Abbey College Cambridge

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Over 300 studenter fra 30 land studere hos oss. De er forent av en ambisjon: å delta i en av de beste universitetene i Storbritannia. Våre studenter, som jobber sammen med våre godt kvalifiserte, profesjonelle medarbeidere, danner en høyskole fellesskap som er dedikert til fremragende prestasjon for alle.

Våre studenter snakker om college miljø som å være som en familie. Fra første dag de er laget for å føle seg veldig velkommen både i og utenfor sine leksjoner. I vår overnatting de gjør nye venner og trives i et virkelig inkluderende internasjonalt miljø.

Våre studenter 'banerekord taler for seg selv, og deres resultater har etablert vår college som en av de aller beste i Storbritannia. I 2015 oppnådde våre A nivå studenter en A / B pass rate på 82%, og enda mer imponerende, en A -A pass rate på 61%.

Vår beliggenhet i byen Cambridge er en fusjon av det hverdagslige og det ekstraordinære. Det er en by som har formet vår historie og fortsetter å sette sitt preg på vår fremtid.

Vår historie

Siden stiftelsen i 1994 Abbey College Cambridge har blitt en av de beste videregående skoler for internasjonale studenter i Storbritannia.

Vi har utviklet og opprettholdt en enestående rekord for akademisk suksess. Våre elevenes eksepsjonelle et nivå pass priser bety at vi har vært konsekvent plassert på toppen av college mesterskapet siden 1997.

Vår college samfunnet har vokst betydelig i løpet av denne tiden, og vi har nå 340 studenter fra over 30 land som er lært og støttes av 90 medarbeidere.

I løpet av denne veksten vår pedagogiske etos har vært veldig tydelig: fremragende prestasjon for alle. Vår pedagogiske tilbudet har endret seg siden 1994, blir i utgangspunktet designet for A-nivå retaking studenter til nå å være en GCSE, fundament og et nivå college som spesialiserer seg på å møte behovene til internasjonale studenter.

Vår skole er utpekt som en "Outstanding skole" av den britiske skolen Datatilsynet, OFSTED, som et resultat av å oppnå høyeste karakter i alle 12 vurderinger foretatt på undervisning og ombordstigning kvalitet i skolen.

I juli 2016 foretok vi en ny fase i vår utvikling ved å flytte til en ny enkelt område, bygget formål campus. Vår nye studenthybler har blitt designet av personalet på Abbey College Cambridge for å passe perfekt behovene til våre studenter.

Abbey College Cambridge er en bestanddel college av Abbey DLD Group of Colleges, som igjen er en del av Alpha Plus Group.

Overnatting

Fra september 2016 Full Board rom vil være tilgjengelig på stedet på vår nye campus. Dette boarding overnatting vil bli kjent som «Abbey House 'og det vil utfylle vår eksisterende overnatting bestemmelsen.

Viktige egenskaper for vår Abbey overnatting inkluderer:

120 Romslige eget hybler for studenter i alderen 13+ Sunn og deilig frokost, lunsj og middag måltider serveres i vår på campus kantine, med et bredt utvalg av måltid alternativer På campus kaffe og snackbar Ofsted 'Outstanding' karakter boarding bestemmelse WiFi-tilgang i hele (inkludert i overnatting avgift) Dedikert mannlige og kvinnelige overnatting etasjer Felles rom og fellesområder med kjøkkenkrok På stedet vakthold 24 timer i døgnet, 7 dager i uken Nøkkelkort tilgang betyr at overnatting gulv kan bare nås av studenter som bor i dem

College Livet

Våre studenter får de aller beste faglige resultater. Dette oppnår vi gjennom grundige, men uformell undervisning, små klasse størrelser, hyppige tester og dyktige lærere som setter interessene til hver av våre studenter i sentrum for alt de gjør.

Vi tror at studenter, uansett alder, oppnå store ting gjennom sin egen intelligens, fantasi og initiativ. Men vi tror også at vår rolle er å skape strukturer der dette kan skje.

Våre studenter oppnå sine fremragende resultater fordi våre lærere bryr seg om deres velferd og fremgang. De hjelper dem å utvikle selvtillit og disiplin og motivasjon er nødvendig for å konvertere sin innsats til resultater.

Personlige veiledere overvåke faglig fremgang; de oppfyller studenter under deres omsorg hver uke.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Forkurs » Se Forberedende år » Se Sertifikater » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

A-nivå kurs

Campus Heltidsstudier 18 - 24 måneder September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Våre A-nivå kurs blir undervist over 18 måneder eller to år. De to års kurs starter i september og 18 måneders kurs starter i januar. Studentene tar fire fag i sitt første år og tre eller fire fag i sitt andre år. [+]

Våre A-nivå kurs blir undervist over 18 måneder eller to år. De to års kurs starter i september og 18 måneders kurs starter i januar. Studentene tar fire fag i sitt første år og tre eller fire fag i sitt andre år. Studenter med IELTS (eller tilsvarende) på under 6,5 vil også studere engelsk for vitenskapelige formål i løpet av sitt første år på A-nivå studie.

Fag:

kunst og design biologi Business studier kjemi økonomi Engelsk litteratur historie Matematikk og videre matematikk Moderne fremmedspråk psykologi

A-nivå Opptakskrav

Kursstart Dato og Lengde: September (2 år), Januar (18 måneder) Norsk nivå (minimum): IELTS 5,5 (eller tilsvarende) Alder: 16 - 19 år ved inngang Kvalifikasjoner: 5 GCSE passerer på karakteren C, eller tilsvarende ... [-]

Forkurs

Internasjonal grunnutdanning

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Vi tilbyr studenter tre Foundation Pathways for å forberede dem til å studere ved britiske universiteter. På alle 3 baner studentene fullføre grunnleggende ferdigheter moduler i matematikk, informasjonsteknologi, presentasjon og forskning ferdigheter, og engelsk for vitenskapelige formål. [+]

Vi tilbyr studenter tre Foundation Pathways for å forberede dem til å studere ved britiske universiteter.

På alle 3 baner studentene fullføre grunnleggende ferdigheter moduler i matematikk, informasjonsteknologi, presentasjon og forskning ferdigheter, og engelsk for vitenskapelige formål.

Alle tre banene er utformet for å gi studentene en grundig innføring i sentrale begreper og teorier de vil møte i løpet av sine lavere grads studier.

Vår Økonomi, Ledelse og regnskap fundament vei dekker regnskap, økonomi og administrasjon, økonomi og matematikk for virksomheten. Du vil utvikle en kritisk forståelse av organisasjoner, markeder, konkurranse og verdiskapning. Typiske universitet kurs nås ved denne veien omfatter finans og regnskap, økonomi, Business Management, International Business, bank og markedsføring.... [-]


Kurs

Akademisk engelsk

Campus Heltidsstudier Deltid August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Vi tilbyr en rekke akademiske engelskkurs basert på elevenes individuelle behov og ambisjoner. [+]

Vi tilbyr en rekke akademiske engelskkurs basert på elevenes individuelle behov og ambisjoner.

Hva er Akademisk engelsk?

Engelsk er det viktigste globale språket av virksomheten, akademia og internasjonale relasjoner, er det den globale lingua franca. A-nivå kurs på Abbey College Cambridge og hele Storbritannia blir undervist på engelsk, vil det også være undervisningsspråket for grad kurs som du vil gå på å studere ved universitetet.

Hvorfor studere Akademisk engelsk?

Mens de samlede fordeler som å mestre det engelske språket bringer er store, hvis det primære målet er å bli akseptert i din valgte universitet i Storbritannia eller et annet engelsktalende land, vil du bli pålagt å demonstrere et bestemt nivå av ferdigheter i engelsk. Dette er vanligvis demonstrert av en score i en anerkjent engelsk språktest, slik som IELTS.... [-]


Sertifikat

GCSE kurs

Campus Heltidsstudier 1 - 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Vår Abbey College Cambridge GCSE program går over en periode på ett år, to år, og fra januar 2017, halvannet år. Vår studentens GCSE resultater rangerer konsekvent langt over Storbritannia gjennomsnittet. [+]

Vår Abbey College Cambridge GCSE program går over en periode på ett år, to år, og fra januar 2017, halvannet år. Vår studentens GCSE resultater rangerer konsekvent langt over Storbritannia gjennomsnittet.

GCSEs representerer det første skrittet på veien mot et universitet. Våre ett og to år GCSE kurs begge starter i september. Vår atten måneders GCSE kurs starter i januar 2017.

To års GCSE kurs

kunst og design biologi Business studier kjemi økonomi English Language (første eller andre språk) historie matematikk Fysikk

Antall fag

Studenter studerer syv obligatoriske GCSE fag, biologi, økonomi, kjemi, økonomi, engelsk, matematikk og fysikk, og må velge en åttende underlagt enten fra Art & Design eller History.... [-]


Videoer

Why study at Abbey College Cambridge?