Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til ehib

Maria Tugores, regissørThe Balearic Hotel Management School ble opprettet i 1995 av regjeringen på Balearene og Universitetet på Balearene.

Hovedmålet er å skape en opplæringsmodell, kontinuerlig oppdatert, som vil forbedre den vitenskapelige og teknologiske kapasiteten til menneskelige ressurser i den baleariske reisesektoren og skape synergier i andre destinasjoner av global referanse.

Hospitality School of the Balearic Islands ligger på campus på Universitetet på Balearene, og deler på den måten en lang tradisjon innen turismeutdanning som gjør det mulig å tilby opplæring av høy kvalitet takket være et personale dedikert til undervisningsaktiviteten. forsker med lang erfaring og spesialopplæring.

Privileget av å være i et internasjonalt turistmål med en lang historie, favoriserer et nært forhold mellom lærere og bransjen i sektoren, fremmer, utvikler og konsoliderer kort sagt skolens rykte som verdensledende innen hotellutdanning.

María Tugores Ques

Direktør for Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Hvem er vi?

Lærere, administrasjonspersonale og tjenester bidrar til hele organisasjonen til en unik menneskelig kapital, uovertruffen, et nesten perfekt redskap til hele disposisjonen av vår mest verdifulle skatt, våre studenter. Derfor er vi ambisiøse, og fra EHIB tilbyr vi trening basert på fortreffelighet på en trippel måte:

For det første, med egne, avanserte og oppdaterte læreplaner for å imøtekomme behovene som oppstår i en sektor, Hospitality, som uten tvil er den viktigste økonomiske vekten i vårt land.

For det andre, fremme kontinuerlig trening og a la carte for å møte etterspørselen av en sektor i konstant bevegelse.

For det tredje, men ikke mindre viktig, utfører et viktig sosialt arbeid med samarbeid med Serbien d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) og med ideelle organisasjoner og stiftelser, som er tilgjengelig for de som trenger det mest, midler og personell i dette laget som jeg har den ære og privilegium å være en del av.

Hvorfor studere i ehib?

Filosofien til vår skole er å gi en utdanning som har en praktisk og direkte relevans for bransjen som studentene styrer sin faglige fremtid.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

International Hotel Management Course

Campus Heltidsstudier 4 år September 2019 Spania Las Palmas de Gran Canaria

Studiene av International Hotel Management tillater over fire år å skaffe seg de nødvendige ferdighetene til å okkupere ulike stillinger i ledelsen av selskaper relatert til innkvartering og fritid. [+]

Studiene av International Hotel Management tillater over fire år å skaffe seg de nødvendige ferdighetene til å okkupere ulike stillinger i ledelsen av selskaper relatert til innkvartering og fritid.

adgang

Tilgangsformen vil være den samme som den som gjelder for offisielle bachelorstudier, selv om studenter med bachelorgrad også er innlagt, som i dette tilfellet vil få et diplom.

Curriculum

I denne delen kan du se læreplanen.

varighet

4 kurs

Tilgang veier

Universitets inngang eksamen (PAU)Baccalaureatest for universitetsaksess (PBAU)Baccalaureate DegreeHøyere teknisk gradTilgangstest for personer over 25 år Profesjonelle avganger

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB
Las Palmas de Gran Canaria, Canary Islands, Spania