Les den offisielle beskrivelsen

Tradisjonell britisk plassering

Anglolang er en internasjonal engelskspråklig skole som ble etablert i 1985 i den historiske turiststedet Scarborough på den vakre North Yorkshire kysten. Skolen ligger kun 15 minutters gange fra stranden og de fleste overnatting. Det har en tradisjonell britisk sted for studier og praktisk tilgang til de viktigste byene i England og Skottland.

Veletablert Kvalitet engelsk skole

Skolen er en 19. århundre Manor House med en stor hage. Fasiliteter som tilbys inkluderer WiFi, interaktive tavler, kino, stor Orangery kafé, bibliotek og student lounge.

Bredt utvalg av året kurs, blant annet Erasmus + Kurs

Anglolang engelskkurs utvikle de ferdighetene som trengs for å kommunisere på engelsk med tillit. Vi tilbyr et bredt spekter av helårs kurs for voksne, inkludert lærerutdanning, IELTS forberedelse og Professional engelsk. Vi tilbyr kurs for familier og yngre studenter i løpet av sommeren.

Anglolang online

Alle Anglolang studenter kan få tilgang Anglolang nettet - vår student sone som tilbyr 24 timers tilgang til gratis leksjoner samt lenker til nyttige nettsteder.

Innbydende innkvartering

Vi tar stor forsiktighet når du velger din innkvartering og kan ordne for deg å bo hos en engelsk familie, i et pensjonat, hotell eller selvbetjent overnatting.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Anglolang Academy of English

Anglolang intensive engelsk & IELTS kurset er perfekt for studenter som håper å studere ved et britisk college eller universitet i fremtiden, men ikke har en høy ... [+]

Anglolang intensive engelsk & IELTS kurset er perfekt for studenter som håper å studere ved et britisk college eller universitet i fremtiden, men ikke har et høyt nok nivå i engelsk.

Dette kurset innebærer 25 timer gruppeundervisning hver uke i små multinasjonale klasser. Kombinasjonen av morgen klasser som fokuserer på de fire ferdigheter samt grammatikk og vokabular utvikling og ettermiddag klasser som fokuserer på IELTS eksamens strategier, hjelper studentene til å oppnå poengene som de trenger i IELTS test. Derfor tillater dem å gå videre til unversity grad av sine valg.

IELTS kurs kan bestilles i 4 uker eller mer.

Minste språknivået som kreves for dette kurset er Elementary (A1).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Scarborough
Åpen påmelding
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Anglolang Academy of English

Ved å oppleve en rekke praktiske pedagogiske teknikker, vil deltakerne utvide sine egne arbeids klasserom ideer mens forfriskende og utvikle sine engelsk ... [+]

Dette kurset er for lærere som ønsker å øke sin bevissthet og bruk av teknologi i undervisningssammenheng. Morning økter fokus på språkutvikling hvor deltakerne få tillit til å bruke engelsk. De ettermiddag metodikk økter innføre friske og kommunikative tilnærminger til bruk av teknologi i undervisningen.

Ved å oppleve en rekke praktiske pedagogiske teknikker, vil deltakerne utvide sine egne arbeider klasserom ideer mens forfriskende og utvikle sine engelskkunnskaper.

Ved slutten av kurset skal deltagerne ha: - Økt deres bevissthet om hvordan teknologi kan brukes i klasserommet - Kjøpte nye ideer for å motivere sine elever - Collected en portefølje av læringsressurser - Delt ideer og erfaringer - Økt bevissthet om hvordan kulturell bakgrunn kan påvirke klasserom dynamikk - Har laget et nettverk av undervisnings kontakter innenfor Europa Dette kurset er tilgjengelig med jevne datoer gjennom hele året. Selv om det er en to-ukers kurs, er det mulig å bli med for en uke bare.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Scarborough
Åpen påmelding
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Anglolang Academy of English

Anglolang sommerferie kursavgifter inkluderer: 4 timer gruppeundervisning hver morgen (maksimalt 15 elever per klasse), en organisert sosialt program hver ettermiddag, en ... [+]

Ha det gøy og lære

Anglolang sommerferie kursavgifter inkluderer: - 4 timer gruppeundervisning hver morgen (maksimalt 15 elever per klasse) - en organisert sosialt program hver ettermiddag - en full-dagers studie besøk til et interesse hver onsdag (en lærerik tur som er del av det faglige programmet) Studenter kan også bli med på en valgfri helg full-dagsturer med guide for en ekstra kostnad på ca £ 25 - £ 35.

Eksempler på ettermiddagsaktiviteter Sea Life Centre - Sea Cruise - Scarborough Castle - Innendørs svømmebasseng - Innendørs Bowls - Sports Centre - Scarborough Art Gallery - Minigolf - Art Workshop Vær oppmerksom på at i løpet av sommeren Programme (fra 16. juni... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Scarborough
Kontakt skolen
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Anglolang Academy of English

Anglolang med mer enn tjue års erfaring med lærerutdanning, tilbyr dynamiske, motiverende og svært praktiske kurs for primære, sekundære og tertiære lærere. Målet for vår ... [+]

Anglolang med mer enn tjue års erfaring med lærerutdanning, tilbyr dynamiske, motiverende og svært praktiske kurs for primære, sekundære og tertiære lærere. Målet for våre to ukers kurset er å gi stimulerende praktiske undervisnings ideer og for å utvikle engelskkunnskaper.

Metodikk økter kan inneholde: - Terminologi læring, opptak og gjenvinning - Learner autonomi - Motivere elever til å snakke - Prosjektarbeid i klasserommet - Bruken av drama og rollespill - Ulike måter å undervise grammatikk Dette kurset er tilgjengelig med jevne datoer gjennom år.

Erasmus +

Personer som jobber innenfor en skole, høyskole eller utdanningsinstitusjon kan være kvalifisert for Erasmus + midler til dette kurset. Hvis du er en lærer fra EU-medlemsland eller et ikke-EU programland (tidligere jugoslaviske, Liechtenstein, Sveits, Makedonia, Norge, Tyrkia og Island), bør institusjonen søke om Erasmus + finansiering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Scarborough
Åpen påmelding
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

About the School

Accomodation

Scarborough

Nightlife!