Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge Able Manchester:

Lag A Bespoke engelsk Course!

KUNNE Manchester tilbyr en unik tilnærming til engelsk språkutvikling ved å tilby hver student muligheten til å lage et skreddersydd kurs som tillater dem å møte sine læringsmål enten de er profesjonelle, personlig eller faglig.

Legg meg på skype å diskutere starter i dag: skype: alicja_golub

-Rimelig Kurs-

KUNNE Manchester er forpliktet til å gi studentene ikke bare utmerket språkkurs, men også valuta for pengene og det er derfor vi har en klar prisstruktur og svært rimelige priser som starter fra £ 5 en time. Hver student har mulighet til å lage et skreddersydd kurs som tillater dem å møte sine læringsmål.

-Experienced, Professional Tutors-

KUNNE Manchester er forpliktet til å gi studentene ikke bare utmerket språkkurs, men også valuta for pengene og det er derfor vi har en klar prisstruktur og svært rimelige priser som starter fra £ 5 en time.

Student Uttalelser:

"Tilnærmingen på KUNNE Manchester er fantastisk - i den korte tiden jeg var på skolen var jeg i stand til å forbedre min generelle engelskkunnskaper mens virkelig bygge på min forretningsengelsk." -Robert Chojecki "Ved å kombinere KUNNE Manchesters kurs sammen Jeg var i stand til å nå mitt mål om å skaffe et Band 7 i IELTS raskere enn jeg trodde var mulig. "-Diego Natali

Engelsk språkkurs i Manchester City Centre:

Hver student har mulighet til å lage et skreddersydd kurs som tillater dem å møte sine læringsmål.

Manchester har alt og det er langt billigere enn å leve i London! To verdensklasse fotballklubber, tre fremragende universiteter, sentrum av den industrielle revolusjon, noen av de beste britiske band gjennom tidene, fantastiske shoppingmuligheter, uforglemmelig uteliv, fantastiske restauranter og en helt unik blanding av moderne og gotisk arkitektur. Easy Transport Manchester er en kompakt by som gjør navigering enkelt med en av de beste kollektivtilbudet i Storbritannia.

En flerkulturell Capital Manchester er en av de vennligste byer i Storbritannia som kombinerer Nord sjarm med et levende flerkulturell atmosfære. En flott beliggenhet i Storbritannia Manchester beliggenhet betyr at større byer og attraksjoner - Liverpool, Leeds, York, North Wales og Lake District er mindre enn en og en halv time unna, noe som gjør dagsturer og helgebesøk lett og enkel.

Minutter fra flyplass lenker Manchester Airport ligger bare en 20 minutters togtur fra sentrum og Liverpool flyplass ligger mindre enn en time unna.

KUNNE Manchester kan arrangere en rekke leiligheter som passer dine behov og budsjett!

Homestay

Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve livet i en ekte engelsk familie. Å leve med en engelsk familie betyr at du kan ha en ekte engelsk nedsenking erfaring som du får sjansen til å praktisere dine språkkunnskaper med morsmålsbrukere utenfor klasserommet.

Alle våre homestay familier er fullt utvalgte og må passere en omfattende intervjuprosess. På KUNNE Manchester bruker vi kun vertsfamilier som har massevis av erfaring hosting internasjonale studenter. Vi bruker mye tid samsvar elever med rett vertsfamilie for å sikre elevene har best mulig opphold.

Homestay er delt inn i to kategorier - standard og executive - og er tilgjengelig på en full eller halvpensjon basis.

Student Residence

Dette er ideelt for de som ønsker å leve i et ungt og pulserende miljø med andre studenter. Våre studentboliger ligger nær sentrum av byen, så det er lett å komme til skolen. Denne type overnatting tilbyr utmerket valuta for pengene som elevene er i nærheten av mange fasiliteter og kan spare på transportkostnader.

Studentboliger er ideelle for folk som ønsker å ha litt frihet, så du kan komme og gå som du vil, og også ha muligheten til å lage mat selv. Bor i en bolig er perfekt for folk som elsker å sosialisere, så vil du vanligvis leve med 5-6 andre mennesker og veldig ofte vil de være fra hele verden, så du bor i et virkelig internasjonalt miljø!

Studentboliger har eget soverom med eget bad og felles kjøkken og stue.

Student Leilighet

KUNNE Manchester er den eneste engelske språkakademiet i Manchester for å kunne tilby sine studenter eksklusiv bruk av en student leilighet. Leiligheten ligger 20 minutter unna skolen og inneholder tre soverom med felles bad og kjøkken. Nylig renovert, er leiligheten et svært rimelig alternativ for studenter som kommer til å studere ved KUNNE Manchester.

Denne leiligheten er bare opptatt av ABLE Manchester elevene slik at du kan bli kjent med dine flatmates før du kommer - vi også prøve å holde en blanding av nasjonaliteter i leiligheten, slik at du kan snakke bare engelsk hjemme. Dette er ideelt for folk som er ute etter et rimelig alternativ, men ønsker sikkerheten for leie fra en pålitelig kilde. Leiligheten er eid av ABLE Manchester så kan leies på både en langsiktig og kortsiktig basis.

