Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1989, IEB var det første studiesenteret i Spania dedikert utelukkende til trening i Finansdepartementet, en mastergrad i Financial Markets og Exchange, bare på den tiden og sponset av Madrid Stock Exchange.

Siden da har mer enn 85.000 studenter og fagfolk utført noen av de pedagogiske programmer av IEB.

I 1994 IEB var en pioner i å tilby en dobbelt grad, studenter som studerer jus ved Complutense-universitetet i Madrid Masters samtidig på børsen i IEB. Deretter ville IEB bli tilknyttet sentrum til Complutense-universitetet i Madrid, en av de eldste og mest prestisjetunge universiteter i Spania, og senere også på Rey Juan Carlos universitet. Den IEB har utviklet seg over tid et stort katalog av Masters, fra MBA til de mest spesialiserte på ulike økonomiske og juridiske områder.

I 2003 IEB begynte sin internasjonale karriere med alliansen med London School of Economics, en institusjon for global referanse med 20 Nobelprisvinnere og studenter fra 5 kontinenter. Internasjonal utvikling har ikke stoppet siden.

Siden slutten av 90-tallet, ble det betydelig utvidet pedagogisk tilbud av IEB, med etableringen av in-selskapet trening område for spansk og internasjonale bedriftskunder global skala.

Helt siden oppstarten har IEB brukt betydelige ressurser på forskning, spesielt i det finansielle området, med flere observatorier. Blant de mange forskningspublikasjoner IEB står aestimatio, Den IEB International Journal of Finance, med deltakelse av to nobelpriser.

IEB tilstedeværelse i store fora sektor er klar: i 2008 IEB sluttet CLADEA (Latin American Council of Management Schools), den viktigste Latin American Association of Schools of Business; i 2011 AACSB (Association til Advance Collegiate Schools of Business), den ledende sammenslutning av amerikanske handelshøyskoler.; To år senere sluttet han seg til EFMD (European Foundation for Management develpoment), den ledende sammenslutning av handelshøyskoler i Europa; og til slutt fra 2012 han er medlem av spansk Association of skoler og ledelse.

I dag, den IEB tilbyr nesten 100 utdanningsprogrammer, som dekker en solid faglig bakgrunn i grad og Masters, en stor katalog av kurs Executive Education og en viktig Summer School.

Learning by doing

Engine undervisning i IEB

Metodikken IEB learning by doing markert ved studiet av faktiske tilfeller av aktuell og drive virksomheten simuleringer og kvantitativ og kvalitativ vurdering for studenter med de samme problemene, dilemmaer og situasjoner som oppstår av ledere i de møter virkelige liv.

Studentene må styre nøyaktig de samme situasjonene gjennom ethvert selskap øyeblikk av usikkerhet, forhandlinger, press, tidsfrister, uventede hendelser, etc. I denne sammenheng har lærere som tidligere er gitt en ramme av teknisk kunnskap som elevene skal baseres, sette ut i praksis det de har lært å håndtere disse utfordringene.

Gjennom denne opplæringen guide, lærer du i en praktisk, naturlig og intuitiv måte ta de beste beslutningene.

Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

IEB - Executive Education

En banebrytende program i samarbeid med den spanske kontoret for Climate Change. Programmet vil forstå, fra et praktisk synspunkt, de grunnleggende strategier om klimaend ... [+]

En banebrytende program i samarbeid med den spanske kontoret for Climate Change Etter den historiske avtalen som ble inngått i Paris i desember 2015 er klimaendringer i sentrum av økonomiske, politiske og sosiale agenda, bli en strategisk søyle og utgjør betydelige utfordringer og muligheter globalt.

Regjeringer, institusjoner, bedrifter og samfunnet som helhet ansiktet et nytt paradigme, basert på en modell av lav-karbon utvikling.

Programmet vil forstå, fra et praktisk synspunkt, de grunnleggende strategier om klimaendringer på internasjonalt nivå og dens innvirkning på regionale og lokale retningslinjer.

Kurset dykker ned i regulatoriske og økonomiske virkemidler for å oppnå bærekraft mål og dens faktiske innvirkning på offentlige, økonomiske og corporate sektorer.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
147 timer
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk