Escuela Unidad Editorial

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

School of Journalism and Communications of Editorial Unit er det viktigste opplæringssenteret i Spania tilknyttet en stor gruppe medieredigeringsenhet , eier av EL MUNDO, BRAND, EXPANSION, TELVA og YO DONA.

Grunnlagt i april 2011 og har Redaktionsenhetsskolen oppnådd en bred spredning av sine treningsprodukter på dette tidspunktet og har i dag 6 masterprogrammer og 2 ekspertkurs, alle med universitetsgrad. Det tilbyr også spesialiserte kurs, faglige utviklingsprogrammer, workshops og journalistikk og kommunikasjonskonferanser som er nært knyttet til hovedoverskriftene i gruppen.

Lærerne på skolen er fagpersoner fra den redaksjonelle enheten og relevante eksperter innen kommunikasjon, markedsføring, reklame og nye teknologier.

EU-skolen, med base i hjertet av selskapet i Madrid, har hatt mer enn 1800 studenter, fagpersoner, nyutdannede og studenter som får en tydelig lidenskap for kommunikasjon og journalistikk.

Velg formatet som passer best for dine personlige forhold og din tidligere trening for å lære journalistiske teknikker eller spesialisert kommunikasjon.

Lær hva du liker, med lærerne du alltid ønsket å ha.

Hva vi tilbyr

EscuelaUE tilbyr kvalitetsopplæring, høyt spesialisert og veldig nær den profesjonelle virkeligheten for øyeblikket, fordypet som den er, i et medieselskap med stor prestisje og beryktelse i Spania. Lærerne på skolen er fagpersoner fra den redaksjonelle enheten og relevante eksperter innen kommunikasjon, markedsføring, reklame og nye teknologier. EU-skolen, med base i hjertet av selskapet i Madrid (Spania), har hatt mer enn tusen studenter, fagpersoner, nyutdannede og studenter som får en tydelig lidenskap for kommunikasjon og journalistikk.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Intersemestrale programmer

Intersemesterprogrammene til School of Journalism and Communications of the Editing Unit holdes i månedene desember, januar, juni og juli. Dette er kompletterende opplæring til den som ble mottatt ved universitetet, med et høyt praktisk innhold og spesialisering.

Vår differensielle verdi ligger i det å være media og TRENE i disse fagområdene. I tillegg har vi et veldig viktig konkurransefortrinn, sammenlignet med andre skoler i journalistikk og kommunikasjon, fordi vi har et bredt og veldig konsolidert treningstilbud, basert på våre masterprogrammer, hvorav noen allerede feirer XIX-utgaven.

universitetsgrad

Journalist- og kommunikasjonsskolen til redaksjonsenheten samarbeider med flere spanske universiteter. Faktisk har alle masterprogrammene en universitetsgrad. I tillegg er programmer mellom ett semester sertifisert av School of Journalism and Communications selv. I dag har EscuelaUE signert samarbeidsavtaler med følgende universiteter:

  • CEU-San Pablo universitet
  • Carlos III universitet i Madrid
  • Rey Juan Carlos University

LATAM universiteter

Internasjonale akademiske oppdrag, intersemestralt program og trening med europeisk kvalifikasjon for latinamerikanske studenter.

Mer enn 20% av studentene ved School of Journalism and Communications of the Editing Unit kommer fra Latin-Amerika .

I dag har skolen avtaler som er inngått med Carolina Foundation, Fundación Beca de México og med flere av de viktigste latinamerikanske universitetene .

129106_Colaborado.jpg

Hvorfor Madrid?

Madrid er en fascinerende by, full av fritid, kultur og forretningsmuligheter, åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Madrid er en moderne by med et dynamisk samfunn som ikke har glemt hvordan man kan glede seg over livet. God infrastruktur, for eksempel eksemplarisk kollektivtransport, gir behagelig mobilitet. Metro Metro er en av de mest effektive og moderne i Europa.

Madrid er en by rik på historie. Det har et historisk sentrum verdsatt over hele verden. Østerrikes Madrid, Barrio de Las Letras, Almudena-katedralen, Det kongelige palass eller museer som Prado-museet eller Reina Sofía som tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år. Vi kan heller ikke glemme de emblematiske restaurantene, teatre, konserter, utstillinger eller uterom, som Retiro eller Trail, som er en annen attraksjon for besøkende.

Det anses for å være en trygg by, som tiltrekker seg både turister og forretningsfolk, det er det politiske og økonomiske sentrum i landet. Byen er full av liv og underholdning.

Steder

Madrid

Address
Avenida San Luis, 25
28033 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss