IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fagfolk for innovativ og innenlandske urbane habitat.

Madrid, vital, lyse og episenter kultur, underholdning og kunst.

IED Madrid er en privat høyere Art Education Center tilhørighet til IED Design Group, et internasjonalt nettverk av utdanning i prosjektering og forvaltning født i Italia i 1966 og har i dag tretten avdelinger spredt mellom Italia, Spania og Brasil.

I 2014 feiret den sitt 20-årsjubileum; en opplevelse som har resultert i et bredt spekter av trening med en innovativ, unik og gjenkjennelig faglig modell stand til å tilpasse seg behovene til et samfunn i endring, noe som har resultert i et stort antall elever tildelt i nasjonale og internasjonale prestisjetunge konkurranser , paraderte i de beste catwalken og reelle prosjekter i nært samarbeid med bedrifter.

IED Madrid tilbyr høyere grader i Design, tilsvarende Grade College, yrkesrettet opplæring Høyere nivå kvalifikasjoner i høyere Tekniker i bildende kunst og design, Diploma IED, ettårig kurs, Masters, intensiv Masters, Masters of Design og innovasjon, Kurs fordypningsemner og Summer Junior kurs.

Siden åpningen har IED Madrid trent mer enn 30.000 studenter hvert år og har 1500 nye studenter.

design

IED Design reagerer helt til markedets behov og forventede innhold, språk, uttrykksfulle og funksjonelle koder i de mest varierte sektorer.

Product Design, Interior Design, gatemøbler, design mote tilbehør, Automobile er noen felt der verdien av design har økt de siste årene. I denne forstand, designeren, som en innovatør av former og funksjoner, gir trender og funksjonelle krav øyeblikket og inntar sin utvikling og implementering.

IED Design kurs utvikle disse ferdighetene som elevene tilegne seg tekniske ferdigheter gjennom deltakelse i workshops og samarbeid med ledende selskaper i sektoren.

mote

Samarbeid med bedrifter og mote fagfolk er viktig, og er forpliktet til store internasjonale designere.

Skolen lærer hvordan de skal leve og føle mote i alle dens aspekter å jobbe med profesjonalitet og skape noe nytt med nye kreasjoner.

Kursene trene framtidige fagfolk på ulike felt, kreativ strategisk, organisatorisk kommersielle, markedsføring til bilderelaterte og formidlingsaktiviteter.

visuell kommunikasjon

IED Visuell kommunikasjon er den kreative laboratoriet der instrumentene lært, kommunikative og uttrykksfulle språk, nye teknikker og ferdigheter til å utvikle prosjekter visuell kommunikasjonsteknologi.

Vi lever i en verden der audiovisuelle elementer er en del av vårt daglige liv, og er den viktigste redskap av verdier og betydninger som formidler ideer og produktive realiteter inkludert så forskjellige som mote, design, en rekke industrielle produksjon, reklame men også kultur, politikk og samfunnsspørsmål.

Eksistensen av et konsept eller prosjekt, langt fra å være en ren tilbehør, bidrar avgjørende for å lykkes med å kommunisere et budskap.

Flytte med profesjonalitet og kompetanse på dette feltet betyr å ha en eklektisk, cross-kulturen, som ble grunnlagt på en grundig kjennskap til den ene siden av den sosio-kulturelle kontekst der de arbeider og på den andre, av ny informasjonsteknologi stadig endre papir bilder og lyder i kommunikasjon.

I dag er anslått og produsert i systemet av multimedia; men multimedia vil alltid tolkes på to perspektiver: heftig og konstant utvikling av digital teknologi, og samtidig, sameksistensen av ulike audiovisuelle medier som krever ulik kompetanse og kreativitet.

Den IED visuell kommunikasjon kurs er et element av rikdom som gjør denne skolen en unik opplæringssenter innen den italienske panorama. Den konstant oppdatering av de teknologiene som er tilgjengelige for studenter gjøre, takket være en lang tradisjon, i et forskningslaboratorium hvor den oppleves å utvikle kreativitet av både innhold og språk, og dermed gir trene og kvalifisere elevene slik at de kan komme inn på arbeidsmarkedet i dag.

Ledelse og kommunikasjon

Den IED Management Training forslaget svarer på et kontinuerlig behov for nye fagfolk i svært dynamisk og ekspanderende felt: reklame, PR, markedsføring og menneskelige ressurser.

Fakultetet har lang erfaring og trening og er i stand til å tilpasse innholdet i kursene til kontinuerlig produksjon og teknologiske transformasjoner.

Filosofien av skolen er supplert med en direkte sammenheng med fagfolk, studiet av markedets krav, inkludering i kollokviegrupper og analyse for forskning og prosjektutvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Se Etterutdanning Sertifikater » Se Summer courses » Se kurs » Se MA » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Sertifikat

Oppgradere kurs i mote produksjoner og events

Campus Heltidsstudier 4 måneder March 2019 Spania Madrid

Postgraduate Course of Fashion Producer er presentert som et alternativ for mote fagfolk som ønsker å utvide sin kunnskap og verktøy, og være i stand til å øke de nødvendige tiltak og strategier for utvikling av produksjon i mote-feltet sektor. [+]

Moteverdenen tilbyr en rekke muligheter og alternativer for fagfolk som ønsker å gå inn eller spesialisere seg i denne sektoren. Innenfor disse mulighetene kan vi peke ut alt om lanseringer og produktplassering, tiltak som spenner fra posisjonering redaksjonelt format, gjennom butikken, parader eller reklame til den mest mangfoldige alternativer digitale verden.

Alle disse mulighetene etterspør en mer fleksibel og med en tverrgående visjon om å bidra til å koordinere de muligheter og viktig å kunne styre en god moteproduksjon profesjonelle profilvirksomhet. Dette tallet produsent må vite nøkkelen, behov og rollen til de som er involvert i disse prosessene aktørene, slik at de må beherske aspekter som PR, reklame tilnærminger, behovene til en organisasjon av parader, nøklene til en presentasjon av et produkt, administrerende et rett forhold til media, nøklene til en mote hendelse, riktig håndtering av forholdet til den aktuelle profesjonelle (fotograf, makeup artist, booker ...), grunnleggende ledelse og produksjon en katalog, etc.... [-]


Postgraduate Course i arkitektonisk lysdesign

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

Lær å manipulere lys og utvikle alle mulighetene for å skape kunstneriske, plastiske og spennende resultater i arkitektoniske rom. [+]

KURS SPROG: SPANSK

"Opplysning er kunsten å avsløre." Avhengig av hvordan vi belyser et mellomrom, blir det oppfattet, følt og opplevd av brukeren på en eller annen måte. Belysning er en av de viktigste faktorene når det genererer atmosfærer: det gir direkte konnotasjoner, som dimensjoner, og provoserer en subjektiv og ubevisst byrde som gir følelser til miljøet: varm, behagelig, edru, av kvalitet ... genererer og provoserer ulike følelser som krever miljø og enkeltpersoner.

Disse faktorene har tatt stor verdi de siste årene, og har direkte innvirkning på veksten i belysningsindustrien og fremmer utviklingen av produkter som mer effektive og økologiske lamper, nye lyskilder, LED-lys, enklere belysningsstyringssystemer å bruke, tilbehør som endrer lysresultatet ...... [-]


Postgraduate Course i Creative Lighting Design

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

Lys er en viktig substans i universet og i våre liv. Ephemeral og mystisk, lys er et kraftig verktøy for å fremkalle opplevelser, fortelle historier og overføre følelser; et viktig element for kunst på grunn av det store kreative potensialet. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Lys er en viktig substans i universet og i våre liv. Ephemeral og mystisk, lys er et kraftig verktøy for å fremkalle opplevelser, fortelle historier og overføre følelser; et viktig element for kunst på grunn av det store kreative potensialet.

For å arbeide med lys som et verktøy er det viktig å forstå det som et materiale, samt å analysere de kreative bruksområdene som lyset har hatt gjennom historien gjennom ulike disipliner. I Postgraduate Course i Creative Lighting Design, vil vi studere fra eksperimenter rundt kreativ bruk av lys til moderne metoder for å bruke lys som verktøy og skape poetiske og kunstneriske erfaringer.

Gjennom dette programmet vil bli oppdaget metoder som skaper interaktive opplevelser ved bruk av digitalt lys og andre disipliner som bilde, fotografi, video, kartlegging, stereoskopi, projeksjoner ... I tillegg til digital lyd og det oppfattende forholdet mellom lyd og lys i rommet.... [-]


Postgraduate Course i Customer Experience Excellence

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2018 Spania Madrid

Med hovedkurset til Customer Experience Excellence skal studentene få en rekke ferdigheter som gjør at de kan utvikle sin faglige karriere på en vellykket måte innen innovasjon i forbruk. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Med hovedkurset til Customer Experience Excellence skal studentene få en rekke ferdigheter som gjør at de kan utvikle sin faglige karriere på en vellykket måte innen innovasjon i forbruk.

»Kjenne og håndtere alle tilgjengelige verktøy for å forstå miljøet og forbrukerens sammenheng i det 21. århundre. Forskningsteknikker, innsiktsmiddelverktøy, etisk og sosiologisk kontekst av øyeblikket vi lever, kunde- og ansattes reiser.

»Kreative innovasjonsteknikker, kreative arbeidsmetoder: Designtanking, Kreativitet anvendt til innovasjon, Åpen innovasjon, brukerrettet innovasjon. -Skape.

»Forstå kompleksiteten i operasjoner og prosesser i selskapet, betydningen av bruk av fleksible teknikker når man implementerer teknologiske løsninger for å forbedre opplevelsen. Design, prototyping og implementering. Iterative prosesser med konstant forbedring av de foreslåtte løsningene.... [-]


Postgraduate Course i digital markedsføring, sosiale nettverk og omni-kanal konvertering

Campus Heltidsstudier 4 måneder March 2019 Spania Madrid

Den nasjonale kurset i digital markedsføring, sosiale nettverk og omni-kanal konvertering tar sikte på å svare på behov og spesifikasjoner som stilles av det digitale og sosiale miljøet. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den nåværende faglige virkeligheten til mennesker, bedrifter og institusjoner er født, utvikler og trenger Internett og den digitale verden. I dag er enhver bedrift avhengig av det digitale miljøet for å bli komplett og konkurransedyktig. Den nasjonale kurset i digital markedsføring, sosiale nettverk og omni-kanal konvertering tar sikte på å svare på behov og spesifikasjoner som stilles av det digitale og sosiale miljøet.

Et program som etablerer de konseptuelle grunnlagene til de grunnleggende prinsippene ved utformingen av den digitale og sosiale markedsføringsstrategien til ethvert selskap eller en institusjon, og utformer viktige praktiske saker i hendene på fagfolk innen kommunikasjon 2.0 og digital markedsføring.... [-]


Postgraduate Course i Fashion Styling

Campus Heltidsstudier 4 måneder March 2019 Spania Madrid

Personligheter som Diana Vreeland, fashionredaktør av Harper's Bazaar mellom 1936 og 1962 og direktør for Vogue fra 1962 til 1971 eller Carine Roitfeld, den ikoniske motedirektøren til Vogue Paris, har lagt grunnlaget for en posisjon som over tid har skaffet seg en utvilsomt kraft og innflytelse. [+]

KURS SPROG: SPANSKØnsker du å jobbe som en listeliste?

Personligheter som Diana Vreeland, fashionredaktør av Harper's Bazaar mellom 1936 og 1962 og direktør for Vogue fra 1962 til 1971 eller Carine Roitfeld, den ikoniske motedirektøren til Vogue Paris, har lagt grunnlaget for en posisjon som over tid har skaffet seg en utvilsomt kraft og innflytelse. Dessuten er Anna Dello Russo, en stylist med omfattende erfaring som ledende magasiner som Vogue Italia og L'Uomo Vogue, i dag en referanse i sektoren og et must for frontrow av de mest internasjonale moteforestillingene. Alle av dem har etterlatt seg på den eteriske verden av mote: de har klart å pålegge visjonen, dechifisere de visuelle koder og gjenkjenne de ikonografiske referansene til vår tid. Det er nettopp stilistens arbeid, forstå hvilke motehenvisninger han har, forutse trender og bygge poetiske universer som tjener til å selge en drøm, en drøm som nødvendigvis innebærer salg av mote.... [-]


Postgraduate Course i Fottøy Design

Campus Heltidsstudier 4 måneder January 2019 Spania Madrid

Tilbehøret har blitt gjenstand for lyst, har sitt eget navn og hver sesong stylister og redaktører ser etter må ha. I dag er navn som Manolo Blahnik, Jimmy Choo og Christian Louboutin en verdensreferanse i sko design, både for eksperter og neophytes. [+]

KURS SPROG: SPANSKØNSKER DU Å VÆRE ARBEID SOM FOTOGRAFISK DESIGNER?

Tilbehøret har blitt gjenstand for lyst, har sitt eget navn og hver sesong stylister og redaktører ser etter må ha. I dag er navn som Manolo Blahnik, Jimmy Choo og Christian Louboutin en verdensreferanse i sko design, både for eksperter og neophytes.

Den kanariske designeren Blahnik, National Fashion Design Award og æres tittel for britisk imperiums ordre for sin tjeneste til den britiske motebransjen, oppnådde internasjonal berømmelse takket være manolene, autentiske kunstverk som hovedpersonen i serien Sex i New York, Lady Gaga eller Madonna har slitt flere ganger. Også Choo, designer av malaysisk opprinnelse med bosted i London, har blitt tildelt æres tittelen til britisk imperiums orden. Diana of Wales tok ofte sin design og er for tiden ettertraktet av alle kjendiser. Det skjer også med Louboutins berømte hælte sko med røde såler, som blant annet har vist personligheter som Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman eller Christina Aguilera.... [-]


Postgraduate Course i Image Consulting

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

Med kurset i Image Consulting på IED Madrid, vil studentene lære teknikkene og strategiene som er nødvendige for å anvende de tendenser som mest fordeler kunder, respekterer deres stil og personlige smak. [+]

KURS SPROG: SPANSK Med kurset i Image Consulting på IED Madrid, vil studentene lære teknikkene og strategiene som er nødvendige for å anvende de tendenser som mest fordeler kunder, respekterer deres stil og personlige smak. Derfor er kursets mål og fagpersoner i sektoren å dele kunnskapen for å tilfredsstille etterspørselen fra de ulike områdene dedikert til bildekonsulenten.

målsettinger

Blant hovedmålene for Postgraduate Course i Image Consulting kan vi markere:

Bli oppmerksom på det brede spekteret av felt der fagkonsulentets yrke kan utvikle seg.Å kjenne den virkelige etterspørselen av fagfolk og nye arbeidsformater, audiovisuelle medier.Forstå viktigheten av garderobepsychologi og ikke-verbal kommunikasjon.Lær å kle på personen fra innsiden.Forstå de riktige retningslinjene for å utføre den rådgivende prosessen i linjen ofindumentaria som passer for hver enkelt anledning som tilfredsstiller kundens behov.Oppnå de nødvendige ferdighetene til å utvikle bildekonsulentens arbeid på de ulike feltene som tilbys av markedet: personell, selskap, audiovisuelle medier.Forstå bildet som et element av visuelt uttrykk, sender av meldinger.Kjenn alle reglene og de kreative ressursene for å realisere unike og personlige stilarter.Reflektere over samarbeid og viktigheten av å jobbe i harmoni og samarbeid med andre avdelinger.Lær å utvikle seg på de ulike områdene av image rådgivning: personlig, selskap, audiovisuelle medier.Oppmuntre utviklingen av aktiviteten som frilans.Slå sammen kreativitet og teknisk kunnskap.Oppnå troverdigheten til personen utenfor deres personlige egenskaper.Profesjonelle utganger:Personlig bildekonsulent,Business image konsulent,Image visuell media rådgiver,Rådgiver til butikker, kjøpesentre, hoteller, byråer, skjønnhetssenter,Generelle stylingtjenester,Tjenester av alt = "personlig shopper [-]

Postgraduate Course i mote og livsstil fotografi

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

Undervisningen i motefotografi og livsstil er den andre av de tre modulene som utgjør Master of Professional Photography i IED Madrid, og er spesialisert på mote og livsstil. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Undervisningen i motefotografi og livsstil er den andre av de tre modulene som utgjør Master of Professional Photography i IED Madrid, og er spesialisert på mote og livsstil. Det inkluderer også overførbar kunnskap om opphavsrett, arbeid med modeller, forretningsplaner, medieforhold, avansert fargekorrigering og korreksjon, lokasjonsbehandling og kontrakter.

Hovedtallene i dette kurset er fotografer med stor erfaring innen mote- og studiofotografering, som Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja og retusjering av spesialist Victor Garrido. Joan Morey, som arbeider under merken Soy Tu Puta, presenterer sitt arbeid, som kombinerer språk fra ulike kreative felt, spesielt kunst og mote. Deretter skal kursdirektøren, Ricardo Cases, lære elevene hvordan de skal finne sin egen visjon om mote og livsstil i deres Deconstructing moteverksted.... [-]


Postgraduate Course i Møbeldesign

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2018 Spania Madrid

Den Nagrade Kurs i Møbeldesign av IED Madrid spesialiserer designere som står overfor skapelsen av møbler, overvinne den klassiske dikotomi mellom form og funksjon. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den Nagrade Kurs i Møbeldesign av IED Madrid spesialiserer designere som står overfor skapelsen av møbler, overvinne den klassiske dikotomi mellom form og funksjon.

Denne designsektoren er nært knyttet til interiørdesign eller arkitektur, områder som utvikler utformingen av bestemte møbler for sine rom eller skaper spesifikke produktlinjer for industrialisert produksjon.

De viktigste karrieremulighetene for Postgraduate Course in Furniture Design er: Associate Designer for produktdesign studier og møbler eller interiørarkitektur, Freelance, yrker knyttet til salg av møbler.

målsettinger

Hovedformålet med Postkurs i Møbeldesign er å gi studentene de teoretiske, teknologiske, praktiske og prosjektverktøyene som er nødvendige for å møte profesjonelt arbeid innen møbeldesign, alltid fra et perspektiv som gjør at deres utvikling er innenfor rammen av industriell produksjon.... [-]


Postgraduate Course in Art Direction

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

En grafisk designer kan fungere på mange områder, men i konkurransedyktig mote og luksus må du ha en dyp og grunnleggende forståelse for det rene, enkle og elegante estetiske som er hjørnesteinen i moderne luksus. [+]

KURS SPROG: SPANSK

En grafisk designer kan fungere på mange områder, men i konkurransedyktig mote og luksus må du ha en dyp og grunnleggende forståelse for det rene, enkle og elegante estetiske som er hjørnesteinen i moderne luksus. For å forstå denne "estetikk av luksus", vil studenten bli nedsenket i en periode på fire måneder i en visuell verden hvor skjønnhet og subtile eleganse vil seire.

Undervist av eksperter fra sektoren, i Art Direction Postgraduate Course vil studenten lære å skape denne estetikken av luksus i sitt eget arbeid. Sammen med lærerne vil studentene kunne profesjonalisere porteføljen, utvikle nye stykker og forberede stempler til fotografering. Andre aktiviteter vil omfatte oppmøte på fotografering av mote, møter med moteforvaltere og gjennomgang og tilbakemelding fra eksperter fra industrien. I tillegg vil studenten oppleve estetikk av luksus når man besøker og opplever moteforretninger, hoteller og kulturinstitusjoner.... [-]


Postgraduate Course in Bag Design

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2019 Spania Madrid

Den Nagrade Kurs i Veske Design * tilbyr sine studenter de nødvendige ferdighetene til å bli med et designteam av et tilbehørsprodukt eller hjelpe dem til å gjennomføre et personlig prosjekt, stimulere deres kreative rastløshet og fremme konseptualisering av følelser og følelser de avdukker evner og evner for design; et spennende univers av gjenstander av ønske som gjør at en profesjonell på dette feltet kan være i kontinuerlig kreativ vekst. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den Nagrade Kurs i Veske Design * tilbyr sine studenter de nødvendige ferdighetene til å bli med et designteam av et tilbehørsprodukt eller hjelpe dem til å gjennomføre et personlig prosjekt, stimulere deres kreative rastløshet og fremme konseptualisering av følelser og følelser de avdukker evner og evner for design; et spennende univers av gjenstander av ønske som gjør at en profesjonell på dette feltet kan være i kontinuerlig kreativ vekst.

målsettinger

Blant hovedmålene for Postgraduate Course in Bag Design kan vi markere:

Gi studenten den praktiske og teoretiske kunnskapen om bagdesign.Analyser utviklingen av tilbehøret gjennom historien og dens innflytelse i hvert øyeblikk.Lær den tekniske prosessen som er nødvendig for å skape og utvikle samlingene fra den kommersielle kreative verden.Få den nødvendige kunnskapen til å håndtere utviklingen av din egen samling eller bli med på designteamet til et hvilket som helst selskap i sektoren.Profesjonelle utganger:Designer av håndvesker i masseproduserte eller high-end mote selskaper.Freelance designer av poser på egen hånd.Koordinator av tilbehørsavdeling i ethvert selskap spesialisert innen sektoren.Leder av produkt i designer merker av luksus eller detaljhandel poser. [-]

Postgraduate Course i Retail Design

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

Å designe en butikk er en kompleks operasjon som starter fra en strategisk visjon knyttet til analysen av merkevaren og dens identitet, og en etterfølgende utvikling basert på meldinger, posisjonering og interesser som de ønsker å overføre. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Å designe en butikk er en kompleks operasjon som starter fra en strategisk visjon knyttet til analysen av merkevaren og dens identitet, og en etterfølgende utvikling basert på meldinger, posisjonering og interesser som de ønsker å overføre. Å gi sammenheng til alle elementene som deltar for å skape en shoppingopplevelse, er viktig, slik at forbrukeren kan identifisere seg med merkevaren, forholde seg til den og føle seg komfortabel. Dette tvinger designeren av kommersielle rom for kontinuerlig å endre sine forslag i henhold til forbrukertrender og ambisjoner.

Den profesjonelle etterspørselen med spesifikk opplæring i detaljhandel har økt spesielt de siste årene på grunn av den nåværende konkurransesituasjonen som ikke gir rom for improvisasjoner og dilettantisme. I denne sammenheng må designeren utdype og behandle alle inngangene som kommer fra ulike områder (markedsføring, detaljhandel, visuell merchandising, etc.) og omdanne dem til en effektiv og konkret design der identiteten til merkevaren og forbrukeren reflekteres.... [-]


Postgraduate Course i Window Dressing og Visual Merchandising

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2018 Spania Madrid

Den postgraduate kurs i Visual Merchandising og Window Dressing på IED Madrid trener fagfolk i stand til å utstille et produkt, merkevare og annet materiale i det kommersielle rommet i en butikk eller i salgssteder for supermarkeder, skape en identitet mellom det aktuelle produktet og merkevaren. på en slik måte at observatøren vil eie den til enhver pris og går inn i butikken for å erverve den. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Den postgraduate kurs i Visual Merchandising og Window Dressing på IED Madrid trener fagfolk i stand til å utstille et produkt, merkevare og annet materiale i det kommersielle rommet i en butikk eller i salgssteder for supermarkeder, skape en identitet mellom det aktuelle produktet og merkevaren. på en slik måte at observatøren vil eie den til enhver pris og går inn i butikken for å erverve den. Alt dette på de forskjellige områdene: mote, design, tilbehør, delikatesser ...

