​Bradford Dance Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Bradford Dance Centre

Bradford Dance Centre ligger i hjertet av Bradford sentrum. Den ble etablert i 2015 for å gi en profesjonell, engasjert danseplass og kreativ knutepunkt for folk i Bradford og de omkringliggende områdene. Våre spillested og dansestudioer vil åpne for publikum i august 2015.

De primære mål for Bradford Dance Centre er å fremme, oppmuntre, fremme og legge til rette for læring, utdanning, opplæring og personlig utvikling i dans. Vi er opptatt av å skape muligheter i dans for alle medlemmer av samfunnet, uavhengig av alder, bakgrunn, erfaring eller evne. Bradford Dance Centre tilbyr en rekke kurs og faglige utviklingsmuligheter for danseelever, profesjonelle dansekunstnere og medlemmer av lokalsamfunnet.

Bradford Dance Centre er en ikke-for-profit sosiale foretak og registrert i Storbritannia trening leverandør av noen av Storbritannias mest respekterte belønner organer.

Bradford Dance Centre er praktisk plassert nær til alle byens fasiliteter og bare en kort spasertur fra tog- og busstasjoner i Bradford.

Fasiliteter

Bradford Dance Centre har 4500 kvadratfot med dedikerte danseplass, med tre profesjonelle dansestudioer, garderober, kjøkkenkrok, kontor og møterom plass og et stort, åpent felles resepsjonsområde, perfekt for uformelle sammenkomster og nettverksbygging.

Våre dansestudioer vil være tilgjengelig for leie på timebasis fra september 2015.

Steder

Bradford

Bradford

Address
114 Sunbridge Rd
BD1 2NE Bradford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland