Les den offisielle beskrivelsen

Tilbyr et komplett spekter av profesjonelle helikoptertjenester fra passasjeroverføring og slingbelastning til luftfotografering og fotografering. Vårt Helikopterflygakademi er dedikert til å levere høykvalitets helikopterpilot- og droneoperatørkurs gjennom treningssentrene i Madrid - Cuatro Vientos og Malaga - Costa del Sol.

World Aviation Helicopter Flight Academy forstår vi at alle våre fremtidige piloter er personer med forskjellig bakgrunn, og derfor vil flyveinstruksjon og teori klasser bli tilpasset til et tempo som fungerer best for hver student. Ekstra undervisning er tilgjengelig, og våre instruktører og ansatte vil gjerne hjelpe deg med spørsmål og forespørsler når som helst.

Høykvalitets helikopterflyvetrening kombinert med omfattende teoretisk instruksjon og kompromissløs sikkerhet under flyvningen er prinsippene som definerer World Aviation Helicopter Flight Academy ATO .

Ser du etter helikoptertjenester, men fant flyskolen i stedet?

Med World Aviation Helicopters har vi dekket deg fra overføringer og flyturer til luftfotografering og fotografering.

Skolen

World Aviation Helikopter Flight Academy ATO er sertifisert av den spanske luftfartssikkerhetsmyndigheten (AESA) med registrering E-ATO-272. Vi er det eneste helikopter pilot treningssenteret på fastlands-Spania som tilbyr kurs på engelsk. Med vår egen helikopterflåte til opplæringsformål er programmering av praktiske treningsøkter enkel og kan tilpasses studenten og tiden som er tilgjengelig. Teoretisk opplæring er gitt i henhold til et planlagt studieprogram med et fjernundervisningsmuligheter som er tilgjengelig for en del av kurset.

World Aviation Helicopter Flight Academy er våre studentpiloter først og fremst våre kunder og vil alltid være prioritert. Vi streber etter å tilpasse studieplanene og fly-trening for å gi de mest kostnadseffektive resultatene i bransjen.

World Aviation Helicopters har som mål å gi den mest komplette opplæringen til helikoptre, uansett om du vil fly på gleden eller som en gateway til en elite karrierevei.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

World Aviation Helicopters Flight Academy

Denne Drone Operator kurset er designet for de uten tidligere flyopplevelse for å få de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for et Advanced Drone Operator Certificate. ... [+]

Generell

Denne Drone Operator kurset er designet for de uten tidligere flyopplevelse for å få de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for et Advanced Drone Operator Certificate.

Dette er et offisielt EASA-sertifikat som gjør at innehaveren kan opptre som operatør av RPAS (fjernstyrt luftfartssystem) opp til 25 kg for kommersiell, profesjonell, sportslig eller fritidsformål på spansk nasjonal territorium eller i EU. Kurset gjør det mulig for studenten å få avansert kunnskap og ferdigheter for å kunne operere komplekse droner også de som er i stand til å fly ut av synsvinkelen. Dette kurset har alt for å forberede studenten på en profesjonell karriere i det voksende feltet av drone og RPA-tjenester.... [-]

Spania Málaga Madrid
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
70 timer
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
World Aviation Helicopters Flight Academy

Dette kurset er designet for at studenten skal få de nødvendige ferdigheter og erfaring for å jobbe som et kommersielt helikopterpilot som driver enkeltmotoriske helikopt ... [+]

Dette kurset er designet for at studenten skal få de nødvendige ferdigheter og erfaring for å jobbe som et kommersielt helikopterpilot som driver single-engine helikoptre under VFR-forhold.

Når du har gjennomført kurset, vil du motta en EASA CPL (H) kommersiell helikopterpilots lisens som gir deg mulighet til å fly en helikopter som betalt profesjonell. Dette gjør at innehaveren kan fungere som pilot i oppgaver som passasjertransport, sikkerhetsserviceflyvninger inkludert kystvakt, søk og redning, overvåkning, brannslukning, slyngeoperasjoner samt luftfotografering og fotografering for å nevne noen få.

Det integrerte programmet vil ta studenten uten forkunnskap eller oppleve hele veien til det nødvendige kompetansenivået for å oppnå CPL (H).... [-]

Spania Málaga Madrid
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
281 - 497 timer
Campus
Les mer på norsk
World Aviation Helicopters Flight Academy

Målet med vår PPL (H) kurs for privatpilot-lisens er å trene studenten til å fly trygt og effektivt under Visual Flight Rules, enten for rekreasjonsformål eller som en de ... [+]

Målet med PPL (H) kurset for privatpilot-lisens er å trene studenten til å flyve trygt og effektivt under Visual Flight Rules, enten for rekreasjonsformål eller som en del av kommersiell pilotopplæring. Dette kurset inkluderer alt som en ny pilot trenger for å bli en privat helikopterpilot.

PPL (H) -programmet består av 112 timer teoriinstruksjon og følgende Fly-trening:

45:00 timer med fly trening i R22 eller CABRI G2

Grunnskole: På flyskolen eller uavhengig studie. On-line instruksjoner er tilgjengelige.

[-]
Spania Málaga Madrid
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Deltid
157 timer
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk