Les den offisielle beskrivelsen

Musikkproduksjon skole

Vi er

Vi er en skole som spesialiserer seg på musikkproduksjon opplæring DJs, elektroniske artister, produsenter og musikkelskere.

Vi har satt sammen en gruppe av fagfolk med mange års bransjeerfaring, lidenskapelig om hva vi gjør og ivrige etter å utnytte potensialet i våre studenter.

VI GJØR

å lære den kreative prosessen for deg å lage musikk, kjøre deg perfekt alle verktøyene og serverer nytte av hverandre i dine produksjoner. Hos oss vil du finne essensen av musikken din, og du kan snakke flytende profesjonelt lage musikk produksjon del av deg.

VI TILBYR

opplæring basert på praksis og tilpasning, hvor kreativitet og lidenskap for musikk er det viktigste. Vi har profesjonelle instruktører i Ableton, Logic Pro X, Sound Synthesis og eksperter i avanserte områder av moderne musikk.

OM oSS

Det er noe vi kan aldri endre ... motoren som driver verden og gir mening til våre liv, den følelsen som dominerer vilje og fornuft: vår lidenskap.

Produsent DJ ønsker vi å hjelpe friske opp det du liker best, musikk og lyd.

DJ Producer: Liv opp din lidenskap

 • Master DJ Producer
 • Profesjonell DJ Course
 • Produksjonen i Ableton Live og Push
 • Avansert Ableton
 • Creative Musical Theory
 • Syntese og lyddesign
 • Live opptreden (Direct)
 • Miksing og maste
 • musikkbransjen
 • Produksjonen i Logic Pro X
 • Produksjonen i FL Studio (One to One)
 • Ableton For Kids
Programmer gitt i:
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

DJ Productor

Den avanserte kurs i Ableton Live Produksjon og Push to er det perfekte supplement til den opprinnelige kurset. ... [+]

Den avansert kurs i Ableton Live produksjon og Push to Det er det perfekte supplement til den opprinnelige kurset. I dette programmet vil vi nærmer oss fokusert på produksjonsteknikker, lyd og direkte, ved hjelp av maskinvare synthesizere med Ableton, lage våre egne instrumenter og også introdusere inn i blandingen og mestring med Ableton Live slutter med et ferdig prosjekt. Du kan ta varen til direkte eller opprette økter for en live-opptreden. Vår tilpasset metode som tilbys av en instruktør sertifisert av Ableton og praksis gjør din vei gjennom alle DJ Producer er en avansert musikkopplevelse.

DJ Producer er den første og eneste Ableton Certified Training Center i Madrid, Som du vil ha et eksklusivt program støtte og spesialiserte studier.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
DJ Productor

Under produksjonen i Ableton Live og Push har blitt skapt av en sertifisert instruktør Ableton, vil dette kurset oppdage kreative og tekniske musikk produksjonsverktøy ua ... [+]

Den produksjon kurs i Ableton Live og Push har blitt skapt av en sertifisert instruktør Ableton, vil dette kurset oppdage kreative og tekniske musikk produksjonsverktøy uansett sjanger eller stil. Introduksjon til syntese, sampling og verktøy for å spille live. Vår personlige tilnærming og praksis gjøre veien gjennom DJ Producer er en komplett musikalsk opplevelse.

DJ Producer er den første og eneste Ableton Certified Training Center i Madrid, som vil ha et eksklusivt program støtte og spesialiserte studier.

Producer DJ som student, kan du kjøpe en pedagogisk lisens til en betydelig rabatt Ableton.

Rutetider: 2 timer per klasse 3 dager i uken Klassene start... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
DJ Productor

Du vet, men du trenger for å produsere musikkteori og kreative teknikker? Vi har utarbeidet et unikt kurs for musikkskaping der kan du også lære Ableton Push. ... [+]

Du vet, men du trenger for å produsere musikkteori og kreative teknikker? Vi har utarbeidet et unikt kurs for musikkskaping der kan du også lære Ableton Push.

I dette kurset vil du lære å skikkelig justere musikken, lage ulike rytmer, basser og akkompagnement i forskjellige musikalske stilarter, eller tilpasse dem til sjangeren som du liker. Og hvis du bruker Ableton Push, kan du også lære av det og gjøre det meste. Sjekk ut dagsorden og oppdage hva du lærer!

