovn. Det er ikke bare hvordan brann brukes, men også de forskjellige temperaturene som brukes som gir oss et omfattende utvalg av kulinariske sensibiliteter.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

En bankett, et catering arrangement eller en gruppemiddag er en unik begivenhet. Man forbereder ikke presentasjonen av et måltid som i en konvensjonell restaurant: det er ... [+]

En bankett, et catering arrangement eller en gruppemiddag er en unik begivenhet. Man forbereder ikke presentasjonen av et måltid som i en konvensjonell restaurant: det er ikke de samme oppføringene eller samme protokoll for service.

Kjøkken for banketter har sine egne særegenheter som går utover kjøkkenet i en restaurant. Når du lager mat til en kollektiv, er det regler og krav og logistikk og utførelse som avviger fra konvensjonell catering. Verken kostnader eller marginer har ingen likhet med en tradisjonell restaurant. En kokk må adoptere en annen tankegang - som en maitre - og arrangementer arrangøren går inn på samme måte som en mat- og drikkeleder på et hotell.

Mål... [-]
Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

Kjøkkenet har utviklet seg mer de siste 25 årene enn i de siste 250 årene. Kjøkkenet er vitenskap, fysikk og kjemi. Som et resultat, vil du på dette kurset ha forskere, f ... [+]

Kjøkkenet har utviklet seg mer de siste 25 årene enn i de siste 250 årene. Kjøkkenet er vitenskap, fysikk og kjemi. Som et resultat, vil du på dette kurset ha forskere, fysikere og kjemikere ved din side, så vel som verdens store kokker.

De vil bringe sin kunnskap til mat og formidle dem til studenter med sikte på systematisering av prosesser, konceptualisering av design, undersøkelse av gassens oppførsel i karbonering og oppdagelse av responsen av emulsjoner gjennom en saus ved hjelp av banebrytende verktøy og maskiner.

Dette kurset går langt utover avantgarde-kjøkkenet. Dette kurset går utover de gamle paradigmene for å bryte reglene og lede oss til fremtidens gastronomi, og sette vitenskapen til tjeneste for cateringbransjen.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk

Høyere Sertifikat

Culinary Institute of Barcelona

Å administrere en restaurant vellykket er en utfordring på grunn av sin kompleksitet. Den vellykkede ledelsen av en restaurant innebærer mer enn å tilby en balansert meny ... [+]

Å administrere en restaurant vellykket er en utfordring på grunn av sin kompleksitet. Den vellykkede ledelsen av en restaurant innebærer mer enn å tilby en balansert meny designet for å generere inntekter. En rekke faktorer spiller en rolle i ledelsen av en restaurant: evnen til å danne et forhold til kunder, prospektering for virksomhet i digitale medier, evnen til å reagere effektivt på etterspørsel, danne relasjoner basert på tillit og evne til å håndtere leverandører er faktorer som spiller en rolle i ledelsen av en restaurant.

Kontroll over disse faktorene er avgjørende for å kunne på en sikker og sammenhengende måte gjennomføre alt vi har diskutert og planlagt for vår virksomhet. Dette er en sektor i en tilstand av konstant forandring, hvor konkurransen er hard og hvor man må svare kundens forventninger. Som et resultat, nyhet og trender må være verktøy som hjelper oss med å forbedre og styre vår virksomhet på vei til suksess.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
11 måneder
Campus
Les mer på norsk