The Valley Digital Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en handelshøyskole som spesialiserer seg på digitale sektoren. Vår trening, klasseroms tilbud i Madrid, Barcelona og Kanariøyene, er preget av digital spesialisering og tilpasses behovene til hver profil: fagfolk, ledere, nyutdannede og bedrifter.

vårt mål

Vi ønsker å akselerere utviklingen av det digitale nettet av talent og kunnskap, og våre studenter er hovedpersonene. Vi kjører den digitale transformasjonen av fagfolk og bedrifter gjennom opplæring og sysselsetting støtte og digital entreprenørskap.

vår metodikk

Med en praktisk metode, er vår trening utnyttes av et kloster av digitale dyktige lærere, basert på kontinuerlig oppdatering og læringsinnhold kontinuerlig oppdatert.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se Avanserte Diplomer » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Topplederprogrammet I Digitale Virksomhet (paddb +)

Campus Deltid 3 måneder October 2018 Spania Barcelona

Målet med programmet er å forberede toppledelsen i selskapene til å forstå og løse de viktigste aspektene ved den digitale transformasjonen og dens innvirkning på ulike områder og nivåer i selskapet. [+]

Senior Management Program i Digital Business

I Spania er 88,3% av befolkningen er koblet til Internett og seks millioner er permanente digitale kommunikatører. Nesten 15 millioner Internett-brukere har handlet elektronisk skjema, regelmessig øker innkjøp volum, noe som særlig øker i narkotika, spill og undervisningsmateriell.

To av tre brukere i Spania er multi-enhet og også landet er i forkant av Smart TV penetrasjon. Den digitale transformasjonen har hver dag mer vekt på resultatene fra selskapene, som må endre interne prosesser for å tilpasse seg den nye forbruker, rask teknologisk endring og de nyeste lovbestemmelser. Alt dette, uten å miste synet av nye og unge konkurrenter begynner å krype inn i den tradisjonelle verdikjeder med lavere kostnader og lettere konstruksjoner.... [-]


Videoer

The Valley DBS: formamos tu futuro digital

Kontakt
Postadresse
Barcelona, ES
Besøksadresse
The Valley Digital Business School - Barcelona
Oficinas:
Consell de Cent 373 2º 1ª

Barcelona, 08009 ES