Flight Training Europe (FTEJerez)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Flight Training Europa (FTEJerez) er en egen luftfart trening akademi som nyter internasjonal anerkjennelse som en av de mest prestisjefylte flyselskapet pilotopplæringsorganisasjoner i Europa, trening fremtiden kapteiner for et bredt spekter av fremtredende samarbeidende flyselskaper som Aer Lingus, British Airways, Emirates , Flybe, Qatar Airways, Vueling og mange flere.

FTEJerez er en direkte etterkommer av den prestisjetunge British Aerospace Flying College i Prestwick, Skottland. I 1999 ble skolen flyttet til Jerez og ble Flight Training Europe, SL (FTEJerez) i 2003.

Denne linjen av kvalitet pilot trening har blitt bevart og forsterket, som FTEJerez har etablert seg som en av verdens beste flyselskap pilot lærebedrifter, kjent for sin eksepsjonelle integrert ATPL kurset: Flyselskapet Styrmannen Programme.

Med mer enn 25 års historie, har FTEJerez trent over 2000 kvalitets piloter som nå flyr i mer enn 50 forskjellige flyselskaper.

Alle aspekter av pakken som tilbys på Jerez er levert av våre egne ansatte, med ingen elementer outsourcet til andre organisasjoner. Som en konsekvens har vi full kontroll over prosessen fra overnatting, måltider, fly og simulator vedlikehold gjennom til bakken, fly og simulatortrening.

Våre instruktører er uten unntak svært motiverte, karismatiske personer med fascinerende bakgrunn luftfart og et vell av kunnskap og luftfart erfaring. De er lidenskapelig om hva de gjør og er forpliktet til å hjelpe deg med å realisere ditt potensial til å bli en eksepsjonell pilot.

På FTEJerez all trening og overnatting er levert fra ett sted: en state-of-the-art campus tilbyr en unik treningsmiljø som gjør at et nært samspill med våre ATC og pilot trening studenter.

Alle campus fasiliteter, inkludert ATC og pilot opplæring klasserom og simulatorer, flyflåte og hangarer, idrettsanlegg (gymsal, svømmebasseng, idrettsbaner ...), sosial klubb og en kantine som gir tre varme måltider om dagen, er bare noen få minutters gange fra hver kadett private aircondition en-suite soverom.

FTEJerez ligger i den andalusiske byen Jerez de la Frontera. Jerez er regnet som Spanias Sherry vin og hest kapital og er også hjemmet til Flamenco. Jerez er også nær Andalusia hovedstad, Sevilla, og til den britiske oversjøiske territoriet Gibraltar, begge med internasjonale flyplasser. For maksimal komfort, er Jerez International Airport ved siden av campus og er forbundet med London, Madrid, Barcelona og flere andre europeiske destinasjoner, med faste flyruter.

Selv om prioritet ved FTEJerez er flyselskapet pilot trening, regional kultur i verdensklasse, nesten 300 soldager i året, klima, lokal gastronomi og fantastiske omgivelser, kan du slappe av i stil over helger og nyte en once-in -a-opplevelse for livet.

I hovedsak mener vi at FTEJerez har de viktigste elementene som en fremadstormende pilot, bør være ute etter i en organisasjon for å bli betrodd hans eller hennes trening: det rette miljøet, utstyr, kompetanse og erfaring. Vi vil gjerne høre fra deg - enten du ønsker å være et flyselskap pilot eller flygeleder, står vårt team klar til å hjelpe deg i å ta dette viktige skrittet mot å realisere drømmen din.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

EASA MCC Kurs (multi Crew Samarbeid)

Campus Heltidsstudier 2 uker September 2018 Spania Jerez de la Frontera

Før et modul MCC kurs, må søkere ha en IR (A) påtegning i sin lisens, gi [+]

Opptakskrav

Før et modul MCC kurs, må søkere ha en IR (A) påtegning i sin lisens, gi kopier av deres EASA Part-FCL Licence, nåværende Medical, og bevis på engelskkunnskaper (hvis aktuelt).

Kursets varighet

2 uker

Opplæringsprogram 25 timer teoriundervisning 20 timer med simulatortrening Gebyrer og betaling Ved hjelp av vår B737-800W NG Simulator, er kursavgiften 4886 € 2 uker overnatting på stedet, i enkelt en-suite rom og med alle måltider inkludert, tilgjengelig mot ekstra kostnad (700 €, moms inkludert) Alle Prisene gjelder for kurs som starter før 30. juni 2015. Skulle den gjeldende momssats endres, forbeholder FTEJerez rett til å justere prisen tilsvarende på de tilsvarende tjenester. Poeng til Marker Hver øvelse er grundig informert og debriefed. En skriftlig rapport er gitt. To Mock-ups for selvstudium tilgjengelig på stedet, en av dem er tilgjengelig 24/7. Manuell inneholder omfattende informasjon om Crew Regress Management (CRM), er alle praktiske Øvelses innhold og FTEJerez Standard Operating Procedures for 737-800 gitt. Full bruk av college fritidsaktiviteter. [-]

Flyselskapet Styrmann Program: Integrert ATPL

Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2018 Spania Jerez de la Frontera

Fra vår fantastiske campus ligger i Sør-Spania, FTEJerez tilbyr den anerkjente flyselskapet First Officer Programme (AFOP): et boligområde og -kurset tar elevene med lite [+]

Fra vår fantastiske campus ligger i Sør-Spania, FTEJerez tilbyr den anerkjente flyselskapet First Officer Programme (AFOP): en bolig og -kurs tar studenter med liten eller ingen tidligere flygeerfaring til begynnelsen av en karriere som pilot i ca 15 måneder.

Etter vellykket gjennomføring av kurset, er kadetter utstedt med en EASA frosset ATPL. Denne lisensen tillater deg å jobbe som styrmann med et flyselskap, og i tid, bli en kaptein.

I tillegg til ATPL trening, vil du også bli gitt opplæring i andre viktige områder som ikke omfattes av EASA pensum, slik som selvsikkerhet, Flight Deck Ledelse og Threat & Error Management, som vil bli en andre naturen til deg. Den AFOP vil ikke bare bidra til å starte din flyselskapet karriere med glans, men tilbyr en livslang skillset som er unikt i markedet og vil gjøre deg skiller seg ut i løpet av hele karrieren.... [-]


Jet Orientering Kurs (JOC)

Campus Heltidsstudier 3 - 5 uker September 2018 Spania Jerez de la Frontera

Målet med dette kurset er å gi avansert opplæring for nylig kvalifisert CPL (A) / ME IR (A) lisenshaverne med lave timer til et flyselskap entry-level kunnskap, håndtering [+]

Målet med dette kurset er å gi avansert opplæring for nylig kvalifisert CPL (A) / ME IR (A) lisenshaverne med lave timer til et flyselskap entry-level kunnskap, håndtering og drift av en stor Jet-Engine Aeroplane. Den JOC oppfyller alle kravene i EASA Part-FCL MCC kurs. Dette kurset er nå inkludert i vår Integrert ATPL trening og er også tilgjengelig for modulære studenter. Vi skreddersyr også vår JOC å møte spesifikke operative prosedyrer for partner Flyselskaper som ber om det.

Opptakskrav

Før et JOC selvfølgelig en søker må være innehaver av en EASA CPL med en gjeldende flermotors IR (A) påtegning, gi kopier av deres EASA Part-FCL Licence, nåværende Medisinsk og bevis på engelskkunnskaper (hvis aktuelt).... [-]


Kombinert EASA CPL (A) Og IR (A)

Campus Heltidsstudier 12 uker September 2018 Spania Jerez de la Frontera

Sikte på å kombinere back-to-back CPL (A) og IR (A) modulære flygetrening er å trene PPL (A) innehavere til det ferdighetsnivået som kreves for utstedelse av et CPL (A) [+]

Målet med kurset

Sikte på å kombinere back-to-back CPL (A) og IR (A) modulære flygetrening er å trene PPL (A) innehavere til det ferdighetsnivået som kreves for utstedelse av et CPL (A), en Multi-Engine stempel Airplanes (Land) Class Rating og IR (A), slik at de kan operere for utleie og belønne etter instrumentflygeregler og i instrument meteorologiske forhold.

Kurset er vi kommer til å tilby vil resultere i spørsmålet om MEP klasserettighet, instrumentrettighet og CPL. Den FTEJerez Kurset består av grunnmodulen instrumentflyging av IR, den prosessuelle instrumentflyging modul av IR, MEP klasserettighet og CPL selv.

Opptakskrav

Før et modulbasert CPL (A) og IR (A) Training Course en søker skal:... [-]


Luftfart Engelsk Kurs

Campus Heltidsstudier September 2018 Spania Jerez de la Frontera

I mars 2008 ble det lovpålagt for alle piloter flyr internasjonalt for å holde et minimum ICAO nivå fire i engelsk. FTEJerez utviklet et unikt testsystem og i april [+]

I mars 2008 ble det lovpålagt for alle piloter flyr internasjonalt for å holde et minimum ICAO nivå fire i engelsk. FTEJerez utviklet et unikt testsystem og i april 2010 ble den første organisasjon som skal formelt godkjennes av britiske CAA å gjennomføre engelskkunnskaper (ELP) testing.

Samt å være i forkant av engelsk språktesting, har FTEJerez utviklet en Aviation engelskkurs for å muliggjøre potensielle kadetter å få ICAO nivå 4-standarden. Spesielt designet for de kadetter som har et utilstrekkelig nivå i engelsk, kan FTEJerez tilby denne 11-ukers intensiv Aviation engelskkurs levert på vår campus.

INNHOLD Fokusert Grammar / Struktur Vokabular Uttale Aviation Vokabular Funksjonell engelsk i Aviation sammenheng Spelling Rollespill Kommunikative aktiviteter Simuleringer Leseforståelse Lytteforståelse Språkspill Skrive ... [-]

Videoer

Why FTEJerez