Les den offisielle beskrivelsen

Lær spansk i hjertet av Madrid

Hvis du ønsker å lære spansk i en skole som har mye erfaring i undervisning og gir deg en avslappet og underholdende atmosfære, som bruker en direkte metode, slik at elevene ikke mister tid og lære språket i små grupper på maks 8 elever per klasse kan , så komme til EUREKA - den kan tilby deg alt dette.

Lærerne har et vell av erfaring for å sikre at tiden at studenten er tilgjengelig, kan brukes optimalt og språkferdigheter kan forbedres i en diversifisert måte og perfeksjonert.

Siden 1988 er EUREKA dedikert til å undervise spansk som fremmedspråk og allerede har tusenvis elevene lært språket. Det er et senter som er akkreditert av Instituto Cervantes, og ligger i hjertet av Madrid. De midler som skolen, er riktig og derfor tilbyr studentene de beste måtene å lære spansk i små grupper.

EUREKA tilbyr et bredt utvalg av spanske kurs for å tilfredsstille alle behovene til studentene. I tillegg er et kulturprogram hvor studentene historien av Madrid og selvfølgelig kan også få vite Spania og dermed bruke språket ikke bare på skolen, men også i fritiden kan fordype seg i den anbefaler.

I tillegg er rom tilbys i umiddelbar nærhet av skolen og alle andre tjenester som kan trenge under sitt opphold i Madrid og EUREKA student.

Hvorfor studere på EUREKA?

Skolene

EUREKA ligger i sentrum av byen og er lett tilgjengelig med offentlig transport. I nærheten finner du de viktigste museene og monumentene i byen.

Årelang erfaring

EUREKA ble etablert i 1988. Siden da, bruker vi oss selv utelukkende til undervisning i det spanske språket.

kvalitet

EUREKA er offisielt anerkjent av Instituto Cervantes.

Høyt kvalifiserte lærere

Alle våre lærere har vist en universitetsgrad, samt kurs for å lære våre spesielle undervisningsmetode.

pedagogisk metode

Vår undervisning Metoden er basert på direkte og nær kontakt mellom studenter og lærere. Vi har utviklet et spesielt system med sin egen undervisningsmateriale som gjør det mulig strukturert og svært effektiv læring.

anlegg

EUREKA har det mest moderne tekniske fasiliteter i en historisk bygning.

fleksibilitet

Studenten kan dra nytte av vår fleksibilitet

  • Vi tilbyr helårs kurs.
  • Minimum 6 ulike undervisningsnivåer.
  • Med tidligere kunnskap om elevene kan starte hver mandag.
  • Nybegynnere kan starte hver 2. uke på mandager, henholdsvis.
  • Dersom studentene ikke ønsker overnatting, kan undervisningen bli betalt ukentlig.
  • På anmodning fra studenten studenten kan endre kurs i samme konsern eller utvide.
  • Det er mulig å bestille catering og fritidsprogram for å bli kjent med programmet og betale.
  • Ulike overnattingsmuligheter.

Våre kvalitetssertifiseringer

EUREKA har de viktigste nasjonale kvalitetssertifiseringer (Instituto Cervantes) og ved enkelte internasjonale institusjoner, som for eksempel IALC (International Association of Language Centers), CSN i Sverige og Bildungsurlaub i Tyskland, akkreditert.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Eureka School of Spanish Language

Spesielle kurs for tyske arbeidere. De har de samme egenskapene som Intensive 30 timer. Spansk kurs anerkjent av den tyske kulturdepartementet i forskjellige stater. ... [+]

Spesielle kurs for tyske arbeidere. De har de samme egenskapene som Intensive 30 timer.

Spansk kurs anerkjent av den tyske kulturdepartementet i forskjellige stater.

Enkelte stater krever 6 timer løpet av 45 minutter pr leksjon (270 minutter). Andre stater krever seks timer løpet av 60 minutter per leksjon (360 minutter).

alternativ A

Disse kursene har de samme egenskapene og de samme prisene som intensive kurs på 30 timer per uke. klasse sanntid 310 minutter

timeplanen

09:00 til 11:00 grammatiske Block (rettelse øvelser, utvikling av grammatisk emne og praktisering av grammatisk emne) 11:00 til 11:30 Break 11:30 til 13:00 kommunikative Block 14:20 til 16:00 klasse ordforråd, samtale og øvelser (lav) eller klasser av sivilisasjon og kultur, historie, kunst og litteratur (høy) alternativ B ... [-]
Spania Madrid
September 2020
Spansk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Eureka School of Spanish Language

... [+]

[-]
Spania Madrid
September 2020
Spansk
Heltid studier
1 - 6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Eureka School of Spanish Language

... [+]

+1 uke

Denne prisen inkluderer:

[-]
Spania Madrid
September 2020
Spansk
Heltid studier
1 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk
Eureka School of Spanish Language

Disse kursene er beregnet for personer over 50, er interessert i å lære mer avslappet type. Disse kursene er beregnet for voksne elever, i alderen 50, som ønsker å motta ... [+]

Disse kursene er beregnet for personer over 50, er interessert i å lære mer avslappet type.

Disse kursene er beregnet for voksne elever, i alderen 50, som ønsker å motta en mer avslappet grammatisk trening i intensive kurs, samt et større antall kulturaktiviteter.

I morgen, mandag til fredag, skal studentene delta i et spanskkurs. Avhengig av nivå kurs vil ha ulike mål. For grunnleggende nivåer målet er at studentene tilegner seg praktisk arbeid og i hverdagen som å spørre noe i en kafé eller restaurant, shopping, gjøre en bestilling på et hotell, spør om et sted, etc. For avanserte nivåer målet er å erverve eller utvide sin kunnskap om spansk liv og kultur klasser sivilisasjon og kultur, litteratur, historie og kunst.... [-]

Spania Madrid
September 2020
Spansk
Heltid studier
1 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk

Eureka School of Spanish Language