Les den offisielle beskrivelsen

Eksperiment. Spørsmål. Utfordring. Skape. Bare noen av tingene du vil bli oppfordret til å gjøre på våre sommerkurs.

Skrevet av kursene våre, som underviser på våre heltidsstudier, og støttes av å besøke veiledere, spesialistteknikere og studenterutdannede, gir våre høyt praktiske kurs deg muligheten til å utforske en rekke tilnærminger til kreativ tenkning og å gjøre i en rekke kunst former.

I tillegg til å lære om kreative teknikker og prosesser, retter våre sommerkurs for å øke tilliten til dine kunstneriske evner, noe som gir deg muligheten til å ta en mer informert beslutning om din fremtid.

Du kan være med på å forbedre din kunstportefølje , for å supplere universitetets søknad eller fordi du vil berike din CV eller interesse i den kreative verden.

Våre kurs tiltrekker unge studenter, kreative fagfolk og frilansere fra Storbritannia og over hele verden fra en rekke aldre, bakgrunner og erfaringer.

Våre tre ukers kurs er åpne for alle entusiaster 16 år og eldre; Det er ingen øvre aldersgrense.

Våre sommerkurs gir deg muligheten til å:

  • Utvikle nye kreative ferdigheter og teknikker
  • Forbered deg på et kunstkurs på universitetet
  • Lær av kreative eksperter
  • Opplev å studere i et britisk kunstuniversitet
  • Øk dine karrieremuligheter
  • Del ideer og ferdigheter med studenter fra hele verden
  • Tilbring tid på et av Storbritannias beste sommer destinasjoner
  • Motta portefølje råd og universitets søknad støtte
  • AUB-bevis for tilstedeværelse

fAQS

Hvis spørsmålet ditt ikke er dekket, kontakt oss på summercourses@aub.ac.uk eller ring 44 1202 363831/363823. Du kan også skype oss: summercoursesAUB.

Hvem kan ta del i en AUB Summer Course?

Våre 3 ukers kurs er åpne for alle kreative entusiaster i 16 år og det er ingen øvre aldersgrense.

Yngre studenter kan ta del i vår Creative Arts Summer School , designet for entusiastiske kreativer i alderen 14 og 15 år.

Selv om mange av våre Summer Course-studenter er i alderen 16-21, tiltrekker kursene studenter, kreative fagfolk og frilansere i alle aldre fra Storbritannia og over hele verden, med en rekke bakgrunner og erfaringer.

Våre sommerbaner drar nytte av å inkludere en slik blanding av mennesker som kan lære og samarbeide sammen.

Er det spesifikke opptakskrav for sommerkursene?

Det er ingen formelle opptakskrav til våre sommerkurs, da vi vil at studenter og reklamer skal dele og lære uansett hvilken bakgrunn eller tidligere erfaring.

Kursene er svært praktiske og skrevet for de med stor interesse for kreativitet; vi forventer bare sommerstuderende å være entusiastiske og villige til å lære som enkeltpersoner og som en del av et lag.

Du trenger ikke noen tidligere kvalifikasjoner for å bli med på kursene våre.

Hvilket språk er kurset inneholdt? Trenger jeg et sertifikat eller engelsk eller Ielts Test for å ta del?

Alle sommerkursene er undervist på engelsk.

Det er ingen formelle engelsk opptakskrav, men vi anbefaler at du har et mellomnivå på engelsk for å kunne dra nytte av din erfaring på sommerkursene og kunne kommunisere med kursleder og medstudenter.

Hvis du er i tvil om din engelsk er god nok, vennligst send oss ​​en e-post på summercourses@aub.ac.uk for råd.

Hvor mange mennesker vil være på min kurs?

Våre kurs er imidlertid veldig populære, for å sikre at du har en god kursopplevelse og nok kontakttid med din veileder, holder vi våre klassestørrelser små.

Klassenumrene varierer avhengig av emnet, men sommerkurs har vanligvis mellom 15-25 studenter per kurs, med kursleder, kursassistent og AUB studentambassadører for å støtte deg.

Hvordan bestiller jeg en sommerkurs?

Alle sommerkurs kan bestilles enkelt gjennom vår nettbutikk med debet- eller kredittkort.

Hvis du ikke kan betale online, vil vi be deg om å fylle ut et bestillingsskjema, og vi vil gi deg våre bankkontooplysninger slik at du kan ordne en bankoverføring (vær oppmerksom på at det vil være ekstra bankgebyrer å betale hvis du velger dette metode).

Du kan finne ut mer om hvordan du bestiller her .

Jeg er en internasjonal student - vil jeg trenge et visum for å ta en sommerkurs?

Hvis du ikke har et britisk / EU / EØS-pass, trenger du et visum som lar deg studere her for å ta en av våre kurs.

Flertallet av internasjonale studenter som planlegger å studere et kort sommerkurs i Storbritannia, kan gjøre det med en kortsiktig studievisum.

Det er imidlertid ditt ansvar å avgjøre om du må søke om visum på forhånd og å gi tilstrekkelig tid til å få visum.

Du bør tillate tilstrekkelig tid til å skaffe deg et visum som er nødvendig før du går til vårt sommerkurs, og universitetet vil gi et visumstøttebekreftelsesbrev ved mottak av full betaling.

Vennligst referer til britisk statsvisum

Alle visum og reisedokumenter for å bekrefte kvalifikasjonen vil bli sjekket enten ved ankomst i universitetet eller på den første dagen ved registrering. Hvis du ikke har riktig visum, vil vi ikke kunne tillate deg å delta i kurset, og du vil heller ikke kunne få refusjon.

Hvis du søker om visum og trenger dokumenter for å bekrefte dine reiser og kursarrangementer for å sikre visumet ditt, vær oppmerksom på at kursbekreftelsesbrev for visumsøknader kun vil bli utstedt når kursavgift og eventuell innkvartering du har booket er betalt i sin helhet.

Hva annet må jeg betale for?

Våre sommerkurs er fullt inkluderende med alle materialer og ressurser inkludert.

For de som bor i innkvarteringen, tilbys alle måltider, og studentene vil bare trenge ekstra penger til egen shopping, for eksempel gaver, personlige kjøp, ekstra snacks og helgaktiviteter.

Hvis du bor lokalt eller har valgt å bestille bare sommerferien og ordne overnatting uavhengig, bør du tillate tilstrekkelige midler til lunsj og andre måltider, aktiviteter eller personlige kjøp som kreves.

Hva får jeg på slutten av kurset?

Du vil bli utstedt med et AUB-bevis for deltagelse ved vellykket gjennomføring av kurset.

Du kan bruke dette til å bevise arbeidet, som kan legges til din portefølje eller CV. Du er også kvalifisert til å søke om høgskolekreditter for å legge til en hvilken som helst studie du gjør for øyeblikket (f.eks. Som en studie utenlandsstudent ved et annet universitet eller en student som tar IB for CAS-studiepoeng).

Avhengig av sommerkurset du har tatt, får du også muligheten til å ta med deg arbeidet som er produsert i løpet av din tid.

For eksempel vil Makeup-elevene ha skissebøker og et sett med digitale utskrifter av ferdige stilarter fra photoshoots. Film- og animasjonsstudenter vil ha kortfilmer. Moteelever kan ta med seg deres ferdige moteklær samt deres modefilm etc.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Dette kurset er spesielt utviklet for unge studenter som har stor interesse for kunst, design og media som ønsker å utvikle sine kunstneriske talenter. I løpet av to uker ... [+]

Handle om

Mandag 29. juli - fredag ​​39. august 2019 (2 uker)

TegningIllustrasjonGrafisk designMoteDigital fotografi3D Design / ModelMakinganimasjonUtskriftsarbeidMikset mediaAdobe pakkerPorteføljeforberedelse

Dette kurset er spesielt utviklet for unge studenter som har stor interesse for kunst, design og media som ønsker å utvikle sine kunstneriske talenter. I løpet av to uker leverer sommerskolen en spennende hands-on kurs som kombinerer kreativ undervisning med stimulerende workshops og praktiske økter, slik at elevene kan utforske kreative Pathways og utvikle ferdigheter for deres fremtid. Du vil bli oppfordret til å eksperimentere med en rekke kunstfag, noe som gir deg sjansen til å utforske din egen kreative stil og din forståelse av den kreative prosessen, fra ideutvikling til ferdig stykke.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Deltid
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Arts University Bournemouth - Summer Courses

En ideell introduksjon til britisk arkitektur og design, er basert på kreative prosesser for å tenke og gjøre for å forbedre forståelsen av arkitektonisk design. ... [+]

Handle om

23. juli - 9. august 2019

En svært praktisk kurs som inkluderer en rekke studieturer for å introdusere prinsippene for britisk arkitektur og design.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Prinsipper for arkitektonisk utformingRomlig bevissthetUrban planleggingKurs studieturer inkludert Stonehenge, BathProsjekt: Oldtid vs ModerneForskning og skisseboksmøterÅ svare på en arkitektonisk kortEksperimentell design og store installasjonerArkitektoniske materialer, konstruksjoner og konstruksjonDigital tegningLaser Cutting og CAD programvareUtvikling av en 3D-modell

En ideell introduksjon til britisk arkitektur og design, er basert på kreative prosesser for å tenke og gjøre for å forbedre forståelsen av arkitektonisk design.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Gjennom en blanding av praktiske verksteder, demonstrasjoner og forskning, vil du utforske sminke og hårdesign for historisk og moderne drama. Du vil eksperimentere med s ... [+]

Handle om

Oppdag hvordan du planlegger, lager og bruker en rekke sminke stiler og spesialeffekter for film, fjernsyn og teater.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Lær viktige teknikker og prosesser med kreativ sminkeAvant Garde eksperimenteringCasualty Simulation MakeupUtvikle et tegnZombie Workshop: Latex og spesielle effekter1920-, 1940- og 1960-tallet Makeup-stilerParykk og PeriodehårAldringseffekterBruk industristandardutstyr i profesjonelle sminke-studioerSerie photoshoots for å registrere dine opprettede stiler for å legge til i porteføljen

Gjennom en blanding av praktiske verksteder, demonstrasjoner og forskning, vil du utforske sminke og hårdesign for historisk og moderne drama. Du vil eksperimentere med spesielle effekter og prosthetisk sminke for film og fjernsyn og lære om sminke og parykkarbeid for liveopptredener. Når du bygger design og tekniske ferdigheter, lærer du også å planlegge og skape ferdig utseende for mote styling og fotografering skudd. Du lærer og praktiserer en rekke kjære tekniske og kreative teknikker for å øke din selvtillit og vil bli oppfordret til å eksperimentere; utvidede praktiske økter vil gi deg muligheten til å lage ditt eget utseende og utvikle din egen stil.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Du vil få muligheten til å jobbe med industriell standardutstyr i våre dedikerte animasjonsstudier, inkludert profesjonelle standardarmaturer og lysbokser. Våre veiledere ... [+]

Handle om

Utforsk animasjonsprosessen og produser din egen animerte kortfilm.

Kursets høydepunkter inkluderer:

12 prinsipper for animasjonFortellende og StoryboardingTegningsteknikker og utviklingScriptwriting og StoryboardingKutt ut teknikkerStopp bevegelsesdukkenepixilationTradisjonell 2D-animasjonLayout og bakgrunnKreativ postproduksjonsredigeringFilm screening og kritikk

Få innblikk i animasjons- og produksjonsdesignen ved å utforske håndtegnede teknikker, kutt ut og stopp-motion, samt utvikle observasjons- og designferdigheter gjennom øvelser i skisse, filmhistorie, storyboarding, scriptwriting og ide pitching.

Gjennom en rekke workshops, seminarer og praktiske sesjoner vil du bli introdusert til de 12 prinsippene om animasjon i teori og praksis, utforske grunnleggende animasjonene gjennom 2D animasjonsøvelser, og lære tradisjonelle og moderne teknikker.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideelt for de som vurderer videre studier eller karriere i mote, vil dette kurset introdusere viktige konsepter i mote design og oppfordre deg til å utvikle din egen mote ... [+]

Handle om

23. juli - 9. august 2019

Utvikle nøkkelferdigheter og kunnskap om moteindustrien.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Utforsk sentrale begreper i mote design og markedsføringUtvikle din moteporteføljeLondon Studietur: Street Style Sketchbooks, besøk mote samlingerForskerverksteder: 3D-eksperimentering, fargepaletter, stoffbevissthetMote Illustrasjon: Tegne Mote FigurPraktiske verksteder i draping, skisse, dekonstruere klær, maskin syingIntroduksjon til moteindustrien, inkludert blogging og reklameLag ditt eget moteverkUtvikle din moteidentitetProfesjonell fotoskjøring av ditt designte plagg.

Ideelt for de som vurderer videre studier eller karriere i mote, vil dette kurset introdusere viktige konsepter i mote design og oppfordre deg til å utvikle din egen motedesidentitet, utfordre antagelser, tenke uforutsigbart og nå overraskende løsninger.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

I løpet av 3 uker vil du produsere arbeid for din fysiske og digitale portefølje som utforsker emner, inkludert tegning og illustrasjon, grafisk design, mote, fotografi, ... [+]

Handle om

Få erfaring i ulike fagfag, utforske ditt kreative uttrykk og utvikle en omfattende portefølje av arbeidet ditt for å vise frem dine kunstneriske evner.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Praktiske verksteder og temaprosjekterSketchbooks: kreativ ideutviklingTypografi og design, eksperimenter i komposisjon og collageTegning og illustrasjon, grafisk designMote og tekstilerPhotographyArkitektur og 3D DesignMixed Media og Print MakingLayout og porteføljefremvisningPortefølje gjennomgang

Få erfaring i ulike kunstfag og utvikle tillit til dine kreative evner med dette varierte og stimulerende kurset.

I løpet av 3 uker vil du produsere arbeid for din fysiske og digitale portefølje som utforsker emner, inkludert tegning og illustrasjon, grafisk design, mote, fotografi, film, arkitektur, blandet media og trykking.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Den britiske filmindustrien er fortsatt en av verdens største leverandører av kinounderholdning, og ber om lidenskap, kreativitet, teknisk evne, visjon, forskning og enga ... [+]

Handle om

Fra scriptwriting til ferdig film, en sjanse til å lære om filmenes grunnleggende.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Lag en kort film fra første ide til postproduksjonLær det grunnleggende for filmskapingStoryboard Development: Narrative TechniquesSkriftskriving og utvikling av utkastProduksjonsdesignStøping og repetisjonerThe Art of Directing; Arbeider med skuespillereLyser en sceneKameravinkler og skuddvalg2 - 3 dager Live Film ShootingRedigerings- og postproduksjonsteknikkerLydredigeringFilm screening med gruppekritikk

Den britiske filmindustrien fortsetter å være en av verdens største leverandører av kinounderholdning og ber om lidenskap, kreativitet, teknisk evne, visjon, forskning og engasjement. Ideelt for de som har interesse for å forfølge film- eller medierelaterte studier, vil dette intense og raske kurset gi deg muligheten til å utforske en rekke roller innen filmprosessen og utvikle en forståelse av både de kreative og tekniske aspektene ved å lage en film.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth er et populært sted for turister og besøkende, spesielt i de travle sommermånedene, med mange hoteller som lader rundt £ 100 per natt for overnatting, som ikk ... [+]

Handle om

Få din overnatting, mat, sosiale aktiviteter og mer for bare £ 65 per dag.

Bournemouth er et populært sted for turister og besøkende, spesielt i de travle sommermånedene, med mange hoteller som lader rundt £ 100 per natt for overnatting, som ikke inkluderer mat eller andre utgifter.

Vårt boligprogram tilbyr god valuta for pengene for å sikre at du har alt tatt vare på for å støtte din tid mens du studerer sommerkurset ditt med oss.

Du kan velge å bestille sommeroppholdsprogrammet ditt sammen med 3-ukers sommerkurs, som inkluderer innkvartering i universitetet, frokost og lunsj samt vårt livlige sosiale aktivitetsprogram for å få mest mulig ut av din tid på kveldene og helgene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
August 2019
Engelsk
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Tegning er en viktig del av hver kunst og designspesialisme, også for de som ønsker å jobbe i den kreative industrien, og står i hjertet av det vi gjør her på AUB. ... [+]

Tegning er en viktig del av hver kunst og designspesialisme, også for de som ønsker å jobbe i den kreative industrien, og står i hjertet av det vi gjør her på AUB.

Enten du er en spirende illustratør eller bare ønsker å forbedre tegneferdighetene dine for å støtte annet kreativt arbeid, gir dette nye kurset deg muligheten til å sitte fast i en rekke forskjellige medier, for å produsere spennende og originalt arbeid, og utvikle tegningen teknikker. Du vil få muligheten til å delta i et bredt spekter av tegneverksteder ledet av et mangfoldig utvalg av inspirerende veiledere. Du vil bli presset til å eksperimentere, lære av feilene dine og å utvikle kritisk forståelse av arbeidet ditt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
18 dager
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses