Les den offisielle beskrivelsen

Eksperiment. Spørsmål. Utfordring. Skape. Bare noen av tingene du vil bli oppfordret til å gjøre på våre sommerkurs.

Skrevet av kursene våre, som underviser på våre heltidsstudier, og støttes av å besøke veiledere, spesialistteknikere og studenterutdannede, gir våre høyt praktiske kurs deg muligheten til å utforske en rekke tilnærminger til kreativ tenkning og å gjøre i en rekke kunst former.

I tillegg til å lære om kreative teknikker og prosesser, retter våre sommerkurs for å øke tilliten til dine kunstneriske evner, noe som gir deg muligheten til å ta en mer informert beslutning om din fremtid.

Du kan være med på å forbedre din kunstportefølje , for å supplere universitetets søknad eller fordi du vil berike din CV eller interesse i den kreative verden.

Våre kurs tiltrekker unge studenter, kreative fagfolk og frilansere fra Storbritannia og over hele verden fra en rekke aldre, bakgrunner og erfaringer.

Våre tre ukers kurs er åpne for alle entusiaster 16 år og eldre; Det er ingen øvre aldersgrense.

Våre sommerkurs gir deg muligheten til å:

  • Utvikle nye kreative ferdigheter og teknikker
  • Forbered deg på et kunstkurs på universitetet
  • Lær av kreative eksperter
  • Opplev å studere i et britisk kunstuniversitet
  • Øk dine karrieremuligheter
  • Del ideer og ferdigheter med studenter fra hele verden
  • Tilbring tid på et av Storbritannias beste sommer destinasjoner
  • Motta portefølje råd og universitets søknad støtte
  • AUB-bevis for tilstedeværelse

fAQS

Hvis spørsmålet ditt ikke er dekket, kontakt oss på summercourses@aub.ac.uk eller ring 44 1202 363831/363823. Du kan også skype oss: summercoursesAUB.

Hvem kan ta del i en AUB Summer Course?

Våre 3 ukers kurs er åpne for alle kreative entusiaster i 16 år og det er ingen øvre aldersgrense.

Yngre studenter kan ta del i vår Creative Arts Summer School , designet for entusiastiske kreativer i alderen 14 og 15 år.

Selv om mange av våre Summer Course-studenter er i alderen 16-21, tiltrekker kursene studenter, kreative fagfolk og frilansere i alle aldre fra Storbritannia og over hele verden, med en rekke bakgrunner og erfaringer.

Våre sommerbaner drar nytte av å inkludere en slik blanding av mennesker som kan lære og samarbeide sammen.

Er det spesifikke opptakskrav for sommerkursene?

Det er ingen formelle opptakskrav til våre sommerkurs, da vi vil at studenter og reklamer skal dele og lære uansett hvilken bakgrunn eller tidligere erfaring.

Kursene er svært praktiske og skrevet for de med stor interesse for kreativitet; vi forventer bare sommerstuderende å være entusiastiske og villige til å lære som enkeltpersoner og som en del av et lag.

Du trenger ikke noen tidligere kvalifikasjoner for å bli med på kursene våre.

Hvilket språk er kurset inneholdt? Trenger jeg et sertifikat eller engelsk eller Ielts Test for å ta del?

Alle sommerkursene er undervist på engelsk.

Det er ingen formelle engelsk opptakskrav, men vi anbefaler at du har et mellomnivå på engelsk for å kunne dra nytte av din erfaring på sommerkursene og kunne kommunisere med kursleder og medstudenter.

Hvis du er i tvil om din engelsk er god nok, vennligst send oss ​​en e-post på summercourses@aub.ac.uk for råd.

Hvor mange mennesker vil være på min kurs?

Våre kurs er imidlertid veldig populære, for å sikre at du har en god kursopplevelse og nok kontakttid med din veileder, holder vi våre klassestørrelser små.

Klassenumrene varierer avhengig av emnet, men sommerkurs har vanligvis mellom 15-25 studenter per kurs, med kursleder, kursassistent og AUB studentambassadører for å støtte deg.

Hvordan bestiller jeg en sommerkurs?

Alle sommerkurs kan bestilles enkelt gjennom vår nettbutikk med debet- eller kredittkort.

Hvis du ikke kan betale online, vil vi be deg om å fylle ut et bestillingsskjema, og vi vil gi deg våre bankkontooplysninger slik at du kan ordne en bankoverføring (vær oppmerksom på at det vil være ekstra bankgebyrer å betale hvis du velger dette metode).

Du kan finne ut mer om hvordan du bestiller her .

Jeg er en internasjonal student - vil jeg trenge et visum for å ta en sommerkurs?

Hvis du ikke har et britisk / EU / EØS-pass, trenger du et visum som lar deg studere her for å ta en av våre kurs.

Flertallet av internasjonale studenter som planlegger å studere et kort sommerkurs i Storbritannia, kan gjøre det med en kortsiktig studievisum.

Det er imidlertid ditt ansvar å avgjøre om du må søke om visum på forhånd og å gi tilstrekkelig tid til å få visum.

Du bør tillate tilstrekkelig tid til å skaffe deg et visum som er nødvendig før du går til vårt sommerkurs, og universitetet vil gi et visumstøttebekreftelsesbrev ved mottak av full betaling.

Vennligst referer til britisk statsvisum

Alle visum og reisedokumenter for å bekrefte kvalifikasjonen vil bli sjekket enten ved ankomst i universitetet eller på den første dagen ved registrering. Hvis du ikke har riktig visum, vil vi ikke kunne tillate deg å delta i kurset, og du vil heller ikke kunne få refusjon.

Hvis du søker om visum og trenger dokumenter for å bekrefte dine reiser og kursarrangementer for å sikre visumet ditt, vær oppmerksom på at kursbekreftelsesbrev for visumsøknader kun vil bli utstedt når kursavgift og eventuell innkvartering du har booket er betalt i sin helhet.

Hva annet må jeg betale for?

Våre sommerkurs er fullt inkluderende med alle materialer og ressurser inkludert.

For de som bor i innkvarteringen, tilbys alle måltider, og studentene vil bare trenge ekstra penger til egen shopping, for eksempel gaver, personlige kjøp, ekstra snacks og helgaktiviteter.

Hvis du bor lokalt eller har valgt å bestille bare sommerferien og ordne overnatting uavhengig, bør du tillate tilstrekkelige midler til lunsj og andre måltider, aktiviteter eller personlige kjøp som kreves.

Hva får jeg på slutten av kurset?

Du vil bli utstedt med et AUB-bevis for deltagelse ved vellykket gjennomføring av kurset.

Du kan bruke dette til å bevise arbeidet, som kan legges til din portefølje eller CV. Du er også kvalifisert til å søke om høgskolekreditter for å legge til en hvilken som helst studie du gjør for øyeblikket (f.eks. Som en studie utenlandsstudent ved et annet universitet eller en student som tar IB for CAS-studiepoeng).

Avhengig av sommerkurset du har tatt, får du også muligheten til å ta med deg arbeidet som er produsert i løpet av din tid.

For eksempel vil Makeup-elevene ha skissebøker og et sett med digitale utskrifter av ferdige stilarter fra photoshoots. Film- og animasjonsstudenter vil ha kortfilmer. Moteelever kan ta med seg deres ferdige moteklær samt deres modefilm etc.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Dette kurset er spesielt utviklet for unge studenter som har stor interesse for kunst, design og media som ønsker å utvikle sine kunstneriske talenter. I løpet av to uker ... [+]

Handle om

MANDAG 15. JUNI - FREDAG 7. AUGUST 2020 (2 UKER) Alder 14.-17

TegningIllustrasjonGrafisk designMoteDigital fotografi3D Design / ModelMakinganimasjonUtskriftsarbeidMikset mediaAdobe pakkerPorteføljeforberedelse

Dette kurset er spesielt utviklet for unge studenter som har stor interesse for kunst, design og media som ønsker å utvikle sine kunstneriske talenter. I løpet av to uker leverer sommerskolen en spennende hands-on kurs som kombinerer kreativ undervisning med stimulerende workshops og praktiske økter, slik at elevene kan utforske kreative Pathways og utvikle ferdigheter for deres fremtid. Du vil bli oppfordret til å eksperimentere med en rekke kunstfag, noe som gir deg sjansen til å utforske din egen kreative stil og din forståelse av den kreative prosessen, fra ideutvikling til ferdig stykke.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Du vil få muligheten til å jobbe med industriell standardutstyr i våre dedikerte animasjonsstudier, inkludert profesjonelle standardarmaturer og lysbokser. Våre veiledere ... [+]

Handle om

21. juli - 7. august 2020 (3 uker)

Utforsk animasjonsprosessen og produser din egen animerte kortfilm.

Kursets høydepunkter inkluderer:

12 prinsipper for animasjonFortellende og StoryboardingTegningsteknikker og utviklingScriptwriting og StoryboardingKutt ut teknikkerStopp bevegelsesdukkenepixilationTradisjonell 2D-animasjonLayout og bakgrunnKreativ postproduksjonsredigeringFilm screening og kritikk

Få innblikk i animasjons- og produksjonsdesignen ved å utforske håndtegnede teknikker, kutt ut og stopp-motion, samt utvikle observasjons- og designferdigheter gjennom øvelser i skisse, filmhistorie, storyboarding, scriptwriting og ide pitching.

Gjennom en rekke workshops, seminarer og praktiske sesjoner vil du bli introdusert til de 12 prinsippene om animasjon i teori og praksis, utforske grunnleggende animasjonene gjennom 2D animasjonsøvelser, og lære tradisjonelle og moderne teknikker.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

En ideell introduksjon til britisk arkitektur og design, er basert på kreative prosesser for å tenke og gjøre for å forbedre forståelsen av arkitektonisk design. ... [+]

Handle om

21. juli - 7. august 2020 (3 uker)

En svært praktisk kurs som inkluderer en rekke studieturer for å introdusere prinsippene for britisk arkitektur og design.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Prinsipper for arkitektonisk utformingRomlig bevissthetUrban planleggingKurs studieturer inkludert Stonehenge, BathProsjekt: Oldtid vs ModerneForskning og skisseboksmøterÅ svare på en arkitektonisk kortEksperimentell design og store installasjonerArkitektoniske materialer, konstruksjoner og konstruksjonDigital tegningLaser Cutting og CAD programvareUtvikling av en 3D-modell

En ideell introduksjon til britisk arkitektur og design, er basert på kreative prosesser for å tenke og gjøre for å forbedre forståelsen av arkitektonisk design.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Gjennom en kombinasjon av teori, workshops og praktiske prosjekter, vil du bli introdusert for grunnleggende design, inkludert linje, tone, fargelære, layoutdesign, kompo ... [+]

Handle om

27. juli-7. august 2020

Gjennom en kombinasjon av teori, workshops og praktiske prosjekter, vil du bli introdusert for grunnleggende design, inkludert linje, tone, fargelære, layoutdesign, komposisjon, type og bilde på tvers av digitale og papirbaserte formater. Med vekt på idébasert problemløsning, vil du utvikle din kritiske bevissthet rundt visuell kommunikasjon og takle typografiske og designprosjekter. Du vil også utforske en rekke illustrasjonsmetoder og teknikker for å forbedre forståelsen av designprosessen og effektivt kommunisere ideer i 2D- og 3D-former.

Du vil forbedre dine evner, selvtillit og forståelse av fotografering i en rekke kreative sammenhenger med muligheten til å utforske komposisjon, emne og belysning med en rekke fotografisk utstyr, tilbehør og programvare for bilderedigering. Du vil også se på sosiale, historiske og teoretiske spørsmål rundt visuell kommunikasjon, lære hvordan du best kan lage en historie, svare på en profesjonell orientering og utvikle din egen signaturfotografiske stil.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2020
Engelsk
Deltid
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Gjennom en blanding av praktiske workshops, demonstrasjoner og forskning, vil du utforske sminke og hårdesign for historisk og moderne drama. Du vil eksperimentere med sp ... [+]

27. juli - 7. august 2020Handle om

Oppdag hvordan du planlegger, lager og bruker en rekke sminke stiler og spesialeffekter for film, fjernsyn og teater.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Lær viktige teknikker og prosesser med kreativ sminkeAvant Garde eksperimenteringCasualty Simulation MakeupUtvikle et tegnZombie Workshop: Latex og spesielle effekter1920-, 1940- og 1960-tallet Makeup-stilerParykk og PeriodehårAldringseffekterBruk industristandardutstyr i profesjonelle sminke-studioerSerie photoshoots for å registrere dine opprettede stiler for å legge til i porteføljen

Gjennom en blanding av praktiske verksteder, demonstrasjoner og forskning, vil du utforske sminke og hårdesign for historisk og moderne drama. Du vil eksperimentere med spesielle effekter og prosthetisk sminke for film og fjernsyn og lære om sminke og parykkarbeid for liveopptredener. Når du bygger design og tekniske ferdigheter, lærer du også å planlegge og skape ferdig utseende for mote styling og fotografering skudd. Du lærer og praktiserer en rekke kjære tekniske og kreative teknikker for å øke din selvtillit og vil bli oppfordret til å eksperimentere; utvidede praktiske økter vil gi deg muligheten til å lage ditt eget utseende og utvikle din egen stil.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideelt for de som vurderer videre studier eller karriere i mote, vil dette kurset introdusere viktige konsepter i mote design og oppfordre deg til å utvikle din egen mote ... [+]

Handle om

27. juli - 7. august 2020 (2 uker)

Utforsk viktige konsepter innen motedesign og tekstiler med muligheten til å eksperimentere med et bredt spekter av stoffer og teknikker.

Fra skissebok og moteforskning til forståelse av fargepaletter, registrering av moteformer og forstå stoffmanipulering, vil en serie praktiske workshops og inspirerende studieøkter forbedre din designkunnskap, kritiske bevissthet og utvikle dine moteillustrasjonsevner. Du blir guidet gjennom den kreative designprosessen og oppmuntret til din egen stil.

Basert i våre fullt utstyrte motestudioer og med veiledning fra spesialistveilederne dine, lærer du å oversette dine visuelle ideer ved hjelp av en rekke materialer og teknikker, inkludert eksperimentering med digitaltrykk. Avslutningen av kurset vil kulminere i en fotoseanse av plaggene dine ved hjelp av våre profesjonelle modeller og en sminkeartist. Du vil forlate en serie polerte bilder som er ideelle for å legge til porteføljen din.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Lært av våre dyktige universitetsansatte vil du bli guidet gjennom en rekke forskjellige teknikker og prosesser som er relevante for kostyme og ytelsesdesign gjennom work ... [+]

Handle om

15.-26. juni 2020

Det vil bli lagt vekt på å utvikle designtolkning og konseptuell tenking for å kunne oversette en karakter gjennom til individuell design.

Gratis studiebesøk på steder som Berrington Hall, The Globe Theatre og Angel Costumiers vil gi kontekst til de praktiske verkstedene, med to overnattinger og en teaterforestilling også inkludert. Illustrerte foredrag fra bransjefolk vil gjøre det mulig for deltakerne å utvide sin kunnskap og forståelse for dette fascinerende emnet ytterligere.

Du vil forlate kurset med en dypere forståelse av estetikken i kostyme og bransjepraksis for å videreutvikle deres kreative og tekniske tilnærminger til kostymedesign og tolkning. De oppslukende studieturene og illustrerte samtaler vil gi en viktig utforskning av historiske kontekster og britisk kostyme, samt synliggjøre den nye utviklingen i moderne kostyme for å informere om deres fremtidige arbeid eller studier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juni 2020
Engelsk
Deltid
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

I løpet av 3 uker vil du produsere arbeid for din fysiske og digitale portefølje som utforsker emner, inkludert tegning og illustrasjon, grafisk design, mote, fotografi, ... [+]

Handle om

21. juli - 7. august 2020 (3 uker)

Få erfaring i ulike fagfag, utforske ditt kreative uttrykk og utvikle en omfattende portefølje av arbeidet ditt for å vise frem dine kunstneriske evner.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Praktiske verksteder og temaprosjekterSketchbooks: kreativ ideutviklingTypografi og design, eksperimenter i komposisjon og collageTegning og illustrasjon, grafisk designMote og tekstilerPhotographyArkitektur og 3D DesignMixed Media og Print MakingLayout og porteføljefremvisningPortefølje gjennomgang

Få erfaring i ulike kunstfag og utvikle tillit til dine kreative evner med dette varierte og stimulerende kurset.

I løpet av 3 uker vil du produsere arbeid for din fysiske og digitale portefølje som utforsker emner, inkludert tegning og illustrasjon, grafisk design, mote, fotografi, film, arkitektur, blandet media og trykking.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Den britiske filmindustrien fortsetter å være en av verdens største leverandører av kinounderholdning og ber om lidenskap, kreativitet, teknisk evne, visjon, forskning og ... [+]

Handle om

21. juli - 7. august 2020 (3 uker)

Fra scriptwriting til ferdig film, en sjanse til å lære om filmenes grunnleggende.

Kursets høydepunkter inkluderer:

Lag en kort film fra første ide til postproduksjonLær det grunnleggende for filmskapingStoryboard Development: Narrative TechniquesSkriftskriving og utvikling av utkastProduksjonsdesignStøping og repetisjonerThe Art of Directing; Arbeider med skuespillereLyser en sceneKameravinkler og skuddvalg2 - 3 dager Live Film ShootingRedigerings- og postproduksjonsteknikkerLydredigeringFilm screening med gruppekritikk

Den britiske filmindustrien fortsetter å være en av verdens største leverandører av kinounderholdning og ber om lidenskap, kreativitet, teknisk evne, visjon, forskning og engasjement. Ideelt for de som har interesse for å forfølge film- eller medierelaterte studier, vil dette intense og raske kurset gi deg muligheten til å utforske en rekke roller innen filmprosessen og utvikle en forståelse av både de kreative og tekniske aspektene ved å lage en film.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Dette fotografikurset er designet for å få deg og kameraet ditt ut av auto-modus, inn i studioet og for å kontrollere både kameraet og miljøet rundt deg. Kurset er utvikl ... [+]

Handle om

27. juli-7. august 2020

Dette fotografikurset er designet for å få deg og kameraet ditt ut av auto-modus, inn i studioet og for å kontrollere både kameraet og miljøet rundt deg.

Kurset er utviklet for å hjelpe deg med å ta et enormt sprang fremover i fotografiet ditt, og vil utvikle din forståelse av de kreative prosessene som er nødvendige for å lage fantastiske studiobilder, og øke kunnskapen din om komposisjon, innramming, emne og belysning.

Utforsk kamerafunksjoner, utstyr, farger, styring av arbeidsflyt og studiobelysning. Et eksperiment i portrettbilder, stilleben og produktfotografering, mens du utvikler din egen kreativitet og ideer.

Ved å bruke bransjestandard fotografisk utstyr, vil du begynne å sette pris på det kontrollerte miljøet som fotografer bruker. Du vil ha tilgang til forskjellige belysnings- og bærbare blitsutstyr, i tillegg til fotografisk utstyr. Du vil også bli introdusert for etterproduksjonsplattformer, for eksempel Adobe Lightroom.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Juli 2020
Engelsk
Deltid
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth er et populært sted for turister og besøkende, spesielt i de travle sommermånedene, med mange hotell som koster rundt £ 100 per natt for overnatting, som ikke ... [+]

Handle om

Få overnatting, mat, sosiale aktiviteter og mer for mye mindre enn prisen på et hotell.

Bournemouth er et populært sted for turister og besøkende, spesielt i de travle sommermånedene, med mange hoteller som lader rundt £ 100 per natt for overnatting, som ikke inkluderer mat eller andre utgifter.

Vårt boligprogram tilbyr god valuta for pengene for å sikre at du har alt tatt vare på for å støtte din tid mens du studerer sommerkurset ditt med oss.

Du kan velge å bestille sommerresidensprogrammet ved siden av ditt 2 eller 3-ukers sommerkurs som inkluderer universitetsovernatting, frokost og lunsj pluss vårt livlige sosiale program for aktiviteter for å få mest mulig ut av tiden din om kvelden og i helgene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
August 2020
Engelsk
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Tegning er en viktig del av hver kunst og designspesialisme, også for de som ønsker å jobbe i den kreative industrien, og står i hjertet av det vi gjør her på AUB. ... [+]

27. juli - 7. august 2020

Tegning er en viktig del av hver kunst og designspesialisme, også for de som ønsker å jobbe i den kreative industrien, og står i hjertet av det vi gjør her på AUB.

Enten du er en spirende illustratør, eller bare ønsker å forbedre tegneferdighetene dine for å støtte annet kreativt arbeid, gir dette nye kurset deg sjansen til å sitte fast i en rekke forskjellige medier, til å produsere spennende og originalt arbeid og utvikle tegningen din teknikker. Du vil ha sjansen til å delta i et bredt spekter av tegneverksteder ledet av et mangfoldig utvalg av inspirerende veiledere. Du blir presset til å eksperimentere, lære av dine feil og å utvikle en kritisk forståelse av arbeidet ditt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
14 dager
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth - Summer Courses