UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UCAM (Universidad Católica San Antonio de Murcia) er et privat universitet som ble grunnlagt i 1996 med en klar misjon: å trene studentene kunnskap og ferdigheter til å tjene samfunnet, bidra til en videre utvikling av menneskelig kunnskap gjennom forskning som en integrert del av utbyggingen av mennesket og menneskeheten og for å delta i den evangeliske oppdrag av den katolske kirke på områdene utdanning og kultur.

Person til person, Face to Face

UCAM studenter kan regne med personlig oppmerksomhet som passer deres behov. De ansatte på UCAM verdi det personlige forholdet i sammenheng med læring, som er grunnen til hver student får en personlig veileder og klasser med et lite antall klassekamerater. Variasjonen av de akademiske programmene som tilbys, stadig å tilpasse seg de reelle behovene i samfunnet og anerkjent av det europeiske området for høyere utdanning, reflekterer denne kjernen snor: hver student er en grunn for UCAM til å fortsette sitt arbeid med å streve etter perfeksjon.

Læring in Action

Universidad Católica San Antonio de Murcia utdanner elevene til å utvikle sine egne reelle ferdigheter. Campus er førsteklasses infrastruktur, vil laboratorier og studioer sammen med de praktiske fagene på tilbudet får elevene klar til å sette den kunnskapen de tilegner seg inn i handlingen. Hver student må fullføre et internship i offentlige eller private institusjoner hvor de vil ha en smak av sin fremtid fagfelt. UCAM gir mer enn 50 forskningsmiljøer som arbeider i tett samarbeid med bedrifter som Coca-Cola, Danone, Vodafone eller Siemens.

Mer enn kunnskaper, verdier

Som en katolsk institusjon forpliktet til Kirken, gjør UCAM mer enn å gi topp kvalitet på opplæringen. Overføring av verdier er en søyle av dette universitetet, og er det som gjør forskjellen for fremtiden til våre studenter: de vil ikke bare bli gode fagfolk, men de vil også utvikle en sterk personlig etikk og empati. UCAM dannelse er integrert, helhetlig og gir store muligheter for personlig utvikling gjennom frivillig muligheter, kongresser, seminarer, forskningsprosjekter og gudstjenester.

Åpen og Global

Med en sterk internasjonal kall, UCAM studenter har mulighet til å utvikle deres globale perspektiv gjennom felles programmer, samarbeid og utvekslingsavtaler med mer enn 150 universiteter over hele verden, inkludert UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, National University of Singapore (NUS ), Nanyang Technological University (NTU) og PUC - Rio Grande do Sul. UCAM kontorer i Cuba, Jakarta, Singapore og Brussel jobbe sammen for å utvikle universitetets internasjonale strategi.

Elite of Sport

Velkommen til University of Sports i Spania. Etter den anglo-saksiske modellen, er idretten en del av UCAM DNA, har nettopp blitt hyllet som mester av spanske Inter-universitetet mesterskapet for andre år på rad, med 76 medaljer (50 gull). UCAM kan skryte av sine toppidrettsutøvere inkludert OL-vinnere Mireia Belmonte og David Cal og verdensmestere som Melanie Costa. De 21 forent lag sponset og administrert av UCAM inkluderer UCAM Murcia CB, en profesjonell basketball team konkurrerer i ACB Liga Endesa. Sportsanlegg er ledet av den UCAM Sports Center, et høyteknologisk treningsstudio tilgjengelig for både universitetet og lokalsamfunn.

Murcia's livsstil, din livsstil

UCAM sin Campus de los Jeronimos ligger i Murcia, hovedstaden i den sørøstlige regionen i Spania, der Middelhavet vær tiltrer den naturlige skjønnheten av strendene Costa Calida, Med fjell og felt av Huerta de Europa. Arv av spansk kultur, kjent for flamenco, tapas og fiesta, gjenspeiles i Murcia folk: innbydende, varm, entusiastisk og omgjengelig. Som en mellomstor region (1,5 millioner innbyggere), er Murcia full av kunstneriske og sosiale dynamikken samtidig tilby rimelige levekostnader, et trygt miljø og moderne infrastruktur.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Forberedende år » Se Masters » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

1-årig Spansk Forberedende Program

Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Spania Murcia Spain Online + 1 fler

Hovedmålet med 1-års spansk Forberedende Program UCAM oss er å gi studentene innholdet er nødvendige for å fremme en fastsatt ferdighetsnivå per kurs eller år, avhengig av antall timer per kurs. [+]

Karrieremuligheter

Hovedmålet med UCAM sin 1-års spansk Forberedende Program er å gi studentene innholdet er nødvendige for å fremme en fastsatt ferdighetsnivå per kurs eller år, avhengig av antall timer per kurs. Alle våre kurs er satt opp på en slik måte at de legger til rette undervisning og læringsaktiviteter i henhold til de europeiske felles rammeverk kriterier for språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2). Sertifiserte lærere spesialisert seg på sine respektive morsmål direkte UCAM språkkurs, inkludert ulike aktiviteter som gjør læring både morsomt og interessant.

Tilgang til den offisielle Bachelor eller Mastergrad i det spanske språket.

Objetives Oppnå de nødvendige evner til å takle spontant og naturlig med de ulike situasjoner i hverdagen rutiner (innenfor faglige, personlige, offentlige og pedagogiske felt). Utvikle kommunikative ferdigheter som gjør studenten til å forstå og produsere muntlige og skriftlige tekster og til å samhandle effektivt med spansktalende mennesker. Gjenkjenne de mest kjente sosiokulturelle funksjoner i spansk verden for å få en generell oversikt over vår kulturarv. Identifisere og gjenkjenne de ulike sosiale standarder, atferdsmønstre og skikker av det spanske samfunnet. student Profile ... [-]

Videoer

Welcome to Murcia!

UCAM International

Spot - UCAM Spirit

Kontakt
Besøksadresse
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe

Murcia, Region of Murcia, 30107 ES
Besøksadresse
Spain Online, ES