Flyschool

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Flyschool Air Academy er varenavn AIRPILOT flyskole, SL sertifisert av staten Aviation Safety Agency (EASA) under Ministry of Public Works autorisert til pilot opplæring ATO E-207.

Vi er en mellomstor organisasjon der ledelse, lærere og elever opprettholde direkte, slik at tettere oppfølging av studentene progresjon og involvering av dette med sentrum. Vårt mål er å trene de beste fagfolk og også tilby de mest konkurransedyktige priser.

Våre anlegg er lokalisert i sentrum av Madrid, ved siden av den internasjonale flyplassen Adolfo Suarez (tidligere Barajas) kan du nå sentrum med buss og T-bane, vi har også egen parkeringsplass for biler og motorsykler.

Vi har en flåte på åtte fly med mono-motorer enkel, enmotors avansert og bi-motor avansert, pluss 2 simulatorer profesjonell flight kategorien FNPTI og FNPT II MCC å trene studentene i instrumentflyging (IR) multi Crew Cooperation (MCC) og forberede seg til opptaksprøver selskapet.

Vi er forpliktet til god utdanning og folk som kommer til oss, vi er forelsket i dette området, og hva vi gjør i det, og bringer lidenskap, profesjonalitet og entusiasme.

Vårt team består av lærere som er aktive i ulike spanske flyselskap med opptil 25 000 flytimer, universitetsprofessorer og flyprodusenter, alle med lang erfaring i undervisning og høy grad av spesialisering i faget de underviser.

Den daglige arbeid og innsats for å sikre en lovende karriere for våre studenter gjør at vi kan tilby nye forslag til mer omfattende opplæring hver dag og gjorde som vi håper vil være av interesse for Flyschool team.

Kurs undervist:

Airplane Private Pilot Course (PPL) Teoretisk Course of Transport (ATPL) Aktivering Flight Instrument (IR) Aktivere Multi-Engine Class (ME) Commercial Pilot License (CPL) Multi Crew Cooperation Course (MCC) Aktivering Flight Instructor (FI) Aktivering Flight Instrument Instructor (IRI) Klasse instruktør Aktivere Multi-Motor (SFI) Aktivering MCC instruktør (MCCI) Lisensfornyelse EASA (SEP, MEP. IR) Flytimer (for studenter bare)

Steder

Madrid

Address
Oficina Central (información):
Av. 25 de septiembre, 8

28027 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania