Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en ikke-selektiv, co-utdanning, uavhengig college i hjertet av Manchester sentrum. De fleste av våre 220 studenter studerer A-levels, avgangseksamen eller på vår International Foundation Programme. I vår vennlige, trygge, støttende miljø elevene å nå sine mål og hell gå videre til deres valgte universitetet. Vi tilbyr et unikt alternativ til tradisjonelle skoler med fleksible programmer og tilpasset læring samtidig opprettholde en sterk faglig ethos.

Vår historie

Abbey College Manchester ble grunnlagt i 1990 og er en del av Alpha Plus gruppen av uavhengige skoler og høyskoler.

Abbey College Manchester er nå feirer sitt 25-års jubileum i 2015, og har en utviklet et sterkt omdømme lokalt, nasjonalt og internasjonalt for høy kvalitet undervisning, små klasse størrelser og en sterk veileder støtte system.

En rekke kurs for å dekke behovene til den enkelte student tilbys: To års A-Levels; Ett år Intensive gjenerobre A-Levels; Ett år Forretnings BTEC; Ett og to år International Foundation Program (Business and Engineering) og ett år GCSEs.

Skolen ligger i et moderne fem etasjes bygning i hjertet av Manchester sentrum. Alle klasserom, suiter og laboratorier er godt utstyrt og utrustet, og gi en undervisning og læringsmiljø for å hjelpe elevene å oppfylle sine ambisjoner.

Fasiliteter

Abbey College Manchester har et utvalg av moderne utstyr og ressurser til å bidra til å levere høy kvalitet undervisning til elevene.

Alle våre klasserom nytte av state-of-the-art fasiliteter, tilgang til moderne teknologi, inkludert interaktiv tavle, bærbare datamaskiner og berøringsskjermer. Alle avdelinger er utstyrt med spesialrommene og lærebøker er tilgjengelig for alle kurs.

Studentene har sin egen personlige datamaskin innlogging og tilgang til student delte stasjonen der undervisningsressurser er lagret. Praktisk arbeid og etterforskning er sentral i undervisningen i biologi, kjemi og fysikk, og så hvert fag blir undervist i en moderne, fagspesifikk laboratorium. Hvert rom er utstyrt til den høyeste standard og er godt utstyrt for å tillate levering av et bredt spekter av eksperimenter og demonstrasjoner for å stimulere elevenes læring.

Kreativitet blomstrer innenfor høgskolen med Art & Design og Photography undervist i dedikerte, velutstyrte rom. Studentene oppfordres til å uttrykke seg ved hjelp av teknikker som spenner fra 3D-modellering, tekstiler, skulptur og fotografi samt konvensjonell maleri og tegning. Det er også et mørkt rom hvor bildene kan bli styrket og utviklet av studentene. En stor studie senter er tilgjengelig som en stille og overvåket studieområdet. Her kan elevene bruke sine egne eller høyskole bærbare datamaskiner for personlig arbeid. Det er trådløs tilkobling tilgjengelig her og rundt høgskolen.

Undervisning og læring

Undervisning og læring er streng samtidig som kreativ og lydhør overfor enkelte student trenger.

Små klasser

Vi tror at små klasser og høy kvalitet undervisning er nøkkelen til suksess. Denne tilnærmingen er svært personlig og innebærer at studentene er fokusert på sine studier og får masse oppmerksomhet fra lærere for å maksimere oppnåelse og oppfylle potensialet. Sammen med små klasse størrelser vi skape et trivelig miljø ved å ha en ingen enhetlig politikk og skape relasjoner der alle er på fornavn vilkår.

Expert lærere

Våre dedikerte lærere har en utmerket kunnskap om sine fag og spesifikasjoner og som sensorer for de store prøvenemnder de er godt posisjonert for å tilby veiledning og støtte i å utvikle undersøkelsesteknikk. Lærere bryte ned fag i håndterbare deler, slik at elevene kan arbeide enklere mot karakterene de trenger. Studentene er forberedt grundig for offentlig eksamen og få viktige studieteknikk.

Å studere i høgskolen

Alle studenter har timetabled, veiledet studien innebygd i sine programmer. I vår studie sentrum studentene arbeide stille, og dette bygger en kultur av konsentrasjon og respekt for læring andres behov.

Vurdering og overvåkingen

Liten klasse størrelser bety lærerne kan bruke mer tid på å vurdere hver enkelt students arbeid og gi muntlig og skriftlig tilbakemelding på en 12:59 basis. Lærere vurdere student innsats og oppnåelse ofte. Rapporter sendes hjem hver halv sikt og skriftlige kommentarer og data som dekker frammøte, akademisk oppnåelse og student innsats både i klasserommet og i sin egen tid. Studenter og lærere reflektere over dagens arbeid og heve standarden ved å godta mål på områder som fagkunnskap, tidsstyring, revisjon teknikker og fremgang på kurs. Dette i sin tur bygger tillit og hever standarden.

Oppmøte

Oppmøte følges opp gjennom daglig registrering og ved starten av hver leksjon. Foreldre / foresatte blir kontaktet hvis en student ikke er til stede i klassen.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Abbey College Manchester

Det er over 130 studenter i videregående, er de fleste av dem tar tre eller fire A-Levels på en to års program for AS og A2. Entry er avhengig av tilfredsstillende GCSE k ... [+]

Det er over 130 studenter i videregående, er de fleste av dem tar tre eller fire A-Levels på en to års program for AS og A2. Entry er avhengig av tilfredsstillende GCSE karakterer vanligvis inkludert et utvalg av A *, A, B og C karakterer sammen med en god referanse fra forrige skole.

Hvis du har studert AS Levels andre steder og ønsker å bli med oss ​​for A2 Levels, vil vi gi vårt beste råd om hvilke kurs å ta. Noen ganger kan det hende du trenger å overføre prøvenemnder. Dette er vanligvis en grei oppgave, og vi kan gi deg råd videre på denne saken. Høgskolen har erfaring i å lykkes slik at studentenes overgang til den øvre sjette året.

For noen internasjonale studenter som engelsk ferdigheter er dømt til å være ikke helt på det nivået som kreves for å gjennomføre to års A-nivå Programmet er et treårig A-nivå alternativet tilgjengelig for øyeblikket. Dette er gjennomført i et noe lavere tempo til den tradisjonelle To års Programme.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Forkurs

Abbey College Manchester

Dette er en full-time kurs utformet for å forberede internasjonale studenter for direkte inngang til de fleste britiske universiteter. Disse universitetene er Bristol, Ba ... [+]

Dette er en full-time kurs utformet for å forberede internasjonale studenter for direkte inngang til de fleste britiske universiteter. Disse universitetene er Bristol, Bath, Manchester, Sheffield, Leeds, Birmingham, Aston, Nottingham, York, Southampton, University College London, Salford og Queen Mary. Det er vanligvis levert over ett år. Men det kan også bli foretatt i løpet av 18 måneder eller to år for de studentene som vil passe et langsommere tempo eller ikke har studert på tilsvarende nivå 3 (dvs. A-nivå) før.

Det er fullt akkreditert av NCFE i tråd med britisk visum innvandring (UKVI) krav.

Pathways

Studentene kan velge mellom fire baner, som hver består av grunnleggende ferdigheter og Pathway moduler:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
August 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Abbey College Manchester

Engelsk er det viktigste globale språket av virksomheten, akademia og internasjonale relasjoner, er det den globale lingua franca. A-nivå kurs på Abbey College Cambridge ... [+]

Hva er Akademisk engelsk?

Engelsk er det viktigste globale språket av virksomheten, akademia og internasjonale relasjoner, er det den globale lingua franca. A-nivå kurs på Abbey College Cambridge og hele Storbritannia blir undervist på engelsk, vil det også være undervisningsspråket for grad kurs som du vil gå på å studere ved universitetet.

Hvorfor studere Akademisk engelsk?

Mens de samlede fordeler som å mestre det engelske språket bringer er store, hvis det primære målet er å bli akseptert i din valgte universitet i Storbritannia eller et annet engelsktalende land, vil du bli pålagt å demonstrere et bestemt nivå av ferdigheter i engelsk. Dette er vanligvis demonstrert av en score i en anerkjent engelsk språktest, slik som IELTS.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Abbey College Manchester

Høgskolen tilbyr en unik og svært vellykket ett år GCSE program for studenter som ønsker å overføre midten GCSE i år 11. Studentene er i stand til å ta opp til 6 fag og k ... [+]

Høgskolen tilbyr en unik og svært vellykket ett år GCSE program for studenter som ønsker å overføre midten GCSE i år 11. Studentene er i stand til å ta opp til 6 fag og kurset er levert i sin helhet i et år. Det er forventet at under normale omstendigheter vil studentene være i alderen 16 eller under den 1. september året eller foreslått studien.

Studenter har en base og en dedikert og erfaren leder av året for å overvåke en vellykket gjennomføring av kurset. Studenter av lovbestemt skolealder har timetabled Personal, Sosial- og helse utdanning (PSHE) og sport.

Etter endt sine GCSEs mange studenter er invitert til å delta på våre to år A Level programmer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
August 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Abbey College Manchester - The Gold Standard in Education