Pris: 250 € Studenter DJ Produsent: 200 €

Klassene starter: 1. til 10. i hver måned Mornings timer: Tirsdag og torsdag 12:00 til 14:00 Tidsskjema Kvelder: Tirsdag og torsdager 17:00 til 19:00. Alternative Planlegg Kvelder: tirsdager og tors 19:30 til 21:30 ... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
DJ Productor

Logic Pro X er en av de DAW (Digital Audio Workstation) mest anerkjente musikkprodusenter. I dette kurset produksjon med Logic Pro X vil ikke bare lære forvaltningen av p ... [+]

Produksjonen i Logic Pro X One to One

Logic Pro X er en av de DAW (Digital Audio Workstation) mest anerkjente musikkprodusenter. I dette kurset produksjon med Logic Pro X vil ikke bare lære forvaltningen av programmet, vil du også lære å lage dine egne temaer ved produksjonsteknikker og programmering hånd av vår ekspert instruktør.

Rutetider: 2 timer per klasse 2 eller 3 dager i uken.

Sted: School of Music Production "DJ Producer" - Calle Virgen del Portillo 55, Madrid Capital

Hvordan fungerer det? Når du sender inn registreringsskjemaet, vil du få en samtale så snart som mulig for å ordne en avtale i starten av klassene hvor vi skal lære våre anlegg, klasse pensum og løse dine tvil. Klassene holdes i vårt studio i Calle Virgen del Portillo 55 Madrid Capital. På slutten av kurset vil du motta vår DJ Producer diplom din deltakelse på kurset. Til hvem det er adressert ... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
DJ Productor

Hvis du ønsker å gå et skritt fremover som en DJ eller produsent og skape direkte og liveband profesjonelt, kan du ikke gå glipp av dette klasserommet kurs hvor du vil læ ... [+]

Hvis du ønsker å gå et skritt fremover som en DJ eller produsent og skape direkte og liveband profesjonelt, kan du ikke gå glipp av dette klasserommet kurs hvor du vil lære teknikker, bruk og konfigurasjon av et oppsett med hardware (synthesizere, trommemaskiner, effekter ) og dets anvendelse in vivo. Fra MIDI implementering til avanserte prosesser for å forvandle musikken din direkte.

Kurset Målet er å være i stand til å tolke og endre et stykke eller et sett av elektronisk musikk i sanntid, alene eller sammen med andre musikere, og har kunnskap og bruk av ulike verktøy og teknikker finnes for det.

studenter og alumni Pris: 350 €

Klassene starter: 1. til 10. i hver måned. Morgentimene: To dager i uken 12:00 til 14:00 Tidsskjema Kvelder: To dager i uken 17:00 til 19:00 Laboratory Practice: Helger. ... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
DJ Productor

Blande og mestre kurset er utformet for å komplettere din kunnskap om musikkproduksjon og oppnå evnen til å skape et godt produkt som er konkurransedyktig med dagens mark ... [+]

I løpet av dette kurset vil du lære fascinerende kunsten å blande og lære å tilberede dine produksjoner før du gir den siste finpussen for å oppnå en profesjonell lyd mestring. Blande og mestre kurset er utformet for å komplettere din kunnskap om musikkproduksjon og oppnå evnen til å skape et godt produkt som er konkurransedyktig med dagens markedsstandarder.

I tillegg kan du jobbe på en av dine egne sanger for å blande og masterize løpet av modulen.

Varighet: 1 måned | 16 kontakttimer studenter og alumni Pris: 350 € Klassene begynner: 1. til 10. i hver måned.

Tidsskjema Mornings: To dager i uken 12:00 til 14:00 Tidsskjema Kvelder: To dager i uken 17:00 til 19:00 ... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
DJ Productor

En løpet av syntese og lyd opprettelse i analoge og digitale omgivelser, med sikte på å produsere originallyden for praktisk anvendelse i elektroniske og elektroakustisk ... [+]

En løpet av syntese og lyd opprettelse i analoge og digitale omgivelser, med sikte på å produsere originallyden for praktisk anvendelse i elektroniske og elektroakustisk musikk.

Vi har utviklet en unik løpet av syntesen brukt der målene er: Forstå ulike typer syntese og deres ulike soniske muligheter. Identifiseringen av partene og signalruting fra en hvilken som helst analog eller digital, maskinvare eller programvare synthesizer.

Og design og etablering av originale høres både melodisk og perkussive og miljø ved hjelp av avanserte synteseteknikker og utdype den mest utbredte subtraktiv, FM og modulær.

Alle deler av agendaen vil bli ledsaget av praktiske eksempler orienterte musikalske stil for bedre forståelse student.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk