Les den offisielle beskrivelsen

Reise til Spania for en, to eller tre måneder. Vi tilbyr muligheten for å bo hos en spansk vertsfamilie for å bli nedsenket i kulturen og forbedre spansken. Bli med studenter fra hele verden for å oppnå flyt og se verden. Våre kurs tilbys fra mai til september.

Vi tilbyr også surfing klasser med en lokal som vil lære deg i Nord-Spanias mest populære og kjente strender . Vi jobber tett med profesjonelle surfinginstruktører for å sikre at best mulig surfing oppnås. Våre fagfolk har hundrevis av tidligere klasser på ulike nivåer, fra nybegynner til avansert. Sikkerhet er også en viktig faktor som vi tar i betraktning.

Som vi nevnte før, bortsett fra surfing, tilbyr vi også spanskundervisning . Mens det er i Spania, er det veldig nyttig å lære noen spanske fraser , som kan bidra til å fordyre seg i den lokale kulturen i Spania . Den beste måten å lære et språk på er å studere det i et land der språket er snakkes. Våre erfarne, fullt kvalifiserte innfødte veiledere hjelper deg med å lære spansk i klassen , slik at du kan øve på gaten , med vertsfamilien eller med dine venner.

Vårt team av entusiastiske og hengivne spanske lærere jobber kontinuerlig for å utmerke sine beste praksis for å lære spansk!

blue and white surfboard on seashoreAlex Block / Unsplash

Overnatting

En fin måte å bli nedsenket med den lokale kulturen er å leve som en lokal. Eleven vil bli parret sammen med en vertsfamilie som vil gi bolig til dem. På denne måten kan elevene lære hvordan det er å bo i Getxo, samtidig som de forbedrer og utvider sitt spanske ordforråd.

Å bo sammen med en vertsfamilie åpner også mulighetene for å møte flere og flere lokalbefolkningen, samt å knytte sterke bånd til dem, slik at det føles som en andre familie. Dette gir også elevene en sjanse til å lære om lokale tradisjoner, livsstil og komfort i et hjem.

Hva er det å se?

Bilbao er den pulserende hovedstaden i Baskerland, en autonom region i Nord-Spania langs Biscayabukten. Kjent for sitt hyggelige vær, vakre strender og unik kultur og mat, flokker mange turister til denne plasseringen hvert år.

Selv om spansk er det felles språket, har Bilbao også sitt eget baskiske språk, som er kjent for å være et isolert språk uten eksisterende tilhørende språk. Bilbao er også hjemsted for mange historiske og kunstneriske monumenter, som Guggenheim-museene og Casco Viejo.

Bortsett fra estetiske og kunstneriske vidunder, huser Bilbao også viktige teknologiske og økonomiske prestasjoner. Vizcaya-broen er en av de første hengebroene som er bygget i Europa, og har dermed blitt et verdensarvsted.

Guggenheim-museet ble designet av Frank Gehry og åpnet i 1997. Ved sin åpning åpnet museet begynnelsen på Bilbao nye rike kunstneriske periode. En av de mest minneverdige egenskapene til den stålfarget bygningen er formen og strukturen, som har en uortodoks design. Rundt bygningen er berømte monumenter og skulpturer, som den blomstrende valpen og den storslåtte Maman spider, en av verdens største skulpturer.

På den nordlige enden av Bilbao er det velstående nabolaget Getxo. Dette er hjemmet til noen av de mest populære strendene langs bukta, med mange lokalbefolkningen og turister som kommer til å surfe, vandre og nyte utsikten stranden har å tilby. Med bare en 15 minutters togtur unna byen, er det ingen unnskyldning å hoppe over stranden mens du besøker Bilbao!

Forsikring

85388_Immagine.jpg

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

LM Marti Education

Vi jobber tett med profesjonelle surfinginstruktører for å sikre at best mulig surfing oppnås. Våre fagfolk har hundrevis av tidligere klasser på ulike nivåer, fra nybegy ... [+]

Har du noen gang surfet i Biscayabukten før? Hvis ikke, så er du inne for en spesiell overraskelse! Vi tilbyr surfing klasser med en lokal som vil lære deg i Nord-Spanias mest populære og kjente strender.

Vi jobber tett med profesjonelle surfinginstruktører for å sikre at best mulig surfing oppnås. Våre fagfolk har hundrevis av tidligere klasser på ulike nivåer, fra nybegynner til avansert. Sikkerhet er også en viktig faktor som vi tar i betraktning.

Bortsett fra surfing, tilbyr vi også spanskundervisning. Mens det er i Spania, er det veldig nyttig å lære noen spanske fraser, som kan bidra til å fordyre seg i den lokale kulturen i Spania. Den beste måten å lære et språk på er å studere det i et land der språket er snakkes. Våre erfarne, fullt kvalifiserte innfødte veiledere hjelper deg med å lære spansk i klassen, slik at du kan øve på gaten, med vertsfamilien eller med dine venner.... [-]

Spania Getxo
Åpen påmelding
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk