Les den offisielle beskrivelsen

ZubiGune Fundazioa er en ideell organisasjon grunnlagt i 2011 av CIFP Usurbil LHII Vocational Education and Training School (VET), lokale selskaper og teknologisentre i Baskerland, forpliktet til økende samarbeid mellom deltakere som er involvert i teknologisk og sosial utvikling.

ZubiGune ligger i Usurbil-San Sebastian, kun 10 min. med bil fra San Sebastian, hovedstaden i Gipuzkoa-regionen, Baskerland, Nord-Spania.

ZubiGune er spesielt referansesenteret for fornybare energier og energieffektivitet i Baskerland.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

ZubiGune Fundazioa

De to ukers sommerprogrammet (40 timer) gir deg tverrfaglig kunnskap innen energiøkonomi og fornybar energi. ... [+]

Hvorfor delta i Renewable Energy Summer Course i Spania?

ZubiGune Foundation er en del av Usurbils yrkesopplæringsskole, referansesentral i sin region for fornybar energi og energieffektivitet (Spania).

ZubiGune Foundation deltar i ulike nasjonale og internasjonale prosjekter knyttet til fornybar energi, og utvikler og utfører også teknologiske og innovasjonsprosjekter for lokale små og mellomstore bedrifter.

I 2018 har ZubiGune blitt tildelt i "Awards of Excellence" tatt i Australia, av World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP), et internasjonalt nettverk av høyskoler og foreninger av høyskoler av fornybar energi.

Programoversikt

De to ukers sommerprogrammet (40 timer) gir deg tverrfaglig kunnskap innen energieffektivitet og fornybar energi:... [-]

Spania Usurbil
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Presentation of Our Center