Arts University Bournemouth - Summer Courses

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Eksperiment. Spørsmål. Utfordring. Skape. Bare noen av tingene du vil bli oppfordret til å gjøre på våre sommerkurs.

Skrevet av kursene våre, som underviser på våre heltidsstudier, og støttes av å besøke veiledere, spesialistteknikere og studenterutdannede, gir våre høyt praktiske kurs deg muligheten til å utforske en rekke tilnærminger til kreativ tenkning og å gjøre i en rekke kunst former.

I tillegg til å lære om kreative teknikker og prosesser, retter våre sommerkurs for å øke tilliten til dine kunstneriske evner, noe som gir deg muligheten til å ta en mer informert beslutning om din fremtid.

Du kan være med på å forbedre din kunstportefølje , for å supplere universitetets søknad eller fordi du vil berike din CV eller interesse i den kreative verden.

Våre kurs tiltrekker unge studenter, kreative fagfolk og frilansere fra Storbritannia og over hele verden fra en rekke aldre, bakgrunner og erfaringer.

Våre tre ukers kurs er åpne for alle entusiaster fra 13, 15 og 18 år; det er ingen øvre aldersgrense.

Våre sommerkurs gir deg muligheten til å:

  • Utvikle nye kreative ferdigheter og teknikker
  • Forbered deg på et kunstkurs på universitetet
  • Lær av kreative eksperter
  • Opplev å studere i et britisk kunstuniversitet
  • Øk dine karrieremuligheter
  • Del ideer og ferdigheter med studenter fra hele verden
  • Tilbring tid på et av Storbritannias beste sommer destinasjoner
  • Motta portefølje råd og universitets søknad støtte
  • AUB-bevis for tilstedeværelse

fAQS

Hvis spørsmålet ditt ikke er dekket, kontakt oss på summercourses@aub.ac.uk eller ring 44 1202 363831/363823. Du kan også skype oss: summercoursesAUB.

Hvem kan ta del i en AUB Summer Course?

Sommerkursene våre er åpne for alle kreative entusiaster

Yngre studenter kan ta del på vår kreative kunst sommerskole , designet for entusiastiske reklamer i alderen 14-16 år (juni-kurs) og mellom 13 og 14 år (juli-kurs).

Kursene tiltrekker seg studenter, kreative fagpersoner og frilansere i alle aldre fra Storbritannia og over hele verden, med en rekke bakgrunn og erfaring.

Våre sommerbaner drar nytte av å inkludere en slik blanding av mennesker som kan lære og samarbeide sammen.

Er det spesifikke opptakskrav for sommerkursene?

Det er ingen formelle opptakskrav til våre sommerkurs, da vi vil at studenter og reklamer skal dele og lære uansett hvilken bakgrunn eller tidligere erfaring.

Kursene er svært praktiske og skrevet for de med stor interesse for kreativitet; vi forventer bare sommerstuderende å være entusiastiske og villige til å lære som enkeltpersoner og som en del av et lag.

Du trenger ikke noen tidligere kvalifikasjoner for å bli med på kursene våre.

Hvilket språk er kurset inneholdt? Trenger jeg et sertifikat eller engelsk eller Ielts Test for å ta del?

Alle sommerkursene er undervist på engelsk.

Det er ingen formelle engelsk opptakskrav, men vi anbefaler at du har et mellomnivå på engelsk for å kunne dra nytte av din erfaring på sommerkursene og kunne kommunisere med kursleder og medstudenter.

Hvis du er i tvil om din engelsk er god nok, vennligst send oss ​​en e-post på summercourses@aub.ac.uk for råd.

Hvor mange mennesker vil være på min kurs?

Våre kurs er imidlertid veldig populære, for å sikre at du har en god kursopplevelse og nok kontakttid med din veileder, holder vi våre klassestørrelser små.

Klassenumrene varierer avhengig av emnet, men sommerkurs har vanligvis mellom 15-25 studenter per kurs, med kursleder, kursassistent og AUB studentambassadører for å støtte deg.

Hvordan bestiller jeg en sommerkurs?

Alle sommerkurs kan bestilles enkelt gjennom vår nettbutikk med debet- eller kredittkort.

Hvis du ikke kan betale online, vil vi be deg om å fylle ut et bestillingsskjema, og vi vil gi deg våre bankkontooplysninger slik at du kan ordne en bankoverføring (vær oppmerksom på at det vil være ekstra bankgebyrer å betale hvis du velger dette metode).

E-post summercourses@aub.ac.uk for et bestillingsskjema.

Du kan finne ut mer om hvordan du bestiller her .

Jeg er en internasjonal student - vil jeg trenge et visum for å ta en sommerkurs?

Hvis du ikke har et britisk / EU / EØS-pass, trenger du et visum som lar deg studere her for å ta en av våre kurs.

Flertallet av internasjonale studenter som planlegger å studere et kort sommerkurs i Storbritannia, kan gjøre det med en kortsiktig studievisum.

Det er imidlertid ditt ansvar å avgjøre om du må søke om visum på forhånd og å gi tilstrekkelig tid til å få visum.

Du bør tillate tilstrekkelig tid til å skaffe deg et visum som er nødvendig før du går til vårt sommerkurs, og universitetet vil gi et visumstøttebekreftelsesbrev ved mottak av full betaling.

Vennligst referer til britisk statsvisum

Alle visum og reisedokumenter for å bekrefte kvalifikasjonen vil bli sjekket enten ved ankomst i universitetet eller på den første dagen ved registrering. Hvis du ikke har riktig visum, vil vi ikke kunne tillate deg å delta i kurset, og du vil heller ikke kunne få refusjon.

Hvis du søker om visum og trenger dokumenter for å bekrefte dine reiser og kursarrangementer for å sikre visumet ditt, vær oppmerksom på at kursbekreftelsesbrev for visumsøknader kun vil bli utstedt når kursavgift og eventuell innkvartering du har booket er betalt i sin helhet.

Hva annet må jeg betale for?

Våre sommerkurs er fullt inkluderende med alle materialer og ressurser inkludert.

For de som bor på overnattingsstedet vårt, serveres frokost og lunsj (mandag - fredag), og studenter vil bare trenge ekstra penger til kvelds- og helgemåltider. Det anbefales å ta med ekstra hvis du planlegger å handle gaver, personlige kjøp, ekstra snacks og aktiviteter i helgen.

Hvis du bor lokalt eller har valgt å bestille bare sommerferien og ordne overnatting uavhengig, bør du tillate tilstrekkelige midler til lunsj og andre måltider, aktiviteter eller personlige kjøp som kreves.

Hva får jeg på slutten av kurset?

Du vil bli utstedt med et AUB-bevis for deltagelse ved vellykket gjennomføring av kurset.

Du kan bruke dette til å bevise arbeidet, som kan legges til din portefølje eller CV. Du er også kvalifisert til å søke om høgskolekreditter for å legge til en hvilken som helst studie du gjør for øyeblikket (f.eks. Som en studie utenlandsstudent ved et annet universitet eller en student som tar IB for CAS-studiepoeng).

Avhengig av sommerkurset du har tatt, får du også muligheten til å ta med deg arbeidet som er produsert i løpet av din tid.

For eksempel vil Makeup-elevene ha skissebøker og et sett med digitale utskrifter av ferdige stilarter fra photoshoots. Film- og animasjonsstudenter vil ha kortfilmer. Moteelever kan ta med seg deres ferdige moteklær samt deres modefilm etc.

Steder

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss