Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

En ideell institusjon, med historie og prestisje.

RCU Escorial-Mª Cristina ble grunnlagt av regentdronningen María Cristina de Hasburgo og Lorena, i 1892, drevet av den augustinske religiøse orden siden grunnleggelsen. Det er et øvre utdanningssenter tilknyttet Complutense University of Madrid.

Vi underviser i de offisielle studiene på Bachelor of Laws og Bachelor i Bedriftsøkonomi, Master i juridikk og en privat grad i Kiropraktikk.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en ekstraordinær setting og i fantastiske omgivelser. Universitetskampusen er en del av det forbløffende monumentale arkitektoniske komplekset i Det kongelige klosteret El Escorial grunnlagt av kong Phillip II på 1500-tallet. Alt dette gir en spesielt gunstig atmosfære for å studere og inter / personlige relasjoner.

Bygningene er ekte perler av arkitektur, med fullstendig moderniserte fasiliteter: Studentbolig, Bibliotek, idrettsområde, foredragshaller utstyrt med projeksjonsanlegg, databaser, etc.

Samlet opplæring av individer er det primære målet for utdanningsprogrammet som tilbys av Escorial - María Cristina Royal University Center, gjennom utviklingen av deres kognitive, fysiske, sosiokulturelle potensiale som tar dem til grensene for deres mulige kunnskaper. Vi stimulerer kreativitet og vitenskapelig forskning gjennom akademisk utdanning, formidling av kunnskap og kultur.

Senterforvaltningen overvåker kvalitet og pedagogisk fortreffelighet, i en pågående og flytende dialog mellom forelesere og studenter, langt fra steril byråkratisk formell utdanning.

Foredragsholderen, hovedsakelig hentet fra Complutense Universitetet i Madrid og næringslivet, er personlig og profesjonelt involvert i opplærings- og utdanningsaktiviteter i sine fagområder.

Du er fokus på interesse og målet for vårt fulle institusjonelle faglige arbeid. Av denne grunn har hver student en veileder / foreleser som veileder og følger med ham i sin faglige og akademiske opplæring.

Gå med meg hvis du holder de samme sannhetene. Undersøk med meg hvis du holder den samme tvil. Hvor du gjenkjenner din feil, kom med meg. Hvor du kjenner igjen min, ta meg med deg '(St. Augustine).

Fra sammenhenget med denne uforlignelige arkitektoniske innstillingen, et symbol på universalitet og brorskap, ber vi om at våre studenter / i tillegg til å være dyktige fagfolk, blir menn og kvinner med samfunnsverdier, følsomme og engasjert i utvikling og respekt for menneskelig verdighet.

Vi åpner våre dører for alle, uten å skille mellom løp, tro eller stilling, og tilrettelegge for en gjensidig form for opplæring og informasjon med andre universitetssentre.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Royal University Center Maria Cristina

Illusionsprogrammet som tilbys av Royal University Center Escorial-María Cristina er en anerkjennelse av illusjonisme som en av Fine Arts. ... [+]

Lær magiker magi i hver av sine spesialiteter

Illusionsprogrammet som tilbys av Royal University Center Escorial-María Cristina er en anerkjennelse av illusjonisme som en av Fine Arts.

mottakere

Innehavere av overlegen grad i illusjonisme av RCU Escorial-María Cristina eller med rett til det.

Som et unntak, kan kurset bli tatt opp, selv om det ikke er adgang til tittelen Illusionist Grand Master, til studenter som har deltatt som lyttere til de tre kursene i overordnet grad i illusjonisme.

Varigheten er ett studieår. Nio helger, en per måned.

Studieplaner

Emnene fordeles i de følgende ni blokkene

Blokk 1: Illusjonisme og teaterBlokk 2: Admiistrative / Business Aspekter av aktivitetenBlokk 3: Sosiale applikasjoner av illusjonisme: Terapeutisk magiBlokk 4: MestereBlokk 5: Master Class of Wizards World ChampionsBlokk 6: Relatert kunstBlokk 7: Flotte fortidsmennBlokk 8: Teorier for spesiell teoriBlokk 9: Spanske magikere av anerkjent PrestigeLærer med ansvar for undervisning... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
Deltid
8 måneder
Campus
Les mer på norsk