Private Rentals

Hvis du planlegger å bo i Manchester for en lengre periode (dvs. over seks måneder), eller hvis du ønsker å leve sammen med en venn eller partner, deretter en privat utleie kan være svaret. Det finnes mange alternativer tilgjengelige for å dekke alle behov og budsjetter. KUNNE Manchester kan bistå og gi råd til de som ønsker å leie et hus eller leilighet gjennom en privat utleier. Bare gi oss beskjed når du bestiller. Hotell og Lavpris Som en stor by, er det en rekke hoteller og herberger tilgjengelig på både lang og kort sikt. I Manchester sentrum er det et bredt utvalg av hoteller som passer for alle - luksus, næringsliv og budsjett, og vi er mer enn gjerne råd og bestille hotelloppholdet som en del av studiet pakken. Det er et stort hostel like ved skolen der private rom og senger i sovesaler kan leies for kortere perioder.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

ABLE English Language School in Manchester UK

Bygg klasser på STAND er utformet for å gi studentene til å utvikle sine ferdigheter i bestemte områder av språket. Disse klassene fokusere på enten en enkelt ferdighet e ... [+]

Bygg klasser på STAND er utformet for å gi studentene til å utvikle sine ferdigheter i bestemte områder av språket. Disse klassene fokusere på enten en enkelt ferdighet eller et enkelt område av språket slik at elevene kan utmerke seg i disse områdene. Bygg klasser er fantastisk for de som søker større forståelse av et bestemt område eller som har et spesifikt krav for å lære engelsk. Legg meg på skype å diskutere starter i dag: alicja_golub Bygg klasser er det perfekte supplement til enhver Oppnå eller Lær kurset. Bygg klasser inkluderer: Bygg Writing, Bygg Reading og vokabular, Build Flyt, Bygg Grammatikk og Bygg Business.

Hvor lenge må jeg studere for å lære engelsk? ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
ABLE English Language School in Manchester UK

KUNNE mest populære kurset fokuserer på alle de viktige ferdigheter elevene trenger for å bruke engelsk effektivt i en virkelig verden setting. En kommunikativ leksjon fo ... [+]

KUNNE mest populære kurset fokuserer på alle de viktige ferdigheter elevene trenger for å bruke engelsk effektivt i en virkelig verden setting. Legg meg på skype å diskutere starter i dag: alicja_golub En kommunikativ leksjon fokus på fire sentrale ferdigheter; snakke, lytte, lese og skrive. Målet med dette kurset er at studentene skal være i stand til å kommunisere på en flytende, naturlig stil.

Hvor lenge må jeg studere for å lære engelsk?

Dette avhenger av nivået du starter på, hva er morsmålet ditt er og hvor hardt du jobber! En nybegynner absolutt kan vanligvis nå en sterk middels nivå i 9-12 måneder.

Hvor mange timer i uken må jeg studere? ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
ABLE English Language School in Manchester UK

Oppnå kurs på KUNNE fokus på ferdigheter og teknikker for å få karakteren du ønsker og fortjener. ABLE er trenere er eksamens spesialister med fremragende banerekorder so ... [+]

English Language oppnå eksamen suksess Oppnå kurs på KUNNE fokus på ferdigheter og teknikker for å få karakteren du ønsker og fortjener. ABLE er trenere er eksamens spesialister med fremragende banerekorder som vil lære deg tipsene og triksene du trenger for å maksimere din mark. Eksamens klasser inkluderer: IELTS - (Akademisk / General), FCE, CAE, CPE, KET, PET

Legg meg på skype å diskutere starter i dag: alicja_golub

l = Lære språket: KUNNE mest populære kurset fokuserer på alle de viktige ferdigheter elevene trenger for å bruke engelsk effektivt i en virkelig verden setting.

Kurs

Hvor lenge må jeg studere for å lære engelsk?

Dette avhenger av nivået du starter på, hva er morsmålet ditt er og hvor hardt du jobber! En nybegynner absolutt kan vanligvis nå en sterk middels nivå i 9-12 måneder. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
ABLE English Language School in Manchester UK

Excel klasser på STAND er én til én klasser der elevene kan tilbringe tid på å jobbe med sin personlige trener for å oppnå sine spesifikke mål - klasser kan fokusere på e ... [+]

Excel klasser på STAND er én til én klasser der elevene kan tilbringe tid på å jobbe med sin personlige trener for å oppnå sine spesifikke mål - klasser kan fokusere på eksamen praksis, engelsk for forretninger eller universitet, eller generell engelsk evne. En-til-One klasser er ideelt for de som er ute etter resultater raskt! Tilbringe en på én gang med læreren betyr at hele fokus på klassen handler om å oppnå studentens mål på kortest mulig tid.

Legg meg på skype å diskutere starter i dag: alicja_golub Hvor lenge må jeg studere for å lære engelsk?

Dette avhenger av nivået du starter på, hva er morsmålet ditt er og hvor hardt du jobber! En nybegynner absolutt kan vanligvis nå en sterk middels nivå i 9-12 måneder. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk