Les den offisielle beskrivelsen

Élite Lenguas ligger i hjertet av Madrid. Skolen har fleksibel læreplan og mange lærere. Instruktørene er spansk som har mange års lærerfaring på vestlige språk. Spesialisert på spansk undervisning (A1-C2), DELE pre-test rådgivning, etc., med rik erfaring og bemerkelsesverdige resultater.98014_97793_Laescuela.jpg

Skolen har fleksible arbeidsplaner og gode undervisningsressurser. Den spesialiserer seg på spansk undervisning på ulike nivåer (A1-C2) og forhåndseksamen i DELE. Den har rik erfaring og bemerkelsesverdige resultater.

For internasjonale studenter i nød tilbyr vi en-til-en-studiekompetanseklasser for å hjelpe studenter med språkbarrierer å forstå innholdet i kurset, kultivere fremmedspråkstanker, nøyaktig og raskt overvinne vanskelighetene med kunnskap og bedre tilpasse seg til campuslivet.

Samtidig, gjennom konsolideringsklassen, åpnet om natten og i helgene, etter skolens aktiviteter som mat, dans, museumsbesøk, etc., som holdes uregelmessig hver uke, føler du deg fullt ut i sjarmen av livet i Vesten, bryter gjennom de kulturelle barrierer mellom regioner, og spiller lett og slapper av. skolen.

Vi tilbyr også rabatterte visum- og overnattingstjenester for kinesiske studenter med svak språkbase. Du er ikke lenger alene.

Élite venter på deg når som helst!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

ELITE Lenguas

En fire ukers kompakt kurs som inkluderer alle aspekter av å lytte, snakke, lese og skrive, gi studentene en omfattende vestlig språkstudie og kontinuerlig forbedring av ... [+]

En fire ukers kompakt kurs som inkluderer alle aspekter av å lytte, snakke, lese og skrive, gi studentene en omfattende vestlig språkstudie og kontinuerlig forbedring av evner gjennom ulike øvelser i klasserommet.

Vår skole insisterer på liten klasse, og det er ikke mer enn 9 studenter i hver klasse for å sikre den beste undervisningskvaliteten, ta hensyn til hver elevs læringssituasjon, og la elevene ha en omfattende samhandling med læreren i løpet av klassen.

Etter hvert nivå vil det være en til to uker gratis Dele veiledning for å hjelpe studentene med å konsolidere sin kunnskap og gjøre seg kjent med deleksamen spørsmålene.

Klassestørrelse: 3-9 gruppeklasse... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 - 53 uker
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk