IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er vi

IEF er født av entusiasmen og arbeidet til Carlos Lázaro, som etter å ha dedikert seg til opplæring i årevis, bestemte seg for å utvikle sin egen metodikk fokusert på å nå de to hovedmålene til enhver student: å oppnå effektiv læring og få tilgang til en god jobb.

Instituttet er i første omgang et personlig prosjekt.

Etter nesten 10 år dedikert utelukkende til opplæring, har Spansk Institutt for utdanning og opplæring to referansesentre i Madrid. En i sentrum av byen (Avenida de América) og en annen i Móstoles (Calle Villaamil) som har de beste fagfolkene og lærerne til hver spesialitet. IEEF er for tiden en akkreditert og prestisjetunge institusjon innen opplæring, både personlig og eksternt.

Hovedprestasjonen av IEF, og vårt beste introduksjonsbrev, er elevene som fyller kursene våre og deres etterfølgende faglige bane: Den høye andelen studenter som finner arbeid etter å ha studert ved IEF.

Vi er glade for din fremtid. La oss hjelpe deg med å oppnå alle dine faglige mål.

109929_2.jpg

Hvordan virker det?

Fakultet: IEEF professorer er fagfolk med stor erfaring på sine fagområder, som har jobbet med hva elevene studerer, så de er fullt klar over hva en profesjonell trenger å lære. Flere har vært i akademiet siden starten. Lærernes medvirkning er et av innholdet i IEEFs suksess, fra første leksjon til ferdigstillelse av praktikoppholdet, siden de er de som finner de beste målene for studentene sine.

Attraktiv agenda: De ulike agendaene er opprettet basert på BOEs retningslinjer, slik at de overholder statlige bestemmelser, og suppleres av erfaringene fra lærerne deres, som legger til de som de anser som viktige for arbeidsprestasjon Dette gjør at studentene blir bedt om blant de selskapene som krever personell for praksis.

Fleksibilitet av tidsplaner: Fleksible tidsplaner hjelper elevene til å organisere sin tid og flytte i sitt tempo.

Støttemateriale: I IEEF brukes intensiv støttemateriale for å lette læring. Dermed har studentene tilgang til videoer, et komplementært engelskkurs, trening i studieteknikker, og alt de trenger for å fullføre opplæringen.

Deltakelse: Klasser oppfordrer deltakelse, slik at studentene ikke er tilskuere i deres kurs, men en aktiv del av læringsprosessen.

Øvelser: IEEF søker kontinuerlig etter de beste destinasjonene og selskapene for praksisene til elevene, med tanke på de spesielle forholdene til hver person, nærhet, arbeidet som gjøres med studenten i treningssenteret, og mulighetene for å ende opp med å være ansatt.

109926_3.jpg

Forberedelse av kurs i IEF

Et IEF-kurs tar minst et år fra når det begynner å bli utviklet til det er offisielt lansert. Det er opprettet basert på regjeringsdepartementets krav knyttet til hvert kurs, og det utvides med den informasjonen som professorene, fra yrkeserfaring, anser nødvendig for fremtidige fagfolk.

Det inkluderer omfattende konsultasjonsdokumentasjon og en viktig mengde audiovisuelt materiale for å lette assimileringen av innholdet. Med disse kursene er det mulig å bestå de offisielle sertifiseringseksamenene, og flere av kursene er også sertifisert av Juan Carlos I University.

Praksisene er også avgjørende, for det som læres er verdsatt, profesjonell kompetanse er demonstrert, og i mange tilfeller er det den direkte måten å bli ansatt ved slutten av praktikperioden. Stedet for praksis er valgt med tanke på de spesifikke behovene til hver student, den eksisterende etterspørselen og mulighetene for å bli ansatt.

109928_1.jpg

Sosial handling

IEF arbeider også med innvandrere og flyktninger for å hjelpe deres integrering i landet, både med språket og i profesjonell sertifisering av kunnskap som i mange tilfeller allerede kommer fra deres opprinnelsesland.

109927_4.jpg

Steder

Madrid

Address
Avenida de América nº 8, 2º B 28028
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Móstoles

Address
Calle Villaamil, 78 28934
Móstoles, Madrid-samfunnet, Spania