Zaragoza Logistics Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Zaragoza Logistics Center (ZLC) er et forskningsinstitutt opprettet av regjeringen i Aragon i Spania i samarbeid med Massachusetts Institute of Technology og Universitetet i Zaragoza. Grunnlagt i 2003, er ZLC campus ligger i hjertet av PLAZA, Den største logistikk park i den sørøstlige Europa som fungerer som en fungerende laboratorium for å overføre ny kunnskap og arbeidsmetoder. ZLC misjon er å skape et internasjonalt kompetansesenter for forskning og utdanning i logistikk og SCM som aktivt engasjerer seg med næringsliv og offentlig sektor for å utvikle og spre kunnskap.

For å fullføre sitt oppdrag ZLC inngått samarbeid med MIT Senter for Transport og Logistikk for å danne MIT-Zaragoza International Logistics ProgramEn unik modell for samarbeid mellom industri, myndigheter og akademia. Denne vellykkede samarbeidet førte til opprettelsen av MIT global skala Network som nå spenner over fire kontinenter. I tillegg deltar Zaragoza Logistics Center i flere nasjonal og internasjonal forskning og pedagogiske tiltak. I 2008 det spanske departementet for utdanning og vitenskap offisielt anerkjent ZLC som en Kunnskap Transfer Office (KTO). ZLC er medlem av National Center of Excellence for forskning på området logistikk og supply chain management, CNC LOGISTICA, Som ble opprettet i 2006 av ZLC sammen med tre andre institusjoner. Deltakelsen av dette senteret setter ZLC i en ledende rolle for å definere og koordinere forskning, utvikling og innovasjon initiativer på tvers av Spania i logistikk og supply chain management.

ZLC har fortsatt støtte fra lokale sparebanken Ibercaja og European Social Fund i sin virksomhet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se kurs » Se PhD » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Phd Sommeren Akademiet 2011

Campus Heltidsstudier 1 - 2 uker June 2018 Spania Zaragoza USA Cambridge + 2 fler

Dette faglig erfaring - PhD Summer Academy 2011 er sponset av regjeringen i Aragon og den europeiske sosiale fondet, så det er ingen skolepenger. Imidlertid må alle interesserte studenter søke og bli tatt opp til å bli med sommeren akademiet. [+]

PhD Summer Academy 2011

&nbsp

Dette akademisk erfaring er sponset av regjeringen i Aragon og den europeiske sosiale fondet, så det er ingen skolepenger. Men interesserte studenter må alle søke og bli tatt opp til å bli med sommeren akademiet.

&nbsp

Det er med stor glede vi inviterer deg til å delta på PhD Summer Academy 2011 Zaragoza Logistics Center for en intens periode for læring, debattere, og oppdage de grunnleggende begreper og nyere trender i supply chain management, i tillegg til å møte dine fremtidige kollegaer og har en flott tid i Zaragoza, Spania.

&nbsp

Dette er den fjerde sommeren akademiet arrangeres ved vårt senter, og vi er glade for å kunngjøre at vi har en gruppe fremstående professorer fra prestisjetunge akademiske institusjoner. Temaene spenner fra det grunnleggende av kø / inventar teori til service design, helsevesen drift, og miljømessige beslutningsprosesser. ... [-]


Videoer

Why SCM?

Máster en Dirección de Supply Chain (MDSC) | Clase del 2014