Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Spansk som fremmedspråk, vårt varemerke

Spansk som fremmedspråk (E / LE) er et av hovedtrekkene til Universidad Antonio de Nebrija. Med deltagelse av både Centro de Estudios Hispánicos og Institutt for anvendte språk spenner spansk språk på Nebrija over tre områder: undervisning, opplæring og forskning.

Vår satsing på kvalitet har gjort oss til en av de mest prestisjefylte spanske språklæring og E / LE lærerutdanningssentre i Spania og i utlandet.

Samme satsing på kvalitet har ført Nebrija til å etablere samarbeidsavtaler med høyt prestisjefylte private og offentlige institusjoner både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Centro de Estudios Hispánicos er knyttet til CERCLES (European Confederation of Language Centers in Higher Education) og ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en la Enseñanza Superior).

Når Centro de Estudios Hispánicos først ble åpnet for 30 år siden, ble spansk først og fremst studert av spesialister og entusiaster av språket og spansk kultur. I dag er spansk et av verdens mest utbredte språk.

Som et resultat er studentenes nåværende profil mye mer variert i tillegg til språk- og humaniststudenter, og i våre klasserom finner du studenter fra hele verden som studerer næringsliv, journalistikk, statsvitenskap, medisin og ingeniørfag.

Dette mangfoldet i nasjonaliteter og studieområder har utvidet horisonter av Centro de Estudios Hispánicos og beriket det daglige livet på universitetet vårt.

Takket være disse mange kontaktene har vi vært i stand til å utvikle et av de viktigste målene for våre programmer: å hjelpe elevene til å bli interkulturelt kompetente. Dette er en av de mest krevende ferdigheter og attributter i vårt globaliserte samfunn.

Hvorfor studere i Nebrija?

Mye mer enn å studere i utlandet.

På Nebrija er vi overbevist om at en studie i utlandet i Spania er mye mer enn en tur eller et språkkurs. Din tid på Nebrija kan og vil bli en viktig del av utviklingen din som en fremtidig profesjonell. Våre programmer sikrer at didaktisk undervisning og praktisk erfaring går hånd i hånd, slik at våre studenter kan få en fullstendig forståelse av kursmaterialet og verden som helhet .

La oss forklare hvordan:

  1. Denne førsteklasses beliggenheten i sentrum av Madrid tillater oss å forlenge våre undervisningsaktiviteter utover klasserommet.
  2. Internasjonale studenter fra mer enn 30 land deler Madrid-Princesa Campus med spanske studenter. Dette skaper et miljø der elevene enkelt kan samhandle og bygge nye relasjoner.
  3. Strukturen og organisasjonen av våre studieprogrammer er nyskapende og fleksibel. Disse programmene er utformet for å tilpasse seg hver elevs behov, enten du er interessert i å ta kurs på spansk, eller hvis du vil inkludere kurs undervist i engelsk i din tidsplan også.
  4. Nebrija gir studentene individualisert oppmerksomhet - du er vår prioritet.
  5. Vi har et team av høyt kvalifiserte og erfarne professorer. Din læring er deres prioritet. De bruker en praktisk metode for å undervise og orientere opplevelsen til hver elev gjennom hele læringsprosessen.
  6. Vår interaktive metodikk garanterer en effektiv, underholdende, læringserfaring. Denne metoden gjør oss til en del av den internasjonale forkanten i spanskens verden som fremmedspråk.
  7. Viljestyrke alene er ikke nok til å integrere raskt og effektivt i en ny kultur. Vi tilbyr interkulturell opplæring gjennom ulike seminarer, workshops og individuelle økter for å lette tilpasningsprosessen og hjelpe deg med å nyte din utlandsopplevelse til fulle. Denne opplæringen vil også bidra til å utvikle din interkulturelle kompetanse også - et svært krevende attributt i dagens verden.
  8. Våre varierte tilbud på ekskursjoner og kulturopplevelser åpner øynene dine for en annen kultur, lar deg integrere deg i livet på Nebrija og gi deg mange muligheter til å få venner.
  9. Madrid, en av Europas mest vitale byer, er også en by fylt med overflod med kulturelle og sosiale tilbud.
  10. Våre ansatte i Studentavdelingen vil gjøre oppholdet ditt så enkelt som mulig. De vil gi deg internettilgang, biblioteksinformasjon, boliger etc.

Steder

Madrid

Address
Calle Santa Cruz de Marcenado, 27-31
28015 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania