Escola de Cinema de Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

banner

skole

Opprettet i 1995 fra transformasjonen av Senter MICROBERT Studies, ECIB gjør tilgjengelig for studenter totalt 1200 m2 av fasiliteter med profesjonelt utstyr: film sett, studio digital lyd, film kameraer og HD, klasserom utstyrt med monterings arbeidsstasjoner og VFX. Dette gjør det mulig å trene studentene i å lære filmteknikker er nødvendig for å utvikle sin kreativitet og oppdage deres utseende som filmskapere.

ECIB er den eneste institusjonen som lærer kurs Catalunya og mestere i alt disipliner film: fiksjon, dokumentar og animasjon.

banner

ECIB har trent studenter i ulike bransjer i filmen yrket mer enn 20 år med film og fotografi regissører, kunst regissører, fotografer, redaktører, lydteknikere, forfattere, dokumentarfilmskapere, filmkritikere og animatører i all sin disipliner. Mange av dem nå okkupere viktige roller i filmbransjen og TV.

banner

Siden januar 2015 inkorporerer ECIB i sin trening tilby hele opplevelsen, metodikk og pensum design 9zeros (Escola d'Animació de Catalunya), og ble dermed en av de eneste institusjonene i Europa som kombinerer alle film disipliner i undervisningen; og mestere kurs i filmregi, lyd, foto, dokumentarfilmer og 2D-animasjon, CG og stop-motion animasjon.

banner

Fasiliteter

ECIB er fordelt på tre områder som ligger i Girona gaten i Barcelona, ​​i tallene 51, 52 og 54, i nabolaget av "L'Eixample" Barcelona. 1200 m2 av anlegg og teknisk utstyr forsterke opplæring av studenter i sine spesialiteter: regi, foto, manus, redigering-VFX, dokumentarfilm, animasjon og rendering.

banner

teknisk materiell

1200 m2 av anlegg og teknisk utstyr forsterke opplæring av studenter i sine spesialiteter: regi, foto, manus, redigering, VFX, dokumentarfilm, animasjon og rendering.

Kameraer

ECIB har følgende egenskap av kamerautstyr:

1 RED Scarlet-WEt digitalt filmkamera med den siste DRAGON sensor og, som annonsert av produsenten, er den perfekte stormen. Med den nyeste sensor utviklet av RED og med en native oppløsning på 5K, skinner dette kameraet for sin allsidighet. Du kan ta opp R3D, ProRes og DNxHD (Epic registrerer bare i R3D). Den gjør det også lasting 3D LUT filer som letter noen kamera forhåndsvisning skapt og ønsket utseende. Med WiFi og micro kamera integrert antenne, denne lille rart av teknologi kan nå 300fps ta opp til 2K (2: 40: 1) // 150fps 4K (2: 40: 1) // 60fps på 5K (2: 40: 1). Men det er ikke hastigheten dens største dyd; det store potensialet i denne modellen ligger i muligheten til å enkelt bytte turret slik at vi kan gå fra monterer EOS (Canon) til PL (54mm Arri-film). Dette gjør at kameraet versatilizar i løpet av året, tilrettelegge daglige klasser og heve deres prestasjoner i de siste prosjektene som vender mot anslaget på kino. Og om ikke det var nok, gjør sin modulsystem den kompatibel med alle de nyeste tilbehør RED (DSMC2), og dermed gir full acomplamiento med sin eldre søster, og hennes lillesøster VÅPEN, RAVEN.

Kameraet er utstyrt med følgende tilbehør: Monteringsplate (15mm) Batterier Red Brick, matt boks, Red stasjon mini-mag, 2 Red MiniMag 120GB, PL mount DSMC IT PL-fatning (CAPTIVE), slipper 19mm + DSMC MONTERING Følg PLATE og fokus.

I tillegg til Scarlet-W, RED ECIB hotellet har også kameraer Blackmagic Cinema 4K produksjon, Lomme 2k Blackmagic, HD-DSLR Canon 7D, 5D og 600D, Panasonic P2, Arri 16mm SLR SONY Z-en med objektiver stativer og tilbehør.

banner

Møter med fagfolk

Utseendet ECIB strekker seg utover våre vegger. Vi mener at utveksling av ideer, filosofi og måter å jobbe med fagfolk fra filmen beriker utdanning av våre studenter.

Smak dette ønsket om å utvide våre opplæringsprogrammer, ECIB arrangerer jevnlig flere aktiviteter som har anerkjent tilstedeværelsen av fagfolk i filmindustrien. De vil etter hvert organisert "Mester", avhengig av tilgjengeligheten av profesjonelle bekymret.

