Flybyschool: Excellence in Flight Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor oss?

Vår tilnærming er basert på følgende prinsipper

Sikkerhet

Alt er designet for å maksimere sikkerheten i elevenes læring. Utover EASA regler; opprørt utvinning og flight tracker.

KVALITET

Best trening team, manualer, simulatorer (FNTP II Boeing NG800, Baron & Cessna 172) og flåte (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Nå inkludert TECNAM flåten!

Kundefokus

Hver elev er viktig for oss, ikke bare før du signerer med oss, men for hele karrieren.

Integritet

Det tar år å bygge, men kan gå tapt i et sekund. Vi vil gjøre det rette, alltid!

Hva er FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL er den kommersielle varemerke for Fly Bai SL: Spania. Fly Bai er en godkjent opplæringsorganisasjon registrert med den spanske Luftfartstilsynet (AESA) med registreringsnummer E-166 (se komplett liste her). AESA er medlem av European Aviation Safety Agency (EASA) og lisens utstedt er gyldig i alle EASA medlemsland; Storbritannia, Tyskland, Frankrike, osv

Med mange års pilot trening kompetanse, gir FLYBYSCHOOL opplæring av høyeste kvalitet til student piloter. FLYBYSCHOOL tilbyr en integrert kurs som omfatter CPL, ATPL, ME IR og MCC som kombinerer grunn skole kurs og flygetrening levert i henhold til EASA og AESA krav.

opplæring

Hva betyr det består av?

Den FLYBYSCHOOL Integrert kurset tar studenter med liten eller ingen tidligere flygeerfaring, til en kommersiell Pilot License (CPL) med en Multi-Engine Instrument Rating (Meir) referert til som "frosset" ATPL. Også inkludert på slutten av treningen er en Multi Crew samarbeid (MCC) kurs som er nødvendig for å gå videre til typerettighet. Fra dette punktet, når typerettighetstrening er gjennomført, piloter kan da bli ansatt som styrmann med et flyselskap.

Graduate piloter med en "frosset" ATPL står fritt til å trene på en hvilken som helst flytype og å fly for noen flyselskap som vil akseptere deres EASA lisens. De fleste flyselskaper vil i utgangspunktet tildele nye First Officers å "kortdistanse" flåter, slik at de kan bygge erfaring i de mer krevende avgang og innflyging faser av flygingen. Når en ATPL innehaveren har fått 1500 timer erfaring, blir ATPL "gassform", og de er da kvalifisert til å bli vurdert for opprykk.

Steder

León

FLYBYSCHOOL

Address
Pajares de los Oteros

24209 León, Castilla y León, Spania