EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Pilot Skole E-ATO-288

En del av besetningen på et passasjerfly er et yrke for fremtiden som vil tillate deg å nyte ditt arbeid. Du kan trene deg på vår skole i Barcelona hvor vi skal forberede og lede deg til å oppnå målet ditt.

Hvorfor EAS Barcelona?

1. Fleet

EAS Barcelona vet vi viktigheten av alltid å holde seg à jour med teknologiske fremskritt i luftfarten.

For dette har vi den nyeste teknologien, og vi har nytt materiale. Vår flyflåte er helt ny og kjøpt direkte fra fabrikken. også i EAS Barcelona Vi satset på cockpit teknologi som brukes i moderne fly av flyselskaper i verden, med representasjon av flygedata på store skjermer som gir mer informasjon og bedre tolkning av parametrene. Det er det som kalles "Glass Cockpit".

Vi mener at det er viktig for sikkerhet og kvalitet, har nye fly og banebrytende teknologi, langt fra utilstrekkelig trend, men dessverre vanlig, noe som fører til at gjennomsnittsalderen på flyene brukes til trening i Spania er av 20 år og følgelig ikke har den siste utviklingen i en sektor der nettopp den teknologiske utviklingen er av stor betydning. Luftfartøyer som brukes er TECNAM 2002 for grunnleggende opplæring og TECNAM 2006 for avansert trening og IFR. Som for simulatorer, EAS BARCELONA De har kjøpt to flysimulatorer også med den samme teknologien som gjør skolen vår unike i Spania i bruk i alle faser av flygingen og selvfølgelig den ultimate treningen.

Den første sertifikat simulator FNPTII Den er basert på samme fly som brukes i praksis TECNAM 2006 og den andre i den mest brukte passasjerfly i verden: Airbus 320.

2. Opplæring i Barcelona

EAS hovedkontor er i byen Barcelona, ​​hvor alle de teoretiske og simulator klasser er utviklet.

Plasseringen av skolen gir god komfort til elevene for sine reiser som det er mindre enn hundre meter fra sentralstasjonen i byen, og metro og busser store tilkoblinger for både intercity reise og for reise og fra de viktigste sentrene for befolkningsperiferiutstyr.

Kulturelle verdier, underholdning og tjenester av byen Barcelona er en stor ekstra attraksjon for studenter. Barcelona Det er en multikulturell by, mange åpent sinn og god atmosfære. Med nesten to millioner innbyggere står det som en av de store hovedstedene i Middelhavet Europa. Dens enorme kommersielle og gastronomiske produsere flott animasjon på sine gater og flotte arkitektur fra ulike tidsepoker, rester av romersk arkitektur, det gotiske kvarteret, sin rikdom av modernistiske bygninger av stor arkitekter - hvorav særlig Gaudí - hans ordningen urbane og moderne bygninger gi den en unektelig kulturell og kunstnerisk interesse. Også den geografiske plasseringen av Barcelona er privilegert: åpen mot havet, med en ekstraordinær havnen og flotte strender, og strekker seg til fjells, Collserola, hvor du kan nyte utendørs trening og flott utsikt.

3. EAS Gruppe Barcelona

Barcelona EAS oppstår fra initiativ fra en meget dyktig og erfaren med sikte på å gi luftfart treningsutstyr på høyeste nivå.

Ledelsen av EAS Barcelona har over 20 års erfaring i trening piloter og mannskap hytta, har greid flyflåte største skolen i Europa, etter å ha utført mer enn 150 000 timer flygeinstruksjon og ha uteksaminert mer enn 1000 piloter og trent mer enn 200 kabinansatte.

Hele teamet som utgjør EAS Barcelona er en spesialist som har erfaring innen luftfart opplæringsorganisasjoner, spesielt i funksjon utført, og er svært engasjerende og delta i effektiv og positiv realisering av teamarbeid.

4. fasiliteter

EAS Barcelona har et hovedkvarter, administrasjon og ledelse i Triado rektor Street, ved siden av Sants stasjon.

i disse Barcelona fasiliteter De er gjennomført alle forelesninger og simulator, og individuelle møter mellom hver elev og de forskjellige lederne for sin opplæring i forhold til progresjon, verifisering av effektiviteten av pedagogiske prosesser, fornyelse nødvendig dersom saken oppstår og periodiske evalueringer.

Flight økter er laget av Sabadell flyplassi hvilke EAS Barcelona Det har levering kontor og fly sporing, forberedelse områder fly og påfølgende lærervurdering, sittegrupper og private instruktører og elever.

EAS Barcelona Det har gitt den mest hensiktsmessige behovene til studenter fra ulike synspunkter fasiliteter:

  • Anlegg for teoretisk og simulator fase i en stor urban kjerne og kommunikasjon (Barcelona Sants): Studentene må ha tilgang til skole raskt og enkelt til sine pedagogiske aktiviteter i daglig frekvens. Ellers ville deres dedikasjon til kurset tvinge dem til å kaste bort en masse tid på å reise.
  • Klasserom utstyrt for bruk av de mest moderne, datamaskin og projeksjon teknologier, men også passende å bruke tradisjonelle systemer: bruk av datamaskin fremskritt er avgjørende for læring, men misbruk eller eksklusiv bruk, produserer mangler.
  • Room RT (radiotelefoni): elevene kan gjøre flyreiser simulerte fra individuelle boder, i luftrommet deles med andre fly i undervisningen, tro mot virkeligheten, styrt av en instruktør / controller plassert i et annet rom, som forvalter luftrom student piloter og deres fly, akkurat på samme måte som selve flygekontrollen luftrom (fra hvor som helst i verden) er utført.
  • Library: Nå som teknologien tillater deg å ha informasjonen fra tusenvis av bøker på en datamaskin tablet, har biblioteket primært å være en plass for stillhet, komfort og tilstrekkelig plass til å lese, skrive, tegne, tenke og, slutt, assimilere og praktisere ferdigheter som er ervervet gjennom hele kurset. Og dette er akkurat det som gir skolebiblioteket.
  • Room student private møter - med ansvar for teoretisk undervisning: Det er viktig at elevene får, på en jevnlig basis og spesielt når du vil, veiledning, råd og behandling av forespørsler deres teoretisk opplæring gjennom møter med hodet teoretisk område. Dette møterommet ligger i samme bygning som klasserommene for å lette umiddelbarhet av handlingen.
  • Fasiliteter for flyturen fase (hall orienteringer, forberedelse og analyse av funn, og fly ekspedere) i byggingen av lufthavntjenester: Studentene må ha effektivt alle pre-flight og post-flight tjenester, både tilsvarende flyskole og de som er lufttrafikktjenester som tilbys av flyplassoperatøren, tid og i beste forholdene, kvalitet og komfort selv. Slik fungerer det i den profesjonelle verden for å forberede, og det er hvordan de beste resultatene er oppnådd, både operativt og lærere.
  • Room student private møter - med ansvar for flygeinstruksjon: det er viktig at elevene får, på en jevnlig basis og spesielt når du vil, veiledning, råd og behandling av forespørsler sine fly opplæring gjennom møter med leder for flytrening området. Dette møterommet ligger i samme bygning som kontoret til fly, for å lette umiddelbarhet av handlingen.

5. Vår ideologi

EAS Barcelona ønsker å være en skole med fullt fornøyde studenter, som får det beste resultatet av sine studier. Det har som mål å være en europeisk referanse i skolen kvalitet opplæring.

Kvalitet er ikke bare et ord biensonante, til tross for de overgrep som er gjort av det reklame. Kvalitet er ikke bare et uttrykk mer eller mindre suksess i å prøve å prise enhver aktivitet til en viss grad nær fortreffelighet.

Kanskje hele fortreffelighet ikke eksisterer, men forfølgelsen som skyldes føre til ekte og etterprøvbare nivåer av kvalitet. Kvaliteten oppfattes av konsolideringen av tilfredsstillende resultater. Således er målet med EAS Barcelona Det er at studentene fullføre sin trening med de beste bakgrunn: ikke bare dyktighet, men også judiciously, vitenskapelig kunnskap og faglig kompetanse. lag EAS Barcelona Han har oppnådd dette målet i mange år. Sertifisert av alle piloter og kabinansatte dukket flyr sin formative jobb i dag, med hell, i mange flyselskaper over hele verden. Talking snakker kvalitet, veldig konkret også sikkerhet. Fordi det ikke det ene uten det andre. Sikkerhetskulturen gjennomsyrer all aktivitet EAS Barcelona. For EAS Barcelona, ​​globale sikkerhetskrav, stadig mer ambisiøse og dermed mer krevende, er ikke upraktisk hinder eller vanskeligheter som må overvinnes for eksempel; De er en mulighet for kontinuerlig forbedring, et grunnlag for handling i seg selv, en grunn til å være.

Denne funksjonen av EAS Barcelona Det er den første udiskutabel punkt for anerkjennelse av kvalitet og sikkerhet som uatskillelige og vesentlige faktorer og for å oppnå de høyeste nivåene foreslått. Men det er ikke bare en måte å være et mål er nådd; Unødvendig pådratt av en Elemente også til stede i DNA EAS: Involvering av alle ansatte. Bare gjennom utvidelse av kultur for kvalitet og sikkerhet for alle og hver og en av dem som danner lag opplæring, organisering og ledelse av selskapet, er det i stand til å nå de for tiden attraktive nivåer for disse verdiene vesentlig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Flight Instructor Courses FI(A) – CRI(A) – IRI(A)

Campus Heltidsstudier September 2018 Spania Barcelona

[+]

På EAS Barcelona

FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]

Modulære Kurs Cpl (a) - MEP (a) - Ir (a) - Vfrn

Campus Heltidsstudier September 2018 Spania Barcelona

I EAS Barcelona trener vi profesjonelle piloter til å jobbe i Flyselskaper. Favoritten trening søkerne velger er det integrerte kurset som det inneholder mindre tid den beste treningen, og kombinerer de teoretiske kunnskaper, som de er innhentet, med flight praksis opplæring og simulator. [+]

modulære kurs

I EAS Barcelona vi utdanne profesjonelle piloter til å jobbe i Flyselskaper. Favoritten trening søkerne velger er det integrerte kurset som det inneholder mindre tid den beste treningen, og kombinerer de teoretiske kunnskaper, som de er innhentet, med flight praksis opplæring og simulator.

Det er også mulighet for en modulær trening der søkeren som har begynt å få et privatflygersertifikat kan bli en profesjonell pilot med alle nødvendige karakterer for å få jobb som pilot i et flyselskap.

I tillegg til Air Transport Pilot Course ATPL (A), EAS Barcelona tilbyr også følgende kurs:

PPL (A) Private Pilot License CPL (A) Comercial Pilot License Habilitación september (A) Enkeltrom Engine Rating Habilitación MEP (A) Multi Engine Rating IR (A) instrumentrettighets ATPL (A) pilot (frosset) VFRN Night vurdering Flight Instructor Kurs FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]

Pilot - ATPL

Campus Heltidsstudier 14 måneder June 2018 Spania Barcelona

Pilot kurs gjennomført i henhold til europeisk lovgivning flybesetningen som gjør det mulig å få trafikkflygersertifikat med sep, MEP, karakterer pluss IR MCC kurs. [+]

Kommersielle pilotkurs

Airline pilotkurs

EAS Barcelona hvordan alle faglige profiler som utgjør mannskapet på fly flyselskaper. I utgangspunktet teknisk mannskap på et fly består av en kommandant (kaptein, ifølge den angelsaksiske navnet) og en andre pilot (copilot eller styrmann).

De kvalifikasjoner som kreves for å fylle disse stillingene er hentet fra ATO godkjenning, gjennom spesifikke programmer EAS Barcelona, ​​i kurs kalt ATP (Air Transport Pilot).

Funksjoner pilotkurs

Den Pilotkurs Airline Transport Den består av en teoretisk del, en del av simulator og flight del. De er ikke deler som utføres i rekkefølge, en etter en, men delene er samordnet, samtidig gjennomføring i visse faser som utgjør integrering av studier for en sterk og effektiv læring. Bare samarbeids økter for læring av koordinering mellom de to piloter i besetnings flyselskapet (MCC) kjører alene i sluttfasen av kurset.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Rector Triadó 94
Entresuelo

Barcelona, 08014 ES
Besøksadresse
Sabadell airport
Carr. de Bellaterra, s/n

Barcelona, 08205 ES