De viktigste faglige mulighetene for Visual Merchandising og Window Dressing Postgraduate Course er: Vindukjoler, Visual Merchandisers, Frilansere, etc.

målsettinger

Post-Graduate Course på Window Dressing og Visual Merchandising er et program hvis utvikling og studie garanterer oppnåelsen av følgende mål:... [-]


Postgraduate kurs i fotografi og visuelt språk

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2018 Spania Madrid

Nagrafakurset i fotografi og visuelt språk er en nedsenking i transversal kunnskap om kunstnerisk fotografi og anvendt fotografi gjennom sine verktøy. Med utgangspunkt i forståelsen av den fotografiske teknikken for sin uttrykksfulle og fortellende funksjonalitet, har kurset til formål å oppmuntre utviklingen av kunstnere og fotografiske fagfolk i en kontekst som krever spesialister som er følsomme for tverrfaglighet. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Nagrafakurset i fotografi og visuelt språk er en nedsenking i transversal kunnskap om kunstnerisk fotografi og anvendt fotografi gjennom sine verktøy. Med utgangspunkt i forståelsen av den fotografiske teknikken for sin uttrykksfulle og fortellende funksjonalitet, har kurset til formål å oppmuntre utviklingen av kunstnere og fotografiske fagfolk i en kontekst som krever spesialister som er følsomme for tverrfaglighet.

Studenten vil få en komplett trening på fotografisk språk, sin teknikk og dens uttrykksfulle konsekvenser. Med dette vil han lære å fotografere med alle profesjonelle formater, for å uttrykke seg med naturlig lys eller sett, for å håndtere postproduksjonsverktøy og å formidle bilder med ny teknologi. Læringen av teknikker og deres fortellende kapasitet vil være til stede gjennom hele opplæringsprosessen, hvor studenten må bygge sin egen visuelle diskurs.... [-]


Postgraduate kurs i grafisk design og DIgital

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2019 Spania Madrid

Nagraskurs i grafisk og digital design gir studenten de teoretisk-praktiske verktøyene som er nødvendige for å utvikle et globalt grafisk designprosjekt. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Nagraskurs i grafisk og digital design gir studenten de teoretisk-praktiske verktøyene som er nødvendige for å utvikle et globalt grafisk designprosjekt.

Spesiell vekt legges på den komparative fordelen ved å utvikle et kvalitetsgrafikt bilde som emosjonelt omslutter målgruppen. I tillegg vil mulighetene på nettet bli utforsket som en motor for utvidelse av et prosjekt eller en forretningsidé, basert på et brukervennlig design som er tilgjengelig for publikum.

Målrettet mot: entreprenører, designere, kunstnere og generelt alle som er interessert i å skaffe seg en base i grafisk og webdesign som gjør at de kan utvikle grafisk kommunikasjon av prosjektet eller forretningsidéen.... [-]


Postgraduate kurs i smykker design

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

Forskolekurset i smykkedesign lærer studenten de mekaniske prosessene i smykker og konsentrerer seg om designelementene og funksjonelle og dekorative detaljer i hele spekteret av tilbehør. Opprettelse av smykker samlinger inntil utformingen av unike deler av høy smykker og urmakeri. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Historien, som vi vet, er skrevet av de som tør å ta skrittet, overgi med lidenskap og gjøre en forskjell. Vil du være en av dem? Oppdag Postkurs i Smykkesdesign * på IED Madrid, den perfekte kombinasjonen av design, kunst og profesjonalitet. Vi vil gi deg den teoretiske og praktiske kunnskapen som er nødvendig for opprettelsen av smykkesamlinger og utformingen av unike stykker av høysmykker og urmakeri.

Forskolekurset i smykkedesign lærer studenten de mekaniske prosessene i smykker og konsentrerer seg om designelementene og funksjonelle og dekorative detaljer i hele spekteret av tilbehør. Opprettelse av smykker samlinger inntil utformingen av unike deler av høy smykker og urmakeri.... [-]


Postkurs i design av utstillingsområder

Campus Heltidsstudier 4 måneder January 2019 Spania Madrid

Postkurs i design av utstillingsområder er strukturert rundt to sentrale akser: kulturutstillingsplasser og bedriftens utstillingsplasser, også kalt kommersielle områder. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postkurs i design av utstillingsområder er strukturert rundt to sentrale akser: kulturutstillingsplasser og bedriftens utstillingsplasser, også kalt kommersielle områder. De kan være permanente eller flyktige, og deres utvalg av presentasjoner er variert, fra besøkende mottak, tolkesentre, museer, midlertidige utstillinger, står på messer, varemerker, utstillingspaviljonger, etc.

Dette er oppførelsen av selve utstillingsområdet, noe som gir den en ny dimensjon og fortellende kvalitet, skape og gjenoppfinne nye levende miljøer som kommuniserer innhold. Rommet selv er dramatisert. Scenografien til kulturutstillinger må skape narrative rom som en form for kommunikasjon og læring, opprettelsen av en plastisk fortelling mot lineæriteten til den encyklopediske museumsutstillingen. Bedriftens utstillingsrom, presentert på messer, kongresser, etc. de er for tiden en av de mest effektive måtene å kommunisere den visuelle identiteten og informasjonen til merkevarer og selskaper.... [-]


Postkurs i design og produksjon for arrangementer og TV

Campus Heltidsstudier 4 måneder April 2019 Spania Madrid

Nagraskurs i design og produksjon for arrangementer og TV består av to differensierte blokker: sett design for arrangementer og for fjernsyn. Dette er to profesjonelle scenografpraksis som, selv om de varierer i designprosesser og utførelse, er det også sant at de ofte deler modus og mellomrom, spesielt når det gjelder hendelser av en viss størrelse som vanligvis er fjernsyn. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Nagraskurs i design og produksjon for arrangementer og TV består av to differensierte blokker: sett design for arrangementer og for fjernsyn. Dette er to profesjonelle scenografpraksis som, selv om de varierer i designprosesser og utførelse, er det også sant at de ofte deler modus og mellomrom, spesielt når det gjelder hendelser av en viss størrelse som vanligvis er fjernsyn.

Den første blokken, scenografien for hendelser, er definert ved å vokse nær ephemeral corporate exhibitions. Konseptet med visuell kommunikasjon i disse utstillingene er oppfattet som kjernen i arbeidet, og formålet med settdesigneren er å plastisk formulere meldingene som ønskes overført. I denne modulen skal studenten kunne kjenne de faglige fundamentene og nærme seg utviklingen av hendelser av ulike slag.... [-]


Postkurs i dokumentarfotografi og rapportering

Campus Heltidsstudier 4 måneder January 2019 Spania Madrid

Postgraduate Course on Documentary Photography og Reporting er den første av de tre modulene som utgjør Master of Professional Photography på IED Madrid, og er spesialisert på dokumentar og rapportering. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate Course on Documentary Photography og Reporting er den første av de tre modulene som utgjør Master of Professional Photography på IED Madrid, og er spesialisert på dokumentar og rapportering. Det inkluderer også kunnskap om opphavsrett, media relasjoner, kommunikasjonsteori, bildeetikk, avansert fargekorrigering og korreksjon, lokasjonsbehandling og kontrakter. Et solidt og attraktivt personlig arbeid kan gjøre en forskjell når det gjelder overbevisende magasiner og utgivere. Med denne premissen blir forbedringen av studenters faglige ferdigheter i dokumentarfotografering suppleret med utviklingen av et personlig arbeid.

Meddirektørene i dette kurset er gode eksempler på en ny generasjon fotografer som ser sitt kommersielle arbeid som en del av det kunstneriske feltet. De er også lærere i European Master's Degree in Photography og vil veilede elevene gjennom opplæringsprogrammer i etableringen av et personlig kunstnerisk prosjekt som vil gå langt utover ren teknisk ekspertise.... [-]


Postkurs i reklame og redaksjonell fotografi

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2018 Spania Madrid

Forskolekurset i Advertising Photography og Editorial er det siste av de tre modulene som danner Master of Professional Photography på IED Madrid. Dette spesialiseringsforløpet er dedikert til reklame og forlagsverdenen, noe som betyr at den inkluderer kunnskap om teori og praksis med design, utgave av fotografier for magasiner og bøker, arbeidet med modeller for kommersielle kampanjer, forretningsplaner og kontrakter, forfatterrettigheter, medieforhold, kommunikasjonsteori, avansert retusjering og fargekorreksjon og lokasjonsbehandling. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Forskolekurset i Advertising Photography og Editorial er det siste av de tre modulene som danner Master of Professional Photography på IED Madrid. Dette spesialiseringsforløpet er dedikert til reklame og forlagsverdenen, noe som betyr at den inkluderer kunnskap om teori og praksis med design, utgave av fotografier for magasiner og bøker, arbeidet med modeller for kommersielle kampanjer, forretningsplaner og kontrakter, forfatterrettigheter, medieforhold, kommunikasjonsteori, avansert retusjering og fargekorreksjon og lokasjonsbehandling. Et solidt og attraktivt personlig arbeid kan gjøre en forskjell når det gjelder overbevisende kunder og kommersielle agenter. Med denne premissen blir forbedringen av faglige ferdigheter hos studenter i reklame og redaksjonell fotografi komplementert av utviklingen av et personlig prosjekt.... [-]


Postkurs i Stage Design for scenekunst

Campus Heltidsstudier 4 måneder October 2018 Spania Madrid

Postgraduate Course i Set Design for Performing Arts inkluderer et profesjonelt treningsprogram for set designere rundt to nært beslektede områder. På den ene siden er settet underlagt den dramatiske teksten, teatret, og på den annen side det naturskjønne rommet for operaer, musikaler og danseshow. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Postgraduate Course i Set Design for Performing Arts inkluderer et profesjonelt treningsprogram for set designere rundt to nært beslektede områder. På den ene siden er settet underlagt den dramatiske teksten, teatret, og på den annen side det naturskjønne rommet for operaer, musikaler og danseshow.

Hovedmålet med kurset er å bringe studenten nærmere plastens muligheter for naturen, deres evne til å fortelle og flytte, også for å utvikle seg under nye modeller av tolkning og oppfatning. Samtidig vil den nødvendige teoretiske og instrumentelle opplæringen være svært tilstede, samt kunnskap om viktige tekniske scenografiske grunnlag for den profesjonelle utviklingen av scenografen.... [-]


Kurs

Ett år Kurs i Total Design

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Spania Madrid

Total design ett års kurs utføres i løpet av ett studieår, med en reise gjennom de ulike disiplene design og kommunikasjon. Det er rettet mot de som ønsker å starte opplæringen innen produkt, interiør, grafikk og mote design.

[+]

DETTE PROGRAMMET GJELDES PÅ SPANSK OG ENGELSKTotal design ett års kurs utføres i løpet av ett akademisk år, med en reise gjennom de ulike disiplene design og kommunikasjon. Det er rettet mot de som ønsker å starte opplæringen innen produkt, interiør, grafikk og mote design. Gjennom hele designkurset vil alle de grunnleggende teoretiske og praktiske aspektene av design bli dekket og prosjekterte fasetter blir undersøkt gjennom workshops og leksjoner, som omfatter alle hovedfagene for profesjonell utøvelse av design og prosjektkultur. IED Madrid er et rom for opplæring, forskning og innovasjon der studentene jobber med kreative og tverrfaglige prosjekter, som er en del av lag på bedrifter. Læringsåret kulminerer med et prosjekt i form av en konkurranse. I dette tilfellet vil det være for firmaet Tetra Pak andGlenfiddich. I tidligere utgaver har studentene jobbet med selskaper som MUJI, HOSS Intropia, Skunkfunk, VANS, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazón og The Art Company. Totalt design ett års kurs er gitt på engelsk og spansk. I løpet av første semester er opplæring gitt separat på hvert språk, hvor spanske studenter får engelskklasser og omvendt. I andre semester er kurset undervist i fellesskap. Kurset i Total Design er rettet mot de som ønsker å påbegynne sine designstudier. Det er delt inn i tre områder: mote design, produktdesign og grafisk design, som kulminerer med produksjon av et endelig transverselt prosjekt. Kurset i Total Design vil dekke alle kunstneriske, konseptuelle, tekniske og prosjektlige designelementer, gjennom workshops og teoretiske leksjoner, slik at studentene lærer om grunnlaget for design.... [-]


Ett års kurs i interiørdesign

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Spania Madrid

Interiørdesign ett års kurs (undervist på engelsk) gjelder utdanningstilbudet til Designskolen. Det er rettet mot de som ønsker å komme inn i verden av design av interiør og andre rom av ulike typer og vekter, ved hjelp av prosjekter og workshops utført i samarbeid med designere og bedrifter i sektoren. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Interiørdesign ett års kurs (undervist på engelsk) gjelder utdanningstilbudet til Designskolen. Det er rettet mot de som ønsker å komme inn i verden av design av interiør og andre rom av ulike typer og vekter, ved hjelp av prosjekter og workshops utført i samarbeid med designere og bedrifter i sektoren.

I løpet av studieåret må de grunnleggende grunnene som er nødvendige for å kunne planlegge og designe mellomrom, forstå forholdet mellom bruker og miljø, menneskelig og romlig skala, mens data- og kommunikasjonsverktøy, ekspresjons- og oppmålingsteknikker blir undervist sammen med kulturkurs .

Utestående er de konseptuelle, uttrykksfulle og formelle prosjektene og øvelsene som gjelder for design av kommersielle, fritid, offentlige og private innvendige rom, samt utstillinger, sceneplanlegging og romlige inngrep.... [-]


Høgskolekurs i webapplikasjonsutvikling

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Spania Madrid

Avansert grad i Web Application Development, spesialist innen digital design og brukeropplevelse, trener deg til å bli programmerer med avansert kunnskap innen digital design, en av de mest etterspurte profilene i markedet. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Avansert grad i Web Application Development , spesialist innen digital design og brukeropplevelse, trener deg til å bli programmerer med avansert kunnskap innen digital design, en av de mest etterspurte profilene i markedet. Utvikle dine kommunikative og kreative ferdigheter og lær, gjennom spesifikke teknologier og utviklingsmiljøer, å utvikle og forbedre dataprogrammer for alle operativsystemer og mobile plattformer. Du vil tilnærming til begreper som brukervennlighet og brukeropplevelse mens du forsterker digitale design- og informasjonssystemer, og genererer teknologiske løsninger for alle typer plattformer.

Målrettet mot unge som vil veilede sitt faglige arbeid innen programmering og programvareutvikling innen kreative næringer. IED Madrid, som et høyere design senter, kompletterer en teknisk utdanning med en bestemt opplæring i digital design, og skaper fagfolk med en dobbel profil.... [-]


Høyere grad i fotograferingstrening

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Spania Madrid

Det utvikler sitt eget audiovisuelle språk for å takle ethvert fotograferings- og videoprosjekt. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Det utvikler sitt eget audiovisuelle språk for å takle ethvert fotograferings- og videoprosjekt.

Ønsker du å lære å bruke et kamera og kjenne alle nødvendige aspekter som gjør at du kan utvikle et audiovisuelt prosjekt på en profesjonell måte? Med høyere grad i fotograferingstrening, vil du fordyre deg innen innvendig og utvendig belysningsteknikk. Du lærer å håndtere elementene som utgjør representasjonen av rommet, og du vil oppdage hvilke teknologier som vil tillate deg å takle fotograferingsprosjekter med vellykket kjennskap til hovedteknikker og strategier for å utvikle videoer. Fra en solid teoretisk basis utvikler du ditt eget audiovisuelle språk som gjør at du kan utføre prosjekter på forskjellige områder som reklame, design, mote, publiseringsverden, fotojournalistikk eller kunst.... [-]


Opplæringskurs på høyere nivå i illustrasjon

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Spania Madrid

Behandle de grunnleggende teknikkene og stilene på illustrasjonen som gjør det mulig å spesifisere ideer og konsepter ved å tegne. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Behandle de grunnleggende teknikkene og stilene på illustrasjonen som gjør det mulig å spesifisere ideer og konsepter ved å tegne.

Vil du bli en profesjonell illustrasjon? Med høyere grad i Illustrasjon lærer du å utvikle et visuelt språk som lar deg spesifisere ideer og konsepter ved å tegne, lage illustrasjoner med ulike teknikker og kunstneriske stiler. I tillegg vil du begynne i de grunnleggende strategiene for grafisk fortelling for utvikling av publikasjoner eller illustrerte skript (historiebrett). Gjennom en praktisk metodikk utvikler du ditt eget språk som lar deg utføre prosjekter på ulike områder som reklame, design, publiseringsverdenen eller kunst.... [-]


Opplæringssyklus i høyere grad i 3D-animasjoner, spill og interaktive miljøer

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Spania Madrid

Målrettet mot de unge som søker å utvikle sin faglige aktivitet innen audiovisuell produksjon (film, fjernsyn og video), videospill, 2D- og 3D-animasjon, interaktivt og ikke-interaktivt multimedia, samt i reklame og tilknyttede selskaper. med internett og nye medier. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Er du imponert over effektene og animasjonene du ser på kinoen, og vil du vite hvordan de ble laget? Denne nysgjerrigheten kan bli et yrke og ta deg langt inn i animasjons- og videospillbransjen.

Med treningscyklus på høyere nivå i 3D-animasjoner, interaktive spill og miljøer , videospillspesialist, vil du kunne skaffe deg den nødvendige kunnskapen for å gi liv til interaktive multimedieprosjekter, generere virtuelle rom og 2D- og 3D-animasjoner, kontrollere postproduksjonsprosesser og overvåke effektene av utgaven. Og alt dette mens du starter i den spennende verden av videospilldesign og kjenner de nyeste verktøyene som trengs for å utvikle applikasjoner og spill på hvilken som helst plattform.... [-]


Videregående opplæring i mønster og mote

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Spania Madrid

Dominerer prosessene for konstruksjon av plagget gjennom mønsterfremstilling, modellering, fremstilling og etterbehandling. [+]

KURS SPROG: SPANSK Dominerer kosmetikkprosedyrene i plagget gjennom mønsterfremstilling, modellering, fremstilling og etterbehandling.

Med CFGS av mønster og mote vil du oppdage hemmelighetene til å bli et mote design profesjonelt. På bare to år vil du mestre teknikkene til haute couture, utvikle modellering på mannequin og arbeid volumet av plaggene. I tillegg vil du kunne styre den kreative prosessen i en samling fra ferdigstillelse av tegninger til materialvalg.

Hvorfor studere høyere opplæring i mønster og mote på IED Madrid?

Opplæringsprogrammet til høyere grad treningssyklus i Patronaje og Moda tilbyr en komplett opplæring slik at studenten kan møte de utfordringene som moteindustrien har i dagens tid.... [-]


Sommerkurs

Creative Drawing Summer Kid-kurs

Campus Deltid 1 uke July 2019 Spania Madrid

Tegning er en naturlig impuls som manifesterer seg i barndommen. I dette kurset vil vi dra nytte av denne stasjonen for å eksperimentere med ulike teknikker, materialer og formater. Vi vil oppdage at det er mulig å gi liv til tegn og fortell historier gjennom tegning, og vi vil se at for å fange ideer grafisk, er alt vi trenger, vår fantasi. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Tegning er en naturlig impuls som manifesterer seg i barndommen. I dette kurset vil vi dra nytte av denne stasjonen for å eksperimentere med ulike teknikker, materialer og formater. Vi vil oppdage at det er mulig å gi liv til tegn og fortell historier gjennom tegning, og vi vil se at for å fange ideer grafisk, er alt vi trenger, vår fantasi.

målsettingerOppmuntre oppfinnsomhet i et fritt miljøOppmuntre kommunikasjon gjennom illustrasjonenArouse nysgjerrighet om designUtforsk forskjellige former for grafisk uttrykk

Takket være Creative Kids Summer Kids kurset, lærer elevene å uttrykke seg og ha det bra i et kunstnerisk og lekfullt miljø.

Creative Drawing er en av Summer Kids kursene i Junior Academy of IED Madrid.... [-]


Design Experience Summer Course

Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Spania Madrid

Design Experience Summer Courses studenter vil lære om metodikken som brukes i designprosessen og vil mestre bruken av de nødvendige verktøyene for å håndtere tverrfaglige prosjekter. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Design Experience Summer Course består av fire uker uendelige workshops, hvor hver fokuserer på et designområde. Det vil finne sted fra 3. juli til 28. juli.

Studentene skal utvikle sine kreative evner med eksperimentelle verksteder innenfor følgende fagområder: mote design, interiørdesign, produktdesign og grafisk design.

Design Experience Summer Courses studenter vil lære om metodikken som brukes i designprosessen og vil mestre bruken av de nødvendige verktøyene for å håndtere tverrfaglige prosjekter.

Målrettet mot: Enkeltpersoner som ønsker å komplementere og berike sin kunstneriske utdanning under ledelse av erfarne og anerkjente fagfolk, utvikle sin kreativitet på en praktisk og intensiv måte gjennom tverrfaglige prosjekter.... [-]


Design i Gastronomi Sommerkurs

Campus Heltidsstudier 3 uker July 2019 Spania Madrid

Designet i Gastronomy Summer Course er undervist på engelsk og er delt inn i to blokker: den første varer 2 uker, fra 10. juli til 21. juli. Siste blokk, fra 24. juli til 28. juli, inkluderer en tur til den spanske regionen La Rioja, kjent for sin vin. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Designet i Gastronomy Summer Course er undervist på engelsk og er delt inn i to blokker: den første varer 2 uker, fra 10. juli til 21. juli. Den siste blokken, fra 24. juli til 28. juli, vil omfatte en tur til den spanske regionen La Rioja, kjent for sin vin.

Mål: Kurset er utformet slik at alle som er koblet til design og / eller gastronomi, kan få grunnleggende kunnskap til å forstå forholdet mellom dem og bevege seg mer komfortabelt og profesjonelt mellom de to.

Fra innretningen av en restaurant til etiketten på en flaske vin eller et blikk av konserver, samt servise, presentasjonen av en oppskriftsblogg eller uniformet som brukes av venterpersonalet. Alt som omfattes av det store spekteret av gastronomi er inkludert i den omfattende tilnærmingen til design.... [-]


Fashion Design Summer Junior Course

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Spania Madrid

Mote er kreativitet. Lær hvordan du designer en mote-samling, utvikler et komplett utseende og utfører en kampanje, ved hjelp av et grunnleggende språk for din profesjonelle fremtid, engelsk. Mote Design Det er en praktisk kurs der studenten lager og fotograferer sitt eget design, samt en Fashion Design-portefølje. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Mote er kreativitet. Lær hvordan du designer en mote-samling, utvikler et komplett utseende og utfører en kampanje, ved hjelp av et grunnleggende språk for din profesjonelle fremtid, engelsk. Mote Design Det er en praktisk kurs der studenten lager og fotograferer sitt eget design, samt en Fashion Design-portefølje.

mål:Lær metodikken til en motedesigners arbeid.Lag og kommuniser en motesamling ved hjelp av et tospråklig lærersteam.Arbeid med spesifikke maskiner og materialer: sy mannequins, semi-industrielle symaskiner, sømemaskiner, plater, fotograferingssett og Mac-datamaskiner.

Summer Junior-programmene er kurs på design, mote og visuell kommunikasjon designet spesielt for unge mellom 14 og 18 år. Målet er å initiere studenter i designverdenen, utvikle kreative ferdigheter og utstyre dem med de grunnleggende verktøyene som letter deres tilgang til disse disiplene.... [-]


Fashion Stylist Summer Junior Course

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Spania Madrid

Takket være Fashion Stylist Summer Junior Course vil du lære å forberede og utføre produksjonen av en fotografisk sesjon for en motekampanje basert på de nyeste catwalk trender. Kurset er praktisk og studentene skal skape en mote redaksjonell og en portefølje. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Takket være Fashion Stylist Summer Junior Course vil du lære å forberede og utføre produksjonen av en fotografisk sesjon for en motekampanje basert på de nyeste catwalk trender. Kurset er praktisk og studentene skal skape en mote redaksjonell og en portefølje.

Mål:Introduksjon til arbeidsmetodikken til en mote stylist.Lag og utfør en moteredaktør ved hjelp av et team av profesjonelle (mote stylist, motefotograf, modell, makeup artist og frisør).Arbeid på et fotograferingssett.

Fashion Stylist er en Summer Junior kurs i IED Madrid Junior Academy. Summer Juniors er kurs i design, mote og visuell kommunikasjon designet spesielt for unge mellom 14 og 18 år.... [-]


Fotografi, video og grafisk design Sommer Junior Course

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Spania Madrid

Dra nytte av sommeren for å oppdage hemmelighetene til fotografering og lære om de viktigste verktøyene for grafisk design og video mens du trener engelsk. Overrask med bildene dine og rediger ditt eget redaksjonelt magasin! [+]

DENNE KURSEN GJØR PÅ ENGELSK.

Dra nytte av sommeren for å oppdage hemmelighetene til fotografering og lære om de viktigste verktøyene for grafisk design og video mens du trener engelsk. Overrask med bildene dine og rediger ditt eget redaksjonelt magasin!

Kurset Fotografi, video og grafisk design Summer Junior vil finne sted i juli måned i hovedkvarteret til IED Madrid på Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).

Presentasjon av de avsluttende prosjektene til Summer Junior Kurs i IED Junior Academy Madrid fra IED Madrid på Vimeo.

Timer: mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 14.00

Summer Junior Photography og Graphic Design kurset er rettet mot unge mellom 14 og 18 år.... [-]


Illustrasjon, animasjon og videospill Sommerkursus

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Spania Madrid

I sommer, lær de morsomste teknikkene for illustrasjon, animasjon og videospillutvikling mens du trener engelsk og gjør det du elsker mest, tegning! [+]

DENNE KURSEN GJØR PÅ ENGELSK.

I sommer, lær de morsomste teknikkene for illustrasjon, animasjon og videospillutvikling mens du trener engelsk og gjør det du elsker mest, tegning!

I dette kurset kan du finne dine egne historier, tilpasse favorittobjektene dine og oppdag mekanismene for å flytte grafikk. I tillegg vil du lære de nødvendige teknikkene for å utvikle dine egne videospill og bli en oppfinner. Spillene vil ikke ha hemmeligheter for deg!

Kom nærmere designdesignen med IED Junior Academy fra IED Madrid på Vimeo.

Illustrasjon, animasjon og videospill Summer Junior vil finne sted i juli måned på IED Madrid hovedkontor Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).... [-]


Interiørdesign og dekorasjon Sommerkursus

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Spania Madrid

Interiørdesign og dekorasjon er en av sommerkursene i IED Madrid Junior Academy. Summer Juniors er kurs i design, mote og visuell kommunikasjon designet spesielt for unge mellom 14 og 18 år. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Interiørdesign og dekorasjon Summer Junior Course vil tillate elevene å designe og dekorere mellomrom.

Takket være dette kurset lærer studentene å definere begreper, representere ideer, velge møbler og andre viktige elementer å dekorere, samt finne ut hvordan farge og materialer påvirker interiørdesign.

Mål:Å gi grunnleggende kunnskap til å forstå og dekorere mellomrom, og forstå hvordan de relaterer seg til objekter og mennesker.Å tilpasse objekter og mellomrom kreativtÅ lære noen dekorasjonsmetoder og teknikker.

Interiørdesign og dekorasjon er en av sommerkursene i IED Madrid Junior Academy. Summer Juniors er kurs i design, mote og visuell kommunikasjon designet spesielt for unge mellom 14 og 18 år.... [-]


Kid sommer fashion design kurs

Campus Deltid 1 uke June 2019 Spania Madrid

Sommerferien er en perfekt mulighet til å lære og skape. Kurset Fashion Design Summer Kids tilbyr en nedsenking attraktiv moteverdenen, noe som vil bidra til mindre, i alderen mellom 9 og 13 år, å kjenne seg selv og miljøet rundt dem. [+]

Sommerferien er en perfekt mulighet til å lære og skape. kurset Fashion Design Summer Kids Det tilbyr en nedsenking attraktiv moteverdenen, noe som vil bidra til mindre, i alderen mellom 9 og 13 år, å kjenne seg selv og miljøet rundt dem.

Studentene vil oppdage hemmeligheter arbeidet med en motedesigner gjennom bilder, spill og håndverk.

Fashion Design er en av kursene Junior Summer Kids Academy IED Madrid.

The Kids Summer Kursene er utviklet for alle de som er unge alder på mellom 9 og 13 år som ønsker å utvikle sine kreative sider, og bli kjent med design og ny teknologi i løpet av sommeren.

Disse kursene vare en uke og blir undervist 26-30 juni med klasser mandag til fredag ​​fra 10:00 til 14:00 timer. Den totale varigheten av kurset er 20 timer. Innhold: ... [-]

Kreativ programmering, Internett av ting og Apps Summer Junior Course

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Spania Madrid

Kreativ programmering, Internett av ting og apper hjelper deg med å oppdage programmeringsverdenen og stimulere kreativiteten med teknologi. Få dine første kreative prosjekter gjennom et enkelt programmeringsspråk og ha det gøy å lage et program for en mobil enhet gjennom blokk programmering. [+]

KURS SPROG: SPANSK OG ENGELSK.

Kreativ programmering, Internett av ting og apper hjelper deg med å oppdage programmeringsverdenen og stimulere kreativiteten med teknologi. Få dine første kreative prosjekter gjennom et enkelt programmeringsspråk og ha det gøy å lage et program for en mobil enhet gjennom blokk programmering.

mål:Lær intuitivt de vitenskapelig-kreative disipliner som utgjør dagens teknologiske øyeblikkOppnå teknologisk leseferdighet som gjør studentene til skapere med programmering, bruk av sensorer, naturressurser, egne ideer og verktøyAnta på en morsom måte den vitenskapelige metoden: undersøke, designe, prototype, utvikle og, selvfølgelig, dele resultatene fra forsøkene.... [-]

Robotics Summer Kid Kurs

Campus Deltid 1 uke June 2019 Spania Madrid

Robotikk er allerede en del av vår dag, la oss få batteriene! I dette løpet av Robotics vil vi oppdage hvordan å designe og bygge vår egen robot, vi lærer å programmere den slik at den har den oppførelsen vi liker, og vi vil bli kjent med Arduino-brettene og resten av stykkene, sensorer, motorer, batterier og ledet som komponerer det . [+]

KURS SPROG: SPANSK.

Robotikk er allerede en del av vår dag, la oss få batteriene! I dette løpet av Robotics vil vi oppdage hvordan å designe og bygge vår egen robot, vi lærer å programmere den slik at den har den oppførelsen vi liker, og vi vil bli kjent med Arduino-brettene og resten av stykkene, sensorer, motorer, batterier og ledet som komponerer det .

målsettingerIntrodusere studenter til vitenskapelig-kreative disipliner som er en del av dagens teknologiske øyeblikk.Oppmuntre kreativitet gjennom bruk av elektronikk, programmering og egne ideerLær å arbeide med robotic kits og lage smarte objekter.Anta på en morsom måte den vitenskapelige metoden: undersøke, designe, prototype, utvikle og, selvfølgelig, dele resultatene fra forsøkene.... [-]

Sommer i design erfaring

Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Spania Madrid

Design Experience Summer Program består av fire en-ukes workshops, hver av dem fokuserer på design-området. [+]

DENNE programmet undervises på spansk og engelsk

Den Design Experience Summer Program består av fire en-ukes workshops, hver av dem fokuserer på design-området.

Studentene skal utvikle sine kreative evner med eksperimentelle workshops innen følgende disipliner: fashion design, produktdesign, interiørdesign og grafisk design.

Studentene skal lære om metoden som er benyttet i designprosessen og vil mestre bruken av de nødvendige verktøy for å håndtere tverrgående prosjekter. De vil også ha muligheten til å studere med anerkjente fagfolk.

Rettet mot: Enkeltpersoner som ønsker å utfylle og berike sin kunstneriske utdannelse i regi av erfarne fagfolk, utvikle sin kreativitet på en praktisk og intensiv måte gjennom tverrfaglige prosjekter.... [-]


Sommerkurs i avansert interiørdekorasjon og styling

Campus Heltidsstudier 3 uker July 2019 Spania Madrid

I Advanced Interior Decoration and Styling Summer Course fokuserer vi på viktige problemer som definerer og karakteriserer ulike mellomrom. Dialogen mellom materiell og immateriell; Atmosfæren på stedet og hva som oppfattes og kan observeres kommer fra en rekke og passende romlige løsninger, samt bruk av materialer, valg av møbler, overflater og teksturer og belysningsløsninger for å gi synlighet til betydninger, konsepter og følelser inneholdt av rommet. [+]

DENNE KURSEN ER TAUGD I SPANISH

Advanced Interior Decoration and Styling Summer Course varer i tre uker, og finner sted i juli.

Programmet vil undersøke mulighetene for interiørdesignteknikk, noe som fører til en bedre forståelse av rom og muligheter for transformasjon, som gir en nøytral plass til liv og utlåner den en bestemt personlighet, enten som et hjem, butikk, kontor, treningsstudio, kjøpesenter , institusjonelt senter, museum, etc. avhengig av behov og krav til hvert prosjekt.

Kurset er regissert av Parolio, en kreativ direktør, produsent og innredningsdesigner.

Kursmål:

Å designe elementer som skiller og karakteriserer interiørdesign av en rekke mellomrom.... [-]


Sommerkurs i digital strategi og sosiale medier

Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Spania Madrid

Digital Strategi og sosiale medier Sommerkurs er delt inn i to deler, hver og en som varer i to uker. [+]

DENNE programmet undervises på spansk

Digital Strategi og sosiale medier Sommerkurs er delt inn i to deler, hver og en som varer i to uker.

Læringsmål: å tilegne seg en dyp forståelse av det arbeidet som utføres av en Strategisk planlegger og Social Media Manager. å lære å utvikle en sosial mediestrategi for noen splitter eller institusjon. å lære å bruke de nødvendige verktøy for å bygge en merkevare melding i sosiale nettverk og for å overvåke eksisterende nevner og samtaler. å fordype deg i eksisterende kanaler og for å lære om regelverk og profesjonell deontologi.

Sosiale nettverk har blitt til stedet der merker samhandle med sine mål kunder og representerer en stor mulighet til å delta i klientens liv. Selskaper har derfor assimilert sosiale medier i sin globale kommunikasjonsstrategi.... [-]


Sommerkurs i grafisk design og kreativitet

Campus Heltidsstudier 3 uker July 2019 Spania Madrid

Sommerkurset om grafisk design og kreativitet gir studenten de teoretisk-praktiske verktøyene som trengs for å utvikle et globalt grafisk designprosjekt. Den fremmer det kreative potensialet til studenten som ved hjelp av grunnleggende kunnskaper vil kunne generere, uavhengig, den grafiske kommunikasjonen som trengs for å utvikle sitt prosjekt eller forretningsidé. [+]

KURS SPROG: SPANSK

Sommerkurset om grafisk design og kreativitet gir studenten de teoretisk-praktiske verktøyene som trengs for å utvikle et globalt grafisk designprosjekt. Den fremmer det kreative potensialet til studenten som ved hjelp av grunnleggende kunnskaper vil kunne generere, uavhengig, den grafiske kommunikasjonen som trengs for å utvikle sitt prosjekt eller forretningsidé.

Målrettet på: entreprenører, designere, kunstnere og generelt alle som er interessert i å skaffe seg en base i grafisk og webdesign som gjør at de kan utvikle grafisk kommunikasjon av sine prosjekter.

I Grafisk Design Sommerkurs legges det særlig vekt på den komparative fordelen ved å utvikle et kvalitetsgrafikkbilde som emosjonelt omslutter målgruppen.... [-]


Sommerkurs i Illustrasjon og Tegning

Campus Heltidsstudier 3 uker July 2019 Spania Madrid

Illustrasjons- og tegneprogrammet vil utforske metodene, vaner og ferdigheter som trengs av eksperter på disse områdene, og vil se på hvordan man spiller, eksperimenterer og finner og utvikler hver elevs egen visjon og stemme. [+]

IDIOMA DEL CURSO: INGLÉS.

Illustrasjons- og tegneprogrammet vil utforske metodene, vaner og ferdigheter som trengs av eksperter på disse områdene, og vil se på hvordan man spiller, eksperimenterer og finner og utvikler hver elevs egen visjon og stemme. Kurset varer 3 uker og regissert av Puño, en berømt spansk illustratør basert i Amsterdam.

Studentene vil lære å jobbe med digitale og trykte medier, forstå fordelene og de viktigste egenskapene til begge områdene. Målet er å hjelpe elevene med å bruke hver ressurs for hånden for å nå sine mål på den mest effektive måten.

Under Illustrasjon og Tegning Sommerkurs vil elevene bli lært å utvikle prosjekter hvor alt = "Illustrasjonen vil være hovedverktøyet, fra ideasjon til materialisering.... [-]


Sommerkurs interiør og styling

Campus Heltidsstudier 3 uker July 2019 Spania Madrid

Hovedmålet med kurset er oppkjøpet av studenten av den teoretiske, teknologiske og prosjekt nødvendige for å møte faglige arbeid innen interiørarkitektur og dekorasjon verktøy. [+]

Mål: Hovedmålet med kurset er oppkjøpet av studenten av den teoretiske, teknologiske og prosjekt nødvendige for å møte faglige arbeid innen interiørarkitektur og dekorasjon verktøy.

Program: Designerne ta seg av rom, lys, farge, orden, andelen ... Vi har avtale i virkeligheten, jakten på en ideell plass for en bestemt funksjon. Forskning og refleksjon på flere relasjoner mellom faget og dets romlige omgivelser vil tillate designe områder, prototyper, Interiørarkitektur elementer.

Dirigido en: Alle de som er interessert i å skaffe grunnleggende kunnskap om interiør stylism, basert på kreative, fleksible og praktiske vilkår.

Designere mye plass, lys, farge, orden, andelen ... Dealing faktisk søke etter en ideell plass for en bestemt funksjon. Forskning og refleksjon på flere relasjoner mellom faget og dets romlige omgivelser vil tillate designe områder, prototyper og elementer Interiørarkitektur.... [-]


Sommerkurs i personlig shopper

Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Spania Madrid

Sommerprogrammet i Personal Shopper vil tilby den nødvendige teoretiske og praktiske kunnskapen for å gi råd til kundene når de velger antrekk. [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPAÑOL

Målet med sommerprogrammet i Personal Shopper er å trene elevene for å tilby hver klient en garderobe som passer til kroppsform, farger, alder, behov, sosial protokoll og livsstil. De vil bli kjent med et bredt utvalg av klær butikker, tilbehør, gjenstander og tjenester knyttet til mote og estetikk for å tilfredsstille kravene til hver kunde.

Arbeidsmuligheter: Studentene som tar kurset vil kunne sikte på sin faglige karriere på områder som:

Personlig shopper i en butikkkjede, varehus og / eller hotell.Personlig shopper for private kunder, kunstnere eller personer med travle liv.Noen ganger rådgivning for folk som ikke er kjent med den nyeste mote og trender.Komplementerer tjenestene som tilbys i en butikk.... [-]

Sommerkurs i Visual Storytelling

Campus Heltidsstudier 1 uke July 2019 Spania Madrid

Visual Storytelling Summer Programmet er en ukes workshop som starter den 4. juli. Begrepet 'historiefortelling' brukes i smal forstand for å referere spesifikt til muntlig historiefortelling, og i dag refererer den også til fortellende teknikker i andre medier. [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Visual Storytelling Summer Programmet er en ukes workshop som starter den 4. juli.

Begrepet 'historiefortelling' brukes i smal forstand for å referere spesifikt til muntlig historiefortelling, og i dag refererer den også til fortellende teknikker i andre medier.

Dette kurset vil hjelpe studentene til å få en dyp forståelse av visuelt språk og lære å utvikle et konsept som kan bli fortalt på ulike plattformer. Studentene blir lært å forberede en kort, jobber med et levende prosjekt og produserer medieinnhold.

Visual Storytelling Summer Programmet er rettet mot de som studerer noen disiplin relatert til visuell kunst, kommunikasjon og reklame.... [-]


Videoer

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Kontakt

IED Madrid

Adresse, linje 1 C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spania
HJemmeside http://www.ied.es/
Telefon +34 914 48 04 44