Don Quijote Spanish Language Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Don Quijotes spanske skoler

Don Quijote ble etablert i 1986 som et språk reisebyrå som representerer spanske språkskoler. Selskapets engasjerte engasjement for service og kvalitet drev sin raske vekst, og vi fortjente raskt et rykte for innovasjon, personlig service og dyktighet. I 1989, som svar på den økende etterspørselen etter spanskkurs i høy kvalitet, begynte vi å by på studenter til den første don Quijote-skolen i Salamanca. Siden etableringen har vi vokst til syv bedriftseide steder i Spania og Latin-Amerika og et nettverk av mer enn 30 partnerskoler, hovedsakelig gjennom anbefaling av mer enn 150 000 fornøyde studenter.

På Don Quijote er våre overvåkingsord, kvalitet, innovasjon og partnerskap. Mens vi fortsetter å lede - i akademikere, verdier og innovasjon - søker vi stadig nye måter å ta kvaliteten på kursene våre og vår service til våre studenter til neste nivå.

10 grunner til å studere spansk med don quijote

1. Bevist erfaring

I over 30 år har vi lært spansk til over en million studenter over hele verden. Vi har vært vitne til at våre studenter gradvis får tillit og ferdigheter når de bruker sine nye språkferdigheter til hverdagslige situasjoner og faglige miljøer. Vår påviste, praktiske metode garanterer at du raskt og enkelt lærer å kommunisere på spansk gjennom praksis og kontinuerlig samhandling.

2. Et unikt læringsmiljø

Vårt unike læringsmiljø definerer kontinuerlig måten spansk læres på. Vi forbereder deg til suksess ved å oppfordre deg til å utvikle ditt fulle språkpotensial både i og utenfor klasserommet.

3. Personlig studenttilnærming

Vi tar en personlig og student-sentrert tilnærming til undervisning der professorer og studenter er aktivt engasjert i læringsopplevelsen. Du vil bli med et støttende fellesskap som verdsetter din unikhet og vil lede deg når du former din egen språkreise.

4. topp fasiliteter

Alle våre skoler er strategisk plassert i historiske nabolag, lett tilgjengelig med offentlig transport og utstyrt med air condition, Wi-Fi, den nyeste teknologien og alt du trenger for å gjøre din læreropplevelse minneverdig.

5. 24-7-365 Læring

Før og etter oppholdet hos oss kan du koble til vår 24-7-365 plattform. Nå kan du begynne å lære deg før ankomst eller ta oppfriskningskurs etter at du har gått, med don Quijote online skole. Du vil ha tilgang til innfødte lærere sammen med digitale lærebøker og programmer, helst, helst.

6. High-qualiity undervisning

Don Quijote er internasjonalt anerkjent for sin høyverdige språkutdanning. Vårt fakultet består av gode og erfarne akademiske fagfolk. Dessuten er våre lærere tilgjengelige for deg. Du vil ha daglig interaksjon med lærerne dine, som støtter deg med jevnlig tilbakemelding og veiledning.

7. Høy offisielle eksamener pass rate

Vår undervisningsmetodikk er så unik og effektiv at nesten alle våre studenter passerer den offisielle DELE-eksamenen. Det vil si, hvis du studerer spansk med oss, er suksessen din nesten garantert!

8. En virkelig internasjonal opplevelse

Del din språkreise med venner fra hele verden. Hvert år ønsker våre skoler over 25 000 studenter i alle aldre fra over 85 land. Vår mangfoldige student kropp gir et flott internasjonalt perspektiv. Møt folk fra hele verden!

9. 32 forskjellige kulturelle erfaringer

Vi har nøye utvalgt 32 forskjellige kulturelle erfaringer i 13 spansktalende land som gjør at du kan fordype deg fullt ut i spansk og spansk kultur. Fra Spania til Latin-Amerika, velg den kulturelle nedsenking som passer best for deg.

10. 100% tilfredshet

Vi er stolte over at flere studenter kommer til oss gjennom personlige henvisninger enn gjennom en annen kilde, og at 35% av våre studenter kommer tilbake til å studere med oss ​​igjen!

Vi elsker å motta våre studenter tilbake.

Steder

Barcelona

Address
Carrer de Mallorca, 27
08029 Barcelona, Catalonia, Spania