Read the Official Description

skole

OM oSS

DISH Cinema er en skole der du kan ta film Diploma og tolkning Diplom. I tillegg tilbyr vi kurs mer spesifikk og betong handler Film workshops og case Tolkning. vi jobber med svært små grupper av studenter, For å gi en mer personlig og individuell opplærings våre studenter.

DISH Cinema, har et team av fagfolk, elskere og læreryrket. En skole som gir avanserte studier i begge disipliner separat, men som forener alle sine studenter til å gjennomføre alle sine praksiser. Dermed studenter av kino og audiovisuelle praksis med aktører fra det første kurset og Tolkning elevene begynner sitt forhold med kameraet, tekst og linker med en audiovisuell prosjektet fra begynnelsen.

vi er alle forent av samme lidenskap: kino.

skole

FASILITETER

DISH Cinema har i ett rom er nødvendig for å imøtekomme våre studenter, både filmatisk tolkning og tekniske anlegg. Med totalt 650 kvadratmeter og allment tilpasset spesielt for hver av disiplinene som vi ønsker velkommen.

Blant alle de områder vi har, merker vi det sett av praksis for studenter av kino, med 90 kvadratmeter og 6 meter høye. I lys av dette både praksis eksempel bygging av ulike dekorasjoner som senere vil tjene slik at studenten kan bruke den for personlige prosjekter og klasse, for eksempel ulike hjem interiør, bad, et fengsel arbeid etc.

For sin del, redigering og etterproduksjons video og audio består av 7-maskiner Imac til en MacPro Dual-Core Xeon, herunder koblet via fiberoptikk, som tillater trafikk av materiale ved høy hastighet selv med informasjon HD. Programmer tilgjengelig på arbeidsstasjoner er: Final Cut, Motion, farge, Soundtrack, DVD Studio, Kompressor, ProTools, etc.

Dette rommet er beleilig koblet til vår hytte dubbing, der både studenter av tolkning og film kommer sammen.

For våre studenter tolkning har vi tre store klasserom, en acustísticamente lydisolerte, og alle er uttrykkelig klimaanlegg: parkett, speil, møbler rekvisitter ... området rekvisitter og kostymer acoje møbler og klær er nødvendig for studenter tilgjengelige behovet for praksisplasser og kort, og være i stand til å akklimatisere materialet og dermed tar hensyn til behovene til hvert prosjekt.

Studentene kan møte og jobbe mellom klasser i salongen, som tilbyr kaffe, mat og drikke, samt sofaer, stoler og bord.

Hvorfor Barcelona?

skole

Barcelona er en utpreget kosmopolitisk by med en fortid og nåtid av stor kulturell makt, absolutt en av de toneangivende disipliner, foto, design, arkitektur og kino som europeiske byer.

Badet ved Middelhavet, er Barcelona en kreativ kraft som blander lidenskap og sunn fornuft.

I økende grad er multinasjonale selskaper velger denne byen for å installere sine driftssentre på grunn av sin behagelig klima og livskvalitet. I feltet av kino er ikke noe unntak, så produsenter fra hele verden kommer til Barcelona og er en av Europas byer mer acoje skyting, nå rekord det siste året mange produksjoner, inkludert spillefilmer, reklamefilmer, dokumentarer , filmer, etc.

Ikke bare livskvaliteten gjør Barcelona en ledende by i antall skyteepisoder, også påvirke fasiliteter og filming tillatelser som tilbys av ulike enheter og praktfulle naturomgivelser som er selve byen.

Definitivt en perfekt by å leve, men også for å utveksle kreative erfaring med mennesker over hele verden, sitt store utvalg av fritid og kultur gjør dette til en urolig by og ideell for dynamiske kunststudenter.

Noen utenlandske produksjoner filmet i Barcelona:

 • Vicky Cristina Barcelona
 • Reporter (Michelangelo Antonioni)
 • Bedlam (Cédric Klapisch)
 • Biutiful (Alejandro Gonzalez Inarritu)
 • Alt om min mor (pedro Almodovar)
 • Parfyme (Tom Tykwer)
 • Bilbao (Bigas Luna)
 • The Machinist (Brad Anderson)
 • Rec (Jaume Balaguero)
 • Manual of Love 2
 • Kart av Sounds of Tokyo (Isabel Coixet)
Programs taught in:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Plató de Cinema

Tolkning, ikke lenger et rollespill der de gitte omstendigheter godta som ekte. Teksten som en forfatter skriver, som egne ord. Ord som vi føler koblet følelsesmessig, og ... [+]

Den tolkningIkke lenger et rollespill der de gitte omstendigheter godta som ekte. Teksten som en forfatter skriver, som egne ord. Ord som vi føler koblet følelsesmessig, og vi vipper, farge og føler, for å opphisse, underholde eller å reflektere betrakteren.

Vår kropp, vår stemme og våre følelser; De er våre våpen for å skape karakteren som bor en situasjon som regissør foreslått.

Vi vil gi den nødvendige tekniske yrke du møter. Med et pedagogisk program utviklet for å bevissthet og mye trening og skyting å slå deg å oppnå alle dine grenser. Slår kameraet i en skyte din beste kompis. Undersøker mulig i alle postene gjennom sannheten. Og gjøre kjent gjennom kroppen din og stemmen din. Hjulet og komme videre i scenen med oss.... [-]

Spania Barcelona
October 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Plató de Cinema

Under Cinema Diploma vil El Plató de Cinema veilede studenten i en prosess for å lære og oppdage kino, både fra et teknisk og kunstnerisk perspektiv; alt dette fra hånden ... [+]

Gi en 360º tur

Under Cinema Diploma vil El Plató de Cinema veilede studenten i en prosess for å lære og oppdage kino, både fra et teknisk og kunstnerisk perspektiv; alt dette fra hånden av aktive fagfolk i filmindustrien.

I disse tre kursene er emnene felles for alle studentene, slik at elevene går med det høyeste tekniske og narrative nivået mulig og med høy grad av autonomi for å kunne møte ulike typer produksjoner og tilpasse seg bedre til krav fra markedet.

Treningen som tilbys av skolen er teoretisk og praktisk. Forstå at kun en gang det utføres, vil studenten assimilere kunnskapen sett i klassen.

For dette velger vi svært små grupper per klasse og dermed genererer en arbeidsgruppe hvor hver student skal rotere på forskjellige kontorer gjennom hele kurset og i de endelige prosjektene: hver av våre studenter skal lede, styre kameraet, redigere video , vil være ansvarlig for produksjon, lyd, retning av fotografering, ...... [-]

Spania Barcelona
October 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
C/Alhambra 12-14.
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonia, 08902 ES
Social Media