MISS - Marbella International Spanish School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Skolen

Vår skole ligger midt i sentrum av Marbella, men i en rolig gate, kun 3 minutter fra stranden og strandpromenaden og i nærheten av alle fasiliteter i sentrum, ligger det også innen lett gangavstand fra kystbussen som går mellom Malaga og Estepona.

Våre leksjoner holdes i romslige klimatiserte klasserom, alle med naturlig lys, utstyrt med flere former for multimedia og tilbyr høy standard på komfort.

Det er en underjordisk garasje i nærheten av skolen, eller du kan parkere på gaten, selv om parkering kan være vanskelig på bestemte tider.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Lærerne

Våre høyt kvalifiserte lærere er innfødte med mange års lærerfaring under deres belter. Vi velger bare lærere som elsker å gjøre det de gjør og er forpliktet til å dele det de vet med sine studenter. De er de viktigste eiendelene til vår Marbella International Spanish School. Vi alle deler samme filosofi: Vår prioritet er å legge til rette for kommunikasjon. Nøyaktighet forbedres gjennom jevn klasserom, aktiviteter og sensitiv korreksjon og, selvfølgelig, muligheten for vanlig praksis.

Vårt stadig voksende team består av folk som tror på å tilpasse sine metoder til profilen til studentene sine, og som har den nødvendige erfaringen til å gjøre dette vellykket. Som vi alle vet nå, lærer alle forskjellige.

Maribel Ortiz

Det var min kjærlighet til språk som et verktøy for å kommunisere med folk fra forskjellige nasjonaliteter og kulturer og min respekt for og interesse for andre kulturer som førte meg til å studere oversettelse og tolkning ved Universitetet i Malaga, etter mange år å lære engelsk og tysk i Spania og i utlandet. Men det var min livslang lidenskap for undervisning som førte meg til å spesialisere seg i språkundervisning, spesielt mitt morsmål i spansk.

I løpet av min karriere har jeg møtt mange mennesker fra forskjellige land og lært mange av dem spansk, introduserer dem til spansk kultur og vår spanske livsstil, men jeg lærte også mye fra hver av dem. Dermed er min slagord undertiden lærer alltid å lære.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella er et av Europas beste feriemål. Også tusenvis av mennesker fra hele verden har andre hjem i og rundt denne gjestfrie og pulserende kystbyen. Det er mange fordeler med å lære spansk i Marbella. For det første ligger beliggenheten, som ligger bare 40 minutter fra Malaga internasjonale lufthavn, og innen rekkevidde av de viktigste andalusiske hovedstadsområdene Granada, Sevilla, Cordoba og Cadiz, for ikke å nevne den britiske byen Gibraltar, og til og med Marokko er bare et par timer unna. For det andre er klimaet fantastisk, noe som gjør dette til et feriested som både innbyggere og besøkende kan nyte hele året. For det tredje tilbyr Marbella en spennende og ideell blanding av kosmopolitisk, chic og tradisjonell farge i en by med håndterbare proporsjoner. Deretter er det en fjerde, en femtedel og så videre - men kom og finn ut hva fordelene er for deg selv!

Steder

Marbella

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Andalusia, Spania