Anglolang Academy of English

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tradisjonell britisk plassering

Anglolang er en internasjonal engelskspråklig skole som ble etablert i 1985 i den historiske turiststedet Scarborough på den vakre North Yorkshire kysten. Skolen ligger kun 15 minutters gange fra stranden og de fleste overnatting. Det har en tradisjonell britisk sted for studier og praktisk tilgang til de viktigste byene i England og Skottland.

Veletablert Kvalitet engelsk skole

Skolen er en 19. århundre Manor House med en stor hage. Fasiliteter som tilbys inkluderer WiFi, interaktive tavler, kino, stor Orangery kafé, bibliotek og student lounge.

Bredt utvalg av året kurs, blant annet Erasmus + Kurs

Anglolang engelskkurs utvikle de ferdighetene som trengs for å kommunisere på engelsk med tillit. Vi tilbyr et bredt spekter av helårs kurs for voksne, inkludert lærerutdanning, IELTS forberedelse og Professional engelsk. Vi tilbyr kurs for familier og yngre studenter i løpet av sommeren.

Anglolang online

Alle Anglolang studenter kan få tilgang Anglolang nettet - vår student sone som tilbyr 24 timers tilgang til gratis leksjoner samt lenker til nyttige nettsteder.

Innbydende innkvartering

Vi tar stor forsiktighet når du velger din innkvartering og kan ordne for deg å bo hos en engelsk familie, i et pensjonat, hotell eller selvbetjent overnatting.

Steder

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Address
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1723 367141