Accent International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Accent International

Accent International

Utøvende og Professional Training

Accent er en liten, spesialist organisasjon. Selv om vi jobber med store selskaper, vi aldri har mer enn 25 kursdeltakere på våre kurs på Bicton College. Dette er bevisst fordi vi mener at vi må begrense antall personer til å gjøre oss i stand til å gi en personlig, skreddersydd service og svare på behovene til deltakerne.

Våre deltakere er modne voksne - ledere og fagfolk som trenger å gjøre rask fremgang i bestemte områder.

Våre studier er i generell engelsk, forretningsengelsk eller Specialist engelsk.

Allmenn kan inkludere Sosialt samvær, Reise, generell kommunikasjon, studieøyemed.

Business English kan se på generelt forretningsspråk eller workfocused temaer som økonomi, salg, markedsføring, menneskelige ressurser, produksjon, logistikk etc.

Spesialist engelsk kan undersøke slike områder som regnskap, Banking, Construction, Engineering, forsikring, jus, medisin, petroleum, farmasi, Technology.

Spesifikke ferdigheter kan dekke møter, forhandlinger, presentasjoner, rapportskriving, interkulturell bevissthet, deltar på konferanser.

Innledning

Accent ble grunnlagt i 1988 som en spesialist rådgivning og engelsk språkopplæring organisasjon for bedrifter, ledere, ledere og fagfolk. Siden da har vi jobbet tett med bedriftskunder og privatpersoner fra hele verden for å gi opplæring løsninger for språkproblemer og hjelpe dem til å utnytte de mulighetene som er tilgjengelig på en global skala.

Engelsk er utvilsomt språket for internasjonal kommunikasjon i næringslivet og profesjonelle verden. Bedrifter og enkeltpersoner som legger engelsk til sine andre evner er plutselig i stand til å utføre internasjonalt - åpne opp nye markeder, globalisert virksomhet, skape ekte tverrkulturell kommunikasjon, lære av andre land og styrke både selskapets utsikter og også karrierer.

Accent arbeider i områder av spesialist engelsk språk opplæring, i et firma og programmer, total-immersion kurs, lederopplæring, kurs design, en-til-en, liten gruppe og kombinasjonen trening formater, faglige seminarer, simuleringer, behovsanalyse og rådgivning.

FILOSOFI

Filosofien av Accent kan oppsummeres som "Personal, profesjonell, kvalitet opplæring".

Personlig - fordi selv Accent fungerer internasjonalt, er vårt senter lite og antall deltakere er nøye begrenset. På denne måten kan vi gi personlig oppmerksomhet og design kurs tilpasset individuelle behov.

Professional - fordi Accent bruker kvalifiserte og erfarne trenere som vanligvis har kvalifikasjoner og erfaring i spesialiserte områder som næringsliv, finans, vitenskap eller IT - i tillegg til språk pedagogiske kvalifikasjoner.

Kvalitet - fordi Accent er forpliktet til kvalitet - på trening, i materialer, i våre anlegg, i overnatting og i klient-selskap relasjoner. Vi mener at alle deler av et treningsprogram er like viktige - fra første kontakt til sluttrapporten.

Practicum - fordi Accent er vant til å jobbe med forretningsmenn, bedrifter og fagfolk. Alle våre tjenester er basert på treningskonsepter, ikke undervisning. Stemningen på en Accent kurset er helt forskjellig fra en skole - tilnærming, relasjoner og miljø er egnet for alvorlige, modne voksne med et profesjonelt behov for engelsk.

Garanti for kvalitet

Accent er anerkjent som effektive av British Council - som jevnlig inspiserer oss og sikrer at høye standarder fortsette å være oppfylt. Accent er også medlem av English UK, som er den profesjonelle kroppen av det engelske språk Industri og gir en annen kvalitet skjerm. Endelig er vi medlemmer av BusinessEnglishUK som er spesialisten organisasjonen for Business engelsk leverandører.

Dette er dine anerkjente garantier for kvalitet.

Den reell garanti, men er tilfredsstillelse av våre kunder og kursdeltakere, hvor lang tid vi har jobbet med bedrifter og deltakerne som kommer tilbake for mer trening med aksent.

En fokusere på opplæring Excellence

Accent ble grunnlagt av en trener - og dyktighet i trening er i hjertet av organisasjonen. Vårt team av trenere er sterkt støttet av en kontorpersonell som gir infrastrukturen og plattformen slik at våre trenere til å produsere høy kvalitet programmer for hver kursdeltaker.

Steder

East Budleigh

Address
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

East Budleigh, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland