Les den offisielle beskrivelsen

AlicanteLogos

Universidad de Alicante / CENTRO SUPERIOR DE IDIOMAS

Alicante Universitet / Language Centre

Spanskkurs og innhold kurs siden 1995, i en av Spanias mest moderne og innovative universiteter, med rundt 30 000 studenter i en vakker campus ved Middelhavet.

Universitetet i Alicante Language Centre (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) har vært en av Spanias mest populære destinasjonene for å studere spansk siden 1995. Språksenteret er en del av et universitet med 30.000 studenter som studerer en av 32 universitetsgrader som tilbys av fakultetene og universitetsskoler. Universitetsområdet har en omfattende eiendom, med hager, skogområder og en kunstig innsjø, bare 4 km fra sentrum. Universitetet i Alicante tilbyr et enestående miljø for å studere spansk, med fasiliteter som et museum, kunstgalleri, innendørs og utendørs stadion, restauranter og banker, noe som gjør den til en av de vakreste og mest komplette studiesteder i Europa.

Escuela102

Nyte og lære av Middelhavet.

Alicante er en livlig by på middelhavskysten av Spania, med gode nasjonale og internasjonale transportforbindelser, og ligger i hjertet av Costa Blanca, en av de mest anerkjente turistområder i Spania. Byen, provinsen og Universitetet tilbyr en rekke kulturelle, akademiske og sportslige aktiviteter, (inkludert vannsport) som gjør det til et svært populært reisemål for studenter i spansk som fremmedspråk.

Vår Language Centre

Bortsett fra ulike spanske programmer (intensivt program, semester kurs, interkulturell kommunikasjon Program, spansk + direkte innmelding i Bachelor grad kurs, etc.) vi tilbyr engelsk, fransk, italiensk tysk og arabisk språkkurs, vi utvikle europeiske forskningsprosjekter, og tilbyr en rekke tjenester som er nødvendige for internasjonalisering av universitetet: oversetting, bolig, Visa rådgivning, faglig rådgivning og administrasjon av "besøk" / direkte innmelding studenter ved Universitetet i Alicante ...

Escuela101

Mer enn bare klasser

Våre klasser er handlingsorientert, tydelig fokusert på å gjøre læring en morsom og berikende opplevelse som du vil dele med studenter fra hele verden. Men vi ønsker også å lære utenfor klassen: å gjøre det beste ut av ditt opphold, tilbyr vi også et bredt spekter av kulturelle, sport og fritidsaktiviteter for å møte spanske og internasjonale studenter og nyte den livsforvandlende opplevelse av studiet i utlandet. Vannsport er helt klart vår mest populære aktiviteten, men matlagingskurs, turer, utflukter, språk utveksling, vin-smaking, kulturelle besøk, deltakelse i lokale festligheter og tradisjoner, de alle fører til å leve det spanske livet på sitt beste og å ha en faktisk reell nedsenking erfaring.

Escuela103
Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Våre Spanskkurs (på alle nivåer) er utformet for å gi fullstendig nedsenking i det spanske språket og dets miljø gjennom de aller erfaringer som studentene vil leve gjenn ... [+]

Dubbing på spansk? Sette på et spill?

Våre Spanskkurs (på alle nivåer) er utformet for å gi fullstendig nedsenking i det spanske språket og dets miljø gjennom de aller erfaringer som studentene vil leve gjennom både i klassen og andre steder (prosjekter, presentasjoner, kortfilmer, teksting, skuespill, blogging, drama , kunst, dubbing videoer ...), både i spanske klasser og kursene vi tilbyr som et supplement for språket klasser: Film, teater, kunst, spansk for turisme, forretninger spansk, spansk kultur og spansk gastronomi. Alle intensive kurs har universitets studiepoeng og alle studenter har tilgang til alle universitets tjenester og fasiliteter.

Designet for folk som ønsker å lære spansk raskt og effektivt.... [-]

Spania Alicante
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

For de som søker en hands-on erfaring i utlandet. Alicante er en livlig by med mange internship muligheter, både ved hjelp av spansk og engelsk som et medium for arbeid. ... [+]

For de som søker en hands-on erfaring i utlandet. Alicante er en livlig by med mange internship muligheter, både ved hjelp av spansk og engelsk som et medium for arbeid.

Ulike kombinasjoner er tilgjengelige: Intensiv spanskkurs eller Semester kurs i morgen og internship i ettermiddag, et Intensivkurs når du kommer i Alicante og deretter en to-måneders internship.

Vi vil hjelpe deg å finne det rette stedet for ditt internship / frivillig erfaring, ta vare på alle trinnene i prosessen og, selvfølgelig, den nødvendige følge opp med både deg og selskapet eller nonprofit organiosation (NPO).

[-]
Spania Alicante
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Ønsker du å være en spansk lærer? Er du allerede en lærer i spansk som fremmedspråk? Vi tilbyr lærerutdanning kurs både i løpet av studieåret og om sommeren, kurs som kan ... [+]

Ønsker du å være en spansk lærer? Er du allerede en lærer i spansk som fremmedspråk? Vi tilbyr lærerutdanning kurs både i løpet av studieåret og om sommeren, kurs som kan passe dine behov og interesser. Fra innføringskurs for de fokusert på ett enkelt aspekt av Foreign Language Teaching, som for eksempel bruk av film i Språk klasserommet, eller hvilken rolle multimodale læring i bruk av IKT.

Sommer intensive kurs for lærere

Kursene gir deltakerne med viktige verktøy, ressurser og didaktiske tilnærminger som tar sikte på å lære fremmedspråk gjennom students'creative evner. Studenten blir dermed ikke bare sentrum fo læringsprosessen, men det er stor byggherre, utnytter ikke bare av informasjons- og kommunikasjonsteknologi, men også de nyeste funnene på fordelene med multimodal læring.... [-]

Spania Alicante
September 2020
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Bortsett fra Intensiv Program, tilbyr vi et semester kommunikasjon og kultur program, med mulighet til å studere både i spansk og engelsk, enkelt kombineres med kurs i no ... [+]

Hvis du er ute etter noe mindre intensiv ...

Bortsett fra Intensiv Program, tilbyr vi et semester kommunikasjon og kultur program, med mulighet til å studere både i spansk og engelsk, enkelt kombineres med kurs i noen av Universitetet i Alicante bachelorprogrammer eller med noen spanske språkkurs.

Svært populære kurs som "Forretnings spansk" eller "spansk kulturer fra et interkulturelt perspektiv" (på engelsk) sammen med nye kurs som "kjønn, språk og makt", "Professional kommunikasjon i en flerkulturell kontekst", "Kreativ skriving", etc . i et semester program som tilbyr både språk forbedring og innholds kurs med studiepoeng.

Hvert kurs består av 4 timer i uken klasse (to to-timers kurs). Kursene varer for en totalt 60 timer (45 undervisningstimer + online arbeid). Hvert kurs tilsvarer 6 studiepoeng. Siden disse kan kombineres med intensiv og semester språkkurs, kan du ta opptil 4/5 kurs: fra 6 til 30 studiepoeng, avhengig av dine behov. ... [-]

Spania Alicante
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
4 uker
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Ta enten en spansk intensiv eller en spansk Semester kurs kombinert med en eller to kurs i en bachelorgrad ved Universitetet i Alicante (direkte innmelding / hospitant). ... [+]

Ta enten en spansk intensiv eller en spansk Semester kurs kombinert med en eller to kurs i en bachelorgrad ved Universitetet i Alicante (direkte innmelding / hospitant).

Vi vil ikke bare ta vare på registreringsprosessen, men gir veiledning / anbefaling om hva som er best for deg. Du må være en universitetsstudent i landet for å søke om direkte opptak / besøk status.

Du kan studere på spansk eller engelsk. Det er mer enn 150 kurs undervist fullt på engelsk, for de som ennå ikke har nådd det nivået av ferdigheter i spansk er nødvendig for å ta et kurs i et bachelorprogram i spansk.

Og etter klasse ...

For å gjøre det beste ut av oppholdet, tilbyr vi også et bredt spekter av kulturelle, sport og fritidsaktiviteter for å møte spanske og internasjonale studenter og nyte den livsforvandlende opplevelse av studier i utlandet. ... [-]

Spania Alicante
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

University of Alicante promotional video

Our location

Alicante and its surroundings

Location address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

Alicante, Valencian Community, 03690 ES
Social Media