Culinary Institute of Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Målet med skolen er å lære folk å lage sin egen fremtid

ET INSTITUT DESIGNED FOR TRANSFORMERING AV KJØKKEN

Dette er ideen med hvilke tre lærere fra Barcelona begynte å tegne det som nå er Culinary Institute of Barcelona , et pedagogisk prosjekt for å trene fagfolkene som skal lede kjøkken og restauranter i det 21. århundre.

En forskjellig form for profesjonelle som ikke ønsker å være lik

Vi vet at vi lever i en verden som stadig forandrer paradigmet, som krever en ny type fagfolk som er i stand til å levere verdiløsninger, hvor teknologi, kreativitet og innovasjon er nøkkelen. Derfor har vi tilpasset undervisningsmodellen som brukes i Silicon Valley, mekka av digital teknologi, til internasjonal mat. Det gjør oss forskjellige.

Den beste opplevelsen av livet ditt

Culinary Institute of Barcelona er designet for å leve en unik og unrepeatable opplevelse, basert på multikulturalisme, kreativitet og innovasjon.

utsikt

Vi er født av en forandring, og vi fortsetter å forandre uten opphør. Endring er synonymt med evolusjonen. Og trening må også tjene for det: å vokse og utvikle seg.

I årevis har samfunnet hatt en tendens til å overestimere kunnskap. Han insisterer på frustrasjonen ved å sette press på unge i studiene uten å dyrke sine verdier, ferdigheter og holdninger. Og det er en stor feil.

I tradisjonelle treningssentre er studentene ikke verdsatt for det de er veldig gode til, men for hva de forventes å vite. Ferdigheter som fantasi, kreativitet, veltalenhet og selv intelligens (den som tviler) blir straffet. De er ikke motiverte eller trente til å være innovatører, men de er utdannet fra fortiden til fortiden uten å tenke på fremtiden.

I CIB lærer vi å forbedre, å stille spørsmål, å forestille seg, å lete etter og finne nye muligheter ved hjelp av vårt intellekt, som ikke er akkurat veldig rasjonelt, men absolutt følelsesmessig.

Vi lærer å gjøre ting mer enn å vite ting. Vi lærer å elske og overleve, og ikke godta det etablerte. Fordi vi vet at det som er etablert er efemerkt og ofte til og med feil.

Vi er besatt av å forbedre våre læringsprosedyrer slik at våre unge mennesker kan overvinne scenariene for forandring, gjøre dem til deres egne og være i stand til å tilpasse seg de nye forholdene med absolutt naturlighet. Vi prøver å lære å fikse, forfølge og oppfylle mål, ikke å være redd for å gjøre feil. Fordi bare de som er villige til å gjøre feil, er i stand til å gjøre virkelig fantastiske ting.

Derfor skapte vi CIB. Å gjøre det

Ferran Fisas

Formativ modell

Vi baserer vår metodikk på 6 akser som tillater dannelsen av ledere som er i stand til å lykkes med å møte utfordringene fra det 21. århundre.

1. Læring basert på utfordringer

En pedagogisk modell som:

 • Det avslører studentene til virkelige problemer, favoriserer utviklingen av deres transformative lederkompetanse og gjør dem mer konkurransedyktige i dagens verden.
 • Genererer motivasjon og følelse av prestasjon.
 • Det forbinder studenten med miljøet, slik at det oppnås konkret verdi.
 • Det tilbyr utfordrende erfaringer som utvikler entreprenørskap og menneskelig fornuft.
 • Det er erfaring, samarbeid og kunnskapsintegrator.

2. Fleksibilitet

Derfor er fleksibilitet et levende konsept, patent i alle våre anlegg. Undervisningsrom, aktiv og dynamisk der studenten er midtpunktet. Og for det:

Våre klasserom endres. Med stoler som ikke bare stoler, men et mobilt personlig arbeidsrom som tilpasser seg egenskapene til hver student og hver klasse.

Alle våre studenter har et intelligent oversettelse PILOT-headsett, som gjør at de kan snakke og følge klassene på morsmålet. Ingen kabler eller komplikasjoner.

Det er også tid for studenten og hans klassekamerater å jobbe i fritiden.

3. Inspirerende lærere

Vi vet at, selv om det er grunnen til at det læres, læres det av følelser. Det er derfor hver av våre lærere:

 • Lev lidenskapelig den pedagogiske opplevelsen, og det viser.
 • Han er interessert i studenten, utfordrende, veileder og styrker sin utvikling.
 • Det skiller seg ut som en akademiker og leder i disiplinen, det er nyskapende og utnytter teknologien.
 • Han deltar aktivt og formelt i sitt faglige, forretningsmessige, faglige og sosiale miljø.
 • Det har en nær tilknytning til elevene, det er et godt eksempel, og det etterlater et merke på dem.

4. minneverdig opplevelse

Våre studenter tilbringer minst ett år hos oss og under opplæringen deres:

 • Et globalt, mangfoldig og flerkulturelt læringssamfunn.
 • Faglig og profesjonell praksis på Campus og utenfor.
 • Studentutviklingsaktiviteter som gir mange utfordringer og oppmuntrer til kompetanseutvikling.
 • Oversikt over 360º-formasjonen som vi tilbyr, har som hovedmål suksessen 5

5. 360 º trening

Vi er ikke fornøyd med å være kunnskapsleverandører, alle våre studenter får 360º trening.

Kunnskap: teknologisk, produkt og dets manipulasjon

Ferdigheter: for ledelse av næringsliv, andre mennesker og seg selv.

Holdninger: Ledelse, sosial og profesjonell.

Muligheter: for anerkjennelse av miljøet og for seg selv.

Fordi det er når disse fire sirklene samler seg når suksess oppstår.

6. Tilgjengelighet og åpenhet

Tilgang og gjennomsiktighet i alle typer enheter, for eksempel smarttelefoner eller bærbare datamaskiner

All kommunikasjon fra CIB, lærere og studenter er tilgjengelig og tilgjengelig 24 timer i døgnet gjennom året.

 • Personlig direktemeldinger, etter grupper og generelt.
 • Arkiv av videoer, lyd og dokumenter.
 • Video og lyd i sanntid.
 • Det er enkelt, det er Facebook Workplace.

Mer enn matlaging: Lære å lage

 • DISCOVER - Analysen blir en visjon
 • DESIGN - Visjonen blir en ide
 • LEVERING - Ideen blir en realitet

På CIB satser vi på Design Thinking. En prosess, med klare stadier og mål, som søker å maksimere den kreative impulsen og lede den til generering av resultater og etablering av innovative produkter. En metodikk utviklet av IDEO.

Vi lærer å samarbeide

På CIB lærer vi våre studenter viktigheten av å jobbe sammen for å nå sine mål. Våre arbeidsgrupper er dannet av åtte personer med forskjellig kulturell, geografisk og idiomatisk innflytelse. Vi fremmer interkulturalitet og utveksling av konsepter, forutsetninger og forutsetninger som hjelper elevene til å holde sine tanker mye mer åpne og villige til å endre seg.

Vi lærer å vokse

På CIB lager vi ledere. En leder er den som andre følger fordi de stoler på ham. Derfor dyrker vi i våre studenter de verdier og holdninger som vil hjelpe dem ikke bare med å lede sine egne liv, men også deres arbeidsteam. For å gjøre dette, utstyre vi dem med ferdigheter som er rettet mot å tilpasse seg konstant forandring, de som tillater dem å utvikle seg uavhengig av paradigmetendringer som ligger foran. Vi skaper hovedpersoner av endringen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk
 • Engelsk

Se Etterutdanning Sertifikater » Se Høyere Sertifikater » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

High Kitchen Chef Diploma

Campus Deltid 8 måneder September 2018 Spania Barcelona

Å skaffe seg CHEF-diplomet fra CIB blir mye mer enn en profesjonell kokekurs. Diplom Chef for CIB garanterer at studenten er i stand til å innovere og skape, det vil si å forbedre det som allerede eksisterer og å gjøre ting som ingen har gjort før. [+]

presentasjon

Å skaffe seg CHEF-diplomet fra CIB blir mye mer enn en profesjonell kokekurs. Diplom Chef for CIB garanterer at studenten er i stand til å innovere og skape, det vil si å forbedre det som allerede eksisterer og å gjøre ting som ingen har gjort før. Dette kurset er en reise gjennom kunst og vitenskap om gastronomi som eventuelt kan utvides med en tidligere innvielsesmodul for de som ikke har noen faglig erfaring i matlaging. Når eksamensbeviset er fullført, kan studenten velge noen av de seks kulinariske spesialiteter som er tilgjengelige for å bli en spesialkokk, eller velge kurset for å oppnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturell sameksistens med studenter fra hele verden innenfor rammen av byen Barcelona, ​​hvor du ikke bare vil lære matlagingsteknikker, men du vil leve en livserfaring som vil tjene deg for resten av ditt liv... [-]


Etterutdanning Sertifikat

Postgraduate Chef Catering Og Events Cooking Spesialist

Campus Deltid 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

En bankett, en catering eller et kollektivt måltid er et unikt arrangement. En mise en plass er ikke forberedt som i en konvensjonell restaurant, de samme elementene eksisterer ikke, og det er heller ikke samme tjenesteprotokol. [+]

presentasjon

En bankett, en catering eller et kollektivt måltid er et unikt arrangement. En mise en plass er ikke forberedt som i en konvensjonell restaurant, de samme elementene eksisterer ikke, og det er heller ikke samme tjenesteprotokol.

Kjøkkenet for banketter har sine egne særegenheter utover hva er kjøkkenet i en restaurant. Matlaging for et fellesskap har noen regler, forskjellige behov og en logistikk av arbeid og utførelse som er forskjellig fra konvensjonell restaurering. Verken kostnadene eller de økonomiske marginene ligner ikke en tradisjonell restaurant. En kokk må tenke annerledes, en maitre d 'trenger å tenke annerledes, og figuren av arrangementet arrangøren kommer til handling, akkurat som mat og drikke lederen gjør på hotell.... [-]


Postgraduate I Executive Chef

Campus Deltid 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

Denne Postgraduate er rettet mot alle de kokker eller kokker som ønsker å lede et profesjonelt kjøkken. [+]

presentasjon

Denne Postgraduate er rettet mot alle de kokker eller kokker som ønsker å lede et profesjonelt kjøkken

Denne Postgraduate Chef er et tre-måneders kurs designet spesielt for de kokker som ønsker å ta et skritt lenger i sin akademiske trening ved å lede den til Executive Direction of Professional Cooking.

Programmet inneholder 5 treningsmoduler:

Company and People, som gir studentene visjonen om sitt kjøkken og passer det inn i konteksten til det menneskelige laget som burde lede.Økonomisk ledelse, som gir studentene den økonomiske konteksten av sitt arbeid, inkludert økonomiske, måle- og kontrollaspekter.Process Management, som gir studentene verktøy og kriterier for logistikkstyring av kjøkkenet og deres folk.Lateral Ferdigheter, som utvikler ferdigheter rettet mot ledelsen av de menneskene som utgjør sitt arbeidsteam og leverandører.Workshops, bestående av en rekke praktiske workshops som har til formål å forbedre holdninger knyttet til ferdighetene utviklet av programmet.... [-]

Postgraduate I Executive Management Of Restaurants

Campus Deltid 3 - 4 måneder January 2019 Spania Barcelona

Å vite i dybden vår virksomhet og ha kontroll gir oss ro i sinnet og visjonen som er nødvendig når vi foreslår endringer, tar nye farer og spill på nye formater som svarer til markedets behov. [+]

presentasjon

Å vite i dybden vår virksomhet og ha kontroll gir oss ro i sinnet og visjonen som er nødvendig når vi foreslår endringer, tar nye farer og spill på nye formater som svarer til markedets behov. Å vite hvordan man skal forutse er nøkkelen, og for dette må vi kjenne til ressursene som er tilgjengelige for å optimalisere dem til det maksimale uten overraskelser.

The Postgraduate i Executive Management i Restaurering er orientert til:

Vet hvordan du kan utnytte og få mest mulig ut av etableringen og dets ansatte.Å kjenne det i dybden og lede arbeidsteamene.Å gi studenten en bred økonomisk visjon av virksomheten, for å utnytte den og få mest mulig ut av det.20% av pensumet tar sikte på å gi studentene de nødvendige ferdigheter i forhandlingsteknikker, intens kommunikasjon, verdiskaping og krisestyring, understreke og fordyre de tre mest troverdige forretningsmodellscenariene i fremtidens restaurering, inkludert tre erfaringsbesøk på 6 timer hver.... [-]

Postgraduate I Restaurant Management

Campus Deltid 3 - 4 måneder September 2018 Spania Barcelona

Å administrere en restaurant vellykket er en utfordring på grunn av sin kompleksitet. Det handler ikke bare om å tilby et balansert gastronomisk forslag som er utformet for å gi inntekt, det er mange faktorer involvert i ledelsen av et lokalt: samhandle med kunder, forretningsprospeksjon i digitale medier, reagerer effektivt på etterspørselen , etablere relasjoner av tillit og samhandle med leverandører, er faktorer som griper inn i retning av en restaureringsvirksomhet. [+]

presentasjon

Å administrere en restaurant vellykket er en utfordring på grunn av sin kompleksitet. Det handler ikke bare om å tilby et balansert gastronomisk forslag som er utformet for å gi inntekt, det er mange faktorer involvert i ledelsen av et lokalt: samhandle med kunder, forretningsprospeksjon i digitale medier, reagerer effektivt på etterspørselen , etablere relasjoner av tillit og samhandle med leverandører, er faktorer som griper inn i retning av en restaureringsvirksomhet.

Å ha kontroll over disse faktorene er nøkkelen til å utføre med sikkerhet og konsistens alt vi har designet og planlagt for vår virksomhet. Dette er en sektor i konstant forandring, hvor konkurransen er vanskelig og hvor det er nødvendig å svare på kundens forventninger. Det er derfor nyhet og trender må være verktøy som hjelper oss med å forbedre og lede vår virksomhet til suksess.... [-]


Postgraduate I Strategisk Ledelse Av Restauranter

Campus Deltid 3 - 4 måneder April 2019 Spania Barcelona

For at et restaureringsfirma skal kunne utvikle seg, må det reagere effektivt på det ytre miljø uten å miste synet av tilgjengelige ressurser, egne evner og dets styrker. Derfor, uansett størrelsen på selskapet, er det viktig å ha analyse- og planeringsverktøy som gir oss den nødvendige strategiske tenkningen for å identifisere situasjonen for vårt firma og dets miljø. [+]

presentasjon

For at et restaureringsfirma skal kunne utvikle seg, må det reagere effektivt på det ytre miljø uten å miste synet av tilgjengelige ressurser, egne evner og dets styrker. Derfor, uansett størrelsen på selskapet, er det viktig å ha analyse- og planeringsverktøy som gir oss den nødvendige strategiske tenkningen for å identifisere situasjonen for vårt firma og dets miljø. Først da kan vi velge og implementere de mest hensiktsmessige og konkurransedyktige strategiene for vekst.

I dette postgraduate kurset vil du skaffe nøkkelen til å utvikle en forretningsplan som skal øke sjansene for suksess for nye virksomhetsinitiativer eller nye tilnærminger når det gjelder bedrifter som allerede eksisterer. I begge tilfeller må gjennomføringen av forretningsplanen ha metoder som letter prosjektering i et kontrollert miljø for å unngå overraskelser og uforutsette hendelser.... [-]


Postkoks Chef Specialist I Brann Matlaging Og Lav Temperatur

Campus Deltid 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

Keramikk, skulptur, jern, glass ... Det er mange kunstneriske disipliner der brann er hovedpersonen. Og kjøkkenet er enda en. Direkte eller indirekte og fra de aller eldste tider brukes brann på kjøkkenet, det er hovedspillet og samtidig det vanskeligste, som noen ganger ikke får den betydning og oppmerksomhet det fortjener. Ikke for ingenting, komfyren er hjertet til kjøkkenet. [+]

presentasjon

Keramikk, skulptur, jern, glass ... Det er mange kunstneriske disipliner der brann er hovedpersonen. Og kjøkkenet er enda en. Direkte eller indirekte og fra de aller eldste tider brukes brann på kjøkkenet, det er hovedspillet og samtidig det vanskeligste, som noen ganger ikke får den betydning og oppmerksomhet det fortjener. Ikke for ingenting, komfyren er hjertet til kjøkkenet.

Flammen i en fakkel, varmen til en åpen grill, tilberedning av en grillovn, de åpne branner eller røyke-kunsten er forskjellige teknikker og måter å behandle brann som krever en utsøkt læring. Men også vakuumkoking og lave temperaturer åpner en rekke muligheter for kjøkkenet vårt. Brannen til en treovn eller en dampovn, styrken til ovnen eller til og med en mikrobølgeovn. Ikke bare måten å bruke brann, men også de forskjellige temperaturene som brukes, gir oss en enorm verden av kulinariske sensibilities.... [-]


Postkoks Chef Spesialist I Chocolate Cooking

Campus Deltid 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

Dette kurset er designet for profesjonelle kokker og konditorer som ønsker å utdype og skaffe seg en bred visjon om mulighetene til denne ønskede ingrediensen, fra sin opprinnelse til kulinariske forkant og de transformasjoner som kakao tilbyr, gi studenten ny kunnskap og nye teknikker for å implementere på kjøkkenet ditt. [+]

presentasjon

Betraktet gudens mat, etterlater sjokolade ingen likegyldig. Han reiser løfter og det er alltid plass til ham. Utover en sjokoladebar, er kakao sivilisasjonens levende historie og utviklingen av mange kulturer, derfor ønsker vi at du skal oppdage lidenskapen for brunt gull i kjøkkenet og bakverk på CIB.

Dette kurset er designet for profesjonelle kokker og konditorer som ønsker å utdype og skaffe seg en bred visjon om mulighetene til denne ønskede ingrediensen, fra sin opprinnelse til kulinariske forkant og de transformasjoner som kakao tilbyr, gi studenten ny kunnskap og nye teknikker for å implementere på kjøkkenet ditt.

Mulighetene for transformasjon av kakao resulterer i en rekke smaker mellom det søte og det bitre, mellom syre og salt.... [-]


Postkoks Chef Spesialist I Integrert Sunn Matlaging

Campus Deltid 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

Sunn matlaging er fasjonabelt. Og nå mer enn noensinne. Men bortsett fra sunn, er det ment å være gastronomisk. Kokkene blir øko kokker, grønne kokker, kokker som søker å forandre verden fra sunne produkter, bærekraft, miljøet ... [+]

presentasjon

Sunn matlaging er fasjonabelt. Og nå mer enn noensinne. Men bortsett fra sunn, er det ment å være gastronomisk. Kokkene blir øko kokker, grønne kokker, kokker som søker å forandre verden fra sunne produkter, bærekraft, miljøet ...

Ernæring og dietetikk er fulle av stigmas i et samfunn som søker trender, merker, navn, konsepter, raske dietter og fremfor alt mange mirakler ... I denne postgraden ønsker vi å åpne en ny dimensjon for sunn matlaging som aksen av matets paradigme , kulinarisk og gastronomisk tenkning. Vi ønsker å bryte konseptuelle barrierer av dietter, og se etter i oss selv, en integrering mellom sunn mat, levemåte, produktene og måten å lage mat på.... [-]


Postkoks Chef Spesialist I Molekylær Matlaging

Campus Deltid 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

I de siste 25 årene har kjøkkenet utviklet seg mer enn i de siste 250 årene. Matlaging er vitenskap, fysikk og kjemi, så i dette kurset vil du ha forskere, fysikere og kjemikere på din side, akkurat som de er med de store kokkerne i verden. [+]

presentasjon

I de siste 25 årene har kjøkkenet utviklet seg mer enn i de siste 250 årene. Matlaging er vitenskap, fysikk og kjemi, så i dette kurset vil du ha forskere, fysikere og kjemikere på din side, akkurat som de er med de store kokkerne i verden.

De er ansvarlige for å bringe sin kunnskap til kjøkkenet og overføre den til studenten for å systematisere prosesser, konseptualisere utredninger, undersøke oppførselen til gasser i karbonering eller oppdage oppførselen til emulsjoner gjennom en saus ved hjelp av verktøy og maskiner av den nyeste teknologien

Dette kurset går langt utover avantgarde-kjøkkenet. Dette kurset overskrider de gamle paradigmene for å bryte reglene og ta oss til fremtidens gastronomi, og sette vitenskap til tjeneste for restaurering.... [-]


Postkoks Chef Spesialist I Restaurant Desserter

Campus Deltid 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

Desserter og en opprettelsesmetode som lar deg overraske din gjest. [+]

presentasjon

Dessertfesten på en restaurant er den store utfordringen med forslaget til en god kokk fordi viktige elementer sammenfaller: det er den endelige virkemåten av vårt arbeid, og det skjer når middagen har tilfredsstilt sin sult. For å løse det, er det nødvendig å vekke de primære sansene til middagen gjennom et virkelig fristende forslag.

Dette kurset er utformet slik at du vet teknikkene til dessertpreparasjon og en opprettelsesmetode som lar deg overraske din gjest.

For oss er konditoriet en alkymi mellom teksturer, nyanser, aromaer, smaker, produkter, turer og opplevelser. (Joan og Jordi Roca)målsettingerOverfør kunnskap om grunnleggende av konditori og dets anvendelse til den nåværende æra. Analyser paradigmet til den søte verden i dagens restaurering og bakverk.Fra et konsept og en personlig metode til våre mest avantgarde kaker og senere, har vi muligheten til å organisere, markedsføre og lage et konditori eller et dessertfest eller en restaurant.Gi kunnskap og teknikker til å styre hovedaktiviteten til selskapet, folk.Dette kurset forbereder fagfolk til å drive et bakverk eller dessertfest i en restaurant som gir den spesifikke kunnskapen om bakeri. Studenten er introdusert til den søte kulturen. Tanke- og gjennomføringsverktøy blir lettere å fremme utviklingen av mennesker i jobbene sine.Studenten vil legge til kunnskap om produktet, teknikken, opplevelsen, den organoleptiske kapasiteten og den kulinariske selvkritikken.Hvem bør deltaFokusert på de som ønsker å jobbe i en konditori eller i restauranten til dessert.Tiltenkt for de som vil ha sitt eget konditori.For profesjonelle som ønsker å kjøre en dessertfest i en restaurant.Det første trinnet for de som ønsker å... [-]

Høyere Sertifikat

Master I Restaurant Management

Campus Deltid 11 måneder September 2018 Spania Barcelona

I de neste fem årene vil sektoren lide en tsunami av kontinuerlige forandringer, hvorav bare de som er i stand til å forutse og tilpasse, vil overleve. Skal du være en av dem? [+]

presentasjon

I de neste fem årene vil sektoren lide en tsunami av kontinuerlige forandringer, hvorav bare de som er i stand til å forutse og tilpasse, vil overleve. Skal du være en av dem?

Å starte en bedrift i restaurering og vedlikeholde sin suksess er nødvendig mer enn lidenskap, kunnskap og forretningsmessig mentalitet er avgjørende når du projiserer en virksomhet med lønnsom og konkurransedyktig restaurering i et miljø som er i stadig forandring.

Hvorfor 80% av cateringfirmaene ikke når de 5 årene av livet?

Fordi de fleste ventures i denne sektoren starter fra en ikke-profesjonell visjon, og fordi markedet nå utvikler seg i en vertiginously eksponentiell takt mot nye økonomiske, sosiale og konseptuelle paradigmer som direkte påvirker forretningsmodellen, som krever mer og mer forretningskunnskap og en mer nøyaktig visjon om denne nye framtidens restaurering.... [-]


Videoer

Cuestión de Futuro | CIB