Hvert år ECIB undervist i seminarer, konferanser og masterclasses med topp fagfolk. utflukter til kulturelle sentre og utstillinger er også organisert.

banner
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
  • Catalan

Se Diplomer » Se kurs » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Grad I Animasjon

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år October 2018 Spania Barcelona

ECIB er den eneste skolen i Spania som formidler en spesialisert Diploma i alle tre grener av animasjonen. Feirer sitt 15. utgave, med mål om tre års Diploma og 180 studiepoeng, for å trene studentene i transformasjonen av ideer og følelser i animerte verk; ikke bare dominere de digitale teknikker og programmer for å oppnå, men også gjennom god kunnskap om hjerneslag, tolkning og menneskets anatomi som baser av animasjon. [+]

En Diplom med 16 års erfaring

Animasjonen er å leve et søtt øyeblikk i den internasjonale arena. I de senere år er vi vitne til en enorm interesse i denne sjangeren med en betydelig økning i produksjoner i 3D, 2D og Stopmotion. Fra de første håndlagde animasjoner av århundret i Electric Hotel (Second Chomón, 1898) til dagens 3D kino, har kunsten animasjon utviklet seg teknisk og kunstnerisk. Produksjonsmåter og kreativitet har blitt slik at gjennomføringen av tradisjonelle og digitale teknikker i samme arbeid er en realitet, som vist i filmen bryter Ralph (Ritch Moore, 2012).

ECIB er den eneste skolen i Spania som formidler en spesialisert Diploma i alle tre grener av animasjonen.... [-]


Grad I Film Lyddesign

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Spania Barcelona

The Diploma i kinolyddesign som mål å gi grunnleggende kunnskap for å lage soundtracket til en film arbeid, fra den foreløpige analysen av lyd i manuset til blandinger og slutt post-produksjon. Betyr en intensiv teoretisk og praktisk tilnærming til en verden av lyd i kino gjennom læring grunnleggende teknikker, [+]

The Diploma i kinolyddesign som mål å gi grunnleggende kunnskap for å lage soundtracket til en film arbeid, fra den foreløpige analysen av lyd i manuset til blandinger og slutt post-produksjon. Betyr en intensiv teoretisk og praktisk tilnærming til en verden av lyd i kino gjennom læring grunnleggende teknikker, metodikk og profesjonelle team rundt yrket sound manager. Å konsolidere ervervet kunnskap, skal studenten aktivt involvert i kortfilmer og dokumentarer diplomer film og animasjon, og International Masters i dokumentaren.

Til hvem det er adressert

Et nasjonalt og internasjonalt fra 17 år med eller uten erfaring i medievitenskap studenter og filmelskere som ønsker å tilegne seg praktisk trening på deg rollen som direktør for lyd i film, gjennom direkte deltakelse i kortfilmer og dokumentarer profesjonell format.... [-]


Kurs

Rigging Kurs

Campus Deltid 4 måneder March 2018 Spania Barcelona

Rigging menes med etableringen av skjelettet av en 3D-modell (ledd, muskler og bein) som trengs for animatøren kan flytte og plassere sine karakterer riktig. Det er en grunnleggende for karakteren eller 3D-objekt kan opptre realistisk i den animerte arbeid før animasjonen trinn. Den "rigging" er en av spesialitetene mest verdifulle i den komplekse prosessen med 3D-animasjon. [+]

Det vil forstås av rigging etableringen av skjelettet av en 3D-modell (ledd, muskler og bein) som trengs for animatøren kan flytte og plassere sine karakterer riktig. Det er en grunnleggende for karakteren eller 3D-objekt kan opptre realistisk i den animerte arbeid før animasjonen trinn. Den "rigging" er en av spesialitetene mest verdifulle i den komplekse prosessen med 3D-animasjon.

Til hvem det er adressert Til alle disse studentene, teknikere eller animasjon fagfolk med grunnleggende kunnskap om Maya program som ønsker å spesialisere seg i kontoret til Rigger gjennom å lære de nødvendige verktøy for å skape en Rig. kurs Mål Å gi studentene den nødvendige for etablering av rigger som gir optimal brukervennlighet verktøy animatør. For dette, må studenten assimilere spesifikke teknikker "Rigging" som: ansikts rigging, skape ledd, blendshapes og kontroller generasjon verktøy, IKS og FKS lære det grunnleggende skinning og deformasjon av uttrykk. Metodikk Helt praktisk dataarbeid individuelt og i en liten gruppe. Agenda ... [-]

Shop Stop Motion Animasjon

Campus Deltid 3 måneder March 2018 Spania Barcelona

Dette er et grunnleggende kurs, som dekker alle prosessene som er involvert i produksjon av stop motion animasjon, med spesiell vekt på den viktigste og vanskeligste: figuranimasjon. [+]

Mål

Dette er et grunnleggende kurs, som dekker alle prosessene som er involvert i produksjon av stop motion animasjon, med spesiell vekt på den viktigste og vanskeligste: figuranimasjon.

svært komplett en kurs som gjør det mulig å få et solid grunnlag for å fortsette å forbedre som animatør / a, eller forberede postularte i vår Master i stop motion animasjon og realisering.

Metodikk

Dette kurset gir en mye teknisk og kunstnerisk informasjon om animasjon, design og bygging av tegn og sett, iscenesettelse, belysning og organisasjon, inn i kunstfeltet retning, kinematografi og produksjon.

Men viktigst av alt, de er animerte øvelser som gjør at du kan gjennomføre alt jeg har lært. Til enhver tid vil du være individuelt adressert og korrigert av læreren din, som vil veilede og hjelpe deg å forbedre raskt, i den vanskelige kunsten å gi liv til figurene dine, positur etter positur.... [-]


Videoer

Ecib Todo el cine en un solo espacio 2015

entrevistas a estudiantes latinoamericanos en ECIB Escuela de cine de Barcelona

Kontakt
Besøksadresse
C/ Girona, 54
Barcelona, 08009 ES
Sosiale medier