Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Think in Spanish er en spansk språkskole som tilbyr en unik portefølje av kurs for studenter med forkunnskaper om spansk som trenger et nedsenkingsforløb som gjør dem i stand til å oppnå høy grad av flyt i spansk og omfattende kunnskap om spansk kultur.

Hva vi tilbyr

Intensive kurs som varer 2 til 4 uker med et tilpasset læringsprogram for hver elev som overvåkes av en veileder.

Spansk for spesifikke formål: virksomhet, litteratur, historie og kultur.

Intensive sommerkurs for studenter som har tenkt å studere på lavere eller høyere nivå i Spania.

Vårt unike salgsargument

Hvert kurs er utformet rundt følgende grunnleggende struktur:

  • Frokost "På spansk", lettet av en lærer, diskuterer de daglige politiske og økonomiske nyheter i den spanske pressen.
  • Ulike morgenklasser i henhold til programmet valgt av studenten.
  • Real-Life Language Oppgaver på ettermiddagen.
  • Øvelser basert på betydningsfulle kommunikative situasjoner rundt om i byen.
  • Mesterklasser på emner av interesse i deres virkelige livs kontekst, for eksempel, ønologi i en vinkjeller, så vel som snakker, rundbord og drama og uttaleverksteder.
  • Weekend Sportsaktiviteter som ski på San Isidro Ski Resort, Vandring, besøk Biosphere Reserve områder og landsbyer.
  • Klosteret
  • Middag og samtale i restauranter som serverer tradisjonell eller kreativ mat.

Bedrifts spansk

Hvis du er en profesjonell som trenger å lære eller forbedre spansk fordi du jobber i et spansktalende land eller gjør forretninger med en, kan Think in Spanish tilby deg et komplett program skreddersydd for dine behov.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spansk kultur

Hvis dine personlige mål og interesser innebærer å anskaffe vesentlig og spesifikk kunnskap om aspekter av spansk kultur som kunst, litteratur, historie eller kino, tilbyr Think in Spanish generelle kurs for å hjelpe deg.

114970_exterior-catedral.jpg

Sommerkurs

Hvis du planlegger å studere på lavere eller høyere nivå på et spansk universitet, vil våre sommerkurs hjelpe deg med å forbedre spansk. Think in Spanish gir intensive kurs som vil maksimere kommunikasjonsevnen din.

Og mye, mye mer.

Vi lærer mer når læringsprosessen er underholdende, overraskende, stimulerende og motiverende.

Vi lærer et morsmål bedre når læringsprosessen innebærer en unik opplevelse.

Når du ber om et tilbud uten forpliktelse, vennligst fortell oss hvorfor du ønsker å lære spansk og dine interesser, og vi arrangerer et videokonferanseintervju for å gi ytterligere informasjon og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi vil gjerne snakke med deg.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:


Think in Spanish

To ukers spanske krasjkurs 2019-2020. Spansk språk og kultur. Noen økter vil finne sted i byen. De overvåkes av en lærer, og de er designet som læring i virkelige situasj ... [+]

To ukers spanske krasjkurs 2019-2020Fra september 2019.Startnivå: A1 (grunnleggende bruker).Størrelsesgruppe: 6-10 elever.Varighet: 2 ukerStarter den første arbeidsdagen mandag i hver måned.

60 økter (55 min. Per leksjon)

52 leksjoner: spansk språk og kultur. Noen økter vil finne sted i byen. De overvåkes av en lærer, og de er designet som læring i virkelige situasjoner.8 leksjoner: Spansk uttale og aksent koordinert av en skuespiller og dramalærer.

Utdanningsmateriell inkludert.

I henhold til studentenes mål, kan noen av 52 leksjoner vies til spansk for spesifikke formål: BUSINESS Spanish.

León sentrum: Palacio de los Guzmanes og Gaudis Casa Botines

Kulturelle aktiviteter... [-]
Spania León
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Think in Spanish

Intensiv Generelt spansk. Spansk språk og kultur. Spansk uttale og aksent. Noen økter vil finne sted i byen. De overvåkes av en lærer, og de er designet som læring i virk ... [+]

Intensiv Generelt spanskFra september 2019Varighet: Fra 1 måned til 6 måneder.Startnivå: A1 (grunnleggende bruker).Startdato: Hver første mandag i måneden.Størrelsesgruppe: 6-10 elever.

20 økter per uke (55 minimum per leksjon).

Spansk språk og kultur.Spansk uttale og aksent.

Noen økter vil finne sted i byen. De overvåkes av en lærer, og de er designet som læring i virkelige situasjoner.

Utdanningsmateriell inkludert.

Kulturelle aktiviteterForedrag, konferanser, etc.Konserter, utstillinger, skuespill osv.Museer: MUSAC (Museum of Contemporary Art), romansk museum i San Isidoro, katedralen, Fundación Sierra Pambley, etc.Tur til Riaño, Las Médulas, Astorga eller andre naturskjønne steder i provinsen León.... [-]
Spania León
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 - 6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Think in Spanish

Internt spansk-kurs for selskaper. Spesifikke kurs som leveres på stedet i bedriftens lokaler og er beregnet på bedriftsansatte som trenger å lære spansk eller forbedre s ... [+]

Internt spansk-kurs for selskaper

Think in Spanish design skreddersydde kurs i samarbeid med hver enkelt kundes menneskelige ressursteam. Som et resultat strekker programmene våre utover generell og virksomhetsspansk til også å omfatte andre aspekter som sikrer at ansatte får en flytende og effektiv beherskelse av spansk i forhold til hvert enkelt virksomhets hovedområder av interesse, ansvar og bedriftskultur.

Våre skreddersydde kurs legger også spesiell vekt på viktigheten av interkulturell kompetanse, som er en avgjørende ferdighet for profesjonell og bedriftssuksess i et globalisert forretningsmiljø.

Når det gjelder våre undervisningsmetoder, tilbyr kursene våre muligheten til å praktisere spansk i kommunikasjonssituasjoner i det virkelige liv. Hvert program inkluderer naturlig nok klasseromstid som er brukt til å perfeksjonere de fire kommunikasjonsferdighetene (snakke, lytte, lese og skrive) ved å bruke presentasjoner, korrespondanse, referater, rapporter, anbud og sosiale medier, etc., og være spesielt oppmerksom på grammatikk, ordforråd, uttale og intonasjon og generell og bedriftskultur. Men utover dette inkluderer vi klasser i profesjonelle situasjoner i det virkelige liv ved å ledsage og veilede fagpersoner i deres forskjellige hverdagssituasjoner og oppgaver, slik at vi kan overvåke fremgang, optimalisere læring og maksimere mulighetene som fordypning gir.... [-]

Spania León
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castile and León, Spania