Idealog

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IDEALOG: akkreditert senter ved Universitetet i Barcelona

IDEALOG har fått akkreditering av University of Barcelona (School of Modern Languages). Denne forseglingen er anerkjennelse av kvaliteten og rigor av skolen.

FORDELER FOR STUDENTER

Studenter på våre kurs i engelsk, fransk, tysk og italiensk vil være i stand til å få et tilsvarende sertifikat med segl School of Modern Languages ​​(Escola d'Språk Moderns), Dette dokumentet er gyldig i forbindelse med søknad om internasjonal stipend. Alle elevene på Idealog kan få en EIM kort og nyte alle de rabatter for ulike tjenester innenfor fellesskapet av UB.

The Center

Det er ikke tilfeldig at Idealog ligger i Castelldefels; vi valgte dette spesielle området fordi vi ønsket å bringe alle våre studenter til et unikt sted å lære og praktisere et språk.

På denne måten, enten en direktør i et selskap som gjør en nedsenking program med oss, eller en ung bosatt i Castelldefels, finner her eksepsjonelle omgivelser, med omfattende fasiliteter og begrunnelse som vil gi en unik setting for en førsteklasses opplæring.

Personlig undervisning Solid team av fagfolk Morgen, ettermiddag og kveld tidsplaner Stor parkeringsplass Gratis Internett Gratis mediebiblioteket Video Library (på flere språk) Kafeteria Oppvarming, air condition og audiovisuelt utstyr i alle klasserom

Våre fasiliteter

Vår skole ligger i nærheten av en vakker herregård med hager i den øvre delen av Castelldefels, midt i en helt naturlig miljø (ved foten av Garraf Natural Park) omgitt av furutrær, 20 minutter fra Barcelona med gode parkeringsmuligheter.

En uformell og avslappet atmosfære hvor du kan konsentrere seg bedre om språklæring.

Vi har 13 klasserom med naturlig lys og alle de teknologiske ressurser:

TV / Video / DVD CD-spiller Proyectores Klimaanlegg Datamaskiner Internett

Vi har også kurs i hagen, og vi kan også tilby kurs på våre utendørs terrasser eller i telt ved siden av bassenget.

Besøk oss og du vil se hvorfor Idealog er forskjellig fra andre språksentre.

Idealog har også en skole i Marrakech tilbyr et lignende sett med språkprogrammer. Du kan finne informasjon om vår Marrakech skole her.

Steder

En Coruña

IDEALOG, S.L

Address
Calle Castanyer 41
08860 Castelldefels,

En Coruña, Galicia, Spania
Telefon
+34 936 64 53 63