Les den offisielle beskrivelsen

Om Accent International

Accent International

Utøvende og Professional Training

Accent er en liten, spesialist organisasjon. Selv om vi jobber med store selskaper, vi aldri har mer enn 25 kursdeltakere på våre kurs på Bicton College. Dette er bevisst fordi vi mener at vi må begrense antall personer til å gjøre oss i stand til å gi en personlig, skreddersydd service og svare på behovene til deltakerne.

Våre deltakere er modne voksne - ledere og fagfolk som trenger å gjøre rask fremgang i bestemte områder.

Våre studier er i generell engelsk, forretningsengelsk eller Specialist engelsk.

Allmenn kan inkludere Sosialt samvær, Reise, generell kommunikasjon, studieøyemed.

Business English kan se på generelt forretningsspråk eller workfocused temaer som økonomi, salg, markedsføring, menneskelige ressurser, produksjon, logistikk etc.

Spesialist engelsk kan undersøke slike områder som regnskap, Banking, Construction, Engineering, forsikring, jus, medisin, petroleum, farmasi, Technology.

Spesifikke ferdigheter kan dekke møter, forhandlinger, presentasjoner, rapportskriving, interkulturell bevissthet, deltar på konferanser.

Innledning

Accent ble grunnlagt i 1988 som en spesialist rådgivning og engelsk språkopplæring organisasjon for bedrifter, ledere, ledere og fagfolk. Siden da har vi jobbet tett med bedriftskunder og privatpersoner fra hele verden for å gi opplæring løsninger for språkproblemer og hjelpe dem til å utnytte de mulighetene som er tilgjengelig på en global skala.

Engelsk er utvilsomt språket for internasjonal kommunikasjon i næringslivet og profesjonelle verden. Bedrifter og enkeltpersoner som legger engelsk til sine andre evner er plutselig i stand til å utføre internasjonalt - åpne opp nye markeder, globalisert virksomhet, skape ekte tverrkulturell kommunikasjon, lære av andre land og styrke både selskapets utsikter og også karrierer.

Accent arbeider i områder av spesialist engelsk språk opplæring, i et firma og programmer, total-immersion kurs, lederopplæring, kurs design, en-til-en, liten gruppe og kombinasjonen trening formater, faglige seminarer, simuleringer, behovsanalyse og rådgivning.

FILOSOFI

Filosofien av Accent kan oppsummeres som "Personal, profesjonell, kvalitet opplæring".

Personlig - fordi selv Accent fungerer internasjonalt, er vårt senter lite og antall deltakere er nøye begrenset. På denne måten kan vi gi personlig oppmerksomhet og design kurs tilpasset individuelle behov.

Professional - fordi Accent bruker kvalifiserte og erfarne trenere som vanligvis har kvalifikasjoner og erfaring i spesialiserte områder som næringsliv, finans, vitenskap eller IT - i tillegg til språk pedagogiske kvalifikasjoner.

Kvalitet - fordi Accent er forpliktet til kvalitet - på trening, i materialer, i våre anlegg, i overnatting og i klient-selskap relasjoner. Vi mener at alle deler av et treningsprogram er like viktige - fra første kontakt til sluttrapporten.

Practicum - fordi Accent er vant til å jobbe med forretningsmenn, bedrifter og fagfolk. Alle våre tjenester er basert på treningskonsepter, ikke undervisning. Stemningen på en Accent kurset er helt forskjellig fra en skole - tilnærming, relasjoner og miljø er egnet for alvorlige, modne voksne med et profesjonelt behov for engelsk.

Garanti for kvalitet

Accent er anerkjent som effektive av British Council - som jevnlig inspiserer oss og sikrer at høye standarder fortsette å være oppfylt. Accent er også medlem av English UK, som er den profesjonelle kroppen av det engelske språk Industri og gir en annen kvalitet skjerm. Endelig er vi medlemmer av BusinessEnglishUK som er spesialisten organisasjonen for Business engelsk leverandører.

Dette er dine anerkjente garantier for kvalitet.

Den reell garanti, men er tilfredsstillelse av våre kunder og kursdeltakere, hvor lang tid vi har jobbet med bedrifter og deltakerne som kommer tilbake for mer trening med aksent.

En fokusere på opplæring Excellence

Accent ble grunnlagt av en trener - og dyktighet i trening er i hjertet av organisasjonen. Vårt team av trenere er sterkt støttet av en kontorpersonell som gir infrastrukturen og plattformen slik at våre trenere til å produsere høy kvalitet programmer for hver kursdeltaker.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Accent International

Bestemt språk for spesifikke behov ... [+]

Bestemt språk for spesifikke behov

To-ukers programmer

English for medisin

For leger og medisinstudenter, ser dette kurset på det språket Alminnelige og konkrete områder av medisin. Fra allmennmedisin, gjennom spesialiseringer som onkologi, dermatologi, gynekologi, obstetrikk, hjerte-, Thoracic-, ENT- og nevro, kirurgi og mange andre tekniske, komplekse og sensitive språkområder.

English for Law

For advokater, jurister, notarer, advokater og jusstudenter, spesialisten engelsk for Law er en kompleks, men nødvendig ferdighet. Om fokuset er på Civil, Criminal, Company, Familie, Chancery, International Fiscal, offentlig eller menneskerettigheter, dette kurset hjelper med spesifikke språk og ferdigheter som er nødvendige. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland East Budleigh
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Accent International

De fleste deltar på kurs ved Accent fordi de trenger engelsk i sitt arbeid. På Accent får vi menn og kvinner fra et meget stort utvalg av virksomheter og yrker - fra Bank ... [+]

De fleste deltar på kurs ved Accent fordi de trenger engelsk i sitt arbeid. På Accent får vi menn og kvinner fra et meget stort utvalg av virksomheter og yrker - fra Bank til Pharmaceuticals, fra prosjektering til medisin, fra forsikring til Railways, fra Space Corporations til advokater.

Faktisk, fra Automotive Industries til Zoologer - vi bokstavelig talt jobbe fra A til Z. Hvert kurs er annerledes og spesiell og eventuelle to finansledere, for eksempel, har ulike behov. Det er imidlertid en rekke studieretninger som ser ut til å være mer etterspurt enn andre, og dette pakningsvedlegget er å gi deg en idé av disse. Denne listen bare en prøve. Som du vil se på baksiden av denne brosjyren, kan vi vanligvis gi en spesialist program - uansett hva dine spesifikke behov.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland East Budleigh
Engelsk
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk
Accent International

Designet for dine behov. Specialisms fra AZ. ... [+]

Designet for dine behov. Specialisms fra AZ.

Individuelle Intensive Courses

Individuelle intensive kurs gir de mest personlige, skreddersydde og individuelt utformede programmer av engelsk språkopplæring tilbys av Accent.

Kursinnhold

Kursets innhold på individuelt program er akkurat hva kursdeltaker vil! Trenerne vil råde, men til slutt, er avgjørelsen med deltakeren. På en ndil.idual program, kan du studere både generelt og også Specialist engelsk. Allmenn kan omfatte arbeid med nøyaktighet og flyt i å snakke, lytte, lese og skrive eller noen av disse. Det kan fokusere på kommunikativ evne eller det kan konsentrere seg om nøyaktighet i forståelse eller lese engelsk for individuelle behov. Spesialist engelsk kan eiclude mange forskjellige områder av arbeid - alle deler av virksomheten, for eksempel, eller profesjonelle områder som medisin, jus, reklame, farmasi, Engineering, etc. I tillegg arbeide med konkrete ferdigheter som møter, forhandlinger. Presentasjoner kan av telefon eller Rapport Writi-ig trenes på enkeltkurs - som en del av en større plan eller som et spesifikt fokus for en ukes program. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland East Budleigh
Engelsk
Heltid studier
Deltid
40 timer
Campus
Les mer på norsk
Accent International

Designet for dine behov. Specialisms fra AZ. ... [+]

Designet for dine behov. Specialisms fra AZ.

kombinasjon Kurs

Kombinasjon Kurs tilby et blandet program av noen individuell trening og noen liten gruppe trening.

Enkelt komponent av kombinasjonskurs

Denne komponenten fokuserer på de individuelle behovene til kursdeltakeren. Det kan rette personlige grammatiske problemer, konsentrere seg om individuell uttale eller forbedre flyt, for eksempel. Det kan gi intensivt arbeid fokusert på en bestemt ferdighet som kreves for eksempel lytting, lesing eller skriving. Endelig kan det være viet til svært spesifikke engelsk - for finans, markedsføring, jus, Engineering, medisin, etc. Kombinasjon kurs gir en rekkevidde på individuell trening per dag. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland East Budleigh
Engelsk
Heltid studier
40 timer
Campus
Les mer på norsk
Accent International

Designet for dine behov. Specialisms fra AZ. ... [+]

Designet for dine behov. Specialisms fra AZ.

Small Group Kurs

Liten gruppe kurs er for minimum to og maksimum 4 deltakere på et tilsvarende nivå. Grupper er oppdrettet på grunnlag av opplysninger mottatt i søknadsskjemaet og innledende behovsanalyse. Av og til vil en deltaker være ringte for å sjekke nivået. Under vurderingen på den første dagen, er kurset sammensetningen bekreftet eller endret av faglærer.

Small Group Kursinnhold

Small Group kurs kan være generelt eller forretningsengelsk. Kurset består vanligvis av fire moduler - de første konsentrerer seg om nøyaktighet og derfor ser på riktig bruk av grammatikk og ordforråd, fokuserer andre på forståelse - eller mottakelige ferdigheter - og hjelper par6cOants å forbedre sin lytting og lesing; den tredje ser på ferdigheter og gir opplæring i møter, ringer, sosialt samvær, presentasjoner, etc. og den siste komponenten på nytt understreker Kommunikasjon og arbeider innenfor områdene flyt, uttale, intonasjon og tillit. Innholdet i hver liten gruppe kurs er ikke bestemt, imidlertid, og er justert i henhold til kravene fra medlemmene av gruppen. Det er stadig gjennomgått og revidert etter behov.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland East Budleigh
Engelsk
Heltid studier
40 timer
Campus
Les mer på norsk

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International