Plató de Cinema

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

skole

OM oSS

DISH Cinema er en skole der du kan ta film Diploma og tolkning Diplom. I tillegg tilbyr vi kurs mer spesifikk og betong handler Film workshops og case Tolkning. vi jobber med svært små grupper av studenter, For å gi en mer personlig og individuell opplærings våre studenter.

DISH Cinema, har et team av fagfolk, elskere og læreryrket. En skole som gir avanserte studier i begge disipliner separat, men som forener alle sine studenter til å gjennomføre alle sine praksiser. Dermed studenter av kino og audiovisuelle praksis med aktører fra det første kurset og Tolkning elevene begynner sitt forhold med kameraet, tekst og linker med en audiovisuell prosjektet fra begynnelsen.

vi er alle forent av samme lidenskap: kino.

skole

FASILITETER

DISH Cinema har i ett rom er nødvendig for å imøtekomme våre studenter, både filmatisk tolkning og tekniske anlegg. Med totalt 650 kvadratmeter og allment tilpasset spesielt for hver av disiplinene som vi ønsker velkommen.

Blant alle de områder vi har, merker vi det sett av praksis for studenter av kino, med 90 kvadratmeter og 6 meter høye. I lys av dette både praksis eksempel bygging av ulike dekorasjoner som senere vil tjene slik at studenten kan bruke den for personlige prosjekter og klasse, for eksempel ulike hjem interiør, bad, et fengsel arbeid etc.

For sin del, redigering og etterproduksjons video og audio består av 7-maskiner Imac til en MacPro Dual-Core Xeon, herunder koblet via fiberoptikk, som tillater trafikk av materiale ved høy hastighet selv med informasjon HD. Programmer tilgjengelig på arbeidsstasjoner er: Final Cut, Motion, farge, Soundtrack, DVD Studio, Kompressor, ProTools, etc.

Dette rommet er beleilig koblet til vår hytte dubbing, der både studenter av tolkning og film kommer sammen.

For våre studenter tolkning har vi tre store klasserom, en acustísticamente lydisolerte, og alle er uttrykkelig klimaanlegg: parkett, speil, møbler rekvisitter ... området rekvisitter og kostymer acoje møbler og klær er nødvendig for studenter tilgjengelige behovet for praksisplasser og kort, og være i stand til å akklimatisere materialet og dermed tar hensyn til behovene til hvert prosjekt.

Studentene kan møte og jobbe mellom klasser i salongen, som tilbyr kaffe, mat og drikke, samt sofaer, stoler og bord.

Hvorfor Barcelona?

skole

Barcelona er en utpreget kosmopolitisk by med en fortid og nåtid av stor kulturell makt, absolutt en av de toneangivende disipliner, foto, design, arkitektur og kino som europeiske byer.

Badet ved Middelhavet, er Barcelona en kreativ kraft som blander lidenskap og sunn fornuft.

I økende grad er multinasjonale selskaper velger denne byen for å installere sine driftssentre på grunn av sin behagelig klima og livskvalitet. I feltet av kino er ikke noe unntak, så produsenter fra hele verden kommer til Barcelona og er en av Europas byer mer acoje skyting, nå rekord det siste året mange produksjoner, inkludert spillefilmer, reklamefilmer, dokumentarer , filmer, etc.

Ikke bare livskvaliteten gjør Barcelona en ledende by i antall skyteepisoder, også påvirke fasiliteter og filming tillatelser som tilbys av ulike enheter og praktfulle naturomgivelser som er selve byen.

Definitivt en perfekt by å leve, men også for å utveksle kreative erfaring med mennesker over hele verden, sitt store utvalg av fritid og kultur gjør dette til en urolig by og ideell for dynamiske kunststudenter.

Noen utenlandske produksjoner filmet i Barcelona:

 • Vicky Cristina Barcelona
 • Reporter (Michelangelo Antonioni)
 • Bedlam (Cédric Klapisch)
 • Biutiful (Alejandro Gonzalez Inarritu)
 • Alt om min mor (pedro Almodovar)
 • Parfyme (Tom Tykwer)
 • Bilbao (Bigas Luna)
 • The Machinist (Brad Anderson)
 • Rec (Jaume Balaguero)
 • Manual of Love 2
 • Kart av Sounds of Tokyo (Isabel Coixet)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diplomatura tolkning

Campus Heltidsstudier 3 år October 2019 Spania Barcelona

Tolkning, ikke lenger et rollespill der de gitte omstendigheter godta som ekte. Teksten som en forfatter skriver, som egne ord. Ord som vi føler koblet følelsesmessig, og vi vipper, farge og føler, for å opphisse, underholde eller å reflektere betrakteren. [+]

Den tolkningIkke lenger et rollespill der de gitte omstendigheter godta som ekte. Teksten som en forfatter skriver, som egne ord. Ord som vi føler koblet følelsesmessig, og vi vipper, farge og føler, for å opphisse, underholde eller å reflektere betrakteren.

Vår kropp, vår stemme og våre følelser; De er våre våpen for å skape karakteren som bor en situasjon som regissør foreslått.

Vi vil gi den nødvendige tekniske yrke du møter. Med et pedagogisk program utviklet for å bevissthet og mye trening og skyting å slå deg å oppnå alle dine grenser. Slår kameraet i en skyte din beste kompis. Undersøker mulig i alle postene gjennom sannheten. Og gjøre kjent gjennom kroppen din og stemmen din. Hjulet og komme videre i scenen med oss.... [-]


Diplom i Filmmaking

Campus Heltidsstudier 3 år October 2019 Spania Barcelona

I løpet av filmen Diplomatura plate Cinema veilede studenten i en læringsprosess, og oppdagelsen av kino, både fra et teknisk perspektiv som en kunst; alt i hendene på fagfolk som er aktive i filmindustrien. [+]

i løpet av Diplomatura film Cinema guide plate studenter i en prosess av læring og oppdagelse film, både tekniske og kunstneriske optikk; alt i hendene på fagfolk som er aktive i filmindustrien.

I disse tre kurs fagene er felles for alle studenter, og dermed gjør våre studenter kommer unna med den største tekniske og narrative mulig nivå og med en høy grad av autonomi for å håndtere ulike typer produksjoner og bedre tilpasse seg krav fra markedet.

Treningen som tilbys av skolen er teoretisk og praktisk. Forstå at bare en gang satt ut i praksis, vil studenten assimilere kunnskap sett i klassen.

For å oppnå dette har vi valgt for svært lite per klasse grupper og generere en arbeidsgruppe hvor en roterende basis hver elev øvelse i ulike bransjer gjennom hele kurset og endelige prosjekter: hver av våre studenter vil lede, styre kameraet, redigere video vil håndtere produksjon, lyd, foto, ... vi forstår også at skolen har en plikt til å veilede studentene i deres fremtidige karriere, og dermed mye av det tredje året er dedikert til utvikling av et prosjekt som skal fremme dyder hver av studentene og under prosessen, veiledet av filmfolk, vil bringe dem nærmere virkeligheten i arbeidsmarkedet og dens krav.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
C/Alhambra 12-14.
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonia, 08902 ES
Sosiale medier