Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AlicanteLogos

Universidad de Alicante / CENTRO SUPERIOR DE IDIOMAS

Alicante Universitet / Language Centre

Spanskkurs og innhold kurs siden 1995, i en av Spanias mest moderne og innovative universiteter, med rundt 30 000 studenter i en vakker campus ved Middelhavet.

Universitetet i Alicante Language Centre (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) har vært en av Spanias mest populære destinasjonene for å studere spansk siden 1995. Språksenteret er en del av et universitet med 30.000 studenter som studerer en av 32 universitetsgrader som tilbys av fakultetene og universitetsskoler. Universitetsområdet har en omfattende eiendom, med hager, skogområder og en kunstig innsjø, bare 4 km fra sentrum. Universitetet i Alicante tilbyr et enestående miljø for å studere spansk, med fasiliteter som et museum, kunstgalleri, innendørs og utendørs stadion, restauranter og banker, noe som gjør den til en av de vakreste og mest komplette studiesteder i Europa.

Escuela102

Nyte og lære av Middelhavet.

Alicante er en livlig by på middelhavskysten av Spania, med gode nasjonale og internasjonale transportforbindelser, og ligger i hjertet av Costa Blanca, en av de mest anerkjente turistområder i Spania. Byen, provinsen og Universitetet tilbyr en rekke kulturelle, akademiske og sportslige aktiviteter, (inkludert vannsport) som gjør det til et svært populært reisemål for studenter i spansk som fremmedspråk.

Vår Language Centre

Bortsett fra ulike spanske programmer (intensivt program, semester kurs, interkulturell kommunikasjon Program, spansk + direkte innmelding i Bachelor grad kurs, etc.) vi tilbyr engelsk, fransk, italiensk tysk og arabisk språkkurs, vi utvikle europeiske forskningsprosjekter, og tilbyr en rekke tjenester som er nødvendige for internasjonalisering av universitetet: oversetting, bolig, Visa rådgivning, faglig rådgivning og administrasjon av "besøk" / direkte innmelding studenter ved Universitetet i Alicante ...

Escuela101

Mer enn bare klasser

Våre klasser er handlingsorientert, tydelig fokusert på å gjøre læring en morsom og berikende opplevelse som du vil dele med studenter fra hele verden. Men vi ønsker også å lære utenfor klassen: å gjøre det beste ut av ditt opphold, tilbyr vi også et bredt spekter av kulturelle, sport og fritidsaktiviteter for å møte spanske og internasjonale studenter og nyte den livsforvandlende opplevelse av studiet i utlandet. Vannsport er helt klart vår mest populære aktiviteten, men matlagingskurs, turer, utflukter, språk utveksling, vin-smaking, kulturelle besøk, deltakelse i lokale festligheter og tradisjoner, de alle fører til å leve det spanske livet på sitt beste og å ha en faktisk reell nedsenking erfaring.

Escuela103

Steder

Alicante

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Valencian Community, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss