Abbey Road Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VELKOMMEN TIL ABBEY ROAD INSTITUTE.

Abbey Road Institute er treningsstedet for neste generasjon av musikkprodusenter og lydingeniører.

Ved å utnytte den kompetanse og innovasjon som er opprettet på Abbey Road Studios og samarbeide med eksperter i industrien, lærer vi et profesjonelt ettårig Avansert Diplom i musikkproduksjon og lydteknologi.

Vi jobber tett med ingeniører og produsenter for å lage en bred, hands-on og cutting-edge læreplan. Dette forbereder våre studenter til å lansere en karriere i musikkbransjen like unik som de er. Det som forener våre studenter og team er en kjærlighet til musikk og en lidenskap for å skape.

CARER DIN MUSIKK PRODUKSJON OG LYDGRAFISKE KARRIERE MED OSS.

Våre studenter lærer fra kreative nyskapende produsenter, tekniske eksperter, forretningsfolk og etablerte og erfarne navn på tvers av musikkbransjen. Å velge å studere på Abbey Road Institute er en livsforandrende beslutning og en gang i en levetid opplevelse.

Våre nyutdannede er fremtiden for musikk og innspillingsindustrien.

Et blikk inne i vår studie

Våre flaggerskole, Abbey Road Institute London, basert på Abbey Road Studios i Nordvest-London, lansert i september 2015. Skolen er integrert i Abbey Road Studios-bygningen og tilbyr våre studenter et eget lærerom og skreddersydd studio for å jobbe 7 dager i uken. Vi er stolte over å være vertskap for vår skole i et dynamisk undervisningsrom som støtter alle områder av kurset. Du vil jobbe med toppen av serien, bransjestandardutstyr i våre profesjonelle studioer.

Oversikt over plassen

Gjennom hele kurset får du tilgang til både våre undervisnings- og kommersielle studioer på ulike stadier, avhengig av hvilke moduler du jobber med. Våre spesialbygde fasiliteter inkluderer et levende opptaksrom og et profesjonelt standard kontrollrom, to produksjonsrom, et blanderom og et foredragsrom med individuelle arbeidsstasjoner.

Studentene har tilgang til instituttets studio både som en del av tidsplanlagt undervisning og utenfor klassetiden for uavhengig administrert opptak, produksjon og blanding. Hver student har tilgang til en kraftig datamaskin arbeidsplass tilgjengelig før, under og etter klassen.

Du kan starte prosjektet ditt i studiet og fortsette å registrere, redigere og blande på klasserommet arbeidsstasjoner eller produksjons suiter eller blanderom. Abbey Road Institute studenter kan være sikker på at de lærer på det aller beste industrien standard utstyr i klasserommet og studio. Våre studioer har et bredt spekter av programvare og maskinvare som tillater ulike hybridoppsett som begge er praktiske og passer for det moderne lydproduksjonsmiljøet.

Praktisk tid er allokert på individuell basis og fullstendig overvåket av kvalifisert personale. Praktiske økter kan bestilles av studenter på ukentlig eller månedlig basis i instituttets driftstimer. Det er ingen grense for hvor mye praktisk tid en student kan bestille under hans / hennes kurs, kun underlagt tilgjengelighet.

Steder

London

Abbey Road Institute

Address
Abbey Road Institute London
Abbey Road Studio
3 Abbey Road

NW8 9AY London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 7266 7397