University of Almería

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Offisiell uttalelse

Uansett den aktuelle pandemiske situasjonen, jobber STUDY ABROAD-teamet for å feire en vellykket utgave av sommerprogrammer i juli 2020.

Vi ønsker også å informere studentene om at situasjonen i Almería er under kontroll, og at Almerias region er en med færre antall smittede med COVID-19.

Et hav av kunnskap

University of Almería (UAL) ble grunnlagt i 1993 og er et offentlig forskningsuniversitet som er kjent for sin FoU innen områdene solenergi, landbruk og vannforvaltning. Rangert i topp 40 nasjonalt, og topp 1000 over hele verden, har det blitt et attraktivt reisemål for internasjonale studenter, som nå utgjør 12% av studentbefolkningen. Bortsett fra sin faglige dyktighet, er en av de mest attraktive egenskapene dens beliggenhet, ettersom det er det eneste spanske campus som vender mot Middelhavet.

132135_BANCOUAL.png

¿Hvorfor velge UAL?

Det er han eneste universitet i Europa ved Middelhavet.

Det er mange grunner til å velge UAL. Fasilitetene og utstyret er utvilsomt det mest moderne og nyskapende i Europa. Våre høyt kvalifiserte lærere liker den mest avanserte teknologien for å undervise i fagene sine. Programmene er nøye designet for å oppnå omfattende opplæring av høyeste kvalitet basert på kravene fra deltakerne og dagens samfunns behov.

I forkant av kunnskap

Hoved kunnskapsområder:

• Ingeniørfag (landbruks, industri, mekanisk, elektrisk, kjemisk, datamaskin)

• Vitenskap (miljø, kjemi, fornybar energi)

• Samfunnsfag (bedriftsadministrasjon, økonomi, finans, regnskap, internasjonal markedsføring, turisme, jus, offentlig administrasjon)

• Helsefag (sykepleie, fysioterapi, psykologi)

• Humaniora og utdanning (historie, moderne språk, spansk filologi, engelskstudier, grunnskole og videregående opplæring, spesialundervisning)

University of Almería er det tredje universitetet i Andalusia i vitenskapelig produksjon med mer enn 300 forskningsavtaler inngått med selskaper, rundt 20 patenter, mer enn 900 publiserte verk og utgaven av mer enn 6 vitenskapelige tidsskrifter

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Sommerkursene STUDIE UDEN UAL er kurs designet av de mest prestisjefylte ekspertene i de mest avanserte områdene på vårt universitet, undervist av professorer med anerkjent erfaring.

Programmer finner sted i løpet av juli måned hvert år. De inkluderer overnatting og måltider, lokal transportkupong, medisinsk forsikring, blant andre tjenester.

Universitetet i Almeria forstår viktigheten av at læring går utover klasseromsmurene. For å forstå europeisk historie og spansk lidenskap, vil de tilby en rekke kulturelle aktiviteter designet for å utvide studentkunnskapene. Det er programmerte besøk som bytur, tur til naturparken Cabo de Gata og til Granada og Alhambra.

Programmene kan vare fra 22,5 timer (1 uke) til 80 timer (4 uker), og kan anerkjennes for inntil 10,6 studiepoeng ved hjemmeuniversitetet. Det er kurs som bare undervises på engelsk, eller bare på spansk, eller som kan holdes på engelsk og / eller spansk, i henhold til språket som studentene har valgt.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Tjenester inkludert i programmene

• Studieavgift, offisielt sertifikat og utskrift av poster.

• Innkvartering i dobbeltrom med eget bad på Halls of Residence (bygget i 2016), med eget bad, klimaanlegg, TV, håndklær, garderobe og skrivebord og rengjøring av rom.

• Full pensjon (mandag-fredag: frokost, lunsj og middag; lørdag: frokost; søndag: middag).

• Gratis WI-FI-forbindelse på Campus og Halls of Residence.

• Full tilgang til oppholdsrom og studierom på Halls of Residence.

• Besøk til fagrelaterte selskaper og eksperimentelle sentre

• Trening på stedet og lab

• Gratis tilgang til universitetsanlegg: Bibliotek, studierom, datasenter, etc.

• Gratis tilgang til omfattende idrettspaviljong på campus, inkludert gymsal, innendørs svømmebasseng og fullt utstyrt spa.

• Lokalt busskort (i en måned) som skal brukes i alle bybusslinjer

• Kulturelle og sosiale aktiviteter

• Turer til høydepunktene i byen og provinsen Almeria og omgivelsene.

• Helse-, reise- og ansvarsforsikring.

Grupper på 15+ studenter kan inkludere (gratis) en ledsagende foreleser fra universitetet hjemme, med samme overnatting og halvpensjon som studentene.

132138_CIVITAS.pngCivitas Halls of Residence

Steder

Almería

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almería, Andalusia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss