ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdrag

ELISAVA fremmer kunnskap, forskning, utvikling og innovasjon innen alle felt som dreier seg om design, ingeniørvitenskap og kommunikasjon. Dette oppnås ved hjelp av akademisk trening som forbereder studentene til å møte faglige utfordringer på internasjonalt nivå, og fremme forholdet til samfunnet vårt til næringslivet, så vel som med institusjoner og i dag samfunnet. På denne måten sikrer skolen elevens levedyktighet til å transformere seg og vokse i et globalt og skiftende miljø.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

Syn

ELISAVA ønsker å bli et universitetssenter med status som den internasjonale modellen, og bidra til transformasjonen av det menneskelige miljøet og til å skape nye realiteter; å kombinere utvikling av design, prosjektering og kommunikasjon med kreativitet og kvalitet.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

verdier

Hos ELISAVA er utdannings- og forskningsmulighetene vi gir innovative, fleksible, kreative, flerfaglige og sterkt fokuserte på profesjonell sektor. Med dette målet samarbeider skolen vidt med lokale, nasjonale og internasjonale firmaer, institusjoner og universiteter.

Metodologiske retningslinjer er implementert som forbilder i andre designskoler.

Skolen er en katalysator for trening og forskning på tvers av linjer, fleksibel og kreativ, strømmet inn i yrkesverdenen og i nært samarbeid med internasjonale selskaper og universiteter.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering er et universitetssenter grunnlagt i 1961 og det er den eldste designskolen i Spania. ELISAVA er blant de 100 beste skolene for design og arkitektur i Europa ifølge Domus magazine.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA er tilknyttet Pompeu Fabra University (UPF) og har 2.000 studenter fra hele ordet som tar de offisielle studiene av graden i design og graden i ingeniørvitenskap i industriell design og et bredt spekter av master- og postgradsprogrammer knyttet til forskjellige områder: Grafisk design og kommunikasjon, produktdesign, romdesign og arkitektur, og designstrategi og styring.

ELISAVA er en plattform for utveksling av kunnskap og erfaringer som fremmer studier som kombinerer den kreative prosessen med den tekniske utviklingen av prosjekter for opplæring av kompetente fagpersoner. ELISAVA metodikk er basert på en avansert utdanning som tilbys av mer enn 700 høyt kvalifiserte fagpersoner. Skolen ligger i hjertet av Barcelona og har 11.000 m2 moderne fasiliteter.

ELISAVA metodikk er rettet mot ELISAVA , og den kan skryte av samarbeid med bedrifter, institusjoner og universiteter fra hele verden. Det har en filosofi som siden 1961 har bidratt til opplæring av profesjonelle gründere innen design- og ingeniørfagene.

Steder

Barcelona

Address
La Rambla, 30-32

08002 Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: